Reklam?

Blondinebella:

Pingis och Bella är i Estland på jobbresa och har koordinerat sina kläder mer noggrant än en nybliven tvillingförälder.
Båda två skriver ut att kläderna kommer från märket Teotoki men den här gången finns det inga adlinks på Bellas blogg för henne att tjäna pengar på.
Men, det är ju knappast en slump att de båda har matchande kläder från samma märke när de är ute och reser och som av en slump avslöjar namnet på det så det är klart de tjänar pengar på det.
Hur mycket tror ni de fått för att visa upp dessa två outifts i Bellas blogg?
Pingis sociala medier är ju små och drar nog inte in några pengar men är i Bellas blogg blir det ju två för en liksom.

Tror ni också att det är reklam?
I så fall vet ni ju vad man kan göra. =)

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    På tal om skilsmässor så tycks inte Lotta Gray sköta sin enligt facit. Threst är fly förbannad och skriver öppet på Facebook att han känner sig kränkt då han utmålas som mer eller mindre en elak idiot i boken.

    Synd när det blir så! Att en person ska uttala sig offentligt om ett sprucket förhållande är rent ut sagt grymt mot alla inblandade. Skämmes på Lotta!

    OT – Det är en sak jag undrat över efter att ha följt Bingo och Katrin ett bra tag nu. Dom är ju goda omdömen när det gäller till att separera och prioritera barnen först. En stor eloge till B&K liksom men tror ni att det hade varit samma sak om t. ex. Bingo varit den som skaffat en ny partner först och Katrin förblivit singel? Om nu mannen hade gått vidare och skaffat fru och barn på annat håll? Tror ni att Katrin hade varit lika gullegull med Bingos nya barn och tjej och hängt med dom 24/7? Ingenting emot Katrin och Bingo men det är bara en tanke.

      Får också känslan av att det är Bingo som står för den goda stämningen, Katrin är väl inte så bra vän med sitt ex Alex Schulman tex?

        Det beror väl på varför och hur det tar slut. Katrin och Alex har ju heller inga barn tillsammans och ingen anledning att försöka vara vänner.

    Lyssnade på jessica och angelica lagergrens podd nyss och tydligen hade dom sagt på psykakuten när hon kom in att dom borde ta hjälp av familjerådgivningen… otrohet…? Vem av dem isåfall? Var det stefan som snedstegade när han var fru och barnfri när angelica var i thailand? Hmm… dom har inte dementerat det iallafall… känns som att dom borde göra det om det inte stämmer.

      Alltså psykakuten för en otrohet… nja tror väl mer att hon fått vanlig hederlig utmattning av ett snabbt snurrande ekorrhjul. Sånt kan ju vara bra om man kan kommunicera med sin partner om också.

        Hon hade aldrig hållit en sak som utmattning hemligt som hon gör nu… hade snarare plockat sympatipoäng på den

      De har ju sagt öppet att någonting i relationen har hänt. Alltså är det inte utmattning etc. Exakt vad det är vill de däremot inte gå in på. Såklart att det spekuleras om otrohet, men det kan ju lika gärna vara exempelvis att någon uttryckt att denne fått nog av någonting, att någonting kommit fram som de inte visste om varandra, ja vad som helst. Omöjligt att veta.

    Pingis o Bella brukar väl inte vara ute och shoppa på stan tillsammans så någon form av samarbete är det väl… men kanske inget superuppstyrt så att de inte tänkt på det som samarbete. Vem står bakom märket? Kanske någon bekant till någon av dem?

      Teotoki erbjuder en kollektion av exklusiva jumpsuits designade av Emelie von Hofsten.
      https://teotoki.com/en/info/about/

    Pfft. Ingenting är väl slump i BBs blogg?

      Bella har nämnt i bloggen att många av de kläder hon visar i bloggen är sk presslån från företagens presskontor eller deras agenturer.
      Om hon tycker om något så brukar hon ”köpa ut” kläderna för att undgå förmånsbeskattning.
      Det tror jag vad jag vill om – vad är för övrigt att ”köpa ut” ett plagg som redan är använt. 100 spänn för en kavaj, 50 kr för en blus ? Och underkläder och badkläder är ju i princip ”värdelösa” sedan de använts även för outfits och photoshoots.
      Det är samma sak som att säga att man får rabatt i en butik för att inte löpa risken att behöva skatta för en förmån. Hur stor rabatten är framgår aldrig.

    Det är väldigt vanligt att man lånar kläder till diverse events eller annat så det behöver verkligen inte vara reklam.

      ”Behöver verkligen inte vara reklam”.
      Vad är reklam menar du?
      Denna definition tycker jag är ganska bra:
      ”Avsikten med reklam är att marknadsföra ett företags produkter eller tjänster med målet att öka försäljningen av dessa och därmed öka företagets inkomster.”

      Syftet med att företag lånar ut kläder att visas upp på events, galor, röda mattan, i sociala medier etc måste väl vara att göra reklam?
      Vilket annat syfte än att marknadsföra företagets produkter har de enligt dig?

        Om hon inte har fått betalt för att bära kläderna och inte heller får behålla plagget så finns det väl ingen anledning att märka ut det som reklam. För det är det ju inte då. Isf är ju allt alla människor har på sig och lägger upp på bild gratis reklam för företaget i fråga.

          Så du tror alltså att Bella och Pingis lämnar tillbaka kläderna de åkt till Estland i? Teotoki kemtvättar kläderna och hänger tillbaka dem i sitt showroom? Pingis och Bella är glada och tacksamma för att de fått låna jumpsuits en dag och ta bilder som de visar upp gratis?
          Man kan inte jämföra detta med ett photoshoot där modeller byter kläder i rasande tempo och det tas massor med bilder. Då är det naturligtvis annorlunda. Å andra sidan blir ändå sådana bilder reklam till slut.
          Varför skulle reklam plötsligt bli gratis i Bellas blogg? Hon tar bra betalt normalt för att visa upp, rekommendera och länka.
          Nej, man kan inte kräva att läsaren ska veta om det föreligger samarbete, avtal eller betalning. Ser det ut som reklam ska det markeras som reklam. Annars är det fel av en influencer att lägga upp något som sen inte ska anses som reklam av någon för läsaren okänd anledning.
          Tröttsamt med alla som försöker hitta på orsaker till att något inte ska vara reklam. Varför ska det vara så svårt med reklamidentifiering? Risk för beskattning à la Kissie?
          Kanske dessa jumpsuits egentligen är pressutskick och ska anses som nyhetsrapportering?

            Huvudet på spiken, Antonia. 🙂

            Ja du verkar inte veta så mycket om hur sånt här funkar. Ja man lämnar tillbaka grejer man har haft med sig på resor etc. Som sedan kemtvättas och lånas ut till andra. Det är i båda sidors intresse, då man kan ta bilder i olika trendiga outfits utan att behöva köpa kläderna. Vilket skulle vara både dyrt och onödigt eftersom de oftast bara ”kan” användas till en bild. Om man reklammärker så ska man betala skatt, vilket blir fel då man inte fått nåt i utbyte. Du kanske borde sätta dig in lite i sånt här funkar innan du attackerar folk till höger och vänster?

            Tänk så glada Bella och Pingis måste ha varit över att få låna dessa byxdressar!
            Bella har lagt upp 11 bilder av ren tacksamhet.
            OK, jag kan tänka mig att småbloggare är glada över att kunna få låna kläder till dagens outfit men att den som driver ”Sveriges största blogg” skulle ge ett företag så mycket reklam helt gratis och sedan lämna tillbaka kläderna hon visat upp tycker jag låter osannolikt. Men jag tror inte vi kommer längre.
            Alla vill naturligtvis att det där med presslån och pressutskick ska finnas kvar just för att influencers ska slippa förmånsbeskattas och ska ”slippa” öppet redovisa att de gör reklam vilket anses förminska trovärdigheten i influencers personliga och uppriktiga rekommendationer till följarna/läsarna.

    CamCam! Kan du inte ta upp Petra Tungården’s photoshopmiss, hon har photoshoppat sina ben så mycket se det sticker ut åt helt fel håll, inte så genomtänkt..

    https://www.instagram.com/p/BUJ0hxigquq/?taken-by=petratungarden

      ☝???

      Då kan du (Camilla) samtidigt ta upp utebliven reklammärkning på denna

      https://instagram.com/p/BTroXdnAQ8m/

      Mina ben ser ut som hennes 😛 sneda helt enkelt..

      Jag är photoshop-expert! Bokstavligen. Det där benen är, ledsen att göra dig besviken, INTE photoshoppade.

      Jag jobbar med photoshop och det där var verkligen inte snyggt photoshoppat! Slarvigt gjort!

      Tror inte det är photoshoppat, hon är bara kobent. Då sticker de iväg utåt sådär strax under knät, inga konstigheter.

    Tyckte kläderna var jättesnygga! SÅ synd bara att Pinigis har kavaj och typ täcker hela jumpsuiten.

      Tyckte kläderna är fula tyvärr.

        Ok!? ?

        Kan inte du lägga ut en bild på dig själv då? Skulle vara kul att se vad du har för klädsmak ?

    kan inte någon av alla dessa ryktesspridare kring att Odd skulle vara misshandlare steppa fram och ta bladen från munnen. Vad är det frågan om? Är det nån riktigt elak jävel som sprider denna dynga eller finns det sanning i det?

    Såg btw att Gustav Elaines man är vän med Odd och Bella på deras privata Facebook. I ett gammalt inlägg från Odd hade Elaine kommenterat på hans inlägg. Men hon är vän med varken Odd eller Bella på Facebook. Dock så verkar inte Bella använda Facebook numera sp flitigt…

    Sen undrar jag varför Bella och Elaine slutat umgås? Sen dagarna innan skiljsmässan blir offentlig syns Elaine och Bella i bloggarna tillsammans. Elaine backade ju Odd mot dessa misshandlargrejer som spridits. Frågan är kan Elaine sen ha märkt att de varit sanna och vägrat umgås med Bella om hon inte dumpar Odd?

      Självklart sant om Odd Spångberg och alla får snart veta. Elaine la väl ut bilder på hur oattraktiv hon var för att övertyga Gustav om att otrohetsrykena var falska. Vem skvallrade om Elaines möhippa. Elaine vet allt men vile ge Odd en chans

        Det är detta jag menar! Vem är du som skriver detta? Känner du dem? Känner du någon som känner. Om det nu är sant som du skriver. Berätta! Berätta utan att säga för mycket om vem du är.

          Jag vet mer än alla andra men kan inte skriva allt. Sorry. Du kan dock lita på att det inte endast är psykisk misshandel.

            Så detta är orsaken till att vännerna frågade om hon ville göra abort? Kände henne lite privat för massa år sedan, innan bloggen var så stor. Hon var verkligen jättesöt till sättet. Hoppas allt löser sig för henne. Bra att det är slut mellan dem. När hon hade fått fläskläpp var det Odd som gett henne den?

            Om det bara vore en fläskläpp.. Odd Spångbergs kontrollbehov och aggressionsproblem kanske kan förklaras av hans uppväxtsmiljö. Odds pappa Arne är alkoholist och har varit våldsam mot kvinnor.

      Nej fast Elaine skrev ju härom veckan om vilken fantastisk pappa Isabella hittat till sina barn. Så skulle hon väl aldrig skriva om en person som misshandlat sin fru? Eller missförstår jag nåt?

        Du missförstår. Elaine är falsk. Lita aldrig på Elaine.

      Jag tänker att Bella träffade Elaine för att hon behövde tips och råd angående hur de sociala medierna skulle skötas i och med skilsmässouttalandet. Hon behövde hjälp att snacka snyggt helt enkelt?

    Oj gud att behöva på toa, vilken process med den byxdressen… fast snygg är den på henne!

      Du skrev det jag skulle skriva. Alltså hur går det ens till? Mina axlar hänger inte med så bra så jag skulle varken kunna klä på mig än mindre gå på toa utan hjälp att dra ner dragkedjan.

      Gäller att ha en blåsa av stål i de kläderna. ??

        Jag skulle bli kissnödig jättefort just för att det är så svårt att gå på toa i den där outfiten ?

    Jag tycker det ser ut som pyjamas

    Usch vilka långa byxben som släpar på marken. Undrar hur smutsiga de är…

    Är det bara jag som har slutat läsa Bellas blogg? Det finns inget djup längre. Känner att det kommer vara 100% yta i fortsättningen.

      Ja under nästan ett år har hon knappast skrivit om något familjeliv och Odd har varit osynlig i bloggen.
      Nu lär det bli än mindre eftersom äktenskapet är slut.
      Jag är rädd för att bloggen bara kommer att bli reklamblad för LCC & Co och en plats för samarbeten, reklam och sponsrade kläder. Samt massor med Heja! i samband med jobb och resor till olika återförsäljare.
      Inte så intressant längre – jag läser bloggen bara då och då nu för tiden och jag har följt Bella sedan hon började blogga.

    Blev erbjuden samarbete med Teotiki för ca 4 veckor sedan.
    Blondinbella också.
    /En influencer

      Isabella borde ha talat om att detta är ett samarbete. Hon anger inget annat i bloggen än ”Byxdress från Teotoki”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.