Nej, det kan jag faktiskt inte…

Kissie:

Kan ni fatta att jag har släppt en låt??
Alltså kan vi ta en minut och tänka på min låt som jag släppte för EVIGHETER sedan?! Och hur komiskt är det inte att den heter “success”? Den var ju allt ifrån en success.. Men, den är ju inte så dålig som jag mindes den. Nu när jag hör den så inser jag ju ändå att melodin är väl OK, och texten är ju lite girlpower vilket 26 åriga jag är stolt över haha.. Men nja, annars är den väl ingen höjdare. Men jag kan iaf checka av den från min “to do list” ? Inte alla som har släppt en låt lixom.//Kissie

Jag har svårt att bestämma mig för vilken blogglåt som är allra sämst – Dessie, Paow & Hugo, Kissie eller Odd – men det är nästan så att jag lägger alla mina ägg i en och samma korg och säger Kissie och anledningen till det är:

Produktionen.
Herregud, så dåligt. Så B!
De måste verkligen ha suttit i studion och funderat över vilka färdiga slingor de har och bara valt en. ”Den tar vi!!”
Resultatet är snarlikt det när Ross spelade keyboard för resten av gänget och bara använder sig av just det – förprogrammerade ljud.

Skämskudde på den.

 

Säga vad man vill om Dessies låt men produktionen håller en HELT annan klass! Det är trots allt Universal som släppt den.

Odd. Ja, vad ska man säga. Undrar hur mycket han ångrar det här idag?

Åh herregud!
Jag hade nästan glömt hur dålig den här är. Hugos rap, jag dööör!
”La Isla Tropical!!!”
Ja, den här ligger nog faktiskt där uppe tillsammans med Kissies låt men de får pluspoäng för video. En pool full av bikinibrudar KAN inte gå fel!!!!

Och Paow, lilla Paow. Så bortkommen. Dansar lite i en kall svensk sommarvind och vet inte riktigt vad hon ska göra med sig själv samtidigt som Hugo dansar lite sexigt mot henne i bakgrunden.
A fine moment in time!

 

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha jag älskade Hugos låt. Den gick varm på alla fjortis fester ?

      Jag med! Tycker Paow har fin röst och att deras version är jättebra och somrig!

        Molly: det var Paows kompis som spelade in för Paow (kan ha varit Ellen). Det är alltså inte hon som sjunger ens haha

          Fast hallå jag tycker att man hör att det är paow som sjunger? Man känner igen hennes röst som är väldigt speciell (inget negativt)

          Fast hallå jag tycker att man hör att det är paow som sjunger? Man känner igen hennes röst som är väldigt speciell (inget negativt)

      Tycker faktisk Hugo och Paow klär varann väldigt bra. Mycket bättre än han och hon hära nya.

        Hon hära nya ???

        Haha nya xD

        Paula och Hugo har nog dejtat längre än Paow och Huhi någonsin gjorde.

          Om inte jag missminner mig så var Paow och Huhi tillsammans i 2 år medan Paula och Huhi blev gravida efter typ 6 månader tillsammans? Paula och Huhi har varit tillsammans längre men sen har deras ekorrhjul snurrat otroligt snabbt och åt samma håll under dessa år. Barn, förlovning, köpt och sålt flera bostäder osv. Lite likt BB och Odd 🙂

            Jaha?!

            Vänta här nu, är det Paulas Hugo som sjunger i videon? ? Förlåt är helt efter.

            Ja, M.

            Jag ligger på sjukhus med ett brutet ben och har ingen att prata med. Jag tycker om att prata. Så tar ut det genom att kommentera här idag. Om allt möjligt. Sammanhängande och osammanhängande.

            Bear with me 🙂

            Det är Hugo Almighty Rosas som sjunger 🙂

            Molly är väl typ 3-4 år så där går de om. Dessutom så kvittar de väl om de har köpt tusen hus. En relation där man bara super och är en odräglig fjortis vs familjeliv är väl en smink seriösare.

            Jo, absolut är det så. Men jag tänker också på varför Paula och Hugo inte får lika mycket kritik som BB och Odd när det snurrat lika fort för båda paren, med familjebildning, bostäder osv på ”kort” tid. Nu ska de skilja sig men ingen har ännu inte ropat lika högt om H och Ps relation så som man gjorde med BB och Odds.

            Inte för att man ska överhuvudtaget men varför är det skillnad på folk och folk?

            Jag tror skillnaden är att Paulas blogg är en familjeblogg och hon inte tituleras sig som affärskvinna. De lever ett ”relativt” normalt liv om man inte räknar med all jävla sponsring.

            Bella däremot skriver i princip bara om jobb och det är tyvärr fortfarande fult som kvinna att prioritera jobb före barn och familj. Sen så är det rätt tydligt att Odd konstant hamnar i skymundan för Bella.

            Ja, du har en poäng där 🙂 men Isabella som person kritiseras ju mer än till exempelvis Paula, eller de flesta andra kvinnliga influncers för den delen. Båda två framställer sig och hävdar sig i deras bloggar, men bara en kritiseras nästan jämt. Om man tittar på Paula kan hon ju skriva om saker hon inte har någon aning om men detta lyfts inte fram till skillnad från Bellas hysteriska skratt.

            Lute luddigt just men skyller på smärtstillande..

            Ja det är verkligen klar mobbing. Men tror verkligen att det har med att Hugo har sin egen karriär.

            Men visst tycker båda bör granskas. Tycker att Paula kommer undan jävligt lindrigt. De är ju kung och drottning av smygreklam

            Hahahahah! Huhi

    Fast dessies och odds låtar är ju bra

      Tycker jag med! 🙂 Och så himla fin Dessie är i videon.

    Hugos spanska… ?

      Jag som alltid trott att han och Paula pratar/förstår spanska flytande! Har liksom aldrig förstått varför de inte lär sina barn ytterligare ett språk om de kan… now I know why haha

      Oj oj oj LD & co. lär gå i taket

      Att du ens refererar Aftonbladet som en vetenskaplig källa drar verkligen ner hela intrycket på dig.

        Jag läste om det här på The Guardian för några dagar sedan. Är det tillräckligt trovärdigt?

        .. Det handlar dessutom om en stor (rätt megastor, faktiskt) studie som University of Birmingham gjort med ”hälsouppgifter från 3,5 miljoner britter mellan 1995 och 2015”.

        Aftonbladet är inte en vetenskaplig källa, hursomhelst. Men själva nyheten är vetenskapligt relevant och trovärdig.

      Aftonbladet publicerar bara artiklar som ska ge dem fler kunder till Viktklubb. Hade ni läst hela artikeln så hade ni sett att undersökningen inte är vetenskapligt granskad än, och en annan forskare säger att den inte verkar vara rätt utförd. Det artikeln påstår är helt enkelt inte sant, men jag tycker det är lite gulligt att ni inleder helgen med att försöka hetsa upp LD. Ska ni göra det så kan vi väl åtminstone göra det ordentligt så hon får något att bita i. Det här var ju bara lite pinsamt. Trevlig helg ??

      Tips: läs hela artikeln innan du länkar den vidare som någon form av ”bevis”. Skrattretande.

    Odd Spångbergs låtar blev megahits. Tur för han behöver pengarna nu ?

      Odd har levt på pengar från STIM, SAMI, YouTube och Spotify sen han gav sig in i musikbranschen.
      Synd att han inte fortsatte släppa låtar trots uppenbar talang.

      Driver du? Hans lungkapacitet är noll. Gråter inombords när jag hör den. Sen engelskan. Haha

    Tänker mest på deras kassa uttal av engelskan.

    Oj.. snacka om att jag ångrar att jag klickade på dessa videos. Det var smärtsamt pinsamt.

    Någon mer som minns Hugo ft. Glidish ”bara för ikväll”?

      ?

    Oj, hade helt glömt att Hugo och paow var tillsammans förut.

      Tiderna då han hade en tjej som inte bossade honom runt eller höll honom hårt i öronen med en kass attityd dagligen.

        Och istället hade en tjej som var otrogen.

          Han är dock lika mesig som alltid.

          Han är dock lika mesig, då som nu.

          Hade seriöst hellre varit med en otrogen eller singel än att vara ihop med Hulken Paula. Kan inte klara henne för fem öre. Hela hon skriker F to the ALSK.

            Kan jag fråga varför? 🙂 har nämligen samma känsla så skulle vara kul att höra någon annans tankar..

            Jag undrar verkligen också varför. För i mina ögon är hon bloggvärldens mest kloka och jordnära tjej.

            Johanna: Min tanke är att det är så lätt att framställa sig själv som något man egentligen inte är, på sin blogg/sociala medier. Det känns som Paula gör så. Ofta får jag känslan av att hon inte är så som hon försöker framstå. Lite falskt, ja.

            Dessutom har jag överlag svårt för personer som benämner sig med eftersträvansvärda egenskaper tex som ödmjuk, jordnära, omtänksam, bra lyssnare osv. Som båda Paula och Hugo gjort. Dubbelmoral.

            Lägg av, paula är trevlig ( vad jag märkt). Hon kaxade lite i högstadiet men det måste vi ju glömma nu. Alla var fan skumma i högstadiet.

          Är väl inte så konstigt att Paow var otrogen när hon för det första var så ung och för det andra blev dåligt behandlad av Hugo?

    Såg att du svarat gällande Audi-grejen att det inte är reklam, men t ex Annica har ju lagt upp inlägget som ”Sponsored by Audi”. Då är det väl ett samarbete och Audi förväntar sig en motprestationi form av att de skriver om eventet. Och då är det ju beskattningsbart.
    Det är skatteplikt för ersättningar och förmåner utifrån skattelagstiftningen som Skatteverket har att tillämpa. Om en bloggare får en vara, tjänst eller förmån som ersättning för reklaminlägg i sociala medier är ersättningen skattepliktig inkomst. Det finns inga gåvor och presenter som ersättning när man gör något som motprestation.

    varför kan jag bara fokusera på dessie i paows video?

      Bästa i hela den videon är ju när Paow råkar slå till dessie i huvudet!

    Jag har alltid tyckt att det där ”Häääj” i refrängen i Dessies låt låter en aningen … oengagerat.
    Men hey, jag brukar ju å andra sidan alltid vara oense med Idoljuryn också ?

    CRINGE

    Är det bara jag som minns Kissies bror Peters låt ”Sture-P”? Den måste ju få vara med på listan över dåliga låtar som bloggare släppt (för han försökte ju faktiskt blogga på den tiden!). Med refrängen ”skjorta, kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor” var det ju riktig höjdare haha.

      Minns bara tamponglåten?? ”Min tjej tvingar köpa hennes tamponger” eller nått. JUST DET SOM EN GANGSTER HETER DEN!!!

      Fanta och Rosé!!

      Var inte kisse med i videon till den låten? Ett, två, tre fanta och rosé alla brudar ner på knä

        Haha jo, visst är det hon i rosa shorts och mössa och svart bh? Hade helt glömt den låten!

        *ner på kne

      Men gud snälla påmin mig inte om den?? den refrängen sätter sig på hjärnan och försvinner aldrig ?? fast det kanske är det som är meningen

    Fokis var väl också rätt kass?

      Aj aj aj Camilla skulle aldrig snacka skit om Fooooki.

        Ne juste, glömde att hon är partisk i sin bevakning

    Haha Ååh Paow o Hugo, aldrig gillat Paow men gillade dom två tillsammans ?

    älskar allt med paow och hugos låt <33

    Sture P var ju faktiskt en Hit så tycker inte den förtjänar så mycket hat. Minns att man dansa till den som partyprisse på Sture P

    Hahah, jag måste faktiskt erkänna att jag tycker att Kissies låt var bäst utav alla dem ?

      Jag gillar också den på något vis. Hör ju PROBLEMEN, men har haft den på hjärnan till och från i fem år så…

    Men Hugo och Paow har ju ”fuskat” och tagit en ”riktig” låt som redan finns. Busungar!

    Ja vad ska man säga unga och oförstörad. Paulina och tonårskompisarna hemma hos L-I Karlsson.Föräldrafritt.

    Dessies låt låter som vilken kesha-låt som helst typ. Tycker inte den är dålig på nåt sätt egenligen. Men de andra…… asså nä.

    Jag hade velat höra alla låtar när de sjunger ”naturellt”.

    Stör mig så jävla mycket att Kissie spelade in den i studion men skiten är ju inte ens mastrad?

    Aw paow såg så söt ut i videon men ack så obekväm haha? Annars gillar jag dessies låt faktiskt! Odds engelska uttal ska vi inte snacka om..

    Du glömde att Dennis M också släppt en låt, den i särklass mest hypade låten (av Dennis själv så klart) och troligen även den sämsta. Mer oengagerad sångare får man leta efter.

    Dessies röst måste vara rätt usel om man behöver så många lager av rösten på spåret (det låter ju som att det är 4-5 inspelningar av hennes röst som ligger på varandra, aldrig ett gott tecken, en duktig sångare behöver inte fylla ut spåret med femtioelva lager).

    ALLA är pinsamt dåliga på engelska, fullkomligt urusla.

    Jag tänker mest på hur extremt svensk brytning alla har. Dessie var väl typ 17 när låten släpptes och har dessutom inte gått gymnasiet, men hur kan en vuxen man som Odd inte lyckas ”dölja” svenskan bättre?

      Men Odd hade ju MVG i Svenska (som han alltid vill hävda), såklart vill han inte släppa det när han sjunger på engelska!

    så många frågtecken i dessies video.
    Varför gjorde de korkskruvar till lockar? varför har hon spetstrosor som sicker ut under bodyn? varför sänker hon masken och tar upp den lika snabbt igen för ansiktet?
    Och varför de där följa små ljusprickarna som bildar två blå ögonen på henne bland annat?

    Hugo & Paow, ser jag fel eller är det inspelat i ”fontänen” hos rikemansfamiljen Karlsson? xD

      Du ser helt rätt

        Vem är familjen Karlsson? Kan nån berätta? Mvh nyfiken 🙂

      Det är ju Karlsson själv som kör båten just när låten börjar.

    Nog för att Dessies musikvideo verkar ha filmats med en riktig kamera, men produktionskvalitén på själva låten är helt jävla bedrövlig. Texten kunde nästan inte bli sämre eller mer intetsägande, och människan som producerat låten kan ju inte ha tagit mer än fem minuter på sig. Totalt.

    Slingan som loopas genom större delen av eländet är ju inte mer än tre sekunder lång, och mot slutet klämmer man in en som är typ fem sekunder. Lägger vi till refrängen så kommer vi upp i hela elva sekunder med extremt oinspirerad musik.

    Jag ryser av pinsamhet och det gäller för alla dessa ”låtar”. Jag gick upp i skogen bakom huset för att lyssna, ville liksom inte att grannarna skulle råka höra.

    asså ni här inne är ju alltid så bra att veta saker jag efterfrågar haha, vad hette den låten som rappare sjöng om kissie?

    Låten va seriös (kanske inte så bra) men vet att jag älskade den när jag var yngre. Tror kissie länkade den på sin blogg någon gång och hänvisade till att hon var så känd så hon fick låtar skrivna om sig 😀

      Menar du han som medverka i talang?

    I den här youtubeserien kan en följa oddsens väg till målet att sjunga på Melodifestivalen: https://youtu.be/TJckUY4jKUg

    OBS seriöst.

    Cam, kan du snälla recensera varje avsnitt med dina sarkastiska glasögon ?

    Det bästa är Hugos bortkomna dans när Paow dansar på båten samt när Paow slår till Dessie i huvudet när hon ska lägga armen om henne

    Pinsammast är accountet på instagram @oddfred tror jag det heter. Följ oss på vägen till framgång. Eller nåt. Så jäkla pinsamt:/

    Har ni missat att Tyras syster gett ut en cover på Fight song? 😉
    Låter jobbigt i mina öron.

      Men kära nån vem bryr sig om vad Tyras syster gör? ?

        Nu råkar ju Tyras syrra vara hyfsat känd deckarförfattare, så det finns nog vissa som bryr sig …

      Det roliga är ju att Tyra hyllar Sofies låt på insta och skriver att hon har gjort den själv, och alla bara ” DET ÄR EN COVER!!

    Glöm inte ”Inspire”s låt. Varför handlar alla låtar om hur lyckade dom är? Så jävla pinsamt.

    Alltså… jag har inget emot någon av dem. Lite sommarplåga/partylåtar bara ju, varken mer eller mindre. Odds låter som en sämre E-type låt..

    Fokis låt däremot, heeeerregud.

      Jag minns en video Foki la upp där hon visade upp sin sång förmåga. Minns att det var en super ljus röst till en väldigt konstigt thailändsk (?) låt. Det var liksom som bebis-sång eller nåt. Åh nu måste jag hitta den igen!

    Dessie’s video när man ser att han i masken är den där sliskiga managern, vad hette han – Danielle?

      Nej det är inte hennes kille, jag var där och det var en skådis bakom masken.

    Absolut inte så kassa än vad jag befarade. Alla var i alla fall tusen gånger bättre än Samir och Viktor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.