Kissie hittade en annan kvinna i sin lägenhet.

Kissie:

Egentligen ska jag vara på möte just nu, men istället är jag hemma och packar ihop C’s saker i flyttlådor.. Detta har tagit en sån fruktansvärt lång tid nu och jag känner verkligen att alla kommer må bättre när detta är klart. Så jag hjälper till lite på traven kan man säga ? Jag trodde faktiskt att jag skulle vara mer ledsen än vad jag faktiskt är, men faktumet att jag kom hem idag och möttes av en främmande kvinna i MIN lägenhet gör saken nästan enklare. Eller mycket enklare faktiskt. Ska inte gå in på mer detaljer, men ni förstår nog att jag inte är direkt på världens bästa humör idag. Men jag ska ringa låssmeden och se till att låsen blir utbytta denna vecka. Helst redan idag men alla saker måste packas ner först.//Kissie

Kissiemissen kommer alltså hem och möts i dörren av en främmande kvinna som spenderat natten med hennes C i hennes säng vilket omedelbart får det att poppa upp en del frågor i mitt huvud:
Varför sov de inte hemma hos henne?
– Var har C sovit när han och Kissie delade lägenhet? I samma säng? 
– Hade det varit bättre som de haft sex i soffan? Eller same same?
– Vad menar hon med att C kom tillbaka för att ”hämnas”?

– Kommer den här sängen dela bål med Sandra Beijers ex alla kläder?

Hur hade ni reagerat om detta hänt er?
Gått Armageddon över alltihop?

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är ju ett ex? Om det är ett krogragg är det en sak men om det är en ny flickvän är det bara töntigt..

      I hennes lägenhet. I hennes säng.

        So? Hon sover ju på hotell där allsköns rif-raf gör allt möjligt och omöjligt i sängen.

        Dessutom är det ju inte säkert att de låg..

          Jämför du en hotellrum och hotellsäng med hennes egna lägenhet och säng?

          Ok, vi säger så.

            Det var en liknelse ja.

            Jag tycker att hon överreagerar. Men å andra sidan tycker jag ofta att folk är fjantiga hysteriskor.

            Tror nog C hade fått ligga så mycket han vill på hotell eller hemma hos någon annan, men att göra det hemma i hennes lägenhet och dessutom i hennes säng är ju bara definitionen av elakt.

            Bara för att du tycker att det är normalt med att ha bilder på ex på väggarna och att ens ex ligger med en annan i ens egna säng så betyder det inte att dom som reagerar på det är ”hysteriskor”. Det är inte något manligt/kvinnligt utan mänskligt.

        Precis, lite samma känsla som efter ett inbrott. De behöver inte ens ha tagit något, men bara det att en främmande person har varit i ens lägenhet och gjort intrång i ens mest privata sfär – DET är en jobbig känsla. Dessutom är hon en offentlig person och har hon då dagböcker, kameror eller annat ”snaskigt” hemma så förstår jag att hon blir än mer förbannad.

        Men C och Kissie har ju varit sambos manga år. Är det inte bådas säng?

      Men problemet är nog inte att ha haft sex utan det faktum att han haft sex i hennes säng….?!

        Hur vet hon/vi/ni att de låg?

          Tuffing, läs K-Towns kommentar här ovan också. Tips!

            Du kan ju börja med att kalla mig vid rätt nick. Det är lättare så.

            Jag har redan sagt att jag köper att det är jag som är konstig. I MIN värld är det en överreaktion.

            Om det är en överreaktion enligt dig så betyder ju väl det att du skulle kunna göra likadant?

    Måste ju vara att de ägde lägenheten tillsammans, och att han kom tillbaka och vägrade lösa situationen. Anledningen till att han fortfarande är kvar tolkar jag som någon barmhärtighet från hennes sida? Hon har ju haft nya killar så problemet verkar ju bara vara liggandet i hennes säng

    Kissie har löst ut honom så det är bara hon som äger lägenheten nu.Hans saker har varit kvar för att hon har varit snäll men nu åker de alltså ut.

    Hade aldrig hänt mig – jag har alltid ägt alla boenden jag haft själv så de har åkt it med huvudet före sekunden efter att vi gjort slut?

    Det hus jag bor i nu ägs till 100% av min man men jag har en övernattningslägenhet (för jobbet) som är min så jag har en back-up plan?

    Call me:
    The-girl-with-the-plan

      Dock är du väl medveten om att skulle någon dra det vidare så är det olagligt att kasta ut någon om de är skrivna hos dig. Då måste du först skriftligen lämna en uppsägning av boendet till ditt ex och ge personen typ tre månader på sig att flytta ut. Man får heller inte göra sig av med deras saker. Sen om han är riktigt jävlig och ÄNDÅ vägrar flytta får man ändå inte kasta ut eller byta lås på sitt egna boende utan ansöka om handräckning av kronofogden för att vräka ut fanskapet. Turligt nog har inte så många koll på detta så dom går med på att slängas ut liksom, men har man otur och någon vill hämnas och jävlas kan man åka på både polisanmälan, dom och rätt trista böter för att någon annan vägrar lämna ens hem man äger själv. Bara en liten trist notis.

    Jag var med om nåt liknande, jag och mitt ex hade gjort slut å vi bodde tillsammans fortfarande, han höll på att köpa ut mig och vi väntade på att allt skulle gå igenom. Han körde ut mig en helg för att han skulle ta dit en tjej över helgen, tycker de var jäkligt fult gjort speciellt att han under tiden hade vår dotter sjuk hemma och jag fick sova hos en vän. Sen tyckte han jag var grinig å gnällig för att jag inte ville hälsa på henne när jag skulle hem igen för å hämta dottern.

    Sandra Beijer i kommentarsfälet: fast nu är det så kring det här. och det har jag varit tydlig med ända sedan jag gick ut med att jag mår otroligt dåligt kring detta break-up. det här är inget som går att diskutera på något ”konstruktivt sätt” för ni har ingen jävla aning om situationen. ursäkt hårda ord men det är helt otroligt hur människor får för sig att försvara en man som absolut under inga omständigheter behöver försvaras. SÄRSKILT inte i kommentarsfältet hos den kvinna han behandlat och behandlar så ovärdigt. noll tolerans har jag kring det här i mitt eget forum. det här handlar om mitt liv och mina känslor, tänk på det. ni rör er på minerad mark och det räcker nu.

      Bra skrivet av henne! Hennes forum – hennes regler!

    Hade blivit fullständigt vansinnig, man gör inte så, de är så respektlöst och vidrigt gjort! Hade de varit min kille eller x-kille som hade gjort de så hade mitt strykjärn blivit använt för första gången..

      :O

      Skulle du ge stryk åt han? ?
      (Kände att jag bara måddes få kommentera detta)

        Skulle stryka till han rejält ?

    Visst är det väl en hyresrätt som hon har i Jungfrudansen? Kanske inte så smart att skriva att hon köpt ut honom, även om man förstått tidigare att de köpt kontraktet svart.

      Nej, det är en bostadsrätt.

        Japp, en bostadsrätt i Solna tror jag hon sagt tidigare.

    Jag har tolkat det som att den stora grejen är att där var någon annan än C i lägenheten. Tydligen så har ju Kissie premisser för att C skulle få stanna där och en av dessa var ”inga besök”.

    på riktigt tycker jag det är väldigt respektlöst att ens lägg cut hela denna konversation det borde vara något som är mellan dom. Inte för hela världen att se sen om det är Cs lägenhet så gör han som han vill tyvärr…

    Man kan inte komma med pikfingrar åt någon annan!

    Just my point!

      Men nu är det ju inte c’s lägenhet utan bara Kissies. Han hade dessutom sex med denna tjej i Kissies säng.

        Vem har sagt att det är Kissies säng? C har förmodligen betalat halva till deras gemensamma lägenhet som de köpte tillsammans.

        Förhoppningsvis hade C sex på sin sida av sängen.

        Vilket drama…

      Vad är det för konversation du pratar om?

    Liknande grej hände mig för en vecka sedan. Efter att ha bott utomlands i några månader kommer jag hem till vår gemensamma lägenhet som exet har bott kvar i medan jag varit borta (det tog slut för ca 1 månad sedan), och i sovrummet ligger det handklovar, piskor och diverse andra sexleksaker som ej är mina. Först fick jag panik och sa åt honom att han får ta sängen nu när han flyttar, och att det inte finns en chans att jag sover där. Men efter två dagar lugnade jag ned mig och sover nu i sängen. Känns såklart lite konstigt när det blev så påtagligt och att det har skett i min säng men det är en förjävla skön säng, så skitsamma.

    Tror att Kissan gjorde detta till ett större problem än det egentligen är. Hon ska ju hyra ut lägenheten (möblerad) i ett år nu och då kan hon ju faktiskt inte styra vilka som sover/sexar i hennes säng…

    Hon hänger som vanligt bara ut personer som gör saker som inte passar henne. Tidigare i veckan hängde hon ut 2 av sina PT:s på bloggen. Hon är 25 år men har fortfarande inte växt upp.

    Jag och mitt ex hade bråkat en helg och innan jag åkte ifrån vår lägenhet så sa jag ”jag gör slut” och åkte hem till en kompis. Dum och naiv som jag var ångrade jag mig och vi blev tillsammans igen. Några veckor efter detta fick jag veta att samma lördag som jag gick ut genom dörren, hade han dragit med en tjej hem från krogen och dom hade haft sex i vår säng (på min sida dessutom).. Den sängen blev inte långvarig och eftersom en otrohet (jag anser inte att vi hade gjort slut på riktigt) inte är lätt att komma över, blev heller inte jag långvarig i det förhållandet!

      Vänta nu. Du gjorde slut med honom. Åkte därifrån, ångrade dig nån dag senare och ville tillbaka. Han tog tillbaka dig. Och du anser att han var otrogen för han låg med en tjej efter du dumpat honom och inte visste att du skulle ångra dig sen? Hur går det ihop?

        F

        Förstår Sofia! Respektlöst att dra hem krogragg samma dag man gjort slut

        Maria, är du seriös? det handlar om respekt! Man träffar fan inte någon första, eller andra dagen för den delen heller efter man precis gjort slut? Om ni inte är 12 och förhållandet inte handlade om känslor, för då kan man fan inte göra något sånt.

          Ja jag är seriös. Hur man hanterar ett uppbrott är olika för alla människor. Väljer man att ligga med någon ny samma natt betyder det inte att relationen inte var ”värd bättre” snarare den personens sätt att hantera sorgen och känslan av ensamhet osv. Är det slut så är det och då är det upp till var och en att avgöra vad man gör, när man gör det och med vem

            Handlar om respekt. Om inte respekt för den andre, så ha iallafall lite självrespekt.

        Håller med sofia, därför man alltid hatat Ross ”we were on a break!”. Nja, det var ni inte, och så gör man inte. Inte förrän man pratat färdigt åtminstone

    När jag å sambon hade en kris för några år sedan så va jag borta ur lägenheten ett tag och han hade en tjejkompis här hemma.. nån månad senare fick jag veta att de strulat runt på min soffa så då satt jag inte i den förrens han köpte en ny 🙂

    Bara en tanke på en säng som en främmande människa kan ha släppt sina kroppsvätskor i (fittsås, sperma, blod, kiss osv…) i min säng får mig att rysa! Speciellt om jag har köpt sängen och madrassen och sängkläderna. Har svårt att bo hotell av den anledningen. Det måste vara kliniskt rent. Min egen skit bryr jag mig inte om men äcklas av andras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.