The Odd-gate.

Odd Spångberg:


Bildkälla.

Den högkvalitativa sidan Stoppa Pressarna var först med att basunera ut att Oddan minsann rasslat knallat vidare från Lilla Frugan och jag vet också att han hängt mycket i Eskilstuna sedan skilsmässan offentliggjordes men med tanke på att hans bästa kompis bor där så är det ju föga förvånande och betyder egentligen ingenting.
Stoppa Pressarna menar att Odd är upp över öronen förälskad i sin nya flamma Filippa, medan Odd säger till Aftonbladet att:

Det stämmer inte. Det är en kompis, men det finns ingenting sådant där i det.

Osanning eller ingen rök utan eld och kommer röken från att det brinner i huvudet på Blondinbella av det här avslöjandet?

Kan vi förvänta oss ett nytt Sandra Beijerdrama där Bella springer runt med sång och dansmannen i hasorna och slänger drinkar på Odd och Filippa, på tider som sång och dansmannen dedikerat till just denna aktivitet i Bellas kalender?

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror det är sant då skvallret är för detaljerat och tjejen för okänd för att vara påhittat.

      Vart finns det ryktet förutom på stoppa pressarna?? Så nyfiken!
      Stod i artikeln att hon delat nån bild på instagram.. Vet någon vad hon heter där?

        På hänt och svt stod det också 🙂 En tjej länkade i det andra inlägget om Bella.

    Varför kallas Simon för sång och dansmannen?

        Kanske ska läsa igenom dina inlägg en extra gång innan publicering. Över 50 ord innan du använder dig av punkt 😉

          Jag är med i Anonyma språkpoliser på Facebook, men inte ens jag skulle sätta mig och räkna orden på en blogg… Camilla skriver så man förstår vad hon menar, och hon skriver bättre än många Aftonbladetreportrar gör. Var nöjd.

            Jag är helt enkelt mer språkpolis än vad du är. Trots att jag inte har facebook och således inte är medlem i den grupp du nämner.

            Nej jag postar inte för snabbt!

          Jag har precis börjat lära mig använda kommatecken. =)

            Använd det då 😉

              Jag försöker. =) Men det är inte så lätt eftersom jag av någon anledning undvikit dem lääängre. =)

    Hahaha

    hahaha skrattar

      obs inte åt odd och bella då! men att du skriver den här bloggen så roligt

    Klart att Odd förnekar att han redan är i en ny relation. Han har ju tuffa förhandlingar med Bella på gång och inget intresse av att provocera henne.
    Frågan är bara om denna Filippa är en ny bekantskap eller någon som han känner sedan tidigare. De gjorde tydligen en utflykt till Eskilstuna där de bodde på hotell. Men visst, det är vanligt att man tar in på hotell med sina vänner. Man behöver ju inte sova i samma säng – Simon lär ju ha legat på soffan…

    Jag tror Bella har rasslat vidare och inte låter sig bekommas av sånt. Sång och dansmannen ses oftast rassla runt på Östermalm för att inhandla sk plantbaserad kost åt sin blonda härskarinna.

      Husslaven Odd hare gjort uppror och Bella har skaffat sig en trogen knähund istället. Ja, några normala relationer till människor existerar inte i Bellas liv.

        Husslaven HAHAHHAHAHHA

    Då var det alltså Odd som lämnade Bella. Det förklarar rätt mycket, som hennes blogginlägg om otrohet.

      Var står det?

      Förlåt men kan man klandra honom?

        Ja, det kan man.

          Klandra för vad? Att ”han lämna Bella”, nej.
          Om otrohetsnacker stämmer, eh ja? Vem fan skulle man annars klandra för att ha varit otrogen?

        Han har ju en gång valt att gifta sig med henne. Två gånger har han valt att skaffa barn med henne och en gång att köpa hus.
        Han borde ju känns henne och accepterat hennes livsstil vid det laget. Att skylla på hur hon är eller hur hon satsar på karriär är inte en ursäkt att vara otrogen.

        Otrohet är aldrig ok. Man skiljer sig om man inte vill vara med i leken, sen kan man ha sex med andra.

      Betyder inte att han var otrogen. Kan likaväl varit hon

    Jag tror chansen är större att Bella varit otrogen och Odd sedan har valt att gå vidare. Hade Bella varit oskyldig i detta hade hon omedelbart tagit på sig offerkoftan för extra cash.

      Gud ja. Hon gör allt för atttjöna pengar och kunnat jobba. Hon sitter säkert i skrivandets stunt och skriver sin nästa bok där hon berättar sanningen.

      Det tror jag också. Var därför han reggade sig på Tinder så snabbt efter uppbrottet. Typ ”Kan hon så kan jag!” och att han behöver bekräftelse.

      Sedan förstår jag inte varför alla tror att Bella har ihop det med sin assistent. Inte en chans att det är den ungspolingen! Jag tänker mig en hunk med svallande hår och colgatesmile. Samt en fet karriär. ?

      Var det inte så att det gick rykte om att Bella var otrogen även mot Nils? Har för mig att Katrin Z skrev något inlägg om det som sedan togs bort från hennes blogg.

        Odds konto på Tinder lär ha varit fejk. Lätt att lägga upp någon annans profil på Tinder. Finns många skämtare.

          Tror inte det var fejk. En kollega fick också upp honom och de hade många gemensamma vänner.

          Man måste väl logga in med Facebook-konto? Annars kan man väl inte skaffa sig en profil?

            Går att fejka Facebook-konton också.

    Sluta gå in på BB blogg! Her

    Hur är det nu, jobbar Odd kvar på Ottos? På tinderprofilen som Stoppa pressarna lägger upp har han skrivit att jobbar på Adecco?
    Så tiden på Otto är över, och nu är han tillbaka på Addeco?

      Man brukar ju ha en uppsägningstid på iaf en månad det första året, då måste han ha blivit anställd och sagt upp sig ungefär samtidigt på Ottos. Så det verkar konstigt.

      Hämtar inte Tinder info direkt från Facebook? Det kan ju vara så att han inte orkar uppdatera sin jobbstatus där sen Adecco.

        Aha! Så kan det ju absolut vara.

      Kan det vara en gammal Tinderprofil från tiden före Bella?
      På Odds Facebook idag står att han är
      Chief Executive Officer på ZUG AB.

      Verkar inte så troligt att Odd skull vara tillbaka på Adecco.
      Han fick väl mer eller mindre gå därifrån även om det presenterades som att han slutade för att starta eget. Så kan man ju alltid kala det.

        Isåfall är det ändå gammal information där. Gick inte dig ab i konkurs när Odd jobbade där?

        Tror inte att Tinder ens fanns då. Tinder kom väl till Sverige typ 2013?

    enligt aftonbladet så ska bella ta kreditupplysning på alla nya killar hon kommer träffa.. låter som storhetsvansinne enligt mig 😀

      Men tror man på allt som står i Aftonbladet så är man ju lite dum…

        Men hon säger ju det själv här:
        http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/217538

      Jag uppfattade det som ett skämt, eller?

      Det stämmer, minns för något år sedan när Bella och Pingis hade startat sin economista podd och skulle ge ekonomi/relationstips då sa de att de alltid gör en UC på killen de dejtar… eftersom en skuld hos kronofogden kan hinta om hur personen hanterar sin ekonomi enligt dem. Kyligt..

        Stackars alla som följde detta råd men gick miste om sina kreditvärdiga ragg pga de fick reda på att en förfrågan gjorts

    Jag såg dem tillsammans i hotellbaren på Elite Hotel i Eskilstuna i lördags kväll. Ensamma.

      Kalle – Men fy på dem! Inte kan två kompisar av olika kön sitta i en bar ENSAMMA!!!

        Haha nää, det går ju inte för sig! 🙂
        nä men det var liksom ingen tvekan att de var mer än bara vänskap, om man säger så.

      Jag såg dem också.

        Hur betedde de sig ihop då?

    Cam Cam! Hur vet du att han har varit mycket i Eskilstuna

      För att Eskilstuna är en ganska liten stad. Den som inte vet var Baxer ligger (Fredriks butik) bor inte i Eskilstuna, och han har setts vid Baxer en hel del, även vid bostadsrätterna vid ån och på Elite.

      Jag har sett honom utforska staden, dock bara en gång med en kvinna som inte var Isabella, och det kan ha varit vem som helst.

    Jag tror att Odd kände sig utanför i deras äktenskap och sen gjordes det ett försök att han skulle jobba med Bella för att liksom få del av kakan. När det inte funkade så fanns det inte mycket mer hopp. Därtill bestämde Bella att hon skulle bli vegetarian, helst vegan. Vi vet ju alla hur Odd gillar sitt kött. Plötsligt hade de inget gemensamt (Kolla inlägget när de åkte och skulle köra Porsche tillsammans. Bella skriver att hon sitter på flygplatsen (alltså jobbar) och att hon hinner jobba på planet. Sen ska hon kolla mejlen när dom kommit fram. Hur kul för Odd? Fatta att leva ihop med det.

    Så Odd är otrogen men mår genast dåligt och erkänner för Bella. Bella vet att tjejen Odd varit otrogen med är en av hans kompisars kompisar och att hon säkert snackar. För att äga situationen själv skriver Bella ett inlägg om att ett ligg inte är nog för att bryta deras äktenskap (som ”in your face bitch, han är min!). Bella tänker att allt ska ordna sig i Thailand, då ska dom få tid, då ska Odd får lite uppmärksamhet och hon ska inte jobba så mycket. Hon lovar. De lämnar barnen till barnvakt varje dag för att jobba på relationen och det är då Odd upptäcker det – han vill inte längre vara med Bella. Han älskar henne inte längre. Han längtar ut och bort och kanske till den nya tjejen. Så han säger det. Bella kommer hem från Thailand och går direkt ut och söker stöd hos vännerna. Därefter är det en transportsträcka där de båda två velar lite grann…kan han inte snälla bara älska lite igen? Men nej, han har blivit kär i någon annan och vill skiljas.

      Herrejisses du har för mycket fritid 🙂

        ?

      Detta är vad som brukar kallas storyline…
      Kan du skriva utkast till synopsis så jagar vi en producent?

      Detta låter faktisk väldigt trovärdigt

      När de kom hem från Thailand gick Bella till banken direkt, antagligen för att ordna med det ekonomiska inför skilsmässan. Hon skrev ett inlägg att hon varit på Nordea.

    Har nån koll på tjejens insta?

      Ja, det undrar jag med ? Hon och Odd är iallafall vänner på FB…

        Vad heter hon i efternamn?

      Varför svarar ens odd på alla journalisters frågor? Haha

      Är man överens så ska man göra gemensam ansökan kallad
      GEMENSAM ANSÖKAN
      ANGÅENDE ÄKTENSKAPSSKILLNAD

      Är det bara en part som ansöker om skilsmässa används en annan blankett som heter
      ANSÖKAN OM STÄMNING ANGÅENDE ÄKTENSKAPSSKILLNAD

      Verkar som Bella själv skickat in ansökan och inte tillsammans med Odd. Lite märkligt eftersom det verkade som att beslutet att skiljas var gemensamt.
      Det blir i alla händelser betänketid på mist sex månader från det att ansökan lämnats in vare sig de är överens eller inte.

        Har du begärt ut ansökan från tingsrätten? Spännande läsning. 🙂

    Det kanske inte är en så lugn skilsmässa som BB påstår?! Tror att det här kan bli smutsigt men med vita leenden utåt.

      Tror absolut inte det är någon lugn skilsmässa. Hare den varit det tror jag nog de skulle kunna bo i samma hus tills att varit klart…

    Jag sitter och tentapluggar (tog en paus nu) och upptäcker att jag försöker markera med highlightpennor på de kommentarer jag håller med om…… Jag behöver sommarlov

      Hahah som mig häromdagen.. Jag hade jobbat rätt mång timmar viddatorn och sett många bilder på dalahästar. Var trött i skallen och ögonen.
      Kollade ut en sekund och såg en rödcykel… tänkte genast Dalahäst?! tänkte lika snabbt igen eh nej, cykel wtf! lol

      Hahahaha bästa kommentaren jag har läst tror jag!! Lycka till med tentan och tack för dagens skratt! 🙂

    Hittade tjejen på Instagram. Profilen pr

      Postade för snabbt!

      Profilen är privat, naturligtvis ?

        Vad heter hon?

          ”Flipsaan”. Stod något om att hon kopplats ihop med Måns Zelmerlöw, så kikade på vilka han följer på Instagram och där fanns hon ?

    Är det en Svartling som han blivit tillsammans med? De som har advokatbyrån?

      Finns det ens någon partner på M&S som heter Swartling?

        Står ju nog i artikeln på stoppa pressarnaatt hon heter adolfsson i efternamn

        Ja

    http://www.norrteljetidning.se/stockholm/norrtalje-kommun/roslagsprofil-tar-over-ostboden

    Står på stoppa pressarna att hon jobbar med charkuterier? Kan det vara hon månne?

      Jepp det år hon. Står ju nog i artikeln på stoppa pressarna att hon heter adolfsson i efternamn så att..

    Får en känsla att Filippa gillar kända män…

      Om hon är ute efter att gräva guld så är det nog mest sten hon hittar om hon gräver kring Odd. Men visst kändisskap har väl ändå Odd eftersom vi ägnar honom sådant intresse.
      Däremot tror jag att de kan finna varandra kring charkuterier och delikatesser. Bella valde ju bort korven, biffen och skinkan till förmån för groddar, gräslök och grönkål vilket måste gjort köttmannen Odd frustrerad.
      Spännande fortsättning.

    LinkedIn verkar uppdaterad, alla uppdrag i Löwengrip företag och ZUG avslutade i maj. Numera enbart COO i OTTOs och Odd Spångberg AB.

    Filippa finns på FB, men bor i Stockholm?

      Filippa och hennes mor är bägge skrivna på en adress i centrala Stockholm men de har tydligen butik i Norrtälje enl länken ovan.

    Om, jag säger om det är sant att han varit otrogen med denna tjej innan skilsmässan, undrar jag varför han skaffade Tinder. Det finns tre scenarier.
    1. Hon är en kompis.
    2. Det är ett långt förhållande och då är Tinder falskt.
    3. Hon är en ny bekantskap via Tinder.

    Jag vet inte, men vi kommer snart att få reda på fakta.

      Fast Filippa jobbar ju med charkuterier och Odd är svag för delikatesser, korvar, skinka och liknande.
      Självklart har de hittat varandra på grund av detta gemensamma intresse. Vem behöver Tinder när det finns kallskuret?

      Jag tror, om någon varit otrogen, att det var BB (om ens partner är otrogen tror jag det sipprar igenom i ens blogg men finns ingenting alls som tyder på att Odd gjort någonting mot henne).
      Min gissning är att de träffades på tinder eller i ungefär samma svep som han reggade sig där. Tror inte det är ett sammanträffande att flera personer sett dem tillsammans nu helt plötsligt men inte tidigare om det nu varit ett längre förhållande.

    Vad är det med Isabellas hysteriska fejkskratt i varje instastory och svängande med håret ?

      Håller med. Det är verkligen fruktansvärt artificiellt. Och så himla löjligt. Som att någon tycker det är kul att se på. Orkar inte se henne alls på insta.

        -att / +om 🙂

      Jag brukar tycka att den här bloggen+alla som kommenterar går lite väl hårt åt Bella…men i det här fallet måste jag hålla med.

      På stillbilder tycker jag att skrattet ser äkta ut. Men det känns väldigt forcerat när man ser henne på instastories.

      Men å andra sidan känner jag inte henne, det kanske är äkta och det är jag som misstolkar. 🙂

    Såg just hennes senaste Instastory och det är verkligen skämskudden fram. Så fjompigt, tillgjort och barnsligt så jag skäms både för Pingis och de stackars killarna de var ute med. Är hon fjorton eller?
    Jag väljer Team Odd!

    Herregud vad är ni för patetiska människor? Jag har följt den här bloggen hela vägen och förundras över hur det har eskalerat gällande alla arga, elaka och sjuka (spekulativa) kommentarer. Fy att ni finns i min omvärld. Tycker du camcam borde ta dej en funderare. Tidigare gjorde din blogg att man ifrågasatt bloggares beteende typ smygreklam och konstigheter, med all rätt! Allt den här bloggen bidrar till nu är spekulationer och njuta av andra människors misslyckande/ sorg. Är du nöjd?

    Om Odd har ny dame forklarer det outfitbilder, nærbilder av kropp, sminke og behovet for å vise frem at hun er flott og fin. Det kan ikke være lett å skulle bli den nye kjæresten til Odd, hele hans forrige relasjon er veldig dokumentert. Hun bør være veldig trygg i seg selv for ikke å bli sjalu tror jeg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.