Ingen big deal!

Blondinbella:

Att vi sedan insåg att det inte kommer att fungera och att vi får bo på olika håll är för mig inte hela världen.//Bella

Super Woman-Bella viftar bort den stundande skilsmässan från Odd likt en irriterande fluga som surrar runt huvudet.
Det är inte hela världen?
Så lät det minsann inte när hon gifte sig med Odd och efter en månad delade med sig av tips för att få relationen att hålla.

Att bekräfta varandra. Alla dom stunder man tänker att ”herregud du är så snygg att jag vill smälta när du kommer ut från duschen” så ska man säga det. Eller höja en egenskap. Vilket som. Par som separerar gör det ofta för att man slutar se varandra och bekräfta.//Bella

Hela hennes fasad som hon uppehåller på bloggen där ingenting berör henne det minsta känns bara som ett efterkonstruktion eftersom det inte är speciellt ”super woman-igt” att erkänna att man misslyckats med någonting, eller att man bara kort och gott är ledsen eller nere över att man ska skiljas.
Att vifta bort det som gårdagens morgontidning som inte längre är någonting intressant – det känns för mig riktigt sorgligt!

Att Bella på egen hand lämnade in en skilsmässoansökan utan Odd talar ett tydligare språk än Bellas krystade blogginlägg.

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Par som separerar….” herregud ja det är ju sådär hon låter jämt, om allt..

      Med tillägg att hon vet inte alls varför folk separerar när hon skrev det där. Samma gör hon nu när hon pratar om tårtbitar, tid mm. Klart folk blir provocerade.

    Spot on!

    Vilken oskön och osympatisk människa hon känns som. Klart som fan det är hela världen, är det inte det så kanske du inte skulle gift dej från början. Sen att man kan gå vidare osv är självklart, men att hon känner så så tidigt tycker jag bara känns så kallt.

      Kanske är det en försvarsmekanism för henne att förminska skilsmässan till att den blir överkomlig och inte är hela världen för henne? Eller så skriver hon så för att få reaktioner, och det har hun ju lyckats med. Igen.

      Just nu i denna stund kanske Bella känner så. ”Ja men det här går ju bra…” Men jag är nog helt säker på att det kommer komma ifatt henne senare. Sen när de har barnen VV och någon träffar en ny osv. Då kanske det inte känns som en liten grej längre. Jag har varit där själv. I början levde jag lite som i en chock. Man fattade inte riktigt vad som hade hänt. Men det kom sen, som en käftsmäll och man insåg.
      Inte så roligt. Bella rusar fram. Genom allt hon gör. Tror inte hon tar sig tiden till att verkligen reflektera över händelsen, ja hur ska man då kunna känna efter hur det egentligen känns.

      Om ni förstod något av min kommentar ? Lite rörig i huvudet ikväll.

    Gud vad hon ser annormunda ut nu. Man ska inte kommentera andra människors utseende men hon börjar bli mager.

      Tror du inte att hon fixat näsan? Jag tror det är därför hon ser så annorlunda ut nu.

        Näsan kan svullna rätt rejält när en är gravid.

    jag finner inga ord för hur ledsen jag skulle bli om någon jag delat mitt allt med sade ”inte hela världen”. alltså okänsligheten har inga gränser i blondinbellas värld

    Snacka om att rycka en mening ur sitt sammanhang! Läste du verkligen hela inlägget? Ett väldigt bra inlägg för övrigt där hon beskrivet lite mer än just den meningen om vad hon känner inför skilsmässan

      Går inte att skapa drev med hela inlägget… för övrigt finns det nog inget sätt Isabella skulle kunna sköta det här på utan att alla tangentbordshjältar hittar fel.

      Ingen big deal hade hon skrivit först, men tog sen bort de orden. Två småbarn har de ihop, hennes glättighet är förbluffande.

    Än en gång har Mona skrivit ett inlägg om hur hennes ex våldtog deras gemensamma dotter. Förundersökningen lades ner/fallet gick inte vidare till rätten = han är inte dömt för det. Rent krasst är det bara ord mot ord. Undrar hur länge Mona kommer att fortsätta skriva om detta innan hon åker dit för ärekränkning?

      Tillägg: hon skriver ju inte bara om exet utan brukar skriva även om hans nuvarande fru. Den här gången har hon skrivit så här om henne:

      ”Men. Det finns ju en fru inblandad i det här. Hon har valt att fortsätta leva med honom trots att hon vet vad han har gjort. Vi i familjen kan ju inte tro annat än att hon valt att tro på hans förnekande. För ingen frisk människa stannar kvar hos en man som väljer att våldta ett litet barn. Ingen.”

        Äsch, nu kom inte allting med, men Mona kallar exets fru för diverse saker och hur hon vill misshandla henne. Som sagt, undrar bara hur länge hon ska fortsätta med detta innan det blir konsekvenser.

          menar du att det inte stämmer?

            Jag menar att han inte blivit dömd och folk som inte blivit dömda (oavsett om de gjort/inte det som dom anklagas för), betraktas som oskyldiga. Att skriva om honom som Mona gör är ärekränkning. Just pga. att han inte blivit dömd = man har inte kunnat bevisa att han gjort sig skyldig till div. saker = oskyldig.

            Hade någon utsatt en i min närhet för ett sådant övergrepp så hade inte jag struntat i det bara för att domstolar gjorde det. Klart hon tror på sin dotter och vill att pappan ska straffas. Hon kanske tycker det är värt ev anmälan om ärekränkning.
            Sen har sexbrottslingar en tendens att komma undan med det mesta i Sverige, så friande domar i sådana fall betyder inte för mig att gärningspersonen garanterat oskyldig.

            Visst man kan diskutera det lämpliga i att prata om detta offentligt (för dottern och hans andra barn skull). Men att föreslå att man ska vänta på en dom innan man tror på sitt eget barn är ju helt absurt.

            ”Men att föreslå att man ska vänta på en dom innan man tror på sitt eget barn är ju helt absurt.”

            Ingen har skrivit nåt sånt. Läs om, läs rätt.

      Hade slagit ihjäl fanskapet med eller utan dom.

        Gäller det med eller utan bevis? För anledningen till att vi har ett rättsväsende är för att oskyldiga inte ska kunna bli dömda av en ilsken mob utan bevis.

          Fast alltså, barn ljuger inte om så allvarliga saker. De förstår inte innebörden på det sättet vi gör. Barn kan hitta på saker, absolut (mamma slog mig är bland det värsta små barn kan hitta på), men sexuella saker hör sällan till dem, de förstår inte tillräckligt för att hitta på om det. Så fan ta ”rättsystemet”, är han en pedofil så ska kuken klippas av med en rostig trädgårdssax och sen får han ligga där i smärtan. Jobbar i förskola och sett på tok för mycket. De människor som begår brott mot barn är de värsta människorna som finns och borde få dödsstraff i mitt tycke. Finns på tok för mycket människor som aldrig borde få finnas ens på samma planet som barn.

      Nu är det ju tyvärr sällan pedofiler blir dömda. Har inte mycket till övers för Mona men i det här fallet är jag med henne all-the-way! Att vi sviker våra barn på det här sättet när de blir våldtagna tycker jag är skamligt. Tyvärr tar ju många gärningsmannens sida eftersom han ju ”inte är sån”. Men med tanke på hur många barn som utsätts för sexuella övergrepp är det bara att inse att de flesta pedofiler ser ut och beter sig som vem som helst. Skulle ha agerat precis som hon om det visat sig att någon förgripit sig på mitt barn. Varför skulle dottern ha hittat på det? Barn är extremt lojala mot sina föräldrar så det är inte ovanligt att denna typ av brott uppdagas först när barnet är vuxet.

    Hon verkar må rätt dåligt. Hysteriska skratt hela tiden och konstiga blogginlägg där hon tar allt med en klackspark. Skulle inte förvåna mig om hon blev sjuk framöver.

    Testar 1 gång till 🙂
    Någon singel tjej i Malmö mellan 26-34 år som vill träffa en ny vän?
    är nybliven singel och har nästan inga singelvänner att hänga ute med. Det är en svår omställning.
    Så finns det kanske någon trevlig singel tjej i MALMÖ som är öppen för att ses och hänga? Ta ett glas vin tillsammans, promenad, hänga på stranden, testa någon ny bar eller restaurang, spana på folk ? Då får du gärna skriva till mig, livsrum16@gmail.com
    Hade varit såå kul ?
    Själv är jag 28 år!

      kolla din mail!!

      Skriv i gruppen ”honey and the bees” det finns många tjejer från Malmö där 🙂

        Glömde skriva att det är en Facebookgrupp! Haha! Blev lite fel där 😀

      Går det bra med folk från Lund också? 🙂

    Det är Bellas blogg, hon är inte skyldig läsarna hennes ärliga djupaste tankar och känslor. Det är ju bara naivt att tro att det Bella skriver i sin blogg är hela sanningen om hennes tankar angående detta. Hon har själv skrivit att de inte vill att barnen ska läsa negativa saker om deras skiljsmässa. Kan vi då inte respektera detta beslut? Hon försöker ju uppenbarligen själv göra det bästa av situationen, åtminstone på bloggen. Jag förstår inte varför man ska gotta sig i hennes bekymmer? Är det okej att tala så här om en människa endast för att hon är en offentlig person och valt att visa en del av sitt liv för världen? Är ni själva superrationella då ni går igenom nåt tungt? Skriv om hennes smygreklam men sluta håna henne eller ifrågasätta hennes känslor och tankar gällande en svår situation. Låt henne skriva att allt är okej, låt henne skratta. Alla reagerar olika och hon är inte skyldig att berätta och visa för oss hur hon mår på riktigt.

      Men varför kan hon aldrig själv sluta mästra om allt om hon inte vill ha massa reaktioner?? Varför ska hon få tycka till om allt och andra människor utan att få gensvar? Om hon skriver att hon kör på och över andra som en bulldozer så kan folk gott få trycka tillbaka iaf!

        Det är hennes blogg. Varför skulle hon vela skriva en massa negativt om sig själv och sitt liv då det är hennes forum? Hennes barn kommer att kunna läsa bloggen i framtiden. Nu är detta ju bara min åsikt men i sådana situationer som den här så kanske man kan välja att visa empati. Du säger att det är okej att ”trycka till” för att det är det som Bella gör. Men då är man väl inte bättre själv om man beter sig på samma sätt? Eller är det okej för att ”hon gjorde det först”?

          Hon kanske också kunde välja att visa empati någon gång? Det är ju bara läsa andra bloggar som har ett helt annat språk, de har också helt andra kommentarer, dvs positiva rakt igenom.

      Men vad tror du hennes barn kommer att tycka när de om några år kan läsa om hur deras mamma tycker att det inte var hela världen att familjen splittrades?

        Kanske att det är fint att deras mamma kunde tänka positivt i en sådan situation. Det finns värre saker än att splittra en familj. Vore det bättre om Bella och Odd skulle hålla ihop endast för barnen och de skulle vara tvungna växa upp i ett hem var föräldrarna inte längre älskar varandra? Jag har varit det barnet, vars föräldrar inte skiljde sig fast de borde ha, för att de inte ville splittra familjen för barnens skull… Är det verkligen så barn ska växa upp? I ett hem var föräldrarna inte vill vara tillsammans? Då känns väl skiljsmässa som det bättre alternativet för alla.

          Självklart är det bäst om föräldrarna skiljs om alternativet är att de bara bråkar. Det jag ifrågasätter är hennes nonchalans inför att splittra familjen, hon skriver ju bokstavligen att det för henne inte är hela världen att de skiljs, hon uttrycker ingen sorg eller ånger inför att hon och Odd inte lyckades hålla sams. Om jag som vuxen kunde läsa att min mamma tyckte att det inte var någon större grej att de skildes skulle jag bli rätt sårad och undra om hennes nonchalans gjorde att de inte kämpade hårdare för att lösa sina problem.

            Varför skulle du bli sårad? Förhoppningsvis skulle du förstå att dina föräldrars kärlek till dig inte hänger ihop med deras kärlek till varandra.

    Känner igen mig i Bella faktist. När förhållandet är skit och har varit en längre tid, och man är så fruktansvärt frustrerad för att det inte fungerar även fast man provat allt, tills man tillslut avskyr att vara nära varandra, så känns det inte som en big deal längre att flytta isär. Det är bara en lättnad att slippa leva med någon man inte vill. Bråkar och beter man sig dåligt och barnsligt framför barnen att de så småningom tar efter, så vet man att det är färdigt och man vill bara väck. Kanske inte är såhär för Bella men för mig kände jag precis likadant, ingen big deal. Hann dock ikapp mig när jag hunnit smälta allt

      fast vad då ”skit och har varit det en längre tid”, det gäller nog inte Blondinbellas liv. Då skulle hon inte ha anställt honom för ja, mindre än ett år sedan? Hon är bara kall. kall, kall kall.

        Fast det kan ju vara så att hon anställde honom som en del i ett försök att få det bättre? Det vet vi ju faktiskt inte. Det är så mycket som händer bakom stängda dörrar och eftersom BB är väldigt bra på att vara positiv och visualisera kanske det dåliga beteendet som funnits där kom ikapp henne då? Eller tvärtom från Odds sida. Skilsmässor plockar ofta fram det värsta av folks sidor men jag tycker ändå att de båda försöker göra det bästa av situationen och de tycker jag de båda ska ha kredd för.

          Det bästa??? Då lägger man locket på och ansöker om gemensam äktenskapsskillnad.
          Nä den bruden är iskall och gör allt för pengar.

    Känns som hon kör någon slags damagekontroll just nu. Att ödmjukt inse att det inte går att bara drömma och visualisera allt i livet är inte möjligt i hennes värld.

    Att inte få träffa och bo med sina barn heltid skulle vara fruktansvärt och inget att vifta bort tänker jag.

      Håller helt med! Men jag undrar om hon gör det? Kanske är det en lättnad att barnen kan vara hos sin pappa och hon kan jobba så mycket hon vill. Hon träffar de knappt längre. Har hon inte bara haft de fredag-lördag den här veckan?

    Förlåt om jag låter hård nu men hur kan man inte se det som ett misslyckande att inte ha möjlighet att träffa sina barn varje dag?

      Ja precis. Vad kan vara värre än det? Men enligt Blondinbella ”inte hela världen”.

    Tycker Bella verkar vara känslokall, många chefer som har psykopatdrag

      +1 på den

      Det ligger i släkten..

    Tror absolut att man mentalt kan komma in i en fas där man känner en sorts lättnad över att man bestämt sig, att folk vet om att skilsmässan kommer och att man fått bestämma att det går att fixa det här också… MEN, det är nog en bergochdalbana för de flesta där man också har dagar då man inte alls känner så. Mitt problem med hennes beteende är att hon tror att vi går på att hon helt spontant gapskrattar dygnet runt medan hennes personal ”råkar” filma henne till Snapchat. Skilsmässa eller inte så är det ingen vuxen människa som går omkring och skrattar så de kiknar varje gång de provar en klänning eller går 3 meter…

    Jag kan känna igen mig i hennes tankesätt. Jag är också skild och såklart så är det en stor kris man går igenom och man hade ju önskat att det inte behövde bli så för barnens skull. Men när det väl hänt så är det ju bättre att försöka se det positivai det hela och inte fokusera på det dåliga eller älta ngt som man ändå inte kan ändra på. Även om såren är djupa inombords så vill jag hellre ha en god inställning istället för att va en gnällfia. Jag tror Bella tänker likadant och tror inte alls att hon försöker ha en fasad eller inte kan erkänna ett misslyckande, hon säger ju själv att det är klart det inte var så tanken var i början.

    Jag har lite svårt att förstå det här med att hon skulle ha psykopatdrag. Jag tycker inte heller att hon verkar vara kall och egoistisk. Hon har väl levt ett extremt välordnat liv alltid? Stabila pojkvänner, ett arbetsliv som gått spikrakt upp och hon verkar ha fungerande relationer med de flesta. Visst, hon har haft vänskapsrelationer som kraschat men vem har inte det? Jag umgås inte med samma människor idag som jag gjorde för fem år sedan.. Några tajta bästisar som alltid hänger med men annars är ju ens umgänge extremt kopplat till var man är i livet: skola, jobb, singel eller inte. Tycker inte att hon verkar vara något speciellt förutom jävligt driven.

    Det här med att inte träffa sina barn varje dag… Det är fortfarande så att eftersom hon är kvinna och mamma så anses det vara helt sjukt att hon inte vill/kan träffa dem varje dag. Män som träffar sina barn varannan helg och som inte tar ansvar är det ingen som kallar för psykopat. Det blir så tydligt här att Bella är kvinna och då granskas hon på ett annat sätt. Hon älskar väl sina barn lika mycket som alla andra älskar sina barn, men hon jobbar också på ett helt annat sätt än många andra så då ser ju livet också annorlunda ut. Det är mycket trista pekpinnar när det gäller Bella (även Odd – oj SÅÅÅÅ hemskt att han dejtar redan!!), men det är samtidigt ganska underhållande att se alla ”perfekta mammor” och andra komma med sina moraliska pekpinnar om vilken dålig egoistisk morsa Bella är. Mammor på internet är ju som en liten maffia… VI VET BÄST och nåde dig om du inte är mammaledig varje liten sekund som du kan och tar gulliga instagrambilder på din snoriga unge.

      Fy så trött jag blir på kommentarer som ska försvara Bella och hennes beteende med ”Det är bara för att hon är kvinna”. Vet du vad, NEJ det är inte för att hon är kvinna som de flesta av oss ifrågasätter och anser att det är kallt att inte känna sorg över att inte träffa sina barn varje dag eller i denna lilla grad hon träffar dem. Hade tyckt Odd varit lika kall om han uttalat sig som Bella.

        Märkligt att det det då alltid ”råkar” vara kvinnor som blir ifrågasatta såhär! Samma gäller kvinnor i politik, i affärslivet som får frågor om hur de kan klara av livet som förälder OCH som politiker/whatever. Det finns strukturer i samhället som påverkar oss som folk bara ”nä de finns inte”. Jag vet, det är jobbigt att erkänna att livet ser olika ut för män och för kvinnor men SÅ ÄR DET. Sluta blunda för fan.

          Öhh? Odd har också blivit ifrågasatt ganska mycket och han är MAN. Läsarna har ifrågasatt hans karriär, ifall han misshandlar Blondinbella, ifall han varit otrogen..,

            Jepp, det har han! Han blir ifrågasatt för vissa saker och hon för andra. Pga han är man och hon är kvinna. Det är ju exakt det jag menar i mitt inlägg. Vi ser olika på män och kvinnor.

            Jag kan ju knappst ifrågasätta Odd för att han inte umgås med sina barn eller gör något hemma när det är de han gör??? Hur tänker du egentligen?! Återigen jag ifrågasätter inte Bella för att hon är kvinna, utan för att jag upplever henne som extremt kall som endast bryr sig om sin så kallade image. Hon skulle aldrig erkänna sina brister eller fel och det för mig är jäkligt osympatiskt, kvinna som man!!

          Äsch, jag ifrågasätter om min moraliska kompass säger att här är det något som inte riktigt känns rätt… sen skiter jag i om det är en man eller kvinna. Hade en man som legat i skilsmässa och hade en vardag framför sig med delad vårdnad och begränsad tid med sina egna barn och gapskrattat sig igenom det och lättsamt kommenterat det som ”no big deal” så hade jag tyckt att han var en rövhatt och jag skulle vilja påstå att många med mig hade tyckt att han var en idiot. Inte sjutton hade någon hyllat honom för det. Tänker inte hylla henne för hennes falska fasad heller.

    Om Isabella inte vill att barnen ska behöva läsa om sina föräldrars uppbrott. Jamen skriv då inte om det!
    Gör som Odd. Håll käft.

      Det genererar förmodligen fler läsare till bloggen när hon skriver om skilsmässan. Ka-ching ?

    Stalkervarning jag vet men Odd och nya tjejen Filippa verkar inte vara vänner på Facebook längre?

      Det kan också bero på att Odd har gjort så att hans vänlista inte syns för allmänheten på Fb.
      Tror att det finns någon inställning som gör att han då inte heller syns i sina vänners vänlistor (även om de i sin tur är ”officiella”) heller om jag inte är helt ute och cyklar… ?

        Aha så kanske det är! Såg nämligen att de var vänner för nån dag sen men det kanske är nåt som han har ändrat i inställningarna nu

          Hon har så man kan se hennes vänner. Men nej de ärninte vänner mer…

            man kan ta bort så att man inte syns i sina vänners vänlistor heller, och då dyker man inte heller upp som gemensam kompis om ni skulle ha någon. så har jag gjort!

    Idag verkar Isabella inte ha mycket att göra, hon släpper igenom alla kommentarer inom en halvtimme.

    För ett tag sedan så skrev ju Bella ett inlägg om att hennes ringar va borta (igen), och att det nog va något av barnen som tagit dom inne i badrummet. Jag minns det så väl för mina egna barn är i samma ålder och skulle dom gå in i badrummet får man skynda efter för annars slickar dom på toaborsten och skulle dom hitta några ringar så skulle dom stoppat det i munnen och typ kvävts. Tror ni att hon faktiskt hade tappat bort dom igen, eller var det en förklaring till att hon inte ville ha dom på sig längre?

      Hon hade på sig dem helgen i Barcelona, de åkte inte av officiellt förrän hon skrev om att de skulle separera.

    Önskar hon kunde förstå att det är okej att säga ”fan jag ville verkligen få detta att funka, men tillslut insåg vi att det inte gick” istället för att försöka få det till att en skiljsmässa med två barn inblandade inte är någon stor grej.

    Jag har svårt att känna sympati med Blondinbella och alla kommentarer. Hon har modererade kommentarer, det sitter en person, oftast inte Bella, och godkänner varenda en av de negativa kommentarerna. Det betyder att Bella och hennes social media ansvarig accepterar alla sjuka kommentarer av någon anledning. Troligen är det för att skapa trafik till bloggen vilket betyder att Bella helt cyniskt accepterar vidriga kommenterar om sig själv och familjen för att tjäna pengar på bloggen.

    Efter att ha läst Bellas blogg sporadiskt då och då så märks det enormt hur hon ser materiella ting pengar och makt som det absolut viktigaste i sitt liv! Nu kommer hon att anställa ”folk som sköter hennes hem …? för hon maxar sin jobbtid och de få timmar per dygn ca 2 med kommer hon att ägna åt sina barn ! Hon får mer och mer storhetsvansinne och ju mer man läser om hennes liv så kan man ju inte annat än tro att det är något fel på henne ? Adhd ?? måste finnas mer diagnoser i denna hysteriska människa.Tror tyvärr att hon kommer få ett rejält bakslag till slut då hon kanske inser att livet består mycket mer än pengar och dyra bilar !

      Fast hon skriver ju att hon avser att hämta barnen kl 16 på sin vecka och jobba fler timmar veckan hon inte har dem? Och köpa in tjänster för markservice så hon får så mycket tid som möjligt med barnen? Hennes timlön är ju sådan att det är mer lönsamt för henne att köpa in mat, städ och trädgårdsjobb än att lägga egen tid på det. Jag tror inte barnen tar stryk av att morsan leker med dem i parken medan någon annan klipper gräsmattan. De har det nog snarare rätt bra. 😉

    ”Jag mötte upp min fina kille idag och gick och fixade allt klart med lägenheten, nu ska bara min säljas! Så himla kul att Odd köpte vår nya lägenhet medan jag satt på ett plan, när jag landade i New York så var den vår. Så himla romantiskt! Vi flyttar in i oktober så det är tyvärr ett tag kvar, Gud vad vi längtar nu!”
    http://www.isabellalowengrip.se/2012/08/paskrivet-och-klart/?_ga=2.202777617.1026932232.1495949943-737126011.1492313719

    Inte ens fem år sedan…
    Tänk hur annorlunda saker och ting kan bli.

    Alltså förlåt men,

    ”Inte hela världen” betyder inte att man inte bryr sig. Det betyder att det inte är hela världen.

    Och nyheter för många härinne, men nej, en skilsmässa är absolut inte världens värsta och största grej eller ens ett misstag, för jättemånga människor. Jösses, här inne låter det ju som att man skall bryta ihop och bli deprimerad för att en relation tar slut.

    Nummer två:
    För vissa barn är det inte ens ett problem att föräldrarna skiljer sig. I mitt (och min systers fall) så var det inte hela världen, så länge de var glada så var vi glada (även om det ibland var lite meckigt att flytta fram och tillbaka). Och vi förstod mycket mer än vad Sally och Gillis gör nu, (vi var lite äldre).

    Och också gällande barnen, eftersom skilsmässor är så himla himla vanligt, så är det bara bra tycker jag att föräldrar öppet talar/skriver om dem. Varför skulle de tycka det var jobbigt när de blir äldre? En skilsmässa är aldrig något att skämmas över, knappt höja ögonbrynen åt, om man inte är en sån som tycker att ”äktenskapet skall vara för evigt annars har man misslyckats.”

      Att Bella åker till en lägenhet när barnen somnat och kommer tillbaka innan de vaknat är inte att tala öppet om skilsmässan.

    Barnen är väl prio ett?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.