Äntligen ser jag alla(!) bilder på Instagram.

Instagram:

Som social medierspanare så har det inte varit helt optimalt med Instagram algoritmstyrda flöde – där de alltså bestämmer ÅT mig vilka bilder jag får se eller inte.
Jag har alltså fått se fler bilder från människor jag ofta interagerar med än de jag inte gör det med men jag vill ju se alla bilder från ALLA!!

Och det finns ju en väg runt den här inställningen men den måste ju göras på profilnivå och jag har helt enkelt inte kommit mig för. Förrän idag. Nu har jag SMS-tumme från att ha gjort samma rörelse 161 gånger på fem minuter men nu är det gjort. Förhoppningsvis kommer mina ”Det händer på Instagram-inlägg” bli ännu bättre nu när jag inte riskerar att missa någonting göttigt!

För den som inte vet hur man gör för att se en persons alla bilder på Instagram så har jag satt ihop en väldigt logisk och pedagogisk två-stegsraket till er!

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan du inte ta upp att alla säger att Lady Dahmer är underviktig på bilderna hon lagt ut av sig själv. Hon är smal men inte underviktig, enligt min mening.

      Men va, är det verkligen en sak att ta upp? Du anser inte det, men enligt BMI var hon det. Varför är detta så viktigt för dig?

        Enligt BMI borde hon väga 10kg mer så hon var underviktig. Tycker det inte är något att diskutera. Tycker dock det är intressant hur hon sågar underviktigas (smala som hon skriver) kännslor kring hur folk kommenterar deras kroppar. Hennes ord skar i mig, sopade mina upplevelser som underviktig under mattan FÖR TJOCKA HAR DET MYYYYYCKET VÄRREEEEE! har aldrig förstått tävlandet i kränkthet o dåligt mående.

        Haha, alltså kanske lite märklig sak att ta upp, jag vet. Blir bara kanske lite irriterad på att en i mina ögon fullständigt normalviktig bild ska porträtteras som sjukligt smal. Kanske också för att jag själv är lika smal och blir lite förolämpad av det. Tycker att det är en hets i att alla smala plötsligt är ”såå sjuka och ätstörda”. Kanske det bara är så att resten av befolkningen blivit allt tjockare?

          Men igen, hon är underviktig enligt BMI, du kanske inte tycker hon är nog smal på bilderna för att räknas som det men det är liksom inte en sak som är subjektiv. Om du är lika smal (samma BMI) är du också underviktig, vilket inte är samma sak som ätstörd.

      Vart är dessa bilder du pratar om? På hennes Instagram ser hon lika tjock ut som vanligt

        Bloggen

          Tycker hon ser normalviktig it på bilderna. Kanske är lätt att bedöma henne som underviktig på dem för att man jämför bilderna med hur hon ser ut nu.

            Folk tror alltid att undervikig kräver att man är mycket smalare än vad som faktiskt gäller. Tecken på att LD har rätt i denna fråga, vi har väldigt svårt att se smala som ohälsosamma.

            Sen vet jag inte om hon sågar unverviktigas upplevelser? Hon säger bara att man jämförelsevis utsätts för mer hat som tjock. Och det är sant generellt, även om varje persons upplevelser såklart inte ska förminskas.

            Men Tove, att LD säger att folk blev oroade när de såg henne i kjol eller äcklade är ett stort fett tecken på att hon överdriver. Jag är smalare än det där och det är fan ingen som blir äcklad eller oroad över mig.

            Jag märker ofta bland överviktiga att de älskar att överdriva hur smala de var tidigare. Som för att intala sig själva att de även tidigare var ohälsosamma, fast på ett annat sätt. Jag tror varenda överviktig person jag känner påpekar vid varje viktdiskussion att ”asså jag var typ UNDERVIKTIG förut” fast jag vet att tjejen kanske är 165 lång och vägde 55 kg.

      Jag skiter fullständigt i LDs (och alla andras vikt) men hennes senaste inlägg om barns integritet var f-n det bästa jag läst på länge!

      Kan du snälla INTE ta upp detta? Kommer resultera i ännu ett inlägg där folk skriver ”jag väger xx och är xxx cm lång OCH JAG ÄR INTE UNDERVIKTIG” och så jämför sig alla med varandra och mår skit. Tack på förhand.

    Men får du en avisering på mobilen nu varje gång någon av dessa 161 postat något? Låter sjukt jobbigt…

      Jo, det är så det funkar tyvärr. :/

    För mig som har Android så blir det så att person 1 postar något och jag får en avisering, men skulle person 2 posta något så försvinner aviseringen för person 1 och jag får bara upp den för person 2. Alltså är funktionen helt onödig om man inte kollar på sin telefon 24/7. :/

    Fast man ser ju allas bilder, bara att skrolla ned ju. Vilket enligt mig är enklare än det förbannade aviseringsplingandet. Personligen stänger jag av alla aviseringar som går att stänga av. Ringsignal, sms, WhatsApp och Messenger är de enda jag accepterar oljud ifrån.

      Jag har också ljudlöst på allt annat än telefon, meddelanden och Messenger. Alla andra notiser och flöden är ljudlösa. Går ju inte att ha telefonen pipande, plingande och tutande hela tiden.
      När det gäller Instagram kan man ha aviseringar från dem som man följer särskilt men man behöver inte begära aviseringar för att inte missa några inlägg eftersom inläggen ju finns även om de hamnar långt bak. Ju oftare man gillar någon man följer, desto högre upp kommer inläggen.

    Själv stänger jag av alla aveseringar och har i princip aldrig ljudet på på min mobil. Jag svarar på mess när jag har lust och ringer upp jag orkar.

    Sen är jag ju lite osocial också. Tror att runt 15 personer (plus jobbet) har mitt nummer, resten får messa via fb.

      Samma här ??

      Blir typ provocerad av att folk inte har på ljudlöst, bland folk iaf. Fattar inte hur någon kan motivera att telefonen låter, bespara mig det tack.

    Jag stör mig sjukt mycket på det nya flödet! Jag följer bara konton som jag tycker postar nice material, vill alltså se allt, i den ordningen som de postats. Det har resulterat i att jag likeade och kommenterar mindre och att jag missar mycket. Jag kan verkligen inte fatta varför man inte gör det valbart för användarna vilken typ av feed man vill ha. Hur kan inte det vara det bästa om man vill öka kundnyttan?

    Tack! Nu vet jag äntligen hur man stänger av aviseringar. Stört mig på det och letat överallt (trodde jag).

    Bra camilla?nu kommer du även få se JT smygreklam som du har missat? @bluecostore @Clarkskläder @lavendettaclotings

    Kan du inte kolla in interiorbylindawallgren på Instagram och reda ut vilka inlägg som är reklam och inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.