Dagens klickbait.

Hugo Rosas:

Men kära hjärtanes, ska Hugo-ponken sluta blogga?
Vad ska då hända med hela bloggvärldens radarpar? Bloggvärldens Jay-Z och Beyoncé går i graven, hur SKA vi överleva?
The end of an era, slutet av regnbågen, den sista biten i godisskålen är uppäten och den rumstempererade Cola Zero’n är slut.
Jag känner ett hål i mitt blogghjärta växa i rasande fart av blotta tanken på att Hugo inte längre ska kunna köra runt i sponsrade bilar med dottern uppflugen på ett gäng soffkuddar och hur ska barnens födelsedagskalas kunna sponsras med ponnyridning och studsmattor? HUR?! Ska Paula behöva dra hela det tunga, sponsrade blogglasset nu?
Sorgen! Alltså, den sorgen! Hugo! Varför? Varför gör du så här? Och säg inte nu att ”Det är inte du, det är jag”…för jag VET att det är jag!!!!! Vad hade jag kunnat göra annorlunda?

NÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!
Han bara luras ju för att ni ska gå in på hans blogg. Han har skrivit det sista inlägget…..på ett par dagar(!). Han ska iväg till Livin la vida Loca-land för att tävla i crossfit och behöver fokusera på att – likt Pippi Långstrump – lyfta tungt, springa snabbt och vara snäll typ. Eller nä, snäll behöver han inte vara. Det vinner man inga CF-tävlingar på. Mean, lean, clean killing-machine snarare! (Fattar ni! Clean!!!!????? Hans energidryck!)

Så sitt lugnt i båten!
Hugo kommer nog lämna sin post som toppbloggare ungefär lika frivilligt som Orange is the new black-Trump kommer ge upp sin plats i Vita Huset.

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det finns en bild i BB:s senaste inlägg där de alla skrattar så fint mot varandra, en riktigt naturligt och härlig bild! Undrar så vad de skrattar åt? Jag vill också vara med och mysa med mitt team!!

      I blogginlägget benämner hon Simon som ”min andra Simon” och det är mycket möjligt att jag överanalyserar nu, men ”min Simon” går ju att tolka lite hur som helst. Eller inte. ? Nu vet jag varken ut eller in längre. Hmm.

    Haha veckans inlägg 🙂 ibland överträffar du dina egna fyndiga inlägg stort 🙂
    Detta….detta inlägg hur fasen ska du lyckas överträffa de?
    Av alla dina små pikande inlägg är detta bäst

    Lady Dahmer:

    ”Och det gäller inte bara bilder även om jag undviker att peppra bloggen med nyare bilder på dem, utan tror faktiskt det är viktigare att inte hänga ut dem med privat information eller anekdoter eller annat. Har läst bloggare som skriver om sina stora barns inkontinensbesvär, om privata bråk eller eventuell adhd-problematik, som till och med skriver om sina tonåringars sexvanor eller visar bilder på deras trosor eller kroppar och liknande. Det är inte bara integritetskränkande på så många nivåer utan sätter liksom barnen i skottlinjen på många andra sätt. Helt oförsvarligt tycker jag.”

    Andra bloggare = i princip bara Mona, eller hur?

      Jag har ibland tänkt på Mona vs. Lady D och tänker att de är så väsesskilda att man skulle vilja sätta dem i ett rum. Herregud, blingdrottningen mot feministen. Fru ”jag bryr mig om det ytliga, jag vet att jag är ytlig så shoot me for that” mot jordnära och ”jag är ful”-look (fast hon är ju inte ful). Man hade velat haft envägsglas och suttit utanför och tittat in…

        LD kanske kunde få Mona att öppna ögonen o h lära hen e lite vett… Eller nä, Mona lyssnar inte på någon annan för hon vet bäst och kan allt själv. Usch får verkligen en så dålig smak i munnen av Mona. Hon är en riktigt obehaglig narcissistisk människa.

    Nejmen horru!

    Livin la vida loca utspelas i New York, och Ricky Martin ar fran Puerto Rico 😉 sa jag skulle inte kalla spanien La Vida Loca land ;))))))))))))P)P)ppp))p)P)pP)

      Spansktalande som Spansktalande. Jag är ju ingen resereporter av Calle Schulmans kaliber… =)

    Catrin har lagt upp en snap med en bild på Kevin som har fått en blåtira. På bilden står det ”herregud..” Vad menar hon? Försöker hon insinuera att Kevin har fått stryk av någon eller?

      Hon la ut för några dagar sedan en bild på honom med en blåtira från en fotbollsmatch. Det är säkert samma bild/tillfälle men eftersom Cattan brukar återanvända sina bilder.

    Läser någon Hugos blogg förresten? Enda gången jag läste den var när han var tillsammans med Paow och det var dramatiskt hela tiden.

      Jag gör 🙂 Älskar hans humor och han formulerar sig otroligt bra i sina lite längre (och mer seriösa) inlägg.

      Ja, Gud ja! Säger samma sak; killen har skönare humor än alla andr bloggare. Vettig har han blivit och jag tycker genuint om killen. Enda bloggen jag aldrig tröttnat på, när jag tänker efter…

      Chock, har de två varit ihop?!

    Palla använda ”sista” istället för senaste. Gör han det med flit eller för att han inte tänker efter som när folk använder ordet spendera istället för tillbringa?

    Klickbait och dåligt markerad reklam är det jag stör mig mest på. Det är verkligen något som gör att jag kan gå från att läsa en blogg ofta till att köra på principen ”om du luras så skiter jag fullständigt i dig”.

    På senare tid har jag slutat klicka mig in på hiilens youtube och vanja wikström pga ovanstående anledningar. Helen torsgården kör ju fan med klickbait i varje jävla video ”jag och oskar gjorde slut” , ”något är fel med barnet” osv. -_-”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.