Varför gråter Marcus Birro?

Marcus Birro:

Men nu förstår jag ingenting.
Om Marcus Birro precis släppt en bok så måste det väl finnas NÅGON som vill läsa det han skriver?
Så varför grät han ut senast igår på Facebook och ville ha allmosor swishade till sig?

Men.
För att ändå hjälpa vår Birroiska vän lite på traven så har jag hittat ett par arbeten som han skulle kunna söka om swishandet inte blir den monetära succé han hoppats på!


1. Syslöjdslärare är ju prefekt för någon med Marcus Birros skills med att sticka offerkoftor.


2. Eftersom Birro inte gärna lämnar Södermalm så tänker jag att ett kuratorsjobb för honom på en skola där borde passa som handen i handsken. Han verkar ju veta en del om hur det är att må dåligt och känna sig missförstådd.

3. Tror ni inte Birro skulle kunna peppa igång pensionärerna med ärtiga dansaktiviteter, strip-bingo och karaoke?
4. Bli Blondinbellas ”house manager”.
5. Gör en Ranelid och ställ upp i Melodifestivalen. Jag kan sjunga topline och Odd ställer säkert upp på cowbell.
6. Kuppa in dig på Let’s Dance en gång till och efter det söker du det här jobbet som kommer nu!!!


7. Dansträning under ledning av självaste Let’s Dance-Marcus!!!!!!!


8. Fatta vad han kan sitta och knacka ner noveller och dikter på nätterna OCH få betalt samtidigt.

Har ni fler uppslag och tankar så är det bara att ni drar iväg dem i en kommentar!
Marcus är säkert hemskt tacksam!

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

      Är det bara jag som tänker att nagen är väldigt stor? Hon MÅSTE ju ha vetat om graviditeyen redan? Eller?

        Hon putar nog bara och lutar sig framåt. Eller har ätit mycket pasta

        OM hon är gravid så magen väldigt stor för att ha fått gravidbesked i måndags 29/5. Tror tyvärr att hon inte alls är gravid utan lägligt nog kommer fejka missfall lagom till nästa rättegångsförsök alt. fejka något annat som kan involvera graviditeten.

        På den här bilden tror jag hon spänner ut magen så mycket hon bara kan och lutar sig lite framåt plus tänker på kameravinkel.

          Håller tummarna att hon ljuger. Inget barn förtjänar att växa upp med en så pass psyksjuk mamma. Hoppas att några av hennes offer från första rättegången går vidare och kräver att hon hamnar i personlig konkurs så att hon inte får möjlighet att ens äta på donken en gång per år.

        Men dom måste väl begära ut läkarintyg på graviditetssymptom och missfall om det gör att hon inte kan närvara?

      100% inte gravid.

        Kolla hennes Fb och helkroppsbilden i profil från 21 maj. Tänk vad magen kan växa på en vecka!

          Enorm svank men noll mage. En bra lögn kräver gott minne…

      Haha! Hon kan ju se sina fötter! Behöver jag knappt puta med magen för att inte kunna. Än mindre vara gravid… ?

    Bella behöver bra butler!
    Jag tror Marcus Birro skulle provjobba ett tag för att se hur det går.
    Marcus Birro skulle kunna stimulera Bellas barn till eget tänkande eftersom Bella själv är så fixerad vid att maximera tiden att hon inte har tid för sina barn. Satsar hon tio minuter på barnen förlorar hon ju pengar som hon kunde tjäna på att joxa med företagen. Hard squeeze 🙁

    Vad har han ”gjort”? Varför hatar alla Birro? Har inte följt med känner jag

      Han hade inte koll på Konsensuskalendern och låg därmed ständigt ett par månader före i tiden gällande åsikter som var tillåtna för stunden.

        Han är en rövhatt som inte drar sig för att mansplaina allt mellan gud, kvinnoroller och hur en skruvar i en lampa.

          Och du är en bitterf***a som vill glänsa i det politiskt korrekta manshatet.

            Och du är väl en bitter f***k*k då 😉

        Men lol! Nej, han är illa omtyckt för han håller på såhär

        http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/kulturochnoje/article12242046.ab

      Här är ett litet axplock, men det handlar väl mycket om hur han hanterat nedanstående, vilket ju är fritt att tolka själv. Jag personligen orkar inte med personer som agerar idiotiskt och sen gapar ”PK-elit” och ”åsiktskorridor” när det blir kritiserat och får konsekvenser, utan någon dom helst självinsikt. Självupptagen och svag. Men, upp till var och en.

      http://www.expressen.se/kronikorer/marcus-birro/marcus-birro-jag-har-sjalv-hallit-foster-som-dott-i-vecka-24-och-i-vecka-17-i-m/

      http://emanuelkarlsten.se/10/hur-ska-vi-hantera-vara-kanslor-for-birro/

      http://www.expressen.se/nyheter/marcus-birro-tackade-ja-till-sd-tidningen/

      När han skriver om invandring, terror och muslimer balanserar han ständigt på gränsen till islamofobi. Jag får alltid en känsla av att han helst vill beskylla all världens problem på alla muslimer och förbjuda islam totalt. Dessutom har han den där typiska ”jag är den enda som vågar säga sanningen så därför hatar alla mig” tonen som är rätt svårt att stå ut med. Den senaste krönikan är en offerkofta av gigantiska mått…. http://marcusbirro.blogg.se/2017/may/

        Vakna upp innan du snart sitter längst bak i moskéen.

      Jag har svårt för honom för att det aldrig någonsin är hans eget fel när saker händer kan det är bara synd om honom.
      Som oförståelsen kring att han inte kunde jobba på tv med samhällsprogram samtidigt som han gick ut och sa att han ville vara partiledare för Kd eller ihans ilska över att vissa kristna församlingar inte längre var intresserade av att höra honom prata om familjeliv och trohet efter att han varit otrogen och låg i skilsmässa.
      Han verkar anse att det är en rättighet för honom att få skriva i media, vara i teveprogram och hålla föreläsningar.
      Han fick inte sparken från expressen, hans krönikörkontrakt löpte ut och de förlängde inte. Händer hela tiden att krönikörer byts ut. Särskilt när läsare blir less på att samma formuleringar publiceras igen som varit i annan tidningen för något år sedan

    ”Jag får inga jobb som jag sökt så swisha mig”, själv ska jag precis på intervju för sommarvik på hemtjänsten, man tar vad man får!! Herregud, kämpa och slit istället för att be folk swisha

      Jag håller med men oroas lite över att du verkar tycka att hemtjänsten är hemskt att jobba inom men troligtvis kommer få jobba där ändå. ? Det är ett fantastiskt jobb och en gör så himla gott!

        Arbete inom hemtjänst är otroligt roligt och givande, men det är också ett otroligt slit för dålig lön. Jag jobbar själv med hemtjänst och assistans, men skulle aldrig rekommendera tex mina barn att jobba med det.

      Välkommen till klubben fullt ös arbetslös! Arbetar deltid på kontor och inte ger det någon hög inkomst men bättre än ingenting. Lycka till på intervjun!

      Ja fyfan vad gött att ha stora sociala medier så att man kan be folk swisha en istället för att jobba. Så najs <3 Synd att jag inte har några följare, höhö

    Danslärar jobbet kan han söka till,för han har ju redan varit med i lets dance.

    Han är ju fortfarande krönikör på Nyheter24, han publicerade en krönika så sent som igår. Så helt utan inkomst är han inte.

      Jag undrar verkligen hur någon kan/vill bli förknippad med den där fjortistidningen. Riktigt ser framför mig att de betalar med godisnappar. Eller bubbelgum.

      Hur mycket betalar nyheter24 då och hur ofta skriver han? Jag är krönikör och får 500kr/krönika FÖRE skatt och skriver 1-2 gånger i månaden. Det är ingen fet inkomst direkt 😉

        Jag är också krönikör och får 800 bagis per krönika (skriver en gång i veckan)

        Kan tänka mig att Birro får runt 2000-5000 per krönika.

          Inte för att vara sån och ni är säkert kunniga skribenter men vissa krönikor på Nyheter 24 går ju att skriva klart på max 15 minuter, då är ju 500 rätt så bra betalt om man tänker timlönsmässigt, många av debattartiklarna är ju blogginlägg som består av ett fåtal meningar rent innehållsmässigt och sen några provocerande utlåtanden och några bilder.

            Absolut. Mina krönikor tar oftast inte mer än en halvtimme om jag har ett koncept i huvudet. Så 500 är en bra timpenning men man skriver ju oftast inte krönikor 8h om dagen och därför blir det ju inte något som går att leva på 😉 I mitt fall generar krönikorna ca 700 kr/månad efter skatt och det betalar ingen hyra trots att det är en bra timpenning 😉

    Han ville skapa lite buzz lagom till boksläppet?

    Tips till CamCam, kolla hans exfrus Instagrams senaste uppdatering, spännande…

      Hahaha alltså älskar henne så mycket

      Vad heter hennes Insta?

        Finnjonna tror jag (verkar vara en skön person)

    Han bor ju på en svindyr adress mitt på Södermalm, i en BR. Sälj, flytta till ett billigare område och få många hundratusen på kontot. Om det nu är vid ruinens brant han står är det väl en rimlig åtgärd.

      ”Fattiga Frida”, är det du? Talar du månne ur egen erfarenhet?
      https://hagwall.wordpress.com/2012/05/03/fattiga-frida-formogen/

        Hahaha nej 🙂 det finns över 21 000 personer i Sverige som heter Frida. Men friskt vågat!

        Dock har jag en bostadsrätt och rätt lite cash på kontot just för tillfället. Men skulle mycket hellre sälja lägenheten (eller ta ett vanligt jobb) än att tigga pengar eller gråta över hur synd det är om mig

    Varför skriver du om honom och ger honom PR om han är då hemsk? Är det någon här som ens vill läsa om honom? Så tråkig människa att läsa om så jag snart dör

    Men Camilla, hur kan du tycka Lady Dahmers swish-tiggande är okej men inte Marcus Birros? Du skänkte ju till och med pengar till henne första gången hon bad om allmosor. Även för Lady Dahmer finns det jobb på hamburgerrestauranger etc.

      Nu är jag tusen gånger mer #teambirro än #teamLD men Camcam har inga krav på sig att vara neutral. Hon gillar LD mer helt enkelt och det är helt OK. 🙂 annars håller jag med dig, det hade varit festligt att se LD införa genusmedvetet burgerstekande!

      Till en början så är inte LD en kvinnohatande dåre utan analysförmåga. Man får liksom gilla olika. Ingen stoppar någon från att skänka ju.

        Nej hon är en manshatande dåre utan analysförmåga. Men det är kanske inte samma sak..

          ”Manshat” kommer ur kvinnohat. Utan kvinnohat så hade ingen hatat män så varför inte lösa problemet ist för symtomet?

          Hon är manshatare (hatar den manliga könsrollsnormen) med all rätt. Varför skulle kvinnor och även män inte hata män? Vilka är i majoritet när det kommer till starta krig, fanatism, våldta, mörda, misshandla, m.m.? MÄN. Som nån skriver här under, utan kvinnohat inget manshat från kvinnors sida…

            Ni s.k ”manshatare”, hatar ni alla män eller bara svenska män?

            KC, bryr du dig alltid om feminism eller gör du det bara när du kan använda det som ett argument i invandrarfrågan? Bryr du dig alltid om kvinnor eller bara när kvinnor har råkat ut för brott från en invandrare? Jag bryr mig mig mycket om män, jag bryr mig tex om min bror som blev mobbad för att han gillade växter och djur som barn, för att han hade lätt för att gråta och stod upp för tjejer när andra killar gav sig på dom. Jag bryr mig om män som han som är deprimerade och känner att dom inte passar in i rollen som man och som inte får rätt vård. Men jag bryr mig inte det minsta om man män som tar åt sig av feminism, som pekar finger mot invandrare, som drar sexistiska skämt, som ser tjejer som ”sina”, som anser att tjejer ska vara ”tacksamma i Sverige” och som känner sig kränkta av s.k. manshat. Om du på riktigt är oroad över mäns välbefinnande så hade även du kallat dig feminist, precis så som min bror gör, för han vet att han inte är en av dom som kvinnohatar.

            Nej jag är själv barn till två föräldrar som är flyktingar. Därför vet jag också att kvinnoförtrycket är större bland män med utländsk härkomst (såklart inte alla). Jag ställde bara en fråga som jag tydligen inte fick svar på.
            Många gånger när man hört eller varit delaktig i dessa diskussioner så är det nämligen bara män från Sverige man ska kalla svin och kvinnohatare. Invandrarmän kallar man inte kvinnohatare. Vilket har resulterat i ett stort glapp i rättsamhället när det kommer till hedersrelaterat våld.
            Jag anser att vi som har föräldrar som flytt till Sverige eller om man själv flytt till Sverige ska ha rätt till att leva ett modernt och fritt liv, annars hade vi kunnat stanna i våra hemländer.

            Ja ja JAAAAA!!! Blir så jävla glad när jag ser människor förklara tydligt och konkret. Det är inte så jävla svårt!

            Tack för att du ger mig hopp om mänskligheten i ett rätt så ofta ruttet kommentarsfält

            Fine, viktigt att lyfta/ventilera åsikter om det finns en öppenhet att kunna eller vilja tänka om sin inställning till saker, men det är allt för ofta bajskastning som pågår. Inga diskussioner utan bara åsikter som slängs ut vind för våg.

            KC, ok jag förstår vad du menar. Som sagt så hatar jag inte män utan det män gör och där hör alla till, även invandrare. Jag är själv uppväxt i en förort jag jag vet att det är svårt för tjejerna där och jag kan också känna att dom hamnar ”mellan stolarna” så det är en väldigt viktig fråga som inte många vågar lyfta. Men det finns en förening som heter ”varken hora eller kuvad” som jag tycker gör ett bra jobb, men det behövs med diskussioner. Men det är lätt att det blir en infekterad diskussion med tanke på all främlingsfientlighet.

            Men vilka men är det kvinnor dras till? Är det den lugna, pålitliga, snälla mammas ögonsten som dom lockas till. Eller är det kanske så att ”alpha” hannen, den manskulina och handligskraftiga mannen som inte bryr sig vad andra tycker om honom. Kvinnor dras till killar med pengar och makt. Har du aldrig funderat på varför det finns män som är berädda att gå över lik för att få denna makt. Vi skulle inte hata symtomet sa du, hata kvinnors urval av män istället då.

      Camilla gick väl jävligt hårt åt LD för att hon bad om pengar också?

        Nja, först swishade hon ju henne. Men ångrade sig när pengarna gick till krukväxter.

    Birro har nog tagit ut förskott på boken för att kunna skriva den. Så nu kanske han inget mer kan får förrän man ser om boken säljer. Tycker mer synd om Birro än LD, för hon har ju en man med god lön som försörjer henne.

      Standard är att få förskott på royaltyn för halva första upplagan, så summan beräknas på antal böcker som trycks i första vändan. Säljer inte böcker riktigt bra är det inte lätt att bli rik på att skriva böcker. Det är allmänt svårt att nå ut med utgivningar idag, därför kontaktar alla förlag youtubs och andra stora profiler i sociala medier som redan har en stor följarskara som köper allt med sin idol oavsett. Marknadsföring är allt.

      Birro brände kanske hela förskottet på den där semesterresan till Rom i början på maj? Kalla mig cynisk men jag tror inte många vid ”ruinens kant” har råd med en vecka på hotell i Rom….

        Verkligen! Om man köper förlovningsringar, reser och bor på hotell och kort senare är ”på ruinens brant” så får man skylla dig själv och ta vilket jobb som helst!

        Dags för honom att söka till Lyxfällan.

    Borde han inte höra med Anna Book om vilka ”lekprogram” man kan vara med i och tjäna pengar.

    Jag tror att han behöver uppmärksamhet för att kunna sälja sin nya bok!En peron som lever på ruinens brant åker inte till Rom och lever det livet han gör,tycker btw uppriktigt synd om er som donerade pengar till den skithögen.

    Det vore mycket intressant att få veta hur mycket han fått.

    Haha verkar vara nya tidens tiggeri pa sociala medier- inte nog med alla stackare som sitter ute på gator och torg men medelklassen ska också tigga och snyfta när de råkat åka på för många semesterresor eller köpt för många mini rodini kläder till barnen.. suck! känner att hade jag varit godtrogen hade mina pengar varit borta för länge sedan…

    Jag står också på ruinens brant!! Har precis beställt en säkerhetsdörr ,men för att slippa ta den på avbetalning så jag inte blir beroende av patriarket så får ni gärna swisha!!!! #nyinnetrend #swishamigtillinkomst #slängdigiväggenförsäkringskassanochamf

    Hahaha jag _älskar_ titeln du just gav hans nästa självbiografi: ”Varför gråter Birro?” ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.