Skrattfesten vet inga gränser!!!!

Blondinbella:

Det verkar bara vara den stackars Fanny som undrar var fan hon har hamnat i den här annars så festliga tillställningen hemma hos Blondinbella.
Är det den nya? Istället för att säga ”Säg cheeeeeeeese” så säger man nu ”Säg BAHAHAHHHAHAAAAAAAA!!”?

Jag ska genast börja öva på mina gapskratt! Ni med va?
Jag hittade ett gammalt foto med ett fejkat gapskratt men det ser ju inte nääääärmesevis så äkta ut som Bellas hysteriska flabb, eller hur?
Jag ser mer ut som jag är i svår smärta alternativt helt hysterisk. Fast det kanske är just det som är hemligheten. Hysterisk på väg till vansinne!
AH! Där har vi receptet!

Nej, nu vet jag! Det ser ut som att jag gnäggar!!!!!!!
Och inget filter har jag på bilden heller tydligen! =)

Ni som vill och vågar!
Kan inte ni skicka mig bilder på era bästa fejkskratt så gör vi ett Bella kollage! På med solbrillor om ni vill vara lite mer anonyma!

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför photoshoppar du alltid dina bilder så mycket, CamCam?

      Jag var så osäker kring mitt utseende när den här bilden togs. Tänderna var mörka och jag hade jäkligt dålig självkänsla. Den här togs kanske 2005 – en osäker 25åring =)

        Men då har du la ”filter” på bilden kan man tycka 😛 No judge.. Här photoshoppade man också sönder bilderna förr xD

          Ja? Kommentaren om att hon inte har filter är ju uppenbarligen inte allvarligt menad, det kan du ju inte tro när du tittar på bilden..

            Trevlig ton 😉 Tagga ner lite, lät det som jag anklaga henne för årets lögn? Om de var sarkasm i den meningen så missade jag den. Jag ber dig så mycket om ursäkt

            ”Tagga ner”? haha okej. Är inte särskilt upptaggad men man kan väl läsa in lite vad som helst när man känner sig bortgjord.

        Fast samma redigering (utsmetad hy, vitare tänder mm.) finns ju även på dina nya bilder som du envisas om att lägga upp här? :/

          Inte då – den här bilden är helt oredigerad.
          http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/05/nu-och-da

            En bild oredigerad. Åååååå!

              VIIIIISST! =)

      Den andra kommentaren hamnade på ett inlägg som skulle kommit ut kl 12 så men kom 11 så jag flyttade det. Om du undrar…

    Helt jävla hysterisk ja

    Haha asså
    Och om man fixar till sina bilder lite?? Man ser ju fortfarande att det är hon.
    Är ju knappast så hon smetar sönder bilden men kladdkritor.
    De flera har vid nått tillfälle fixat med sina bilder.
    Kanske ej ni som gnäller vad vet jag!?
    Men de är nog fler människor idag som fixar lite med sina bilder än dom som inte gör de?
    Ex fixar vitare tönder, snyggare hy, bättre fokus mm mm.
    Förstår att man kanske reagerar på ex som kisse/dessoe brukade göra o PS sig extremt smal och bilden var dåligt o ojämnt urklippt så alla deras tabbar är uppenbara.

      Men va fan!!! Ursäkta för alla konstiga stavfel haha.

      Hur gör man ens det? Fattar inte hur man gör haha

    HAHAHAHAHA alltså jag älskar din blogg!

    Nu ska jag öva på mitt fejk skratt heheheeh

    Får riktiga vibbar a la ”Klassfesten” .. ( Från 1:10 och framåt )

    https://www.youtube.com/watch?v=l3lQZthIX8A

      Hahaha!!!!!!!!

    Fast den här bilden på hennes nya content manager / privatfotografs blogg är ju ännu värre: http://nouw.com/ofemma/in-london-with-my-boss-30234676

      Haha alltså gråskalebilden med bh-n på vift???‍♀️?

      ”We had three very important meetings that went really well! 🙂 and it’s my job to come up with fun content for Isabella to show on her channels so visiting Le Labo where they make the perfume in the store is actually work. And what you don’t see in a picture is our pace, we stay on location for like 15 minutes to be effective and to get as much fun content as possible!”

        Undrar verkligen varför hon skriver på engelska

      Tyckte bilderna var normala och fina förutom att bilderna i taxin var dåliga samt att det ser rätt trist ut med en mörk bild tagen i spegeln.

    Kul att de har kul. Att Bella säkert skrattar på väg till banken kan man ju förstå men de andra? Vad har de att skratta åt? Är de också på väg till banken?
    Kanske vågar de inte låta bli att skratta när Bella skrattar? Lite som i Nordkorea där det är bäst att skratta när Kim Jong-Un skrattar så man inte blir avrättad med luftvärnskanon.

    Varför störa sig så mycket på att hon/de skrattar?

      Därför att det är så fruktansvärt artificiellt och endast är till för att sälja in en livsstil som i sin tur ska sälja mer produkter. En genuint skratt är det finaste i världen, men det här kalkylskrattet är bara pinsamt.

        Bella är en riktig skrattgås!
        Hahaha! Heja!

    Jag tycker det är roligt att tänka på hur himla SKOJ DE ALLTID HAR PÅ KONTORET enligt BB men samtidigt så absolut flydde Odd hals över huvudet därifrån…

      Men alltså om folk skrattade sådär hysteriskt hela tiden på min arbetsplats hade jag nog också sett mig om efter annat.. hade liksom blivit nervös i det sällskapet.

      Det känns som att Odd ville komma bort från hela alltihopa. Hela Isabellas liv verkar bara kretsa kring att skapa content till hennes medier. Har hon alltid sin content manager med sig överallt för att fota och hitta på saker att publicera på bloggen och Instagram? Gör dom bara saker på låtsas för att få content? Hur orkar man liksom leva så…
      Skulle jag en dag glida runt med en tjej i släp överallt jag går och vad jag än gör, hemma och utanför hemmet, för att låtsasskratta och skoja runt och fota mat, medvetet placerat och skuret…så skulle min man konstatera att jag var dum i huvudet och lämna mig, på en gång.

        Jag tror Bella och Emma befinner sig på samma nivå när det gäller att hitta det roliga i tillvaron.
        Emma är bara 22 år och Bella ska i och för sig fylla 27 men befinner sig snällt räknat på max en 20-årings nivå.
        Och Simon är väl också några och 20?
        Inte undra på att det är lite barnsligt och spralligt. Att Pingis står ut med denna ungdomsgård är märkligt – att Odd inte gjorde det hedrar honom (vilka övriga omständigheter än var).

    Har någon annan märkt att det är Emmas pojkvän som filmar, och tydligen hennes bror som är producent? Bella skrev att hon haft lyxen att handplocka de rätta personerna men det verkar som att hon bara plockat människor som Emma känner. Om man scrollar ner några inlägg på Emmas blogg ser man bilder från hennes vänners bröllop, där hennes pojkvän Josef var fotograf och hennes bror var gäst på bröllopet. Och enligt Emma är det var hon som kommit på idén.

      Bra spaning!
      Joseph och Emma bor likt Bella på Lidingö dock i lägenhet.
      Ja, den där handplockningen krävde uppenbarligen inte någon mer omfattande research.
      Ska bli intressant att se resultatet av de där inspelningarna. Jag är rädd för att det mest blir trams 🙁

    Själv tycker jag det är härligt att se såna där skrattbilder. Tycker de ser äkta ut 😀

      Hahahaha

      Någon med mig skämta aprilo, Nathalie.

    Börjar tycka det är lite tråkigt att älta blondinbella. Så tydligt att hon försöker hålla uppe en fasad och det är väl helt okej. Är väl ingen som går på det ändå? Hon mår minst lika dåligt som vem som helst som går igenom något liknande. Önskar bara att hon vågade visa det – men antagligen är alla spel för gallerierna ett sätt att bevisa för Odd att hon minsann inte behöver honom.

      Fast Isabella är ju alltid sån där, oavsett om hon går igenom en kris eller inte.

    På bilden där Catten gosar med skägget så skriver nån och frågar om de inte hade gjort slut? Var svarar att de hade break i ett par dagar.

    Fattar inte hur man kan störa sig på att en annan människa skrattar – oavsett om skrattet är äkta eller inte.. Känns bara väldigt bittert att tjata och gnälla om det. Låt kvinnan skratta. Jävligt märklig grej att gnälla om.

    Alltså gruppbildning i hennes senaste inlägg tar väl ändå hem priset ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.