Stageat för bloggvärlden.

GabJoss:

Kommentarsfältsmarodören GabJoss – som i skrivande stund verkar helt utslagen av gravidillamående – vill på något sätt ändå få oss att tro att hon stolpar runt i ett par skyhöga klackisar där hemma.
Klonk, klonk…

Eller…det kanske man SKA göra? Har jag missförstått alltsammans?
Ska jag kanske matcha mysbyxorna med ett på stilettklackar när jag ska städa här hemma? Man kanske både bränner fler kalorier OCH ser smalare ut för grannarna som går förbi utan för fönstret???! WIN WIN!
Men sådana där klackar gör väl nästan märken i parkettgolvet om man råkar sladda lite snett?
Kanske därför hon sitter ner?

”FJOOOOOOOOOODOR!!!!!!! HÄMTA MINA KLACKISAR OCH MIN KAMERA!!!!! OCH SPYHINKEN!!!!!”

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså de här bloggarna är ju direkt skrattretande. Jisses.

  Svara

   Håller med. Kämpa, samtiden.

   Svara

  Fattar inte hur folk kan gå med klackisar överhuvudtaget, på riktigt. Jag kan inte och brukar vricka foten så fort klacken är högre än 2 cm.

  Svara

   Övning ger färdighet.

   Svara

    Tyvärr inte i mitt fall.

    Svara

    Övning för mig gav ett sjukhusbesök och kryckor så jag har hållit mig till sneakers sen dess.. o_o

    Svara

     HAHAHAHAHAHAAHHAAH😂 Förlååååt men lät så kuk i skallen

     Svara

      kuk i skallen?

      Svara

      Haha ”kuk i skallen”

      Svara

      Haha- kom att tänka på när min pappa skrev till mig ”Hoppas du får kuk ikväll” när jag skulle ut på krogen😂

      Svara

      Hahahaha Charlotte 😂😂

      Svara

  Varför så hysterisk i alla dina inlägg NU FÖR TIDEN CAMCAM?!?!?!?!?!?!

  Svara

   Du verkar rätt hysterisk själv…

   Svara

    Ja eftersom jag härmade inlägget 🙂

    Svara

  Alltså vem är hon? Hur blev hon känd? Vem läser? Vad är speciellt med henne? Undrar genuint. Var det hon själv som gjorde sig känd genom att kommentera i massa bloggar? Och varför bryr sig då folk om att läsa och fortsätta göra henne känd? Varför skriver du om henne i denna bloggen? Så många frågor. Känns som någon som dyker upp i en dokusåpa och helt plötsligt är känd utan att någon förstår varför eller ens tycker att hon är intressant 🙂

  Svara

   Jo, hon kommenterade gulliga kommentarer med flera hjärtan på alla kända personers bloggar och instagram. Hon var överallt så till slut gick hon inte att missa, antar att det var då folk började klicka in sig på hennes blogg för att ta reda på vad hon riktigt håller på med… Men det verkar ju ha fungerat för henne 😀

   Svara

   Hon var med i gravid vecka för vecka också

   Svara

   Och hon blev bästis med en mamma-tjej som också hade en son i Jasons ålder för sedan att hugga henne i ryggen genom att ringa till tjejens man och fråga om han inte var ”sugen” på Gabriella som skulle komma förbi och ”hämta en laddare” (såklart hade den blivit glömt där när hennes kompis hade åkt iväg och mannen var ensam). Hon försökte sedan ursäkta sig i bloggen med att det var en busringning, vilket ingen tror oå.

   Därav taggen #vemärpappan och Gabb-J otrogen. Kan inte alls klara den här falska tjejen 🙂 Karma ska nog ge tillbaka en fin dag!

   Svara

  ANNA BOOK IS BACK. Och i sann Anna Book anda så kom hon tillbaka med dramaaaa.

  Svara

   Vet man om det låg nån sanning i det där på hänt extra om att dom skulle skiljas?

   Svara

    Det handlade ju inte om att de skulle skiljs utan att de skildes åt en lång tid när Anna var å spelade in tv. 😊

    Svara

    Var det inte en vinklad rubrik om separation där separationen var att hon skulle på fat camp.

    Svara

     Haha men åh vad lamt 😂

     Svara

   Redan? Var kändis-Biggest loser så kort tid eller åkte hon ut tidigt tro? 🤔

   Svara

  Hon vill väl kanske se ut som en amerikansk hemmafru, idk.

  Svara

  Fast jag hade tolv cm klackar när jag var i 8 månaden. Visserligen jeffrey campbells liknande o inte stilett men ändå. Så det är väl från person till person.

  Svara

   När du satt hemma på ditt golv med ditt barn och skulle ta en Instagrambild eller när du skulle på galej? Två skilda saker.

   Svara

    Fast bilden är ju tagen innan de skulle ut och äta, så det är nog därför hon klätt upp sig…

    Svara

    Aha. Uppfattade det som att Camilla menade att det var stageat för hon var gravid och bar klackar.

    Svara

  Vem vill ens framställa sig såhär? Det hela ser så fel ut, ska hon vara med sin bebske eller framstå som någon mamma med kortkort och skyhöga klackar i sitt eget hem? Fattar noll.

  Svara

   Engla vill väl också framställa sig så där ungefär. Hon har brösten slängande när hon hämtar barn hos kompisar, när hon skurar golv osv. (Hon svarar i sitt kommentarsfält)
   Mycket urringad klänning är ju kanske snyggt men är det verkligen praktiskt när man städar o lagar mat? Och vad tänker kompisarnas föräldrar när hon står där med sillisarna exponerade? Absolut ska man klä sig som man vill men VARFÖR vill någon åka till Ica och handla klädd så?😳

   Svara

    Jag tycker det är en otroligt opassande klädsel när man är ute och leker med sina barn, kortkort kjol, v-ringat med för liten BH, höga klackar som ser otroligt billiga ut och värsta smink plus löshår.

    Hade mitt barns kompis mamma kommit klädd sådär till min man och flängt fram och tillbaka med sina bröst och dessutom frågat om han vore sugen på henne hade jag på riktigt rivit av hennes äckliga löshår och trampat sönder henne med mina fötter. Mos var alldeles för snäll mot henne. 🙂 Just a sidenote.

    Svara

     Varför skamma en annan kvinna för hur hon klär sig?
     Du verkar väldigt osäker på både dig själv och din partner om du känner så som du skriver.

     Svara

      Jag är skitsnygg och mitt förhållande till partnern min är helt perfekt. Men om någon parasit försöker bli min vän endast för att hon är sugen på min man har jag faktisk no mercy – Han hade inte ens kollat åt hennes håll (minsta oroande från mitt håll), men hon däremot, hon är bara tragisk och extremt äcklig som måste flörta med sina vänners män för att få någon form för bekräftelse. Tycker så jäkla synd om Fjodor.

      Svara

      Om en tjej med den beskrivningen skulle försöka få min mans uppmärksamhet så hade han faktiskt bara skrattat och sen varit trevlig mot henne. Jag hade på riktigt inte brytt mig för det är inte så man får min man och jag hade även blivit stolt och lite skadeglad eftersom jag vet att hon gör bort sig. Det är ingen som bryr sig om Gabriella och hon lyckades ens inte så varför bryr du dig? Var glad att du i så fall är i ett bättre förhållande och är en bättre person, trots att du låter ganska osäker med tanke på alla kommentarer. #finnsingentagg

      Svara

      Jag hade också bara tyckt att tjejen var pinsam och knäpp. Ingen normal människa gör så, och det är ju sorgligt att man måste ha något litet svart hål av sorg inom sig. Bara pinsamt för en själv, och knappast orsaken till att relationer spricker, Men biten där man blir ”vn med någon bara för att utnyttja förmån blir jag däremot arg av – oavsett om det är för att få tillgång till någons kille, jordgubbsland eller jobbkontakter.

      Svara

    Det verkar väldigt viktigt för Engla att alltid se- och uppfattas som sexig, tom när hon gymmar.. Hennes utmanande vardagsstil är ju lite utöver det vanliga. Hon är extremt ytfixerad.

    Svara

     Ja det är fan helt sjukt!

     Svara

   ”Bebske” 😂❤

   Svara

  Haha ja väldigt stageat! Hon brukar ju ha skitiga slitna sneakers!

  Svara

  Gör C Schulman smygreklam för Andreas juiceverket på Insta under bilden med Andreas? Eller har han hittat ett snyggt kryphål att göra reklam för något utan att det ses som reklam?

  Svara

   Eller är det inte reklam alls? Det alternativet finns också. Känns väldigt konstigt om de skulle betalt honom för att nämna varumärket i förbifarten. Tror mer på att Juiceverket lättare får PR tack vare Wilsons kändisskap.

   Svara

    Kan va så.

    Svara

  Haha åh vad jag har saknat den här typen av inlägg, ”dagens skopillare” och ”dagens tofshållare”.

  Så många nya läsare som måste missat de fenomenen!

  Svara

  Den där bilden ger upphov till så många frågor….vem har två blombuketter på samma bord? Har hon köpt blommor som han plockar isär eller är de från ngn bukett? Hur länge orkar man sitta i den posen utan att ena benet domnar bort? Varför har hon en svart BH under en ljus topp?

  Svara

   Därför att hon har den modellen bara i svart, såndär super-push-up BH. Testade en på skoj på Lindex en gång och mina boobs växte med tre storlekar, helt sjukt. Typ silikon på en sekund! Skulle dock aldrig ha den, kände mig väldigt upp-pumpad och vulgär nästan 😀

   Svara

    Haha- minns att jag köpte en sån när jag var out-and-about party-single, minns också att det kändes som att boobsen satt i tvångströja och den gav mig ett hjärtinfarkt-tryck över bröstet😂

    Svara

     Det roliga är ju att hon nyss skrev på bloggen att hennes bröst är så ömma nu när hon är preggo och när hon tar av sig bh:n på kvällen så värker det i brösten i typ 5 min. Eh ja kanske för att du har på dig en alldeles för liten bh som typ stryper dina bröst😂

     Svara

    Vad heter BH:n? 😀

    Svara

     Ingen aning men den jag hade var med ngn typ av ballong i som man liksom pumpade upp till önskad volym(?)😂🙈

     Svara

     Bombshell 😊

     Svara

      Haha jag testade en sådan bh en gång. Pumpade upp som bara den och tillslut ploppade tuttarna ur kuporna och hängde utanför. Haha hängpattar vare ja 😂

      Svara

  Hade ej känt mig mamma mysig och bekväm I varken skor eller party – outfiten. Noll relax. Hade min mans tröjor och spydde under en filt I soffan sist jag var gravid:/

  Svara

  Okej jag läser ”influencer”-bloggar ibland. Typiskt Kenza janni Forni bloggar liksom. Visst. Men för det ändå lite mer vettiga bloggar (som denna, hehe…) och typ Floras.

  Men ändå. Ärligt talat. Tycker influencers att deras jobb är kul? Stimulerande och vettigt? Jag räddar inga liv till vardags men jag har ändå pluggat i 5 år och jobbar med att utveckla medicinteknik. Känner ändå att jag kanske bidrar lite lite till samhället i stort. Men att skapa en egen glossybox?? Designa klädkollektioner sydda av barn i Kina? Samarbeten med vadsomhelst bara de får några extra tusen i månaden? Snälla hjälp mig att förstå hur dessa influencers kan tjäna så mycket på att bidra absolut ingenting till samhället. Ge mig några bra motargument.

  Svara

   Det finns inga bra motargument att ge till någon som anser att dessa människor ”inte bidrar med någonting till samhället”. Det skulle liksom vara som att prata med en sönderkokt grönsak – helt lönlöst.

   Svara

   Jag har ett ”vanligt” jobb på en IT-avdelning där jag..tja.. analyserar hur lång tid det tar att laga system som går sönder samt skälla på folk som lagar sakta. Mitt bidrag till mänskligheten är att det där systemet du använder på ditt jobb är nere 16,4 minuter per vecka istf 16,7 minuter per vecka. Yey.

   Däremot bidrar jag ju med skatt i massor och det gör ju (förhoppningsvis) influencers också. Ser inte skillnaden i bidrag t samhället mellan mig o influencern..

   Svara

    Jag säljer svindyra kläder till männsikor som är märkeskåta, vet ej hur mkt jag bidrar till samhället heller 🤔 Men betalar såklart skatt då … har dock producerat två ungar så förhoppningsvis kanske dem kan uträtta stordåd i framtiden !

    Svara

  Är jag den enda som inte trivs i att ha urringat. Har aldrig det. Känner mig så naken och exponerad när jag har urringat och visar min klyfta. Har hellre högt skuren t-shirt än lågt.
  Är jag ensam?!?!? :O

  Svara

   Man måste ju ha det, annars blir ingen ”sugen”, ju.

   Svara

   Ja man måste ju ha det så att karlar kan glo på en så att man känner sig uppskattad och får någon sorts ytlig självkänsla.😉
   Alla kvinnor som också glor är naturligtvis bara avundsjuka för det kan ju absolut inte bero på att det kanske är opassande för tillfället…

   Svara

    Håller med! Sexighet sitter inte i brösten utan hjärnan! Varför visa upp dom för allt och all, tyder på osäkerhet att man inte har nå annat att erbjuda!

    Svara

    Vem bestämmer vad som är opassande för en annan person att gå klädd i?
    Trodde det var 2017 nu inte 1800-talet…

    Svara

     Om du inte förstår att det finns tillfällen när viss klädsel inte är passande så kan du få vissa problem på arbetsmarknaden. Trots att det är 2017…

     Svara

      Ugh. Stfu med eran kollektiva slutshaming. Snart kommer väl högafflarna och facklorna ut.. Skaffa ett liv och se över din egen garderob istället.

      Svara

    Man behöver urringat när man har stor byst för att det ska luftas. Till och med Magdalena Ribbing vet det.

    Svara

   Nej du är inte ensam. 🙋 Här är en till.

   Svara

   Du ör inte ensam! Här är ännu en till😄

   Svara

   Jag är likadan. OM jag skulle ha urringat så går jag hela tiden och drar upp för det är så sjukt obekvämt. Nej nu kör jag bara rund hals på alla tröjor/toppar

   Svara

  På tal om stageat så minns jag en IG-tjej som la upp kort på sin dotters rum och skrev ”ni måste förstå att det är enormt mkt jobb med en feed som min, det tar ungefär 2 timmar att få till rätt bild”….hur saktfärdig är man då?!

  Svara

  Parkett? De har ju lagt LAMINAT över sin fina parkett? 😩

  Svara

   Ja Laminat är sååå mycket snyggare! Smaken är som baken tack och lov!!

   Svara

    Jag rös till när jag läste det där

    Svara

  Blir illamående av de långa fejknaglar hon och tovsi envisas med att visa upp i varje inlägg. Så fult och ofräscht. 😝 Men det matchar väl fejkfransarna, fejkhåret, fejkboobsen och fejkbrännan.

  Svara

   Har absolut inget emot fransar & BUS men jag får verkligen PANIK när jag ser hur vloggare lagar mat eller städar toan med sina långa naglar. Så sjukt ohygieniskt. Skulle aldrig vilja äta något som de krafsat runt i. Dessutom envisas de med att picka/peta på sakerna med sina naglar när de ska visa upp vad de äter (tänk Linn Ahlborg och Therese L). Huvva.

   Svara

  en gång i tiden ville jag betjäna min man med tofflor….

  Svara

  Så mkt kvinnohat i ett och samma fält reproducerat av kvinnor dessutom. 😥

  Svara

   Haha men är du på riktigt eller? För det första, lär dig skillnaden mellan hat och kritik så slipper du kränka alla som blir utsatta för faktiskt hat. För det andra, får man inte kritisera någon baserat på deras kön? Gör kvinnoskapet någon till ofelbar oberörbar? För det tredje, den här donnan lever på att visa upp sitt yttre skal, hon tjänar hårda cash på uppmärksamhet. Så kommentarer är knappast förvånande.
   För det fjärde. Did you just assume our gender??????!?!?! 😠😠😠

   Svara

    Din dynga till svar är så tråkigt att läsa att jag inte ens pallar med att läsa hela 🙄 Du har hur som helst fel. Det är kvinnohat och inget annat.

    Svara

     Det får du gärna tycka om du vill 🙂

     Svara

    Nej kommentarer om en kvinnas utseende är knappast förvånade. Men kan vi inte testa något nytt någon gång? Försöka analysera lite och se varför någon gör på ett visst sätt? Det är mycket mer intressant och givande än bara sitta och förfasas över ”plastic fantastic” och hur urringad hennes tröja är. Det är liksom gjort redan i över 100 år. Problemet bottnar ju i att killars uppmärksamhet är det allra viktigaste och vi ska dra ner tjejer som kör ”fulknep” för att vi själva är rädda för att någon annan ska vara snyggare och väljas över oss. Alla som blir provocerade av sånt beteende blir det för att ni tänker likadant.

    Svara

     Eller så är vi lika pålästa men kommer fram till en helt annan slutsats. Otänkbart för många men fullt möjligt.

     Svara

      Vi säger så 👌🏼

      Svara

  Jag har nog sett Gabriellas hårbotten fler gånger än hennes ansikte.

  Svara

   Det blir ju mer fokus på boobsen då och det är såklart det viktigaste att visa upp

   Svara

  Brukar du inte ha som tumregel att blurra alla barns ansikten? Vad hände i det här inlägget? Eller har du ändrat inställning?

  Svara

  Jag tycker hon är superfin om du har det så visa upp det man är bara ung en gång 😉😉😙

  Svara

   Fast hon har det ju inte. Hon har inte håret, naglarna, fransarna, brännan eller boobsen. Hon är plastic fantastic. Och det kan man se i barbiehyllan på valfri toys r us, med ungefär lika mycket personlighet.

   Svara

  Hennes outfit är förövrigt så ful. Riktig Gina Tricot- WT. Hon har inte så bra klädstil.

  Svara

  Gabbi är verkligen stereotypisk för vad varenda ung svensk tjej vill ha sitt liv. Speciellt inredning i hennes hem. Får magsår av sån ytlig inredning. Och det värsta av allt är att alla Bimbos hems ser ur så här.
  Alla mina ytliga vänner har såna här hem. Medan dem som är met personliga totalt skiter i om det är lite stökigt

  Svara

   Jag har det väldigt städat och prydligt hemma men det har ändå 0 gemensamt med ”bimbostilen”. Ljusgrått allt, väggord, fårskinn, ljusfat och fairy lights – gawd help me så tråkigt!

   Svara

  Hur var det nu? Skulle inte ALLA få klä sig hur de ville?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.