Det är roligt nästan jämt.

Blondinbella:


Skrattfest del 2.

Har de med sig Magnus Betnér som står i ett fönster och drar vitsar? Eller en Ross som står i ett hörn och drar ”knock knock-jokes”.
Någonting är det för att den här sextetten ska orka med att konstant kikna av skratt – och alla samtidigt! Jag undrar om det ingår kiropraktorsbesök för att knäcka käkarna rätt efter en vecka i Bellas tjänst.
Jag vet inte hur det är med er men jag och mina fd. kollegor skrattade inte samtidigt åt samma saker konstant hela tiden – någonsin.
Gör ni? Skrattar ni så där samtidigt som på kommando? Så att det låter som att man trycker på en knapp?
Ah, det kanske är DET de gör! Spelar in skrattljud till Bellas nya serier, så som man gjorde till exempelvis Vänner så att man kan lägga på det där det passar i handlingen.

1, 2, 3 – skratta!
BAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAA!!!!!

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det ens en enda av BB’s anställda som har en utbildning? Påstår inte att utbildning är det viktigaste för att vareta ett jobb, men är nyfiken.

      Den nye COO Stefan Edsinger har akademisk utbildning enl Linkedin. Och Pingis förstås men hon är inte anställd av Bella utan delägare.
      I övrigt tror jag ingen anställd hos LCC har någon avslutad eftergymnasial utbildning. Men jag kan ha fel så den som vet annorlunda kan ju pipa till.
      Bella har väl då och då till och med sagt att hon inte tror på att man behöver någon särskild utbildning för att lyckas.
      Man kan självklart misstänka att hon vill rättfärdiga sitt eget val att inte ens skaffa sig gymnasiekompetens. Än så länge har hon ju haft rätt för egen del. Heja!

        Bella har väl sagt att hon gärna anställer unga människor utan utbildning, som hon ser potential i. En risk med det är att arbetsgruppen blir väldigt homogen, och såklart att man går miste om kompetens. En fördel är att unga och outbildade anställda är rätt billiga i drift och ”tacksamma”, skulle vara intressant att se vad de anställda har för löner och hur lönespridningen inom gruppen ser ut.

          En person utan utbildning och knappast någon erfarenhet kan i stort sett aldrig åberopa samma löneanspråk som en färdigutbildad med flera års erfarenhet. Jag tror det är pengarna som talar (som nästan allt annat verkar göra i hennes liv), sen rättfärdigar hon väl det här med att hon ”ger unga utan utbildning en ny chans i livet”.

        Utbildning är dock överskattad. Det råder en enorm inflation i utbildning. Är själv akademiker och fick göra iq- test, personlighets-test samt prakriskt test för mitt nuvarande jobb eftersom utbildning faktiskt bara är blaha blaha .

          Som psykologstudent kan jag säga att många sådana IQ-test och personlighetstest som arbetsgivare använder sig av tyvärr saknar evidens. Jag kan inte uttala mig om dem du fick göra, men risken är att de också var blaha-blaha.

    masspsykos

    Haha ja det är ju som man själv får kramp i käken!!

    Allvarligt talat: hur många gånger kan man klaga på att folk skrattar på bild egentligen? Det börjar kännas tjatigt, hörru.

      Folk ska ge f-n i att skratta. Finns absolut ingen anledning som världen ser ut nu för tiden.

        Haha, det har du ju såklart rätt i. Tänkte inte på det.

        Eller förlåt. Inte ”haha” såklart 😉

      Äh vadå man måste ju få undra va 17 de pysslar med

        Jag vet inte. Det är ju inte som att de rånar 7-11. Det kan man ifrågasätta.

        Men det är tragiskt om vi lever i en värld där man gång på gång på gång ifrågasätter att folk skrattar. Tycker jag i alla fall.

      Håller helt med, så trist att så många sitter och klankar ner på andra hela tiden. Gillar denna blogg, den enda jag läser men ibland blir det lite väl mycket ”påhopp”.

        Mitt svar var till E1 HA HA HA

    Jag jobbar för MTR. Det sämsta hos kineserna kombinerat med det värsta som fanns hos SL. Inte för att vi måste skratta, men vi får inte vara sura på något sätt. Inte gnälla, bara le. Inte klaga när chefen lassar över alla sina sysslor på oss under, och sedan själv stannar hemma hela dagen. Inte ifrågasätta fusk med säkerheten, bara hålla med.

    New public management…

      Din chef jobbar nog arslet av sig hemma. Tro mig, att vara chef betyder dubbelt ansvar och belastning även om denna inte finns på sin plats på kontoret. Testa själv jobba 13 timmar per dag och var jobbtillgänglig per telefon i princip dygnet runt.

        Nej, i det här fallet har jag läst arbetsbeskrivningen. Tro mig, här sparkar man bara neråt. Jag är inte naiv.

      Jag misstänker att det är tuffare att köra tunnelbana i Hongkong. Då kan man nog för det mesta hålla sig för skratt.

        Förvisso kanske arbetsvillkoren är betydligt sämre men i Hong Kong har de glasdörrar mellan plattform och spår som omöjliggör att någon hoppar framför tåget.

      Jag jobbar också för MTR… sämsta arbetsgivarna jag jobbat för, har haft samma tjänst i 11 år men MTR är fjärde ( och mina sista för vill inte jobba för dem mera) arbetsgivare och säkerheten är inte speciellt viktigt men ett leende är viktigt…..

    Lite halvt OT, men var Odds anställning hos Ottos alltid interim? Eller ville de inte ha kvar honom längre? :O

      Ingen aning. Men nu verkar det som att han har jobbat som konsult och fakturerat från sitt egna AB. 🙂 Märkligt att det varade tre månader, trodde sånt kunde vara flera år.

      Från början stod det på Linkedin bara att han var COO hos Otto.
      Nu på senare tid har det kommit till på Linkedin att det var tre månaders tillfälligt jobb som konsult.
      Tror att företaget går dåligt – de har förlorat miljoner de senaste åren och håller nu på med crowdfunding för att få pengar till fortsatt verksamhet. Man kan misstänka att de inte vill ha några nya kostnader om de kan slippa. Var nog en galen tunna att hoppa i för Oddan.
      Han får leta vidare för han måste ju skaffa eget boende nu. Även om han kan fixa social förtur till en hyreslägenhet med hänsyn till att han har delad vårdnad om två små barn så måste han ju betala hyra och hyra och allt annat.

        hyra och hyra
        Ja, ja det är många hyror att betala, en varje månad

    Älskar att så många provoceras av detta. Bella gör nog det med å postar på ???

      Hahaha är det nya Heja! 🙂

    Som damen på cafét säger i ”When Harry met Sally”:

    ”I’ll have whatever she’s having.”

    När en bloggare inte ler på bild så blir de ju attackerade av att de ser sura eller bitchiga ut. just saying…….

    Verkligen skillnad på ett äkta skratt och Blondinbellas hysteriska häxskratt.

    Hon driver ju med er

    Hon är uppenbarligen förödmjukad och kränkt över Odds handlande det sista och försöker upprätthålla en fasad utåt att hon inte kunde bry sig mindre fast det egentligen säger tvärtom. Undrar om hon vet att Odd och Filippa ljuger om sin relation nu för att lugna ner situationen?

    Den här bilden måste ju vara för att driva med oss.. kolla killen till höger liksom.

    Undrar varför Bella nästan aldrig fotograferas med båda fötterna på marken.
    Ser fötterna mindre ut om man står konstigt, eller vad?

    Jag tänker att det är som detta (extremt roliga och lifechanging för allas vår syn på glada Jay Z-bilder): https://twitter.com/JayJazzi/status/870511949364174849

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.