Forni kopierar Falciani.

Michaela Forni/Nicole Falciani:

Den självutnämnda ”storasystern” till Nicole FalcianiMichaela Forni – kapar hennes idé till ett ”blogozine” rakt av – någonting kanske storasystrar är kända för? Jag vet inte eftersom jag är lillasyster till en storasyster som är så olik mig att hon nog inte skulle vilja ha några av mina idéer ändå. =)
Snyggt jobbat, Forni!
Men vad är det man säger?
”Good minds create, Great minds steal!

Men den stora frågan är dock – Är det NÅGON som läser sådana här sidor?
Kopierade eller inte?
Gör ni?
Sitter ni och plöjer sådana här online magazine skapade av bloggare?
Jag tycker de är ”Zzzzzzzzzz”….

Tack för tips!

 

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förstår inte alls, kan nån förklara innan Forni?

    CamCam! Signaturerna ”Loveth” och ”jason” har spammat artikeln ”Dumpning pågår” med reklambudskap. Kan vara en idé att radera och spärra.

    Förstår inte?? Utveckla inlägget tack 🙂

    Enligt flashback har Catrin inte lämnat in något sjukintyg i tid. Attans. ?

      Där diskuteras även om att en av målsägandena skall begära henne häktad enligt Rättegångsbalken så att hon får sitta inne till nästa rättegång (och alltså missar utlandsresor, sommarsol, bad, uteserveringar och annat livsnödvändigt).

      Omg. På riktigt?!!! 😀

      Inget att oroa sig över, det har nog skickats med rek.brev, bara att hålla tummarna för att det inte försvinner på vägen eller kommer fram öppnat utan innehåll… ?

        Vi får hoppas att hon inte har hunnit tappa bort det på Finlandsbåten. Där brukar det ju försvinna saker för stackars Latrin.

      Kan ju säga såhär att ett läkarintyg finns visst inlämnat, det kommer ni även få höra om sen när hela/allt detta är klart..

        Kan säga så här, jag litar inte ett piss på något som kommer från din mun.

          To bad for you

            Det heter ”too bad for you”

        När man gör kriminell karriär av att ljuga för folk så får man nog acceptera att folk alltid utgår ifrån att man ljuger. Som man bäddar får man ligga.

    Så synd om Tyra igen… hon var nära att kräkas och nära att svimma och tydligen så var det inget fel på henne…. igen

      Det är väl klart att det är synd om henne :S hon är MÄNSKLIG och mår ibland dåligt PÅ RIKTIGT också. Fy va vissa är elaka, det är inte klokt.

        Hon mår ju dåligt hela tiden och åker till sjukhus för sin smärta men då hon missbrukar opiater så kan hon ju inte få smärtlindring och då är det sjukhusets fel att de ingenting gör. Dvs precis som vanligt när drt kommer till Tyra.
        Förutom den akuten hon var på dör de inte kände till henne och satt och klappade på henne och tyckte synd om henne då, de var visst underbara eller lättlurade

        Håller helt och hållet med Maar.

        Vad är det för en idiotisk kommentar att skriva om en människa som tydligt skriker efter hjälp? Jag har själv varit i hennes sits. Där jag gång på gång blivit tagen som om jag vore en idiot av den svenska sjukvården. Jag förstår att hon blir orolig om hon kräks och var nära på att svimma, men ingen tar henne på allvar.

        Hoppas hon kryar på sig!

      Angående Tyra och Next Level AB som står bakom Star Rider, det står att de inte har några anställda på alla infosidor om bolag. Omsättningen är dessutom nästan obefintlig. Men enligt Tyras senaste inlägg har hon personal (i plural) och en ny killa som hjälper henne med VD rollen. Var är de anställda? Som inhyrda eller som konsulter? På allabolag.se står att Next Level Horse hade en nettoomsättning 2015 på 214’000 kr och betalade inte ut någon lön til anställda eller till VD. I vilket bolag är de anställda? Har Tyra ett annat bolag för sina anstllda och sina löner?

        Hittade svar på min egen fråga. Tyra Sjöstedt AB är bolaget som har två anställda och Tyra som VD. Där betalades det ut lön under 2015, dock bara 259’000 kr till de två anställda och inget till VD. Det bolaget har inte betalat ut lön till VD sedan 2011. Så från vilket bolag tar Tyra lön från?

          Undrar också och det. Förhoppningsvis får vi veta i i nästa årsredovisning som borde vara på ingång snart.
          Det här bokslutet är ju på 18 månader t.o.m 31/12-15, så håller med, omsättningen är bedrövlig med tanke på hur hon skryter om hur många ridbyxor hon säljer. Klart däremot är ju att all personalen på horseshow -15 jobbade helt gratis, haha.

    förlåt men forni är faktiskt rätt ointressant i allmänhet, hon skriver inte direkt några fantastiska artiklar om varken kläder, mode, resor etc, utan hon har en offentlig dagbok thats it. Hennes blogg består ju bara av vad hon gör på dagarna så ser inte vad ett ”online magasine” skulle innehålla..

    Ps hon har även råkat skriva sina egna kommentarer under diskussion och jag hann ta printscreen haha
    Visste väl att hennes comments var fejkade som mogis 😉

    titta här själva så får ni se om ni hinner;

    http://dailyforni.se/diskussion/forum/livsstil-ovrigt/

    http://dailyforni.se/diskussion/amne/var-kan-jag-hitta-den-perfekta-bridesmaid-klanningen/

    http://dailyforni.se/diskussion/amne/mykonos-2/

    http://dailyforni.se/diskussion/amne/mykonos/

    ”startat av Michaela Forni” hahaha

    hon har även bett margaux kommentera falska kommenaterer haha, och för några dagar sedan hånade hon bloggare som stöttar varandra med kommentarer. dubbelmoral eller vaddå

      Jag har funderat på en sak gällande blondinbellas blogg. Väldigt ofta är den första kommentaren under ett blogginlägg en kritisk sådan som skriver något ifrågasättande om Isabella. Har en känsla av att det är så lite väl ofta som om det är placerat där för att få igång kommentarsfältet?

        Självklart är det så!

    Påtal om något helt annat med Nicole, om jag nu ska vara ”on topic”: Hon och Eric är jättesöta ihop! Jag trodde inte de skulle hålla längre än några månader, men de har definitivt motbevisat mig. Hoppas de håller hela livet! 🙂

    Vet inte om kommentaren kom fram men Forni har skrivit sina egna kommentarer på sin nya sida hahaha!! Hon som skryter om att ha ”riktiga läsare”. Hann ta printscreen för er som vill se så finns de här;

    http://dailyforni.se/diskussion/amne/var-kan-jag-hitta-den-perfekta-bridesmaid-klanningen/

    http://dailyforni.se/diskussion/amne/mykonos-2/

    http://dailyforni.se/diskussion/amne/mykonos/

    Margaux är även med och fuskkommenterar haha

      Hon och hennes kille ska ju till Mykonos i sommar, tror snarare att hon försökt dra igång ”exempeldiskussioner” typ

        Jag skulle köpt det om det inte vore så att hon svarar på sina egna kommentarer… Också under sitt eget namn, kika här

        http://dailyforni.se/diskussion/amne/var-kan-jag-hitta-den-perfekta-bridesmaid-klanningen/ 😉 haha

      Plus att jag tror att många kommentarer är av Forni eller teamet under falska namn. Många kommentarer är skrivna såsom hon uttrycker sig och många meningar avslutas med utropstecken, liksom hennes. Men ja, tror att det ska se ”busy” ut nu i början så att fler börjar diskutera.

    Fan,vad sorgliga ni alla är som kommenterar om ditt o datt… att gotta sig i någons annan olycka är så jävla skevt… detta är mitt första o sista inlägg,men måste bara fråga ;
    Har ni inget liv?!? Måste ni ösa galla över hur andra människor lever etc…
    (Förstår att C H har gjort brottsliga saker ,vilket ej är ok)
    Men i övrigt, Bella går igenom en tuff period o ni bara öser ut massa skit…
    Tyra är också nån ni ska slå ner på…
    NI ALLA ÄR SÅ JÄVLA PINSAMMA O JAG SKÄMS Å ERA VÄGNAR…
    Räcker det inte med terrordåd,näthat o allt i övrigt??!!
    Nu ska jag fortsätta leva livet med mina nära o kära o aldrig nånsin klicka in på denna site igen….
    Älska varandra lite mer,sprid kärlek o inte massa hat…
    // M

      För du är ju sååååå kärleksfull nu ?????????

      Kan inte ta svordomar, capslock och sådan stavning seriöst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.