Odds kex talar ut!

Odd Spångberg:


Tror ni det var den stora osten som fick Odd på fall?

Så till alla er som påstod att Odds profil på Tinder var fejk vill jag bara utbrista i ett sant Blondinbellskt gapflabb:
-BAHAHAHAHAHAHAAAAAAA!!!!!

För visst var den äkta och visst var det på Tinder han träffade den Blondinbellska kopias Filippa och visst har hon talat ut till tidningen Hänt om sin och Odds ”relation” och visst är Odd på jakt efter en ny flickvän.
SÅ MÅNGA RÄTT JAG HADE! *virtuell klapp på axeln till CamCam*

Så här säger Filippa till Hänt.se:

– Vi träffades på Tinder för ett par veckor sedan och dejtade seriöst under två veckor. Allt gick väldigt fort och det kändes som att Odd var väldigt intresserad av mig. Han bjöd också med mig till Eskilstuna, där han har vänner, och vi festade lite där som en rolig grej, säger Filippa Adolfsson till Hänt och fortsätter:

– Vi var ganska öppna redan från början med att vi träffades och efter några drinkar så har vi väl hållit handen. Jag förstod att folk skulle se oss, men jag trodde inte att det skulle bli någon hysteri. Men det har det ju blivit.

Var han öppen med att han låg i skilsmässa?
– Ja. Han var väldigt öppen redan från början med att deras relation var slut för längesen och att han var ute efter att träffa någon ny.

Så så var det med det!
Tror ni damerna kommer stå uppradade nu där ute på ön för en chans att få dejta Oddan?
Med tanke på att han är just ”Mr Blondinbella” så kanske det vore bra med ett forum där alla kort redan ligger på bordet när dejtandet inleds?

Ensam Toddy söker?
Toddy söker fru?
Bachelor-Toddy?
Dating Naked-Odd? (Verkligen alla kort på bordet!)
Han kan bli nya Paradise Hotel-Odd?
Ex on the beach? Toddyn ligger och solar i godan ro på någon paradis-ö och helt plötsligt dyker Blondinbella upp med sitt entourage och gapskrattar…åt ingenting. Försök dejta då! =)
Kanske att TV4 kan skaka liv i trotjänaren ”Tur i kärlek”?

Alltså, jag har så många uppslag för att Toddyn ska få hitta kärleken igen! Jag känner mig lite som Cupid! (or like a regular flying dwarf..)

Nu ska jag tralla vidare här…
”Love is in the air….”

Tack för tips!

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så osmakligt att fläka ut sitt privatliv på det sättet. ?

      OT, men för Guds skull Camilla, skriv inte ”Odd’s”! Man skriver ”Odds”. Snälla någon, det där är ju värre än särskrivning!

        Ja, det har du fan rätt i! Sorry…

          ❤️

    Man kan undra vad Odd tänker gör med sin ”Isabella” tatuering som han har på armen? Att folk ALDRIG lär sig att man inte ska tatuera in en partners namn. För även om Odd och xfrugan nu må vara vänner, blir det inte lite konstigt för den här Filippa att se Bellas namn där när Odd springer runt i kortärmat?

      Jag ser inge fel med det. Det är ju en del av sitt förflutna. Men oavsett tatuering så borde man väl alltid vara noga med var man väljer att placera tatueringen. I pannan är väl inget att rekommendera, inte heller händerna men va vet jag. 🙂

        Jag skulle inte gillat om min pojkvän hade namnet på sitt ex intatuerat på kroppen. Gör en cover eller laser. Jag skulle gladeligen betalt också.

          Trams!

    Undrar hur många som kommer dejta Odd för att få ”fifteen minutes of fame”…? ?

      Förhoppningsvis kan Odd hitta någon som kan ge honom ett jobb (han hade ju bara jobbet på Ottos för tre månader som konsult) och dessutom gärna ge honom en bostad.
      Ska bli spännande att se hur Odd lyckas lösa bostadsfrågan. Bella skrev nyss att ”Förhoppningsvis har Odd ett nytt permanent boende på ön med barnen inom några veckor. Alternativt efter sommaren, vi håller tummarna.”
      Hur skaffar man ett ”permanent boende” på Lidingö utan stadig inkomst och en eller två miljoner i kapital?
      Nu ska man ju amortera 3% årligen också på lånen enligt förslag – i alla fall minst 2%. Om man nu får några lån förstås.

        Det finns i och för sig en del hyresrätter på Lidingö också, så det går nog att lösa på något sätt 🙂

          Tack för ett uppmuntrande svar!
          Då är jag inte orolig för Odd längre.
          Jag tänkte inte på att det finns tomma hyresrätter att flytta in i på Lidingö – till skillnad från Stockholm stad där det är fullt 🙂

            Hahaha! Inflyttning efter sommaren 2027. Heja! 😉

            Synd bara att man måste ha stått i bostadskö i minst 15 år skulle jag tippa

            Nu finns det ju privat hyresvärdar som inte alltid går efter någon bostadskö, så har man rätt kontakter så… 😉

            Ett annat alternativ är att man får till ett andrahandsboende med löfte om att det kommer gälla under en längre tid. 🙂

            En annan variant är väl att Bella ftt köpa ut honom från huste och att han då får en kontantinsatts till en lägenhet och resten fixas med Blue step. 🙂

          Ja, vem vet kanske Lidingös socialförvaltning kan ge honom förtur till en hyresrätt eftersom Odd har delad vårdnad om två små barn. Det är naturligtvis en möjlighet att utforska. Barnen kan inte vara hemlösa halva tiden.

            Det var längesedan någon fick förtur till hyresrätter i Stockholm, oavsett skäl tyvärr. Du får ingen hjälp ens som hemlös förälder idag.

    Om det sedan länge var klart att deras relation tagit slut och de skulle skiljas är det fullt förståeligt att han börjar dejta direkt när skilsmässan blev offentlig. Men han kommer ju länge bli förknippad med Bella, det kommer nog påverka hans eventuella framgångar på tinder.

    Tror ni det var den stora osten som fick Odd på fall?
    Tror ni att det var den långa korven som fick Filippa på fall?
    Frågan kan vridas och vändas på.
    Personligen tror jag att det var charkuterierna där i Filippas butik som Odd ville smaka på.

    Man kan ju hoppas lite det är anledningen till alla Bellas konstiga inlägg om att karriären är lika viktig som familjen/barnen.. som en hämnd på nåt sätt

    Konstigt dock att hon i den där live-inspelningen sa att Odd ville ha ett till barn? Det var ju inte så länge sen.

      Jag tänkte också på det. För det var väl kanske bara ett par månader sedan? Eller är det som det där klassiska, skaffa en bebis för att ”rädda” relationen…

      Känns som att ”länge sedan” är väldigt subjektivt. Man får ju lätt intrycket att det är så snabba ryck i Odds liv att två månader är en väldigt lång tid…

    Blir så oerhört skeptisk till innehållet på din blogg när du använder dig av HÄNT som källa. Pålitligt? Nej.

      Personligen tycker jag alternativa fakta är roligast 🙂
      Verkligheten kan vara så trist för att inte tala om den tråkiga sanningen.
      Men om Filippa talat med Hänt och svarat på några enkla frågor så tror jag faktiskt det är sant. Varför skulle hon ljuga om att de varit i Eskilstuna t ex? Det har ju flera vittnat om – bl a här på bloggen.

      Tycker du jag ska ringa upp henne själv? =)

        Ha ha, det var faktiskt inte en dum tanke. 😀

    Är det bara jag som tycker att det är konstigt att man är ute på tinder så snabbt? Ok att deras förhållande varit över ”länge” enligt Odd (vad länge är enligt Odd och Bella är kanske inte vad vi andra skulle kalla länge – de är ju kända för att ha en annan tidsuppfattning än vi andra). Men så himla länge är det ju inte? De har ju dessutom två små barn tillsammans och pusslar med boende osv. Odd bor ju fortfarande kvar i villan som Bella ska bo i. Det är ju en sak om man råkar bli kär i grannen eller kassörskan på Ica, men att aktivt LETA ny på Tinder tycker jag är jättekonstigt. Plus att det känns respektlöst mot den man varit gift med, att man kan vara så snabbt utbytbar liksom. Nån slags ”sorgetid” hade jag fan velat ha.

      Bella var ju typ aldrig hemma de senaste månaderna, gissar han fick nog när han fick dra hela lasset hemma utan kommunikation.
      Går ju inte prata med någon som alltid är på språng och inte ens kan andas utan kalender.

        Jamen så är det ju säkert – att Odd blev trött på att vara hemma när Bella lever ett helt annat slags liv. Jag hade blivit galen om jag var gift med nån som Bella. Men hade nog ändå känts konstigt att vara på tinder innan jag ens fått ett eget boende utan bor kvar i gamla frugans hus?

        Odd vägrade boka in ”partid” med Bella via Simon. När Simon skulle bestämma även över Odds och Bellas samliv förlorade Odd både orken och lusten.
        Det var när all kommunikation med Bella skulle gå via Simon som Odd fick nog.
        Kanske.

      Jag tycker inte det är konstigt alls.

      Håller helt med, så sjukt respektlöst att dra in andra i en pågående bodelning. Vad är poängen? Han är knappast tillräckligt långt från deras gemensamma hem för att kunna starta ett nytt förhållande på en bra grund. Han ville väl bara ligga medan han ser sin forna livsstil gå upp i rök… Och att han inte ens tänker på barnen, kul för dem att läsa att deras pappa dejtade medan han bodde i deras mammas hus! Herregud. Klart man vill gå vidare, och om det händer så händer det men det här är bara respektlöst mot hela hans familj.

        Varför alla så oroliga för vad Sally och Gillis ”kommer att läsa” om sina föräldrar i framtiden?
        Barn till ”kändisföräldrar” brukar ju vara väldigt trötta på att ha vuxit upp som ”kändisbarn” och det sista de vill göra är att botanisera i föräldrarnas liv för tio eller tjugo år sedan.
        I synnerhet om föräldrarna inte är kända för något annat än att de varit kända. Barn till Nobelpristagare t ex brukar dock gärna läsa om sina föräldrar. Och har man haft en förälder som varit statsminister kanske man rentav skriver en biografi.

          Antar att du känner många kändisbarn och barn till nobellpristagare samt stadsministeravkommor för att kunna komma fram till den slutsatsen.

            Antatar att skolan inte lär ut förmågan att analysera längre.

            Självklart har jag material som underbygger min slutsats.
            Jag kan maila över hänvisningarna till de studier, undersökningar och vetenskapliga artiklar jag grundar mig på.
            Det är ganska många sidor dock så risken är att din mailbox blir full 🙂

          Haha jag varken höll med dig eller inte men det verkade som du drog slutsatsen lite ur ingenstans vilket jag tycker är blä. Har du studerat det blir det självklart en hel annan sak. Kan dock inte avgöra om du är ironisk eller ej.
          Och till svaret ovan Gretas, som jag inte kan svara på, skolan är jävligt dålig på att lära ut kritiskt tänkande. Att analysera kan göras på många olika sätt. Beroende på hur mycket material du har blir din analys mer trolig. Att anta att det är på det viset som Greta skriver, vilket jag faktiskt gör, betyder inte att det är sant. kändisar har funnits länge och jag har aldrig hört talas om att deras barn misslyckas systematiskt pga överexponering och snokat i föräldrarnas förra privatliv. Jag har dock inte läst på så jag vet inte så mycket om ämnet och antog att Greta skrev sin kommentar med lika mycket info som den vanliga människan har när de skriver om hypoteser som bevisad verklighet. That was all :/

            Och jag kan tydligen inte skriva korta kommentarer.

          Oh my god Greta. Vilket torrt svar.

    Låter ju som att han bara använde den där tjejen för att visa BB att han minsan gått vidare. Varför skulle han annars visa sig sådär publikt? Sen tycker jag det är vidrigt att träffa andra innan men ens är skiljd.

      Jag tycker Odd verkar vara en sån kille som blir kär efter en dejt och vill gifta sig och flytta ihop efter två. Som med Bella. Bella har ju haft tidigare seriösa relationer (som med Nils) utan att ha gift sig och skaffat barn. Tror att Odd gärna vill slå klorna i tjejer han gillar och visa att de minsann är ”hans”. Lite obehagligt. Men jag har aldrig gillat Odd precis…

        Fast hon var ju brutalt ung när hon var tillsammans med Nils. Och de flyttade ju trots allt ihop så ganska seriöst var det väl?

          Så skaffa sitt första barn vid 23 är inte brutalt ungt enligt dig…? Speciellt för någon som aldrig ens pratade om barn innan Odd came along…

            Jo det är brutalt. Men hon var ju än mer brutalt ung med Nils menar jag.

        Den känslan får jag också av honom.. hade själv en gång en kille jag dejtade som var sådan, otroligt manipulativ dessutom, men jag klarade mig turvar, fast han efter 2 månader började leta bostad till oss och började fråga ifall jag inte skulle sluta med pillren för det skulle ”vara så mysigt” med en bebis!?! Tur att jag inte lyssnade på honom allt för mycket, gick emot hans åsikter om att jag inte skulle vara med mina vänner och kom till slutsatsen att dumpa honom. Men detta förstod han ju inte heller enkelt ?

        Hur hittade jag mannen i mitt liv, ibland är det sämre med honom men tänker då tillbaka hur det skulle kunna vara och kom på att näe, är nog sjukt lycklig med livet nu!

      SKILD!

      Snart får CamCam offra sig på ett blogginlägg där hon förklarar att det heter skild – inte skiljd. Skilsmässa – inte skiljsmässa. Börjar bli tröttsamt att läsa denna irriterande felstavning om och om igen härinne. Lär man sig inte stava i skolorna nuförtiden?

        Fast Camilla är också dålig på att stava, så det inlägget lär dröja.

        Fast enligt språknämnden ska det tydligen vara okej att skriva med j (dock inte i ordet skilsmässa).

        Tufft liv annars?

    Jag tolkar det som om de inte dejtar längre?

      De är iaf inte vänner på Facebook mer

        Båda har dolda vänlister, så om inte du är vänner med någon av dem på FB kan du inte se det.

          Fast jag såg det innan de ändrade till dolda vänlistor

      Det står iaf i artikeln att det inte träffas längre.

    Lite roligt ändå att Odd i varje intervju säger ”jag har tagit avstånd från offentligheten” ??

      Haha ja. Men så fort någon ringer och ställer frågor så svarar han utförligt på dem.

        Han har nog ett horn i sidan till Bella. ”Efter allt jag fått utstå” liksom. Har ju alltid varit Bellas version av dem två som matats ut i diverse kanaler.

        Fast svara han inte får han ju skit för det…Däremot är han ju tyst på instagram etc.

      Men kom igen, Bella har en stor blogg där hon kan försvara sig. Vad har Odd? Ingenting sådant iallafall. Jag förstår att han ibland ryter ifrån och svarar kort, förvånad eller chockad på frågan – att tidningar sedan försöker få det likna ett utförligt svar tycker jag är en annan sak.

    Nu är detta en ganska opålitlig källa eftersom min vän tenderar att överdriva historier ofta.

    Men jag har en vän som kände Odd ganska väl innan. De båda simmade och tävlade och den världen är rätt liten i Sverige.

    Det har gått rykten om att Odd har ett tredje barn. Alltså att han fick barn innan Bella när han var väldigt ung (18-19).

    Som sagt. Den jag har hört det ifrån tenderar att överdriva men förstår inte vf hon skulle ljuga.

      Det är ju bara att ringa Skatteverket och fråga, om man är nyfiken. Så länge som faderskapet är fastställt, även om man inte är vårdnadshavare, så framgår det exakt hur många barn man har.

      Jag tror att han var förlovad med den här tjejen iaf…

      http://nouw.com/svenskabloggare/blondinbella-ar-inte-forsta-tjejnamnet-p-7464812

      Bloggen finns tyvärr inte kvar längre dock.

        Men alltså, han låter som ett creep litegrann? Han var hennes tränare och när hon blev stor så skulle han tala om något för henne? Men kunde inte hålla sig och berättar att han tycker om henne och sen blir de ett par? Hur gamla var de då egentligen?

          Ja fy fan, verkligen?! ”Väl hemma, när det blev bestämt att jag inte skulle simma mer för terminen eller för Odd, blev det fler och fler sms. Fler samtal och mer nyfikenhet. När jag blev stor skulle Odd berätta något för mig. Detta kunde jag inte vänta med att få höra utan efter många dagars prat fick jag hemligheten ur honom, han tyckte om mig!”

          Det är något creepy med män i Speedos.
          Jag får dåliga vibbar.

          Men ja???!! Vad är det för jäkla story? Han var hennes tränare och när hon blir _stor_ (??) ska han berätta att han tycker om henne? Hur gamla var de egentligen (eller hur ung var hon)? Vad är ålderskillnaden? Och att hon inte orkade bry sig eller oroa sig om vad andra tyckte om deras relation… det låter ju som att det alltså skulle vara ’fel’, typ som att hon vart väldigt ung eller nåt.

            Ja, vad menade han? Stor som i ”när du slagit igenom och blivit nästa Therese Alshammar” eller stor som i ”när du vuxit till dig och kommit ur puberteten” typ? Creepy oavsett…

    Japp Hänt är ju en säker källa ???

    I artikeln ligger det två bilder, en på den ”nya tjejen” och en på Bella. Kolla vad extremt lika de ser ut…!

      Hans första tjej Maria var också lik Bella i ansiktsdragen

    Är det bara jag som tänker: skit i vem de båda träffar Sålänge det känns bra och att det fungerar bra med barnen? (I framtiden såklart).
    Spelar det då verkligen någon som helst roll huruvida de (i detta fallet odd) dejtar vidare eller inte?

    Att han pratar med hänt kanske har med att göra att tjejen i det här fallet inte sett det som särskilt seriöst och inte ville att familjen och vännerna skulle läsa om henne i tidningarna. Nu blev det ju såklart så ändå men med ett dementerande.

    Filippa sur för att hon bara var en ”fling” för ODD.
    Filippa fick bra betalt av Hänt för att fläka ut sig.
    win win!!

      Ja, Odd verkar inte tänka långt… Han är ju inte redo för ett nytt förhållande, ingen seriös tjej kommer vilja ta sig an en man som är mitt i en bodelning och bor i sin frus hem. Och alla ”flings” kommer förr eller senare övertalas eller råka prata ut…

      (Skvallrig kommentar) =)

      Naaaaw, jag tror inte att Oddan anade att han fått en riktigt kändiskåt brud på kroken med den ostälskade Filippa Adolfsson – han som bara ville hitta en ny flickvän att laga husmanskost till.

      För ni tror väl inte att Odd är den enda ”kändis” som Flippa kopplats ihop med? Nej då!
      Jag vet nämligen att det är samma Filippa som omnämns i den här artikeln (http://stoppapressarna.se/svenskt/27-ariga-studenten-pastas-ha-fangar-martin-melins-hjarta) som är Odds Filippa Adolfsson.
      2015 lyckades hon nämligen med konststycket att väcka intresset hos hela Sveriges favoritpolis – Martin Melin.
      Efteråt ska hon ha kontaktat tidningarna om detta men när ingen riktigt brydde sig så skrev hon ett LÅNGT inlägg på sin blogg med rubriken ”Min relation till Martin Melin” där hon ingående redogjorde för deras relation inklusive det sex de haft mm.
      Den bloggen är sedan dess nedtagen men jag råkar veta att även detta är sant.

      Tiihiiii…

        Och så var det väl något mellan Filippa och Måns Semmelröv också?
        Vet inte om det också bara var för att kunna sälja storyn eller om det var något allvarligare.

          Haha Semmelröv!

        http://stoppapressarna.se/svenskt/odd-stortforalskad-i-filippa-28

        Och enligt denna källa har hon även kopplats samman med Måns Zelmerlöf…

          Är inte stoppa pressarna ännu värre än hänt i vecket?

            Vecket ???
            Knävecket eller?

        Hon verkar ju ganska konstig. Kanske hon nu också ringde till Hänt tidningen.

    En fråga! Jobbar han kvar på Ottos? Han kanske ville roffa åt sig en plats bakom ostdisken? Därav den korta, men ack så ”seriösa” dejtingperioden?

    Skäms över att jag finner det här så intressant. Får skylla på chips och för mycket egentid.

      Odd har skrivit på Linkedin att det var tre månader tidsbestämt uppdrag på Ottos som konsult. Eftersom han började i april så bör det vara t o m juni som han jobbar där. Men det kan ju ändras om han lyckas med vällingen.

        ..om han lyckas med vällingen.
        Jag dör!

        (också ohälsosamt intresserad av detta känner jag)

    BB har en ny gapskrattbild med sitt team på sin blogg. Hon måste provocera sina kritiker. Ser inte klokt ut.

    Okej. Jag är också alldeles för nyfiken på allt detta…

    Min teori är att Odd och Isabella började glida isär för kanske ett år sedan. Även om ytan i bloggen varit nåt annat (heja!). Utifrån både Odds svårighet att få jobb o för att de glidit isär valde de då att jobba ihop. Det var inte bra för deras kärleksrelation att se varann i jobbrollerna. Det blev ännu mer kris. Odd slutar. Isabella har sedan en fling med någon annan, men kanske mer gött med uppmärksamhet än äkta kärlek eftersom de levt i typ kärlekslöst förhållande. Detta kommer fram till Odd (därav hennes otrohetsinlägg). Men det kvittar honom lika då de 1. redan glidit ifrån varandra 2. Inte fick till det med att jobba ihop som de trodde skulle rädda dem 3. Inte kan leva tillsammans då Isabella vill leva på ett vis o han på ett annat.

    Jag tror därför att han antingen är liksom klar med relationen o därför redo att dejta. Alternativt att det är ett stort FU till hans soon to be ex att – se här vad du går miste om! Och kanske att hon försökt visa detsamma på bloggen, vad han sagt hejdå till.

    Hoppas bara för barnens skull att de inte bråkar med varann. Bra att de kan dela tre+tre nätter när de är så små.

      De slutade i princip ligga med varandra i och med Gillis – enligt BB själv. Men det var ju bara en fas som hon inte oroade sig för. Inget bra tecken när man tappar sexlusten så tidigt i ett förhållande oavsett barn, något hennes läsare påpekade. Men det var ingen fara som sagt enligt BB. Och fasen pågick fortfarande efter Sally, men de hade fortfarande hela livet på sig att ta igen det uteblivna sexlivet när barnen blev äldre. Funkar inte riktigt så.

        Som att sex vore det viktigaste? Klart det går att reparera. Har man satt en familj till världen så kan man inte sätta sin kåthet främst, då for man jobba för att ta ansvar.

          Nej, såklart är det inte det viktigaste i ett förhållande. Men dör sexet fullkomligen eller måste man få någon att planera den här tiden för sedan att tvinga varann till det, då kanske det inte finns någon gnista eller attraktion mellan partnerna längre? Blir kanske som ett vänskapligt förhållande då, man är ett team men utan någon attraktion. Jag hade tyckt det vore väldigt konstigt att dela säng, hem och liv med en man som jag inte attraheras av.

            Gnistan an man jobba på. Jag tycker det är konstigare att inte vilja vara med dina barn, att se dem varannan vecka för att man sätter sin sexlust i första rummet.

            Tvinga sig ha sex? ? vi har sex en till tre ggr i månaden…ibland 0. Så här vi alltid haft de o vi har varit gifta i 11 år. Gifte oss som 22åringar. Sex är inte allt!

            Svar till M: Det där är ju ett grymt sexliv! 0-3 ggr per år ser jag som mer jobbigt och svårt att komma över även om det kan lyckas med.

          Fast det handlar ju inte om att sätta kåthet främst.. utan att underhålla en kärleksrelationen.

          Om man slutar ha sex under flera år kan man nog konstatera att man tappat nåt iaf, för barn ska ju inte vara ett sånt stort hinder.

        Hade exakt samma tanke. Om sexlivet dör är det en stor varningsklocka, trots alla som hävdar motsatsen.. vänskapsfas, ej bra! Bb försökte som vanligt göra långa analyser av motsatsen, men vem frågade odd?? ;p

        Är det så Natural Cyckes funkar bäst? Ha inget sex i cykler?

      Förklaringen till det där otrohetinslägget är att det bara var en random intressant diskussion om relationer. Någon skilsmässa eller något breakup var inte påtänkt. Relationen verkar varit lite dålig i 3 -5 månader. Skilsmässan verkar de beslutat om max någon vecka innan de gick ut med det. Folk hänger inte med i svängarna eftersom allt går på speed och ”jättelång tid” är typ ett par veckor.

      Tror inte det var otrohet inblandad. Bella skulle inte stanna kvar tillräckligt länge i en kärlekslös relation för att otrohet skulle råka hända. Hon har inte det tålamodet. Hon tröttnade och då går det fort!

    Jag är alltid extremt skeptisk till människor som vill gifta sig och skaffa barn så snabbt som möjligt. Odd friade ju efter typ tre månader och då bodde de redan ihop. Och att han enligt Bella började frieriet med att säga typ ”vill du bli mamma till mina barn”. Jisses….jag skulle springa tills jag var två röda från att smaka döden över asfalt.

      Håller med. Barn sliter på relationen. Viktigt ha lärt känna varandra och ha fått se både bra/dåliga sidor innan dess. Har också märkt att det är bra att ha gemensamma, trevliga upplevelser från tiden innan barn att kunna se tillbaka på när sömnen hackar och det är allmänt kaosigt. Jag och min man brukar prata om de resor vi gjorde.

    Hur ska det gå för alla de här människorna när nästa ekonomiska kris kommer? Det är bara en tidsfråga …

    Vad är det med folk? Först Anitha och Calle och nu Odd. Bläcket har inte hunnit kallna på skilsmässoansökan innan kåtsmurfarna är och nosar nån annan i baken och går ut i media om hur lyckliga de är… ? Herregud, ta lite ansvar gentemot kidsen o exet å chilla med media…

      Kåtsmurfarna :-’D

      Fast jag känner att de går en modern väg tillmötes . Själv har jag svårt att tänka mig att tillbringa resten av livet med en man men vill ha honom i mitt liv som vän åtminstone. Mina barns pappa hoppas jag absolut är en man jag vill leva resten av livet med men tror att kanske det är omöjligt. Tycker det är ganska konstigt att vi inrättar oss efter uråldriga religösa system där det är två personer och därmed basta.

    Jag tycker både Odd och Bella har betett sig märkligt i denna historia. Bella som heeelt plötsligt alltid velat vara en ung mamma när hon träffade Odd och som enbart verkade skaffa barn för att Odd ville och för att kunna bevisa att man kan komba karriär med familj (vad är det ens för anledning, skaffa barn gör man väl för att man vill?). Odd som har hoppat hit och dit i sin karriär (kanske skulle gjort allt detta innan de skaffade barn och förstod hur olika de är egentligen?). Tyvärr tror jag en anledning till att det tog slut är för att Bella inte ville ha ett barn till och då tycker Odd inte att det är värt att vara ihop. Odd kommer nog snart ha träffat ngn ny, gift sig och skaffat nya barn.

    Bilden med osten fick mig att skratta.
    Osten är en provolone-ost.
    Ordet provolone på italienska används också för en ganska jobbig typ av latin-lover, som flirtar och försöker att få ett ligg med precis alla kvinnor.
    Jag tror inte att detta stämmer med Odd, men det var roligt ändå…

    Kom ni ihåg när BB gjorde nå personlighetstest i början på mars?

    ”Det som var intressant var att när jag hamnar i ett konfliktläge blir jag grön. Alltså rationell och analytisk och ogillar det emotionella. Det stämmer helt och hållet. Och förklarar många situationer hemma med Odd. Han blir känslosam vid tjafs och vill prata länge och förstå från alla håll. Jag tittar på det rationellt och går vidare direkt.”

    Odd kanske har kämpat allra hårdast för att få det att hålla? Alltså…. Spänningen. ”Ja, jag ringde Simon på fyllan och han sov på soffan. Det gör väl ingenting.”

    http://www.isabellalowengrip.se/2017/03/rod-person/

    Om man nu absolut inte vill vara en offentlig person, varför fläker man ut sitt privatliv på detta sätt? Och vem fan skaffar tinder EN dag efter att man gått ut med att man ska skilja sig? Folk som varit tillsammans i ett halvår väntar tom längre än så.

      Ja, fast nu hade ju förhållandet varit över sedan länge. Så han satt väl mest och väntade på att det blev officiellt. Om jag hade varit singel i ett halvår eller vad det nu kan vara, så hade jag också varit redo.

    Är d bara jag som tycker Odd är lite sexig?

      Ja

      Ja, han är inte ett dugg sexig.

    HAHAHAHA roligt inlägg. Särskilt det om ex on the beach Hahahahha

    Jag tror också det varit slut mellan Odd och Bella ett bra tag. Många skriver att det nog tagit slut pga alla hennes resor och för mkt fokus på jobbet. Jag tror snarare att det är en konsekvens av allt som hänt på hemmaplan. Hon har flytt det sjunkande skeppet. Hennes blogg förändrades ju i början av året med mer fokus på jobb och karriär. Kanske hade de redan då i stort sett gått i sär med undantaget att det försökte göra ett sista försök där i feb när de reste till Thailand..?

    Fick syn på den här artikeln och var nära att plocka fram skämskudden… pinsamt beteende av både honom och henne! Tycker han är löjlig som verkar tro att bara för att han inte längre vill vara en offentlig person så ska han slippa? Han som varit så kändiskåt innan? Han är för övrigt creepy och jag är övertygad om att Bella är värd någon bättte…

    Jag har hört att odd har slagit bella.

    Han har börjat instagramma igen också, fast kommentarsfunktionen är avstängd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.