Tankar?

Svenska Bloggare/Kissie:


Madde på Svenska Bloggare skriver det här inlägget om Kissies kille Andreas och menar att eftersom han är hennes kille och har förekommit på hennes sociala medier så bör det tas upp att han Snapchattar medan han kör bil. (Det är idiotiskt att Snapchatta och köra bil – det är inte det som jag försöker försvara här, tro mig..men..)

Visserligen har Andreas – sedan han och Kissie blev tillsammans – öppnat upp sin tidigare stängda Instagram och har ingenting emot att synas överallt och ingenstans vid sidan av sin bloggande flickvän men tror ni verkligen att han är tillsammans med henne för att han själv vill bli känd som kommentarerna antyder? Är inte det att överskatta Kissies kändisskap bara en aning? Kanske om hon var Beyoncé… =) DÅ hade till och med jag försökt…hehe…

Och ska man då går efter profilernas partners just i deras egenskap som just partner, även om partnern inte är varken stor på eller tjänar pengar på sina sociala medier? 
Jag kan tycka att man kan skriva om dem när de förekommer på influencerns kanaler men att sitta och skriva om vad han gör på sitt privata Instagramkonto för några tusen följare tycker inte jag känns helt okej.
Speciellt inte som Kissie inte ens är med på bilden eller i videon. Det har noll relevans i mina ögon.
Vad kommer härnäst? Deras föräldrar? Syskon? Kollegor?

Nej, någonstans måste man dra gränsen tycker jag och det här tycker inte jag är okej!
Vad tycker ni?

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Med tanke på att Kissies läsare är tjejer i åldern 10-16 år så tror jag inte att killen har så stor draghjälp av kissies ”kändisskap” om man kan kalla det så.

      Kissis målgrupp är dock inte tjejer 10-16 år…

    Hmm har visserligen inte kollat hans sida eftersom jag inte tycker han är intrssant.
    Men asså på denna bilden tycker inte jag det ser ut som om han sitter i förar sätet utan bredvid??
    Med tanke på bältets vinkel ( kan ju va olika) men även bilden i sin helhet ser ”fel” ut ellllllllleerr??

      Om du kollar reflektionen i hans solglasögon så ser du att han sitter vid ratten 🙂

        Och om du tittar ordentligt i reflektionerna så ser man att han har båda händerna på ratten.

          Det har han så han använder säker dashcam eller dylikt för att ta bilden 🙂

      När du vänder kameran så spegelvänder den ju så han sitter vid ratten men det är förvirrande eftersom det på grund av kameran blir ”fel håll” på bältet 🙂

    När de dyker upp i partnerns sociala medier tycker jag det är ok att skriva om det. Och när partnern i sina egna sociala media börjar bete sig som en influencer, samarbeten, spons osv. Men kanske även när de börjar använda sin kanal som just en marknadsföringskanal och inte bara en kanal för vännerna. Han är väl inte riktigt där än men han är på gång, senaste posten är reklam för kompisarnas nystartade kepsmärke.

    Helt OT, men eftersom det här handlar om sociala medier, är det någon här som kollar på Twitch och följer några där?

      Jag känner större nöje av att spela själv istället för att kolla på andra spela, men det händer att jag kollar Twitch ibland, speciellt då jag har vänner som har lite större kanaler och följarskara.

        Kul! Jag föredrar också att spela själv så klart men det är kul att se när vissa får early access till nya spel. Och vissa är bara roliga att lyssna på, blir som att ha radio på. Jag brukar kolla/lyssna på vissa GTA rp spelare när jag lagar mat och städar. Så jäkla mycket drama där i bland haha!

          Haha det gör min kille hela tiden också, kollar på rp streams på twitch. Han ligger och garvar sönder, sjukt hur mycket folk går in i sina roller ?

            Det är som såpoperor! ? Det är jäkligt kul! Trooper Eli Thompson är sjukt bra! Fd polis från Texas som numera rollspelar som polis i GTA i sitt krig mot serverns olika kriminella gäng. Fast det har blivit lite tråkigare sen en Twitchhatande admin slängde ut en av de roligaste killarna tyvärr.

      Japp jag följer några där.

        Några bra tips? Just nu har jag lite brist på idéer på vad jag ska kolla på. Brukar mest bli Lirik (gillar honom från hans DayZ dagar).

    Fast enda skillnaden är väl att han inte tjänar pengar eller har lika många följare, han visar ju ändå upp sig öppet. Då får man ju liksom räkna med (saklig) kritik. Man ska ju inte behöva nå en viss inkomst för att bli ifrågasatt. Så länge man själv visar sina sociala medier öppet för alla att se tycker jag att det är helt ok, vem det än är.

    JAG POSTAR INTE FÖR SNABBT GODDAMMIT! Dags att fixa det här snart?

    Fast du skriver ju om Odd och han har ju ingen blogg längre eller räknas som en offentlig person. De är ju till och med inte ens tillsammans längre.

      samt Odds dejt

      Ja men Camcam är ju inte särskilt rättvis utan väljer ut personer hon hackar på konstat.

    Är det inte samma sak som att du skriver om odd?

    OT men CamCam, har du skrivit om Calle Scscshulmans dalande följarantal på insta sedan skilsmässan? Han hade över 211K följare innan och nu ligger han på 204K. Jag var en i massan av avföljare. Team Anitha <3

      Eller dalande följare för att han har köpt så många som sedan IG rensat bort.

      Själv har jag avföljt hela Schulman-klanen, inklusive ex-schulmans, pallar inte med att vare sih lyssna eller se dem längre. En gång i tiden var de mina favoriter, o jag lyssnade alltid på deras poddar.

    Fast driver du?? Du skriver ju om Odd och Fjodor trots att de inte är aktiva i sociala medier. Du la dessutom ut att Odd hade sökt till Polishögskolan.

      Ja, men jag skriver ju inte om Fjordor utan att GabJossan har med det att göra, eller hur? Odd har ju själv jobbat stenhårt på att bli en profil på sociala medier så han får ju lite stå sitt kast.

        Fast då jobbar väl i så fall Andreas på det? Och du har ju tom skrivit om Odds nya flamma, dvs blondinbellas exmans nya tjej, inte direkt en stor profil?

          Ja, men inte om henne utan honom. Ser du verkligen inte skillnaden?

            Ehhh? Du postade ju till och med en ”skvallrig” kommentar om Filippa.

            Frågan är väl snarare hur du inte kan reflektera över din enorma dubbelmoral?

              Jag kan förstå att man tycker det men för mig är det en stor skillnad.

            Nej, jag tycker du verkar manipulativ Camcam

            Hur är det en stor skillnad enligt dig?

        Du skriver ju om Michael och även hans arbete (som du dessutom kritiserat negativt som i följd har påverkat minst en kund till att ta bort sin tatuering för att han tyckte det var så jobbigt att du la ut hans tatuering på din blogg för att folk kom fram till honom på bland annat tunnelbanan och kritiserade honom för sitt val för att de kände igen tatueringen från din blogg) även fast han inte är någon medieprofil/influenser då han aldrig tjänat några pengar på sina sociala medier (han har lagt ut några enstaka reklaminslag för jag bett honom ”boosta” vissa samarbeten åt mig) och aldrig använt dom i syfte för att influera andra utan enbart för att promota sitt arbete. Visst var han med i unga föräldrar men det var pga att jag ville vara med och han drogs in i det för min skull! Han vill absolut inte att du skriver om honom och jag tycker inte han fyller kritikerna för att vara en social medieprofil enbart för att han har många följare, dom har han fått pga sitt unika utseende, inte för att han försökt bli ”känd” på något vis alls…

          Fast här ligger en viktig skillnad i att han varit en profil på sociala medier redan innan ert förhållande (jag visste vem han var innan jag visste vem du var Sindy) eftersom han umgicks med många bloggare (?).

          Många respektive hade annars förblivit i det dolda om de inte blivit tillsammans med en influencer och de ska få vara ifred om de inte ”ber om det”, man ska inte behöva lida av att vara tillsammans med den man är, men gör man ett aktivt val att synas så får man utstå granskning.

            Fast han umgicks inte med dessa personer för att försöka bli känd, dessa tjejer drogs till honom pga hans unika utseende och hans livsstil som dom tyckte var nytt och spännande! Känner man honom personligen så vet man att han är den sista som vill synas och vara en medieprofil, han tycker det är jobbigt och skulle helst vilja ta bort sina medier men använder de i syfte av att få kunder till sitt arbete.

            Och det är absolut inte långsökt eller en lögn när jag berättar om att en kund blivit trakasserad av några av Camillas läsare pga att de sett hans tatuering på hennes blogg och tyckt att han varit dum som gjort den, men han gjorde en cover på den med ett annat motiv (inte för att han tyckte att den var dålig, han ville bara inte få mer negativ uppmärksamhet pga den) så det har inget att göra med att han inte tyckte om den eller stilen Michael tatuerar.

          Men kom igen, så långsökt Sindy. Du påstår alltså att någon som tatuerat sig hos Micke har velat lasra bort den på grund av att Cam ”hängt ut” hans tatoo (hur det ens är möjligt) som har haft den följd att folk kommer fram på stan och frågar om den här ”fula” tatoon? Jag tycker det låter väldigt osannolikt och OM det nu stämmer är det säkert bara kunden som inte vågar erkänna att han själv tyckte Mickes tatuering var sjukt ful (och därför skyller på massor annat)..

        Skrev inte detta för att bråka med dig Camilla men jag tycker att i detta fall så har du dubbelmoral då du visst skriver om medieprofilers partners när de egentligen inte har med din blogg att göra……

          Agreed. Du har skrivit om många bloggares ”närstående” som inte sysslar med sociala medier på en offentlig nivå. Pojkvänner, barn, föräldrar och vänner… till och med gamla ex till dessa som inte ens finns i rampljuset/deras liv idag!

          Att Odd en gång varit aktiv men sedan dragit sig tillbaka rättfärdigar väll inte att skriva om honom, men inte Andreas när han nu aktivt syns i sociala medier?

          Din kille gör och gjorde allt för att skapa sig ett namn inom cybervärlden genom att umgås med alla bloggfjortisarna och ”cyberkändisar” under flera år, tills du förbjöd honom att träffa dem. Tycker inte det är dubbelmoral alls.

            Det kommer jag också ihåg.

            Fast varför skulle det inte vara ”bloggfjortisarna” som drogs till dem för de va ”badboys” och helt enkelt ville knarka?

        Ok nu är jag en av dem som intresserar mig för Odd, men mest för att jag undrar över vilken påvekran han haft på Bellas livsval bland annat vilka relationer hon har brutit med under deras tid, men…

        jag kan ändå fundera på hur länge efter att man har lämnat rampljuset som det tar innan man kan följa de regler som du tycker borde finnas ovan, och som jag instämmer i?

        Eller är det så att en gång offentlig alltid offentlig. Att det inte finns någon ångerrätt?

      Ja alltså jag blir alldeles matt av dubbelmoralen. Var ska man dra gränsen? Det är väl högst subjektivt vad man tror att en partner har för avsikt osv. Personligen tror jag Andreas stormtrivs i rampljuset. Och jag tror folk vill läsa om honom.

    En annan som filmar sig medan hon kör och sjunger för att lägga upp på instastory är Anitha Schulman.
    Ibland är till och med ungarna med.

    När folk ifrågasätter på hennes insta blir hon sur och kränkt.

    En annan grej jag funderar på är att både hon och Calle skaffat varsin 28-åring som kanske (?) är ihop med dem bara för att själva få en skjuss i kändisdjungeln.
    Jag kan tycka att Sandrahaha och Joel passar bättre ihop…

      Apropå Schulman .. Nutrilettreklamen .. såååå dålig

        Mm, men har du hört reklaminslagen i deras podd då? Hennes och Ann? Där de själva ”spelar”
        Så jävla b!

        För övrigt älskar jag podden.

    Haha, dubbelmoralen du ligger inne med är ju fantastisk!

    Hugos Rosas filmar hela tiden när han kör, ligger ofta uppe på instastory. Förvånad att du inte snappat upp det alls.

    Nej, det är lika ointressant med inlägg om Andreas som det är med inlägg om Odd, etc.

    Angående Kissies ”kändisskap” så överskattar nog både Andreas och Kissie detta. Att vara D-kändis, eller en D-kändis pojkvän, kan väl inte vara så mycket att sukta efter.

      men tänk om det genererar mer att vara ihop med en D kändis som du så fint jämför en av sveriges största bloggar med, än att inte vara ihop med en.

    Alexia Kafkaletos som bloggar på Mama la upp en vlogg på Youtube som är filmad när hon kör bil i stan, när jag kritiserade det så svarade hon ”Var lugn jag är så duktig i trafiken”. http://blogg.mama.nu/alexia/2017/05/30/forsta-vloggen-ar-live/

    Du skriver bara detta inlägget för att du vill hacka på Madde…

    Heter hon inte Sandra?

      Ja hon heter Sandra Larsson

    Och det här ska komma från dig?
    Som fortsätter skriva om Odd trots att han varken bloggar eller använder instagram, inte kopplas till Blondinbella längre och har tagit avstånd från media och vill ha vanligt svenssonliv.
    Du t.o.m. bloggar om Filippa, som dejtat Odd via Tinder.

    Dubbelmoral, vet du vad det betyder? Eller vill du bara hacka på andra bloggen? Få lite mer klick och kommentarer?

      Odd är ju dock fortfarande gift med Blondinbella. Han är även pappa till hennes två barn och på så sätt kommer han alltid vara kopplad till henne.

    Jag likställer personer som kör medan de använder telefonen med personer som kör rattfulla.

    Man kan tipsa SVT programmet PLUS om programideer här https://www.svt.se/plus/kontakta-oss/.
    Jag tänkte först själv tipsa om omärkt reklam i bloggar men någon annan kanske är mer intresserad av att vara i ev. rapljus?
    CamCam du vill väl?

      Rapljus? Jag är asgrym på att rappa!!

        Tihi.

        Och jag är en jävel på att rapa! *burp*

    Jag tycker inlägget är lite lustigt med tanke på att även du har väl tidigare skrivit om Andreas. Och vad är skillnaden på att skriva en massa om Odd? Känns väl som att Andreas vill bli känd eller iaf få synas, och Andreas HAR ju redan blivit lite känd genom Kissie dessutom ju, synts på vimmelbilder och här och där.

    Vad är det för skillnad mellan att skriva om Andreas och Odd?

    Håller helt med dig!! Nu får väl bloggpoliserna gecsig. Vilken nivå….

      åhh förlåt jag stavade fel….

    Undra om Kurt-Maria blir så där arg som bara hen kan bli utav att få sin kommentar ”uthängd” så här ?

    Har kommentarer plockats bort här? Konstigt. Jag skrev en kommentar här som inte längre syns…oj var jag elak ber om ursäkt isåfall men kände inte att det var så elakt. Sorry.

    Fy fan vid pinsam du är cämcäm. Alla ser igenom dig. Kolla bara ditt efter kommentarsfält.

      *eget

    ”Nej, någonstans måste man dra gränsen tycker jag och det här tycker inte jag är okej!”

    Troligen vid att hänga ut sitt egna styvbarn. Inte vid att skriva om en stor bloggares pojkvän som syns i bloggen var och varannan dag.

    Nej detta blir bara konstigt. Tycker inte argumenten håller. Det blir ju en ren gissning från vad du tror. Odd vill ju inte heller synas men tydligen har du gjort bedömningen att han vill det och då är det tydligen ok?!

    Då ska jag ge min subjektiva bild av Andreas. Jag tror inte han är ihop med Alexandra FÖR ATT bli känd men han stormtrivs i rampljuset och har inget emot att synas på bilder, i bloggen m.m. med det sagt kvalificerar han in under att bli granskad anser jag. I så fall. Lika mkt som Odd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.