Vem?

Blondinbella:

Vem?
Hur många ”vem” kan man ställa på en och samma blogg?
Vem tar bilden?
Vem får dem att skrika av skratt?
Vem är den fjärde tallriken till?

Bella (Rachel) är i Spanien – eller Livin’ La Vida Localand” som jag brukar kalla det – tillsammans med Martina (Monica) och Michaela (Phoebe) och har hyrt ett hus som Bella refererar till som ”sitt hus”. Jag undrar varför? Jag hade skrivit ”vårt” hus men Bella kanske vill poängtera att det är HON som betalat för det, vad vet jag?

Men VEEEEEM tror ni den fjärde tallriken är för? 
Sång och dansmannen? Är han med för att se till att Bella och damerna håller sig till sitt hårt hållna schema som han utformat?
En egen hovfotograf?
Ett nytt kex?

VEEEEEEM?!?!?!?!!?!!

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon har huset, de andra bor i andra rum. Hon skriver ju att de bor separat.

      Känns så märkligt att hon reser första klass på flyget och medarbetarna sitter i ekonomi, att hon bor i ett helt hus själv på hotellet och kompisarna i andra mindre rum?

        Bella skrev ju att det är skönt med egentid, vilket jag tolkar som att hon vill vila upp sig utan att behöva umgås och prata med andra tjejerna varenda ledig minut. Därav att de bor separat. Sen är det väl bara Bella som har ekonomin att hyra ett helt eget hus, att de andra bor i mindre rum har väl helt enkelt att göra med deras ekonomi.

    Det är ju bara 3 glas, hmmmm….

      Sant, men fyra uppsättningar bestick…

      Fotografen/assistenten får inte dricka på jobbet 🙂

    Tar man med en ny flirt på en resa med sina tjejkompisar??

    Emma har inte bloggat sen den 1 juni. Antingen är hon med men får inte blogga om det för att man inte ska veta att Isabella tog fotografen med sig på semestern eller så har hon ingenting att blogga om medan hennes chef är på semester. 90% av hennes blogg handlar ju om superstjärnan Isabella så det är klart… är Isabella inte hemma så blir det ju svårt.

      nä hennes instastory visar klipp från nån födelsedagsfest hon var på igår på nåt tak i sthlm :p

      Hur hittar jag Emmas blogg?

    BB är desperat och gör allt för att väcka uppmärksamhet hos Odd och hämnas/ge tillbaka.

    Hon går nästan naken nuförtiden. Hon som predikade om att hon inte tänker att ha kort kort korta kjolar ….usch fyyy….och usch fyyy på push up….med mera.

    Det är alltså panik ! Hon är bara tvungen att göra Odd svartsjuk och visa att minsann jag också har kul. I och för sig det tvivlar man inte på och hade hon varit en klok och smart kvinna hade hon taggat ner och betett sig normalt. Det rinner så mkt fjortis ur henne.

    Kollar man på aftonbladet klippen ….jösses vad hon tävlar me Pingis..FORTFARANDE!

    Tagga ner BB….du bara gör bort dig som vanligt.

    Sedan: Hon kan ställa fram 6 bordsuppsättningar bara för att väcka uppmärksamhet. Jag köper inte det här….hon är världens största lögnerska. 🙂

      På vilket sätt tävlar hon med Pingis?

        Bella kanske tävlar i pingis, inte med Pingis? Kanske J-O Waldner som är den fjärde, hemlige, gästen. Vem vet, ingenting känns omöjligt längre när det gäller Bella!

      Asså din kommentar… tagga ner människa. Besatt mycket?

      Wow, vilken fantastisk kommentar från en kvinna till en annan. Verkligen känner du dig stolt nu Klokinnan? Hur mår du egentligen? Känns inte som att du mår riktigt ok. Försök att ta hand om dig, gå och prata med någon så ska du se att du kommer se livet mycket ljusare 🙂

      Äntligen någon som fattar. Tack klokinnan

    Kanske det är en resa för henne och sång och dansmannen. Grannarna är medbjudna bara för att inte bloggläsarna ska förstå.

    Jag tror att Bellas nya älskling Emma är med i Marbella. Hela sociala medier-biten verkar outsourcad till Emma nu för tiden.
    Utan Emma skulle det inte bli några bilder.
    Och så verkar hon roa Bella också – hovdam och hovnarr hette det förr.
    Kanske är Emma även Groom of the Stool till Bella? Bella brukar ju gilla kiss- & bajs-humor.
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Groom_of_the_Stool

      nä hennes instastory visar klipp från nån födelsedagsfest hon var på igår på nåt tak i sthlm :p

        Då tätnar mystiken…
        Frågan är mer aktuell än tidigare:
        VEM tar bilderna?

    ”Kalla”? Hur går det med korrekturläsningen Camilla? Har du så stressigt på ditt heltidsjobb?

      Det är helg och jag är på kubbturnering. Och kalla är helt korrekt i sammanhanget. Eller hur vill du att det ska skrivas?

        ”Bella (Rachel) är i Spanien – eller Livin’ La Vida Localand” som jag brukar kalla det – tillsammans med Martina (Monica) och Michaela (Phoebe) och har hyrt ett hus som kalla refererar till som ”sitt hus”.”

        Jag förstår inte, är ”kalla” ett smeknamn för ”Bella”? Annars förstår jag inte alls hur du menar att det är rätt i sammanhanget. Du är alltid så fruktansvärt bitsk när du får minsta lilla kritik, tagga ner lite och bit inte den hand som föder dig.

          Haha va? Det är ju uppenbart att hon refererar till Spanien som ”la vida loca land”? Att hon brukar kalla det så… Som hon skrev..

            Men läs meningen en till gång. Kalla finns med på två ställen. Vad är problemet??

        Alltid dessa bortförklaringar…

        ”…och har hyrt ett hus som kalla refererar till som ”sitt hus”.”

        Förslagsvis Bella? Eller vad menar du att ordet ”kalla” har för innebörd i denna mening?

        Nu blev det väl ändå väldigt dumt, CamCam?!

        Varför biter du ifrån så hårt trots att du återigen inte ens har läst hela texten? Mår du bra?

        Skriver du för långa meningar så att det tom blir för jobbiga att korrläsa? Du kanske ska börja korta ner dina meningar och börja använda dig av kommatecken så kanske även du kan palla korrläsa innan publicering. Eller driver du bloggen på hobbynivå och sköter den med din vänstra hand och därför inte anser att kvalitet är lika prioriterat?

          Men lugn haha hon råkade lägga in ett ord på fel plats? Har sett värre skrivfel i seriösa tidningar som DN oc SvD. Det gick väl ganska bra för dig att förstå texten fast det var ett konstigt ord mitt i allt eller? Finns vettigare saker att reta upp sig över

            Om det hade varit första och enda gången så hade jag inte sagt något. Men nu är det tyvärr mer regel än undantag med felskrivningar och slarvfel på denna blogg. CamCam har själv tidigare bemött läsarnas kritik gällande detta med att svara att hon ska bli bättre på korrekturläsningen när hon börjar ha bloggen som heltidsjobb. Vilket hon har nu.

            Håller med Anonym är ovanför: tagga ner lite och bit inte den hand som föder dig, CamCam.

            Med tanke på hur jävla hårt hon huggit på andra för deras stav- och skrivfel får hon skylla sig själv att folk nu påpekar hennes fel också.

            Grejen är att det finns minst ett liknande slarvfel i varje blogginlägg. Det ger bloggen ett slarvigt intryck. Dessutom att Camilla drivit så mycket med andra bloggares språk att det blir väldigt ironiskt.

            Oops hade visst inte laddat om sidan på ett par timmar så det jag ville säga hade redan blivit sagt 🙂

      Kalla? Är BB ute och reser med Charlotte Kalla? ?
      Håller med dig M.

    Tjejgänget kanske har hittat en cabana boy som får vara med på festligheterna ??

    Bläddrade genom Bellas blogg och hittade det här:

    http://www.isabellalowengrip.se/2013/03/odd-ska-tatuera-mitt-namn/

    Not sure how to feel.

      Jesus, soltatueringen är ohyggligt ful. Människan har ingen smak.

        Han sol ser ut som samma sol som finns i Solna stads logga/stadsvapen… Odd är ju uppväxt i Solna, så tror det är någon koppling mellan Solna och tatueringen.

          Bra spaning. Odd är ursprungligen från Solna.
          Historia kring Solna stads vapen där man bl a berättar om att Solna inte har något med sol att göra (trots solen i stadens vapen):
          https://www.solna.se/sv/om-solna/service-och-kommunikation/grafisk-profil/solna-stads-logotyp/

        Jag tyckte den var snygg.

      Gud vad pinsamt inlägg. 🙁

      Alltså, vilket inlägg! Hon är verkligen en speciell människa. Det känns inte som att hon på något sätt har en egen personlighet, vilja, tycke eller smak. Hon ändrar sig hela tiden för alla andra, är det inte för Odd så är det för bloggläsarna. Såna människor vet man aldrig var man har och det är väl därför hon har bytt ut så många människor i sitt liv. Är väl mest synd om henne egentligen.

      Om man googlar odd och tatuering, så får man ju upp att han även tatuerat sitt ex Marias namn på handleden. Tydligen borttaget, så jag antar att ”Isabella” kommer få samma öde?

        Det var en hennatatuering och inte en riktig 🙂

    Vem bryr sig?

      VEEEEEEEEEEEM?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!

    På väldigt många restauranger är det dukat med x-antal uppsättningar och sedan plockas det bort om de ej behövs. Det behöver inte vara värre än så.

      Men inte med mat på tallrikarna väl?

      Är det inte bordet i huset hon/de bor i, inte en restaurang? Eller har jag inte vaknat riktigt än?

    Säger samma sak till CamCam som jag skrev till tjejen som tipsade om det här i inlägget innan: var står det att bordet på bilden är deras? Det kanske bara är ett av borden på hotellet? Dessutom, på en tidigare bild från när alla tre sitter och äter på en restaurang är det bara tre tallrikar på bordet och de har troligen, som alla andra gör, bett servitören ta en bild.

    Dessutom, angående ”hennes hus” så skrev Bella klart och tydligt att de bor separat och inte tillsammans eftersom de alla är småbarnsföräldrar och det är skönt med egentid.

    Snacka om att hela inlägget är byggt på att medvetet missförstå och övertolka…

      Så BB har helt random gått fram och tagit en bild på ett bord där uppenbarligen folk sitter och ska äta, allt uppdukat och vinet upphällt, och bett dem lämna bordet en stund så hon kan ta en bild? Hör du själv hur det låter?

        Dessutom ser jag nu att bordet är på hennes uteplats som tillhör huset hon hyr. End of story att bordet tillhör ett annat sällskap.

        Vem säger att hon bett någon lämna? Bordet kanske stod tom? Dessutom står det sex stolar runt bordet men bara tre glas så vem kan säga hur många som egentligen ska sitta där och äta?

          Igen: bordet är Bellas. Bordet finns på uteplatsen som tillhör Bellas hus. Kan vi släppa det nu?

            En revolutionerande tanke: det kanske finns flera ställen på området med samma sorts uteplats?
            Och även om det är hennes uteplats, varför tre glas och sex stolar?
            Och varför är du så övertygade om att det ligger en konspirationsteori om hemliga deltagare bakom bilderna?

            Seriöst, tagga ner. Hört talas om Occams rakblad? Bordet kanske egentligen står på månen och bilden är beamad till bloggen? Allt är möjligt fast inte sannolikt.

            Var någonstans har jag skrivit att jag har en åsikt om det finns hemliga deltagare? Jag har gett min åsikt om sannolikheten att bordet inte är ett random bord som du vill få till. Jag är övertygad om en konspirationteori? Du går verkligen all in med dina tolkningar.

            Du verkar vara en väldigt jobbig människa. Jag misstänker att det inte är första gången du har hört det.

            Over and out.

            Åh nej! En förolämpning på nätet från en okänd person! Hur ska jag överleva?!

            A-K, kan du ha ha ha

    Vilken bloggare är det som apar efter Sandra Beijer? Tänker på en kommentar hon svarat på i ett inlägg för några dagar sedan där den som kommenterat hävdar att ”en viss person” härmar henne? 🙂

      Har inte läst kommentaren, men Egoina är ju så mycket Sandra-wannabe att det är pinsamt.

        Håller med. Känns som att Egoina försöker kopiera Sandras sätt att skriva, ta listor osv. Blir fel.

          Hahaha VA?! De är ju inte alls lika varandra i sitt sätt att skriva? Sandra känns mer djup och filosofisk och skriver om känslor, boktips, fina saker osv, Egoina är mer den lättsamma, skämtsamma som typ skriver roliga inlägg om vad hon ätit…

            Fast att Egoina härmar Sandra betyder som sagt att hon tar efter listor, härmar hennes språk, bilder, uttryck osv. Jämför de två bloggarna så ser du det tydligt. Därför är det pinsamt, det blir en ytlig wannabe av Sandra.

      Floras blogg är lik Sandras, men de var nog mer lika innan hon gick över till vegankost, men tror inte det är henne det syftas på.

      Jag har tänkt jättelänge på att Forni verkar anstränga sig till tusen för att skriva som Sandra.

      Tycker sjukt många formar sina bloggar efter idéer Sandra har. Hur många samlar inte ”svar på kommentarer” som egna inlägg nuförtiden, något Sandra var ensam om förut. Brevvänsinlägg, bloggläsarnas finaste minnen, etc… Sandra är som toppdesignern som hittar nya trender, sen sipprar trenderna ner till de lite mindre innovativa bloggarna. Mest tycker jag flora och egoina vill ha samma typ av inlägg som Sandra, lite störigt ibland.

    Bellas villa är en 2 sovrum villa som kostar cirka 3000€/natt.
    Kolla bilder http://www.marbellaclubwellness.com/en

    Varför behöver hon två sovrum för sig själv? Billigare rum kostar nästan 900 €/natt, har sina vänner råd att bo så lyxigt?

    Jag tror att de alla bor i ”Bellas villa” och hon menade att de alla behöver lite lugn och ro och därför valde en separat villa.

    Jag är inte förvånad om villan är någonslags sammanarbete, om hon tiggar pepparkakor för en Lucia fest betalar hon väl inte över 30.000 kronor för en natt?

    Jag ber ursäkt i förhand alla fel som jag gjort, svenska är inte mitt modersmål. Hälsningar från Helsingfors!

      När BB var där tidigare i år med företagen så var det en svensk tjej som jobbar på hotellet som kommenterade något inlägg. Klart att det här är ett samarbete!

      Klart att hon inte betalar 30 000 kr/natt ur egen ficka. Bella är om sig och kring sig som få och snål som ett troll. Hon har naturligtvis en deal på boendet eftersom hon är kund sedan tidigare. Dessutom kan hotellet ha haft en villa obokad som de gärna hyr ut med rabatt.

      Så sjukt att folk fortfarande tror att hon får betalt för att produktplacera den där glöggen i form av lite fika! hon fick säkert vadå, 50 000 kr?

      Hade hon bara fått glöggen gratis hade hon inte ens nämnt det som ett samarbete.

    Alltså….det är tre tallrikar med honungsmelon och en tallrik med mat/sallad..?! Den som tar bilden kanske har hunnit ta sallad från bufféen/få sin förrätt före alla andra?
    Höna av en fjäder när man inte zoomar in bilden ordentligt.

    Camcam, skulle inte du kunna skriva en lista på alla resor Bella har varit iväg på i år och vilka datum? Vet inte om det är bra att jag är så här intresserad av det, men jag är för lat för att kolla igenom hennes blogg själv, och du har ju denna blogg som heltidsjobb 🙂

      Jag är också lite osunt intresserad av hur länge sen det är Bella skrev ett sånt där inlägg om hur bra team hon och Odd är och deras highfivande. Känns som att det från det till skilsmässan gick väldigt snabbt, särskilt med tanke på Odds kommentar om att det varit över länge.

    Update:
    http://www.isabellalowengrip.se/2017/06/yoga-och-frukost/
    Bara dukat för tre vid dagens frukost.
    VAR är den fjärde personen och VEM tog bilden?

      En servitör kanske? Inte helt ovanligt….

        Ja, det kan vara en förklaring men det är inte sådana förklaringar vi sysslar med här. Då skulle inte heller detta blogginlägg ha kommit till över huvud taget.

    Odd har börjat instagramma igen! Hans första bild är den berömda tinderbilden, med en text om nystart osv

      ”Nystart på alla plan under maj månad. Omskakande, sorgligt och nyttigt. Nu börjar livet om, denna gång med en ny person att fokusera på, mig själv. Den bortglömda! Mot nya höjder!”
      Nya höjder…
      Ja, varför inte. De tidigare höjderna var väl inga höjdare direkt 🙂

    Den fjärde tallriken tillhör ju fotografen naturligtvis ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.