Kissies pojkvän har flyttat in på bloggen.

Kissie:

De har knappt hunnit flytta ihop i verkligheten innan Kissies pojkvän Andreas flyttar in på hennes blogg. Han har nämligen redan utrustats med egen inloggning till hennes blogg så att han själv kan kommentera med rosa typsnitt! Snabba puckar!
Tror ni vi kommer att få se en kombinationsblogg i framtiden likt den Herr och Fru Lagergren har eller varför inte som Läckberg/Sköldfamiljen för den delen? Eller kommer han börja skriva bloggen ÅT henne så som Fokis pojkvän Ricky gjorde så att Kissiemissen kan ägna sig mer åt Youtube?

Är folk genuint intresserade av att se hennes kille diskutera blommor och balkonginredning eller tror ni hon kommer tappa läsare på det?

Tack för tips, Sol!

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det fler än jag som har problem med reklam på Kissans blogg? Första gången jag klickar på ”kommentarer” blir jag omdirigerad till nån himla reklamsida. Tröttsamt

      Japp, samma här. Undviker kommentarerna för det känns som man riskerar att få något virus från någon av de där skumma sidorna…

    Tycker det är så uppenbart att han utnyttjar henne för att bli känd.. ?

      Och jag tycker att han verkar helt underbar, härlig humor och självdistans. Skulle lätt försökt haffa först om jag fått chansen ?

      För att bli känd i egenskap av pojkvän till en D-E-kändis? Finns det verkligen människor som vill det???

    Tror inte så många bryr sig om hennes kille kommenterar några inlägg.. Kissies bloggtid tog slut för länge sedan

      Ja faktiskt. Så tråååkig blogg.

    Jag tycker faktiskt det är lite gulligt att han engagerar sig lite till skillnad mot hennes ex ( som iofs inte önskade att vara i rampljuset)

    Alltså varför inte blogga om Egoinas missledande inlägg?
    Det är väl skillnad på att designa smycken (ta fram) och VÄLJA UT?!? Sedan smygreklam för miljonte gången om ”hennes fina klocka” som passar med smyckena. (Daniel Wellington)

      Egoina är en av Camillas gullegrisar ?

    Dianas namn är också rosa. Betyder inte bara det att man har skrivit in en blogg/hemsida, och inte att han har en inloggning?

    Jag trodde man fick ett rosa nick om man länkar till en hemsida/blogg? Så att det blir en länk..?
    Eller är jag helt ute och cyklar? ?

      Det är rätt, när Kissie svarar blir ju hela rutan rosa, inte bara namnet ?

      Tänker som du, är ju flera ”rosa kommentarer” i det kommentarsfältet. Dessutom länkar hans rosa namn till charityshop.se och den sidan har väl inget med Kissie att göra?

        Det är hans företag.

    Jag personligen läser inte hennes blogg. Men är inte syftet när man kommenterar en fråga på hennes blogg att svaret skall komma från just Kissie och inte hennes sambo? Blir bara wierd när han svarar i hennes ställe…

      Det är väl på hans balkong möblerna står, kanske är det då så att han även köpt dem och därför känner att han vill svara helt enkelt.

        Jo så kanske det är. Har du hittat Linus btw?

          Nej, tyvärr inte. Jag hoppas göra det en dag dock. Tack för frågan ?

    Tycker mer att det är intressant att Kissan inte verkar intresserad av att provocera sedan hon gick in i sitt nya förhållande – där killen också vill synas på bloggen…

    Färre och färre kommentarer på hennes blogg och därmed förmodligen färre läsare. Kanske dags för Kissan att börja fundera över en ny karriär. Nyhetsuppläsare, väderflicka?

    Tycker han är ointressant. Och tror hon kommer tappa lite läsare på det. Men tror mer att det kommer bero på hennes attityd. En läsare hade kommenterat något i stil med att hon ville läsa om kissie och sådär, lite i kissies försvar. Då svarade kissie att det går fint att scrolla förbi Andreas då han är en stor del av hennes liv blabla. Och det kan nog få de yngre läsarna att bli lite ledsna… man gör nog klokt i att skriva gulligt och fint mot läsarna istället för att försvara någon ny pojkvän.

    Klickar man på hans namn kommer man till hans företag. Bara en sån sak…

      Ja snart kommer reklaminläggen om hans företag….

    Förstår inte alla bloggare/youtubers som ska inkludera sina partners i allt de gör. Jag har en blogg och jag skriver när jag träffar min pojkvän och lägger upp någon bild på honom ibland. Skriver hur mycket jag älskar honom på årsdagar osv, men det räcker liksom.

    Exempel på sådana youtubers/bloggare är Therese Lindgren. Jag har inget problem med henne men jag tycker att Anders är ointressant och inte speciellt snygg så därför vill jag helst inte att han ska vara med i varje video, men det har typ blivit så nu sedan han kom in i hennes liv igen. Om hon nu vill att han ska vara med kan väl han skaffa en YT-kanal eller en gemensam kanal där de kan lägga upp saker de gör tillsammans? Man är ju intresserad av ”ägaren” till bloggen/yt-kanalen inte deras partner?
    Bara mina tankar…Vi fattar att ni är tillsammans liksom..

    ”Nyhetsuppläsare, väderflicka?” nja slipper helst att se henne eller höra hennes nasala röst. Tycker inte direkt hon gör sig bra i sina egna videor, så på TV…Tror tyvärr inte det. Hon kanske borde börja jobba på ICA kvantum istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.