Jag gräver.

Bingo Rimér:

Skillanden är väl;
1. Att Bingo Rimér är en offentlig person med mängder av följare och
2. Skämtar med och om sin dotter – och påverkar inte så generellt som han menar att Julias konto och bilder gör?

Eller?

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Gräver” 😉

      Jag hittade kommentarerna. Vet inte riktigt vad mer jag ska gräva om.. =)

    Jag tycker hon hon skriver är relevant men jag tycker även att han har full rätt att svara som han gör, jag tycker det han skriver är sakligt och relevant.Jag är så trött på folk som bara gnäller på hur kända människor beter sig men själva verkar dem helt sakna självinsikt.

      Men är det konstigt då? Mannen har 141 K följare och borde därmed tänka på vad han sänder för budskap.

      På vilket sätt är det samma grej? Det vore ju en sak om hon på sin egen instagram filmade sitt barn medans ungen sitter och dricker alkohol, och sa ”om du dricker alkohol så kommer ingen kille vilja ha dig för då blir du ful.” För att sedan klaga på Bingo ommänniskor som hånar andras utseenden osv

    #teamBingo i detta faktiskt

    Också att man ser så så många personer skämta om att de vill hålla sina döttrar inlåsta, att de kommer få besvär med sin dotter när hon blir tonåring och så vidare. Så jävla sunkigt egentligen, Antalet gånger jag ser föräldrar säga samma om sina söner kan jag räkna på en hand.

      Jag vet, spyr på såna kommentarer!

    Tycker faktiskt att Bingo har rätt i sitt svar! Tycker att det börjar bli så jädrans jobbigt att allt ska över analyseras

      Han säger ”Om du blir tjock vill ingen kille ha dig”
      Hon dricker alkohol

      Vad har han rätt i?

    Fast nej, det är inte okej att skriva så om sin dotter och dålig ursäkt att kasta tillbaka med en sån ”men du då??” kommentar. Både kvinno- och tjockfientligt att säga en sån sak. Störig kille den där Bingo.

    #TeamJulia

    Tycker det var ett helt ok & gulligt skämt även om lite klumpigt. Det är ju tydligt att andemeningen är att han inte vill se henne sårad. Trött på superpräktiga människor som på ett nästan autistiskt sätt märker ord för att kunna skriva andra på näsan i det enda syftet att själva framstå som fina och goda.
    (Ja jag skrev ”autistiskt”, en överdrift i syfte att illustrera, faktiskt helt obekymrad om riktiga autister här och nu. Bring on the näsblod.)

      Nej, han sa det på ett ”ingen ska röra min dotter”-sätt.

        Frasen du söker är ”jag tycker att…”
        Varsågod 🙂

          Vad menar du?

            Underbart ?

            Du tycker att vi borde ha skrivit

            Jag tycker att det är ju tydligt att andemeningen är att han inte vill se henne sårad

            +

            Nej, jag tycker att han sa det på ett ”ingen ska röra min dotter”-sätt.

            ?

    Jag har en teori.

    Folk som försvarar sådant här beteende och skämt försvarar egentligen sig själva och vad de håller på med.

      Spot on! ?

      Den är fel. Jag skulle aldrig säga något sådant, varken på skämt eller allvar. Men jag tycker ändå det blir löjligt med de extrema reaktionerna och friar hellre än fäller.

        Undrar nu, alltså inte spydigt etc.

        Om det nu är så att du vet att det är fel att inte säga så och därmed aldrig skulle göra det, varför tycker du då det är ok att någon annan gör det?

        (Mitt PS är då att det inte är överdriva reaktioner. Folk blir ledsna över vad som sägs gömt som skämt också och kan påverka deras självförtroende. Bingo har dessutom en lång historia av att ”skämta” med sina ”kvinnor” om hur feta de är och att de borde göra något åt det.)

          Gaah, ta bort ordet ”inte” i min fråga…. 🙂

          Därför att jag är tolerant inför att andra inte delar mina värderingar och/eller inte alltid formulerar sig helt korrekt fast de inte menar illa.

            Ja men det kan jag hålla med om och tycker samma, men menar du verkligen att du tror att så är fallet med Bingo? Ex antal fettoskämt senare med en ex fru som är besatt med att vara smal och driver ett företag om det.

            För du menar väl inte att dessa skämt är ok om man fattar vad man gör eller verkligen tycker det han säger i sina skämt?

            Det där är alldeles för långsökta spekulationer om Bingos bevekelsegrunder för att jag ska vara intresserad av att dissekera dem. Jag fokuserade på just detta uttalande, som inlägget också behandlar.

    Gillar Bingos svar där. Lite ”kasta inte sten i glashus”. En del var väldigt lätt för att påpeka vad andra skriver och gör men ser inte till att sopa rent framför sin egen dörr. Han menar ju att kvinnan i fråga glorifierar alkohol vilket heller inte är sunt för unga tjejer/killar då det är många i vårt avlånga land som trillat dit i ett missbruk bland annat.

      Han hade ingen poäng alls i sitt svar. Verkligen inte

        Hur kan du säga att han inte har det?

          För att han är helt ovettig. Han säger till sin tonårsdotter att han ska göra henne tjock så inga killar vill ha henne, en person påpekar det ofräscha i det hela, att både säga att fet=ful (till sin dotter) och att han inte vill att killar ska vilja ha henne (ofräscht på så många nivåer). Säger hon något om personers utseenden, lägger någon värdering i vem som ska få ligga med vem, uttrycker någon liknande åsikt? Att dricka alkohol innebär inte att man automatiskt romantiserar det, eller att hon hade fel i sin kritik

            Förstår din tanke.
            Men han gjorde inte detta uttalande för att kränka någon, det var ett skämt, men idag så är var och varannan människa kränkt och hugger direkt det finns fog eller icket till det. Och om han ser hennes bilder och anser att hon romantiserar alkohol så är det fritt fram för han att tycka det utan att det är fel, eller hur?
            Lämnar nu denna diskussion då den inte ger mig något. Men hoppas att folk kan börja slappna av lite och inte vara så jävla ”skitnödiga” och allmänt kränkta. (Och ja, jag är både överviktig och fett singel)

            Jaha? Det var fortfarande en helt obegriplig comeback från en vuxen karl. Skämt eller inte, han sa så och hon framförde sin kritik. Om hon reagerar på hans usla humor och det han säger får hon väl kritisera det, eller?

    Alltså folk är så torra och allvarliga i dagens samhälle att offentliga personer hamna skippa humorn helt och hållet.

    En tanke bara, Camcam vet du vad tjejen heter som anmälde peddot? Inte intresserad för att jag vill veta men både åklagare och hennes stödperson har ju gått ut och sagt nu att tjejen mår extremt dåligt för att han kommit undan och hon är i en djup kris psykiskt då hon inte litar på rättsväsendet mer.
    Hade vi inte typ kunnat göra ett inlägg där så många som möjligt skriver att de faktiskt tror på hennes historia och att vi står bakom henne. Och sen på något sätt får det skickat/mailat till henne eller åklagaren och ber de ge det till henne?

      Susanna Cleve står som målsägandebiträde/stödperson

        Ja hennes mail var lätt att hitta också. Tänkte bara höra om Cam skulle vara intresserad av att göra ett inlägg där vi kan samla så många styrkeönskningar som möjligt då hon lär samla ihop fler än vad jag kommer 😛
        Tror det kan göra skillnad i tjejens liv som antagligen känner sig ensammast i världen just nu och säkert bara vill försvinna från ytan.

          KC, jag förstår verkligen tanken bakom din kommentar och tanken framstår verkligen som fin. Jag känner dock att jag måste påpeka att en brottsoffer som mår extremt dåligt förmodligen inte vill att dennes namn ska cirkulera på nätet. Jag tycker därför inte det är något som vi ska leta fram.
          Kram!

            Nej det har vi inte gjort heller? Vi har tagit fram stödpersonens namn. Offrets namn är det ingen som behöver veta heller.

            Msn det var ju hennes namn du ursprungligen ville veta..?

    Som överviktig blev jag bara ledsen faktiskt. Men kul att folk här inne tycker att det är okej att säga såna saker.

      Det är inte ok och han är varken rolig eller har rätt.

      Sen är det också dubbelfel i själva grundtesen, att en persons värde skulle på något vid värderas utifrån om killar vill ligga med en. Pffft, killar ligger med det mesta, så det är ingen poäng att lägga någon ribba (no pun intended) där.

      Bingo är ett nöt och du är fin som du är!

    Hoho… vad jag är glad att min Insta är privat och att jag aldrig godkänner okända människor på FB.
    Visserligen kommenterar jag aldrig någonstans… mer än här någon gång.

      ok

      Varför? För att du ska kunna spy galla över folk som inte ser ut som du utan att nån säger emot?

        Va?
        Jag skriver aldrig om andra människor… men okända människor har inte med mitt privatliv att göra. Skiter i ”likes” och liknande, för mitt bekräftelsebehov är nämligen minimalt.

        BTW… ett och annat glas med vin har nog dykt upp.

          Nää… Du bara framställer dig som en riktig besserwisser med ”mer kunskap än alla här” om diverse grejer.
          Du stjälper mer än vad du hjälper dottern din som driver bloggen, hade jag varit dig hade jah backat bak 3 steg 🙂

    Om fäder på allvar vill skydda sina döttrar ser de till jobba för en förändrad mansroll och kvinnosyn, inte genom att tro att de har någon äganderätt till döttrarnas sexualitet och kärleksliv.

    Men det är klart, gör de det måste de börja med sig själva och där har nog Bingo en satans härva att reda ut och ett yrkesliv som borde saneras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.