Fittpetaren gör det igen…

Andrijano ”Adde” Mijanovic/Ex on the beach:

Den här stollen har vi inte sett här inne på ett tag. Inte sedan han var igång och begick sexuella övergrepp på sitt ex och skröt om det på nya flickvännens blogg – därav smeknamnet ”fittpetaren”.

Men, igår delade han någonting på sin Instastory som jag reagerade lite över. Bland nakenbilder, twerkande brudar och hans senaste skitlåt som så klart heter någonting med ”Gäri” så Instastor’ar han från sin morfars begravning och visar glatt upp kistan för sina följare.
Hade de haft en öppen kista hade vi säkert fått se ett smakprov därifrån också.

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT: Camilla, kan du inte skriva något om hur otroligt kul det är att Tyra fortfarande inte uppdaterat blogg eller insta, och att det därmed verkar som att hon fortfarande sitter fast på slottet? Kör hon en Rapunzel eller?

  Svara

   Det är inte kul. Tjejen behöver ta en paus från sociala medier så varför hacka när hon faktiskt gör det?

   Bara lämna henne i fred.

   Svara

    Men den här bloggen är väl inte riktigt till för att lämna folk ifred, eller hur?

    Svara

     Och det skulle vara kul på vilket sätt Desireé? Och kom inte med att bloggare ska granskas och hon minsann får räkna med det.. Vad det gäller Tyra så är det inga granskningar utan det är ren och skär mobbing och hån. Så nej det är inte kul, låt tjejen vara.

     Svara

      Jag älskar att läsa om Tyra 💐💕

      Svara

     Nej, men om man på fullaste allvar skriver raljant om att en bloggare, som uppenbarligen lider av psykisk ohälsa och missbruksproblematik, har tagit ett uppehåll från sociala medier är man ju helt jävla sänkt.

     Givetvis måste även en skvallerblogg som denna ta nån form av ansvar och inte ge sig på människor som bevisligen inte mår bra.

     Svara

    Bra skrivet s Tyra behöver få läka ifred. Ha respekt när en medmänniska mår dåligt. Kram.

    Svara

    Jag håller helt med S och jag är den Susanne som tidigare bett Camilla sluta skriva om Tyra. Jag har inte mycket till övers för Tyra då hon tidigare försökte sig på hästbranschen som är samma bransch som mig men där spred hon okunskap till okunniga bloggläsare. Det är ok att försöka göra sig ett märke och sälja på det men när man ger råd, beter sig på ett sätt som är skadligt för djur så får det fan vara nog! Sedan så tycker jag att med tanke på hennes missbruk och dåliga psyke så kan man bara låta henne läka och om hon senare i livet vill komma tillbaka på sociala medier så fine, bevaka henne!

    Svara

     Okej, men nu känns det som om jag har missat något här. Har Tyra ens sagt att hon mår dåligt igen? Har hon sagt att hon har tagit en paus från Instagram och blogg? Jag tycker inte alls det är samma sak om Tyra skulle gå ut och säga att hon mår dåligt och vill bli lämnad ifred. Men nu speedar hon runt och läger upp femtiosju likadana bilder på en blommig klänning och ger tips till andra om hur de ska må bra, det blir en annan måltavla då, om man får uttrycka sig så. Om vi ska börja dra slutsatser om folks mående i deras frånvaro, så att säga, då är det väl Catrin Hedlund som bör lämnas ifred först och främst.

     Svara

   Tyra rear på för fullt. Fast det finns inte något att köpa enligt kunderna…
   https://www.instagram.com/p/BVSsExalbkq/?taken-by=teamstarrider

   Svara

  Man ska inte dra alla över en kam men den där generationen alltså….

  Svara

   Är själv 90-talist och skakar på huvudet åt eländet hela hela tiden.

   Svara

  http://www.chic.se/lowengrip-care-color-outlet-second-chance/

  Nu börjar Bella sälja billigare produkter såvida de är lite småtrasiga 😀 Haha

  Svara

   De e väl bara bra? Att de skadade produkterna kommer till nytta hos någon istället för att slängas?

   Svara

   I princip har alla deras produkter defekta förpackningar, så hela sortimentet borde läggas ut på outleten.

   Svara

   De gör det för att minska miljöpåverkan (vilket det ju i sak gör, och det är bra) men framför allt tjänar de ju mer pengar också på det viset. Och är det något Bella prioriterar så är det ju pengar. Hänsyn till miljö eller sociala faktorer är ju minimalt i hennes bolag. De flyger som tättingar hit och dit på ”inspirationsresor”, säljer sina produkter i vilka länder som helst, gärna Saudiarabien och Ryssland som ju är kända fina demokratier som tar stor hänsyn till mänskliga rättigheter. Vad blir nästa marknad? Nordkorea borde ju vara en riktig pengamaskin, finns nog inte stor konkurrens på skönhetsprodukter och ballerinaskor.

   Svara

    Såklart ett bra initiativ, men det finns väl ingen som tror på att det är för att värna om miljön. Det är enbart för att tjäna mer pengar. Jag som gillar vissa av LCC:s produkter kommer iaf börja handla dem där än till fullpris hos Apoteken, så ur ett kundperspektiv är det ju också positivt.

    Svara

    ”framför allt tjänar de ju mer pengar också på det viset.”

    Japp. Dom säljer defekta varor med 30% rabatt vilket inte är så mycket rabatt imho. Hade förväntat mig minst 50 % rabatt.

    Svara

     Såg nu att de tar 49 spänn i frakt så det blir billigare att handla på apotea. Undra hur de tänkte där? Finns väl ingen som kommer betala mer för en defekt vara än för en icke defekt?

     Svara

   Jippie jag älskar LCC!!

   Svara

  Tyra har väl åkt in på avgiftning eller något igen för där är ju tvärdött

  Svara

  Tips: Annica och marcello följer inte varandra på insta längre och Annica har lagt upp bilder med texter som ”kiss my ass” osv.

  Svara

   De ska ju flytta isär. Men Marcelo följer Annicas insta. Fast vad spelar det för roll vem man följer?

   Svara

    Hon följer inte honom och texterna hon lägger upp är kanske riktade t honom?

    Svara

    Tror att hon skrev att de ska skiljas åt som vänner så därav reaktionen gissar jag på.

    Svara

  Snääällaaaa gör ett inlägg med alla gånger Bella visat upp/skrytit om LCCs hylla på Arlanda. Dör varje gång.

  Svara

  Vad är meningen med det här inlägget? Skall vi bli upprörda? En bild på en kista vid en begravning är ju något som visas i massmedia när det är någon känd person som begravs.

  Svara

   Om jag hade velat hedra en anhörig som jag precis hade begravt, hade jag valt att lägga ut en bild på personen (när hen var i livet) och någon beskrivning av hur hen var, snarare än en bild på kistan i jorden. Nu skulle jag aldrig lägga ut den typen av händelser på sociala medier öht, men rent hypotetiskt. Men det kan ju hända att hans morfar hade tyckt att det där var helfestligt, vad vet jag?

   Svara

  Jag tycker att det är ditt inlägg som är osmakligt camcam. Varför lägger du upp en bild på hans morfars kista med den rubriken. Nu har du gått över gränsen för vad som är OK. Och jag är väldigt tålig när det gäller sånt.

  Svara

  Adde är ju så korkade så klockorna stannar. Inte många hästar hemma i det stallet.

  Svara

   Frågan är om det ens existerar ett stall till att börja med 😳

   Svara

    De kanske går på lösdrift 😂

    Svara

   Är det till och med inte så att de hästarna som inte är hemma i stallet ligger i en lasagne?

   Svara

  Vadå ”fittpetaren gör det igen?” Gör vad? Lägger upp en bild på en jordfästning? Petar fitta? Om du tycker bilden är så osmaklig, lägg inte själv upp den här då? Är beroende av Bloggbevakning men vissa inlägg har du verkligen inte tänkt igenom alls. Bra uppdatering är life men ibland blir kvalitén lidande va…

  Svara

  Och då är det ju en strålande idé att dela samma bild till tusentals följare 🙁 var är facepalmemojin när man behöver den?

  Svara

   Här är den: 🤦🏼‍♀️

   Svara

    Fan, Anonym hann före! 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♂️

    Svara

  Så… Du tycker det var fel att han la upp bilden och så lägger du också upp den?

  Svara

   Ja, den här bloggen handlar om att skriva om vad andra gör och lägger upp. Att säga att jag gör samma sak skulle vara om JAG postar en bild på mina forum från en närståendes begravning.

   Svara

    Med det här resonemanget hade du varit helt ok med att vidaresända FB-våldtäkten om den utfördes av en bloggare? Var går gränsen? Lååångt innan den här bilden verkar många anse…

    Svara

     Det är ett brott du pratar om, begångna av okända människor. Blanda inte ihop äpplen och päron.

     Svara

      Jag vidareutvecklar din ”logik” och undrar var gränsen går för att vidareförmedla stötande och integritetskränkande material. Ser att du inte har svar på den frågan.

      Svara

       Jag utgår från min egna moraliska kompass och gör ett avvägande vid varje enskild situation.

       Svara

      OK, det köper jag!

      Svara

       Tack! =)

       Svara

  Cam du skrev ju nyss om att folk ska få krisa/SÖRJA osv på sitt eget sätt? Här tycker jag du klankar i onödan på hur nån sörjer. (Gillar verkligen inte karln så detta är inget fan-försvarstal..)

  Svara

  Vad är det för konstigt med att visa en kista? Han visar ju ingen död människa. Inte konstigt folk är så rädda för döden när man försöker gömma undan den och inte ens får visa en kista. Döden är något naturligt. Något vi alla ska gå igenom. Inget konstigt med det.

  Svara

  Fast nuförtiden är det väldigt vanligt att folk lägger upp en bild på kistan när de är på en begravning. Så vad är det som är så osmakligt som han gör?

  Svara

  Häromdagen tyckte youtube att ett klipp från ex on the beach var nästa på listan när jag lyssnat på en låt. Just det avsnittet var han med, jag tycker att det är riktigt jäkla skrämmande att så många ”småkillar” ser upp till honom och skriver beundrande till honom. Han verkar ju vidrig. 😷

  Svara

  Gillar inte detta det är hans privata. Skulle aldrig lägga ut en sådan bild varför ?? Det är bara för mycket tycker jag!

  Svara

  Påtal om adde addenatorn , så han verkar ha fått en liten mini me , abbe blattelito, en snubbe som för mig har varit helt okänd för mig innan min kusin sa att han ville kasta ägg i en biosalong för att blattelito gjort det. Kan du inte CamCam leta reda på vem denna abbe är och hur han blivit känd bland yngre personer?

  Svara

  Alltså jag har fett med skäggröv.
  Sitter och drar i håren hela tiden. Så långa! Hur fan ska jag bli av med skiten? Tips? Någon?

  Svara

   Menade rövskägg

   Svara

    😂

    Svara

   Raka bara.

   Svara

    Växer ju kraftigare då! Som ett jävla svinto runt köttrosen

    Svara

     Epilator eller vax.

     Svara

  Var är de konstiga?? Känner ej till denna grabb men av o dömma har han uppenbart gjort ganska många idiotiska beslut.
  Men hans insta är ju ändå hans egen och han väjer själv vad han lägger upp el ej precis som
  Du på din blogg du väljer matrial och vem/vilka du skriver om.
  Och nu kan man vända på steken för du i din tur lägger ju ut samma bild på din blogg.
  Tycker oftast din blogg är riktigt härlig o roande att läsa men även du gör små tabbar ibland varav detta är en.
  Du skriver du tycker de är lustigt mm att han valt att posta denna bilden.
  Vet du? De blir oxå lite lustigt att du re postar denna bild på din blogg vilket självklart leder till att fler kommer gå in o kolla hos honom.

  Svara

  Nu har jag inte sett insta-klippet (”haru sätt katt-klippee???”) så någon annan kanske kan bringa klarhet i hur glatt det var? Skratt och skål? Eller en snap och ett uttryck för sorg, för vilket man i stunden förmår?

  Svara

  Jag blir så jävla provocerad av sånt här med att fota kistan och lägga upp det! När jag är på begravning så är jag upptagen med att sörja interna en jävla massa bilder! Vem fän vill minnas en begravning!
  Vet att en av mina närmsta vänner la upp en bild på sin Instagram där hon och hennes bror står vid varsin sida av hennes gammelmormors kista.
  Har verkligen sociala media tagit över så pass mycket så man måste dokumentera ALLT man gör till och med en begravning????

  Svara

  Jag tycker inte att det är nå fel med det här? Han visar ju faktiskt inte upp hans döda morfar. Jag tog kort på min farmors begravning (efteråt) för jag tyckte det var så fint, solen sken igen fönstret och sken på hennes kista med massor med blommor och minnesobjekt. Så jag förstår inte varför det skulle vara osmakligt med det?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.