”Fy fan vilken win för ens hjärta ändå.”

Sandra Beijer:

Att åka utomlands som ensam singel med tre par hade jag förresten aldrig gjort förut. Det slog mig att jag har varit i ett förhållande på alla resor jag gjort med kompisar sedan jag flyttade hemifrån.
Så märkligt ändå.

Jag har alltid haft någon som utan att fråga smörjer in min rygg med solkräm, som hämtar en extra kaffe till mig vid frukosten, som vill dela en förrätt vid middagen. Alltid haft någon som undrar hur det går för karaktärerna i boken jag läser, som hjälper mig att ta bilder till bloggen och som säger att jag är fin i bikini. Någon som knäpper sista haken jag inte når i en klänning, som oroar sig för att jag ska bränna mig och som knuffar mig ner i poolen när jag inte är beredd.

Men vet ni vad det bra var?
Det var inte särskilt jobbigt att det inte var så.

Jag saknade ingen alls.

Fy fan vilken win för ens hjärta ändå.//Sandra

Sandy Bell har varit i Italien med tre kärlekspar – bland annat min chefredaktör Pelle (förrädare hehe) och hans fru – och hon skriver nu om hur det varit att vara den ökända ”femte” hjulet och det verkar ha gått mer än bra.
(Vet någon förresten varför det heter ”femte hjulet” på svenska och ”third wheel” på engelska? Varför har engelskan färre hjul? Metaforar vi om bilar och de om cyklar kanske?)

Visst känns det som att Sandra börjar må bra igen, trots den lilla vin-incidenten på Trädgården tidigare i somras? Alltså, på riktigt bra?
Det gör mig glad på något vis, lite som när man gläds för en kompis som äntligen tar sig upp från det där geggiga hålet av sorg efter att ha blivit slaktad av en kille?
Ibland känns det nästan som att jag känner bloggarna jag skriver om även fast jag aldrig träffat många av dem i verkliga livet. Jag är med dem i deras med och motgångar, när de fuckar upp och när de reser sig igen – som Thorsten Flinck så vackert och barfota uttryckte det.

Sandra är en av dem jag faktiskt aldrig träffat, men jag har en känsla av att om jag någonsin gör det så kommer jag vilja ge henne en kram av ren impuls och förmodligen få ett glas vin över mig för att jag är ett sånt freak som kramar främmande människor. =)
På förhand – I am sorry.

 

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag reste som ensam med 2 par.
    Den värsta resan jag gjort.

    Efter det reste jag ensam. Så underbart!

      Älskar att resa ensam! Har också rest ensam med en 5 åring – sjukt mysigt!
      Skulle aldrig resa med par eller fler än en vän. Gillar att ta allt I egen lunk och göra det JAG vill på semestern.

        Åh härligt! Är sugen på att resa senare med min snart 4 åriga son. Mest orolig att det kommer bli långtråkigt för sonen, enbart med mig som sällskap haha 🙂

          5 år* #viktigt

          Nej! Min dotter fick ju ha mig för sig själv, vi sov ut och åt gott. Hade med lite böcker till henne i princip. Åkte till en storstad i Europa i fem dagar, fanns lekparker när vi var på promenad, zoo, osv. Ingen av oss hade tråkigt, en av mina mysigare resort♡

      Jag funderar på att resa ensam för alla vänner bangar o måste komma bort från psyko familjen men jag vågar inte, tänker att jag ska känna mig ensam eller bli överfallen. Något man ska tänka på? Help a 24 year old sister out

        Jag reste ensam förra året och det är det bästa jag gjort! Om du känner dig lite rädd och otrygg så ta en charterresa till typ nått familjigt i Grekland till att börja med. Du får flyg och buss till ditt hotell så du behöver inte vara ensam i lokaltrafik och du kan oftast tryggt röra dig mellan hotellet, poolen och stranden. På hotellet bad jag om att få rum högt upp i hotellet så jag slapp bo på markplan. På kvällen gick jag ut och åt men aldrig långt ifrån hotellet och aldrig på de turistiga gatorna med försäljare och inkastare. Var aldrig rädd. Bara lugn, avslappnad och tillfreds med livet. Om du sen börjar vänja dig vid att resa ensam och känner dig tryggare i det kan du ju börja resa till lite ”tuffare” resmål. Kör! Res! Åk själv!

        Börja med att resa i närheten? Ta med sovsäck, litet tält och lätt packning ta sen ett par dygn och kämpa? Många naturreservat har vindskydd med tak och eldplatser som sköts av kommuner. Kanske kan ge lite ro om du lever med stress. Lycka till!

          *campa

        Jag har just rest runt lite själv i Skåne, sjukt vackert och mycket att se. Bott på vandrarhem på små konstiga ställen, hyrt cykel och tagit mig fram med Google Maps. Jättekul själv! Skulle säkert gilla det på andra ställen som känns relativt trygga. Är 28 år.

    Det finns faktiskt ett svenskt uttryck som är just detsamma som på engelska 😉 man säger oftast ”tredje hjulet”. Jag själv har aldrig hört talas om att vara ”femte hjulet”.

      Nope. Femte hjulet kommer från ”femte hjulet under vagnen”. Svenskan har inte ”tredje hjulet” men det har kommit på senare tid från engelskan. ?

    Det finns väl hästvagnar med bara två hjul? Om det är en gammal typ av vagn som avses och inte en bil, så kan det ju vara en tvåhjulig vagn som avses?

      …. du tänker på en sulky?

        Eller en gig, eller en rockard. Finns ett flertal tvåhjuliga vagnstyper 🙂

    Och Nellie har gått på en nit igen……. Om man nu får nämna henne här…..? Jag tycker faktiskt det börjar bli trist vilka nitlotter till killar hon drar…. 🙁

      Jag känner väl mer att Nellie är så himla naiv. Träffar en kille ett antal gånger – blir blixtförälskad och de älskar varandra efter ett par dagar.
      Hur ofta hittar man någon så fort som visar sig vara den rätta? Hade hon dejtat killar under en längre tid utan att kasta sig in i ett förhållande så hade hon ju inte blivit heartbroken. Sen är hon väl 17 år? Vem hittar den rätta så tidigt?

      Vet inte hur många grodor jag gått igenom innan jag hittade min prins, inte tre killar iallafall. Så otur vet jag väl inte, mer naturligt att inte hitta den rätte så ung, gäller ju att träffa olika typer innan man lär sig vad som passar en och vad som inte passar en.

    Jag var helt övertygad om att man sa tredje hjulet om det var en singel som umgicks med ett par, och femte hjulet om det var två par som singel-personen umgicks med. Men ja om det är fler par än så funkar ju inte den metoden heller det klart. 😉

      Hehe sjunde hjulet? Nionde hjulet? Trettioförsta hjulet? ?

    Skvaller om Zara Larssons ex finns på hennes snap. Hennes ex var otrogen med Fiona från Rebecca och Fiona och snubben hon brukade podda med visste om det. Hon berättar iallafall allt på snap. Lite kul om man är en skvallerkärring som jag själv. ?

      Haha, gick in för att skriva samma sak.

        Hon la ju upp det nu så ?

      The big question here är ju vafan det är för fel i huvudet på Rebecca och Fiona lol

      Inte första gången de norpar snubbar från andra tjejer?

        Fel i huvudet på exet också. Vem väljer bort Zara för Fiona?????

        Deras levnadssätt överensstämmer ju bara med deras uttalade ideologi: ”Socialism – a system of society or group living in which there is no private property”.

        OBS! Viss ironi.

      Det var därför hon la upp en bild på dessa två i november och avföljde Rebecca och Fiona från Insta. Nån mer än jag som minns att det stod något nedvärderande om dem på bilden? Det stod typ ”skanks” eller något. Superfeministen Zara nedvärderar tjejerna för att en hookade med hennes kille. Väldigt ”classy” att göra det till Fionas fel när det uppenbarligen är hennes kille som gör det!

        Man kan fortfarande vara feminist trots att man reagerar som en människa ibland. Varför krävs det perfektion av feminister? Vi är fortfarande barn av vår tid.

        Plus att Zara är väl typ 17? Vem har inte varit en heartbroken tonåring och gjort/sagt dumma grejer? jag har, i alla fall. Osjyssta, dumma grejer som jag ångrade sen. Men mna är ju bara människa.

    Tillägg; http://www.hant.se/zara-larsson-i-smutsigt-triangeldrama-med-dj-duon/

    Här står det lite. Jag upprepar: Superfeministen Zara 🙂

      Skillnad på att kalla någon för skank och average

        + 1. Och för någon som ligger med en kille som man vet är upptagen (och man dessutom umgås med hans flickvän) finns det så många värre ord som passar bättre.

        Att Zara skrev average och mediocre visar ju inte bara att hon är en superfeminist och classy, hon är dessutom mer mogen än Fiona som är 10 år äldre. Usch, noll respekt för människor som Zaras ex och Fiona.

          Hur kan man försvara att man hänger ut någon på det viset inför miljontals följare? Det om något visar hur omogen man är.

            Du går ju in och skriver en kommentar som inte ens är sann? Hur försvarar du det?

            Fast nej. Att hänga ut någon skulle vara att skriva ut vad som hänt eller på något sätt antyda det. Att enbart skriva att man står tillsammans med mediokra människor säger ju ingenting. De flesta förstod uppenbarligen ingenting av bilden. Det är knappast på Kanye och Taylor-nivå.

            Varför inte? Om min snubbe varit otrogen och jag hade haft så många följare hade jag gjort samma sak! Skit ska skit ha!

    Ludwigs instagram ?????

    + lyssnar på deras podd nu.

      (Han berättar om Zara och det som hände 12 min in i deras senaste podd)

    Först försöker du göra allt för att sätta dit Sandra efter wine gate genom att kontakta hennes arbetsgivare etc. Och nu när du inser att din chefredaktör och Sandra är polare kommer rövslickarinlägget. Ej förvånad.

      Exakt ?.

      Sandra umgås dock bara i innekretsar så lär ej ha blivit bästisar ändå.

      Ja exakt… hade ingen aning om att de kände varandra. =)

      http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/09/flott-skare-va-2

    Nä fy, imponerande att hon gör det. Hade aldrig velat resa som singel med par. Hade känts så tråkigt. Hellre rest själv då och träffat nya människor att hänga med.

    usch trött på pk maffian där det ena veckan handlar om att ”backa alla tjejer” medan andra veckan är nån en hoe eller skank. Jaja, alla är vi människor. Tycker folk kan kliva ned från sina höga pk hästar..

      Det var väl inte ens någon som blev kallad skank, eller?

      Typiskt att gå på ”pk-maffian” utan att ens kolla om kritiken stämmer ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.