Andreas håller på att ta över Kissies sociala medier.

Kissie:

 


Saxat från Kissies blogg.

Sedan Kissies pojkvän Andreas introducerades på hennes blogg som the love of her life så har han tagit över hennes sociala medier snabbare än GabJoss tog över de flesta kommentarsfält när det begav sig, och inte alla läsare är helt nöjda med det.

Jag är benägen att hålla med trots att jag förstår att han är en stor del av hennes liv men det kan faktiskt bli lite för mycket av det goda.
Här tycker jag Kenza och Aleks är den perfekta mixen av bloggare och hennes pojkvän. Han dyker upp här och där men han är inte med och spexat till höger och vänster – sminkar henne, testar hennes produkter, svarar på frågor mm mm mm.
Jon och Janni hade egna karriärer på sociala medier när de blev tillsammans och förvandlades till ett äkta ”power couple” så att deras medier överlappar varandra är inte så konstigt, men att Andreas helt plötsligt dyker upp som gubben i lådan överallt på Kissies kanaler och till och med i hennes kläder är aningens ”too much” även för mig.
Paula fasades in i Hugos liv ganska mycket innan hon skaffade sig en egen blogg men många verkade vara nyfikna på henne från början, och därför gick nog hennes blogg bra från början.
Skulle ni vilja läsa en blogg av Andreas om han startade upp en på liknande sätt som Paula?

Hur mycket är FÖR mycket av bloggarnas partners överallt?

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Äh, låt de hålla på.
    Just nu trivs de med varandra.
    De har kul!

      Jag tycker han är roligare att följa än Kissie. Kollar bara hennes blogg för att se honom. Inte för att han på något sätt intresserar mig, han verkar dock vara ganska mycket vettigare och har en skön humor.

        I så fall bör väl Andreas skaffa en egen blogg? Att läsa Kissies blogg för att läsa om Andreas är ju bara komiskt.

          Ja men precis. Du kan väl tipsa honom om att göra det? Tills dess kan vi (jag) underhållas av de YT-videos med honom som finns.

    Men exakt vad jag tänkt hela tiden! Förutom det du nämnde är han i var och vartannat inlägg och kommenterar med sitt namn och givetvis med länk till sitt företag. Det är alltså inlägg som inte ens är skriver av eller om honom men likt förbannat går han in och kommenterar. Denna Andreas ger verkligen dåliga vibbar på det sättet. Alexandra har dock extremt svårt att förstå eller ta åt sig av kritiken, antagligen för kär för det.

      Alexandra är så himla osäker och saknar egen personlighet, hon är väl glad över att någon annan tar rodret. Men det är nästan lite tragiskt att se hur hon mer och mer hamnar i hans skugga.

        Vad menar du ens med att hon saknar personlighet?? Hur kan man sakna personlighet???????

      Han är mycket roligare än henne och jag ser inte alls att hon hamnar i hans skugga. Det är fortfarande hon som styr och ställer. Han gör hennes v-loggar sevärda om man frågar mig.

    Tror hon har typ fem år att ta igen från förra förhållandet där han inte ville synas alls. Klart det kan gå till överdrivt, men i slutändan är Kissie en affärskvinna och kommer nog inse det med.

    Sen när Janni och Jon träffades så jobbade hon i sin mammas skobutik och var totalt okänd (utanför Stureplan iaf). Hon började blogga typ tre år efter att de blev tillsammans och mycket av hennes framgång är ju att hon hade ett liv med Jon att visa upp i kombination med att hon är riktigt bra på att blogga!

      Aldrig hört talas om dom…

        Trivs du bra under stenen? ?

          Sia o jag bor där tillsammans! (Har heller aldrig hör talas om J&J..

            Jag är också under stenen ??

        Inte jag heller!

      Har alltid funderat på vem Janni var innan hon blev ihop med Jon? Alltså hur kunde hon träffa honom? Läste på hennes blogg för länge sen att de träffades på någon fest på Stureplan eller nått sånt och att de hade någon gemensam kompis. Men hur hamnar man i det sällskapet om man inte ”är någon” innan? Hon måste väl varit någon ”mer” än bara vem som helst som jobbade i en skobutik?

      Och ja, att de syns i varandras medier känns ju inte så konstigt. Det är väl Jon som ser till att Janni har en intressant blogg, om man säger så. Jag gillar hennes blogg för att den är så ”drömmig”. Det är som ett resemagasin med fina bilder på mat, outfits och fina stränder.

        Jannis familj har mycket pengar. Dessutom är ju henne syster tillsammans med en slalomåkare (minns ej namn) och Jon var/är ju snowboardåkare så dom har kanske nån alpin koppling med, vad vet jag ?

          Ah, tack för svar. Då kan jag kanske lägga den funderingen bakom mig 😀

          Jannis syster och hennes kille träffades via Jon och Janni. (Jon är för övrigt en fd extremskidåkare och inte snowboardåkare).

      Jag har heller aldrig hört talas om dem.

        Så du har aldrig hört talas om Jon Olsson ? Till och med jag som är helt ointresserad av sport har sett och hört hans namn i media.

    Det är aningen tråkigt att han tar över så pass mycket. Han borde backa lite och låta henne vara huvudpersonen. Men hennes videos har blivit bättre tycker jag

      Hennes videor har ju blivit bättre just för att någon annan tagit över helt. Kissie är en sjukt ointressant och tråkigt person :/

        Han överexponeras så pass att det inte finns något att vara nyfiken över.

    Det känns som om han är väldigt mediekåt.
    Jag bara hoppas, för Kissies skull, att hans känslor för henne är äkta!

    Jag anar lite Jocke och Jonna här. Blir det Andreas och Alexandra, dom nästa stora YouTube kändisarna?

    Han ger mig the creeps. Han är (enligt mig) obehaglig på alla sätt och vis.

      Håller med killen har hemska , stirriga ögon ! Känns lite …. är det för bra för att vara sant ? Är det oftast inte det.
      Nä usch han känns creepy ……

    Känns som dom försöker bli nya Jocke och Jonna..

    Det började med den första videon där Andreas introducerades med frågor och svar. Då tyckte jag han verkade vara en riktigt bra kille, trevlig och så. Men sen har det spårat med antalet videor och hans konstanta medverkan i bloggen..

    Jag är alltid så nyfiken hur dom delar upp det sen med inkomster? Han är med i hennes videos och gör dom möjliga av just den varianten, får han del av intäkterna på den videon?

    Eller som när någons pojkvän tar ALLA bilder på bloggaren till bloggen, får han ersättning eftersom att han då bidrar till bloggen för att göra den mer intressant?

    Så många frågor..

      Fråga Foki och Ricky

    Tycker det är obehagligt hur han successivt tar över Kissie och hennes sociala medier. Hon hamnar liksom i bakgrunden i sina egna vloggar? Och han blåser upp sig och verkar mest självgod och mallig på något sett. Hon om någon borde väl kunna se vad som egentligen pågår med sin erfarenhet av att bli utnyttjad i denna branschen, men antar att kärleken gör en blind.

    Jag tyckte att det blev för mycket en period när Anders skulle vara med i alla videos på Therese kanal. Fattade att de var nykära igen men blir tjatig att se honom i varje video. Är däremot kul när han är med ibland.

      Håller med 100 procent. Skrev nedan innan jag såg ditt.

        Förutom när det gäller att det är kul ibland när han är med. Nej. Det är det inte. Nu har vi sett det vi behöver av honom.

    Jag älskar Andreas.
    Tror inte han är med Kissie för att bli känd, utan tycker nog ”branchen” hon är i är jävligt rolig och har nu möjligheten att få hänga med.

    Catten ska ha tvillingar enligt hennes senaste instagram-post.

      Alltså nej snälla säg att hon skämtar…

    Alexandras blogg håller på att dö ut och youtube är inget för henne heller boooring

    Jag får Simon Sköld-vibbar….snart börjar väl Andreas podda och släpper bok, kanske får han vara med i Lets dance nästa år och sitter snart i varenda tv-morgonsoffa och hos Malou och är med på fortet 😉

    Jag vet inte, tror att det handlar mycket om att hon helt enkelt är kär och inte haft tillåtelse tidigare om att knappt ens yppa ett ord om sitt ex så nu tar hon igen allt.

    Tycker Jon och Janni gör det bra, Han vloggar ju så då är ju självklart Janni med delvis. Janni skriver om sina dagar och om kläder så där ser man ju Jon en del oxå…Hennes youtube kanal är oxå till största delen vloggar så det känna naturligt att de syns mycket varandras medier. Skulle varit en annan sak om de gjorde samma typ av videos som Alexanda

    Jag vet inte, men känns som det är något skumt med honom. Fråga mig inte varför. Och kissies videos klarar jag inte av att se pga hennes röst ?

    Det jobbigaste med kissies videos är att alla börjar likadant. ”Hej allesammans hur mår ni? Jag mår bra.” ?

      Hahaha Gud jag läste det där med kissies röst i huvudet ??

      Therese Lindgren börjar också alla sina videor så..

    Therese Lindgrens Anders är jag innerligt trött på att se. Han struttar jämt runt i bar överkropp och är inte intressant för fem öre. Therese har utstrålning och det är henne man vill se, och så sitter han där och försöker se underfundig ut. Hon förändras också när Anders är med och han tramsar ner hennes saker. Nej, gud. Bort med Anders. Han har väl annat att syssla med.

    Ja, det har blivit lite väl mycket nu.. Men de är ju nykära. Det går kanske över och så blir det vanliga videos med bara Alexandra igen. Saknar dock hennes gamla sätt att prata i videos, där hon bara pratade helt vanligt. Hon låter mer och mer som att hon presenterar något mer eller mindre inövat. Hon är så jäkla bra när hon är avslappnad och bara kör sin grej.

    Jag gick på gymnasiet tillsammans med Andreas men vi ses inte så ofta längre. Dock kan jag säga att han är en seriös person men med mycket humor. Så som jag känner honom så skulle han inte vara tillsammans med någon bara för att utnyttja henne. Men han är smart och har ett affärssinne så han kan säkert dra nytta av situationen men det är inte detsamma som att utnyttja situationen.

    Alltså: http://kissies.se/vill-aldrig-vara-ett-sant-par-som-sitter-ihop/

    Kissie son spyr på par som gör ”allt” ihop.

    Ja jösses dessa bloggare och deras dubbelmoral!

      Som*

      Vad jag vet har kissie ingen son ännu ?

    Jag tycker han är fruktansvärt tråkig att se på. Det är nåt med honom som jag bara inte riktigt klarar sv. Han känns så himla självgod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.