Att lägga ord i mun.

Hugo & Paula:

Det var värst vad många inlägg det blev om den här duon idag men så är det en bland.When it rains, it pours” eller hur är det man säger?
Jag fick den här kommentaren på det här inlägget från i morse om man det kommenteras en hel del från läsarna om att Paula avbryter Hugo hela tiden och försöker lägga ord i munnen på honom.
Med tanke på hans uppvisande av stundtals bristande impulskontoll så tror jag mest att Paula är rädd att Hugo ska säga något opassande eller olämpligt i podden och därför försöker förekomma det.
Kritiken mot parets agerande i olika situationer brukar ju inte direkt vänta på sig.
Men det är ju en podd. Har man inte det där berömda filtret mellan hjärna och mun så har man inte. Har ni det? Jag har det definitivt inte!
Fan, låt människan prata som han vill och säga det som faller honom in. Man kan ju alltid klippa och börja om ifall det skiter sig totalt. Det är ju det fina med att inte sända live! =)

Live and let live.
Hang loose.
Go with the flow.
Don’t eat yellow snow.3 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Apropå deras podd så har de inte riktigt kommit in i klippningen, Hugo outade att han skulle på (surprise) svensexa till Spanien varpå Paulasäger ’men Hugo!’ Och sen fortsätter de prata, och sen två avsnitt senare pratar de om att han råkade outa svensexan. Varför klippte de bara inte bort den snutten då Paula tydligt hörde att Hugo första sig?

    Tycker så sjukt mycket om Hugo! Paula däremot…… Nej tack.

    Paula är en ordentlig person som tar på sig för mycket. Hon verkar kylig men är nog varm, bara trött på att ta tag i allt kring hus och hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.