Jag behöver er hjälp!

Jag har en grej på gång och behöver er hjälp att med ljus och lykta söka igenom sociala medier på stereotyper.
Inga personer utan saker som är typsikt för just sociala medier.
Ni vet, sprättbenet, porslinshyn, de gratis prylarna mm.

Jag har en lång lista på grejer men har givetvis inte kommit på alla roliga saker som bloggare, youtubers, instagrammare och twittrare gör, säger, skriver och tycker så help a sister out!
Fyll upp kommentarsfältet med era förslag så ska jag berätta vad jag ska ha dem till! Ni kanske anar?

251 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bookiska hashtaggar!

   Ja hashtaggar borde verkligen få ett eget kapitel. Alldeles för patetiska hashtaggar borde t.e.x förbjudas eller i alla fall varna Instagram innehavaren om att de är högst olämpliga p.g.a skämmigt.

   Anna Book skrev under ett inlägg t.e.x #tahanddigochditthår och klickar man på detta så kommer inga inlägg upp, så den fyller ju ingen funktion??

    Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

  Den där selfien där man håller en iPhone med spretande fingrar framför ansiktet . Och man får TUSEN kommentarer om GOALS!! Goals för vad då? En snygg iPhone??
  Plutmunnar med liiiiten öppning i mitten.
  Givetvis munnar överhuvudtaget. STORA LÄPPAR!!! För lämngesen skulle man ha smala läppar, som Greta Garbo, gärna med cigarrettmunstycke i. Nu är det ju störst och plufsigast som gäller.
  Svanken med stor rumpa och pyttemidja känner du ju redan till…..

  Och så foton bakifrån, med rrrrund rumpa med stringbikini. Ihop med nån random text om livet och allt fint – fast det egentligen bara handlar om en påsättbar stjärt.

   Gärna sittandes på poolkanten ☝️

   Åh jag hatar dem! Sådant jäkla fjanteri! Ok om du vill visa upp din stjärt för hela världen men försök inte mygla med att du vill skriva något djupt och meningsfullt samtidigt som du flashar ditt anus på Instagram *host*gullbrand*host*

    Och på allvar, såg precis en bild på en mamma som posade för kung och fosterland i sina spetsunderkläder med sin unge på höften. #wtfwiththisgeneration…..

     Åh, jag har sett något liknande! Två gravida systrar som poserar med nakna magar mot varandra..Kan inte minnas namnet på kontot ?

   Och när man ifrågasätter anledningen att lägga upp rumpbilder får man höra att man är ofeministisk och borde backa tjejer som är stolta över sina kroppar. Se bara på Jenny Strömstedts krönika. Ja, jag tycker att det är problematiskt att 18-åriga tjejer fläker ut sina rumpor på internet, 14-åriga tjejer inspireras och gör likadant. Argumentet är ofta att ”man bestämmer själv över sin kropp och rätten att vara sexig” men jag förstår inte varför vi tjejer ska sexualisa oss själva för att behaga mannens kåta blick och få massa likes. Erkänn bara att rumpbilderna är rent uppmärksamhetssökande, försök inte få det att vara någon sorts feministiskt statement. Upplys mig gärna kära medsystrar om det finns någon botten i det här fenomenet som jag helt enkelt inte fattat 🙂

  Syrkekramar. Fasen vad jag ogillar det ordet…

  Helt orelaterade kommentarer, typ ”vad mysigt det ser ut” och sen flera rader om att man själv har en blogg som handlar om viktresa, barn etc

   AVSKYR folk som lusar ner med reklam för sina egna kanaler överallt. Det är så genomskinligt. För att inte tala om irriterande. Sluta bara sluta.

  Alla jävla hjärtan

  Alla fejkleenden och fejkbrännor. Alla som skryter om hur bra tillvaron är och hashtaggar #älskalivet

  Att många använder samma bild (alternativt bilder tagna samtidigt ur olika vinklar) flera gånger och lååångt efter att de egentligen är tagna..

  Den där pussmunnen på alla som botoxat, ser ut som babianarsle.

   Ja men det känns ju jävligt fräscht att sitta och driva om folks utseenden och ”babianläppar”. Jävligt fräscht. Kul! Det gör vi

    Kränkt much? Tyckte det var svinkul

     Jag är inte det minsta kränkt då jag aldrig fyllt läpparna. Skulle jag dock göra det, så skulle jag bli väldigt ledsen över att folk kallade mig babian. Alla gör väl som de vill med sitt utseende, trodde det var sen gammalt?

      Babianer är skitsöta så ta det som en komplimang. En babianröv som Kim KardASSian har är dock ingen komplimang.

   Säger du så till svarta människor med stora läppar också? Tänk på att stora läppar är helt naturligt på många.

  -Uppackning av inköp/gåva med minst 10 bilder
  -Högt och lågt i samma eller två intilliggande inlägg
  (T.ex. Michael Nyqvist har dött… Sponsrat inlägg om Kardashians godisnallar som hårmedicin)
  -Reklam för saker som inte visas/används alls i inlägget (Dessies tänder)
  -När personer får hejarop: ”Jag önskar att folk förstod mer att influencers och sociala medier-personer har riktiga jobb i offentlgheten”
  vs. när de får kritik: ”Det här är en personlig, utlämnande blogg om mitt privatliv som ni inte har rätt att kritisera”
  -Finns bebis på event? Alla ska ta bild när de håller i den.
  -Listor/egenintervjuer
  -Vego är miljövänligt alternativ vs. Hej, nu drar jag till flygplatsen för resa till Paris (dit tåg går)

   Haha, stämmer mycket bra in på en särskild bloggare…

  Att skriva ”unnar mig, unna sig osv..” eller ”det är du värd!” BLÄ säger jag bara!! Återigen ett tecken på ett fejkat socialamedier samhälle.

   Unna sig är hemskt. Ryser även av ord som gottis och mums. En av anledningarna till att jag slutade läsa Englas blogg.

    Hahaha Engla skriver jämt ”gottis”, vad är det ens för ord?!

    Och ordet gotta. Hjälp.

     Ja, hur kunde jag glömma gotta. Hemskt!

  Kissie är det bästa exemplet.
  Varannan bild är på hennes kropp.
  Frukt.
  Kaffe.
  Träning.
  Uppblåsbara badringar av olika slag.
  Naglar.
  Ljusa pastellfärger på ALLT.
  Drar handen genom håret.
  Oj en till bild på rumpan.. ops
  Perfekta pojkvänsbilden.
  Smygreklam…
  Varje gång de fixar håret måste de få ett eget inlägg.
  Designerväskor
  MERA KAFFE
  Mera naglar
  Mera frukt
  Mera rapunzel
  Mera proteinpulver
  Mera väskor!

   Eller Engla. Dock inga badringar i sikte hittills…

   Uppblåsbara svanar eller enhörningar i poolen till det smygsponsrade huset är ju en sann klassiker på bloggsemester.

  ”Åkte hem pga trött” – alltså att man använder ”pga” fel. Typisk twittergrej tror jag? Det var där jag plockade upp det iaf.. för ja, jag använder det också.. haha.

   Har också reagerat på det här! Stör mig tillräckligt mycket på när folk glömmer att sätta ”att” efter pga.

   Men TACK! Alltså inte bara jag som stör mig något fruktansvärt på det!!!!

    Det där har jag också tänkt på. Jag får för mig att det var Sandra Beijer som började skriva så och att många tagit efter, men kan såklart ha fel. Tror dock Sandra har stenkoll på att det inte är korrekt att skriva så men det har blivit hennes stil.

     +1

   Hatar det!

   Åh. Inte bara jag nej, tycker det ser hemskt ut. Slarvigt.

   Helt ute nu. Asså detta kommentarsfält måste verkligen börja hänga med lite. Ni skriver hela tiden om uttryck som är helt passé. Exempel på ord som var tillfälliga trender men är sjukt ute nu:

   +1
   Ftw/for the win
   pga med ett att för lite
   on fleek
   on point (båda dessa är dessutom CA)

   … däremot är väl själva fenomenet att det går trender i ord väldigt typiskt för vår tid och sociala medier :).

  Att låtsas att den sponsrade produkten som kom i brevlådan dagen innan är deras favoritprodukt som de inte kan leva utan. Att besöka showrooms och äta svindyr frukost ute. Möbler från gubi, Meli Meli och matta layered, hur många är det som känner till de märkena om det inte vore för bloggarna.

   Haha, ja som de helt VEDERVÄRDIGA byxor som Engla har på sig idag! Sjukt illasittande men graaatis!!!!! Det enda som är länkat i inlägget är de hemska byxorna. Om någon mot förmodan tycker att de är fina så GARANTERAR jag att de kommer säljas i en bloppis inom snar framtid.

  Bilder på mat och folks bebisar/katter/hundar.

   Kattbilder vill vi ha!!!!!!

    Haha jaaa såklart, men ändock stereotypt ?

  De som börjar inlägg med Hej fina och liknande
  De som aldrig skulle tipsa om något de inte använde själva och sedan aldrig använder det
  Alla som säger À men inte B
  Hastags och emojies

  Alla fruktfat som sedan några månader tillbaka måste innehålla även choklad. Så uppenbart arrangerat att jag kräks.

  Finns inget värre otyg än män som ska peka på varandra! Typ ett kort på två män som håller om vara dra samtidigt som dom pekar på varandra med varsitt pekfinger. Vad är poängen? Två hejare på detta är Martin Björk och Martin Melin och alla djs.

   Stör och ihjäl mig på det, ser så fånigt ut!

  ”glöm inte att följa mig på….”

  Folk som liksom tipsar om sig själva och uppmanar att man ska följa dom på insta, snap, fb, Youtube osv. Och youtubare som alltid uppmanar en till att subscriba.

  De fruktansvärt fula marmorborden! Jag tror inte att jag sett någon visa upp sitt vardagsrum utan att ett marmorhelvete står där.
  Kollar man inredning på insta kan man tro att alla bilder är från samma hem. Marmorbord, inramade posters (speciellt denna http://3.bp.blogspot.com/-Vd2S1JUEnWo/UjK4dZuL1mI/AAAAAAAADhE/UjI4ToiPcXU/s1600/vee_speers.jpg ) nån slags bollvas med kondylom osv osv

   SÅ trött på marmorborden. För att inte tala om dom staplade böckerna.

   Bollvas med kondylom, skrattade helt högt för mig själv.

   Så jävla ängsligt när alla ska ha grått/marmor/mässing samtidigt. Alla köper samma mattor, likadana ljusstakar och den där uttjatade vasen du nämnde. Jag tycker på riktigt synd om dem. Livet måste kännas så oerhört själlöst om man inte har en tillstymmelse till egen smak.

  NÅGON SOM VILL BLI SPÅDD?

  Svara med att lova att ta mitt svar med en rejäl nypa salt. Ställ en fråga. Kan vara en enkel fråga eller något som kräver lite mer utförligt svar. Kan vara dåtid/nutid/framtid.

  Uttråkad tjej..

   Kommer jag kunna hålla mig ifrån att gå tillbaka till min pojkvän/ex/whatever…?

    Hej, ta detta med en nypa salt!

    Kort och gott, din ekonomiska situation kommer att förrändras.

    Relationen var bättre än bra men ni hade lite ekonomiskaporblem, ser jag. I dagsläget ser jag en ung, mörk man med ett gott hjärta. Han beundrar dig på avstånd.

    Och som svar: jag ser en förlust. Du kan komma att få väldigt dåligt råd av någon (kanske mig) som leder till en massa kärleksproblem med ditt ex. Dock hinner lyckan ikapp dig. Du får helt enkelt se över din situation (ekonomiskt).

    Det ordnar sig ska du se.

     ”Kanske mig”! Hahahaha

   Hur kommer min och min pappas relation se ut i framtiden?

    Jempa, du har en önskan gällandes er relation. Den kommer att gå i uppfyllelse.

    Jag ser även en resa, jag ser dock inte med vem. Resan kommer att resultera i en nyfunnen vänskap (om du reser med din pappa kan ni ”hitta tillbaka” till varandra).

    Dock ser jag svek och sorg. Det ser inte bra ut i framtiden.

    MEN LOVA ATT TA DETTA MED EN GRÄVSKOPA SALT.

    All kärlek till dig. Min pappa svek mig som liten, jag hoppas att du slipper detta.

   Behöver min dotter operationen eller inte?

   Kommer hon någonsin äta som andra barn?

   Är hennes aura fortfarande grön?

    Förlåt Undrar, jag skulle nog hellre lita på läkare än en anonym kärring online. Jag hoppas verkligen att allt blir bra med din dotter. Jag ska be till vår Gud å era vägnar.

    Jag kan dock säga att en generös (mörk) man kommer att hjälpa er med matproblemen. (fråga två).

    Din dotters aura kommer att skifta i färg. Vet dock inte vilken det blir.

    Massa kramar. Lita på läkarna. Kärlek och ljus.

     Klart vi litar på läkarna, vissa iaf. Men operationen är ännu inte ett faktum. Tack för dina böner. ❤️

   Hur blir det mellan mig och min sambo?

    Hej Nettan,

    Jag ser att kärleken började med ett slags brev. Dock var det många som motsatte sig relationen.

    I dagsläget skulle jag råda dig att be någon äldre (som du liter på) om finansiell rådgivning.

    I framtiden ser jag problem med din sambo. DU kommer att lyckas med ett projekt/affär men det kan bli trist stämning hemma. Ge dock inte upp. Jag ser en resa som resulterar i nyfunnen kärlek (bli kär i din sambo på nytt, troligtvis). Lycka till, och tro inte på detta 🙂

   När kommer jag hitta han med stort H?

    Hej Anna,

    Jag ser att du haft väldigt med otur (eller rent ut sagt farliga) i dina relationer. Idag befinner du dig i en slags kärlekstriangel. Någon smyger sig in i ditt liv. I framtiden ser jag ett långvarigt förhållande (utan separation) och lycka. Ni kommer även att ha det bra ekonomiskt.

    Så, håll ut. Han kommer. Jag kan dock inte se när. Lycka till.

   Vilket år kommer jag dö?

    Only God knows haha. Ser dock pengar i din framtid. Mycket pengar.

   Kommer jag hitta kärleken?

    Lala, du fick det bästa kort man kan få när en kärleksfråga ställs! Lyckos dig!

    Du kommer att leva lycklig med någon du älskar. Alla problem och svackor går över.

   Funderar på att skaffa Tinder nu, kommer jag att träffa min blivande pojkvän där? 😀

    Nej, den du träffar via Tinder kommer att vara otrogen eller svika dig på ett eller annat sätt. Haha. Kör på, lyssna inte på lilla jag.

   Hur ser det ut på jobbfronten för mig?

    Malin:

    Jag ser ett avslut på något jobb. Du trivdes helt enkelt inte på ditt tidigare/nuvarande arbete. Men, jag ser ändå en ung, ljus beundrare på ditt nuvarande jobb.

    Inom en snar framtid kommer dina kontakter att gynna dig. DU kommer att antingen bli befordrad/ jobba med något du gillar. Kollegorna kommer att vara grymt snälla och roliga.

    Kul för dig 🙂

   Kommer jag få ett till barn?

    Kira:

    Jag vågar inte riktigt leka Gud, men jag ser en ljus dam som sprider en massa skvaller. Lös den frågan innan du ger dig på ytterligare ett barn.

    Kan dock meddela att din partner kommer att vara ett väldigt bra stöd, oavsett vad ni beslutar.

     Borde jag resa till Israel i höst?

      Förlåt, såg inte din fråga:

      Det vågar jag inte svara på. Vill inte att folk tar det jag säger på allvar/ baserar beslut på mina flummiga svar. Är du orolig? Åk inte.

   Kommer jag någonsin tjäna pengar på något jag älskar att göra?

    Grisen:

    Lyssna på de som vet mer. Ta in alla tips och råd du kan. Jag ser en förbättring rent finansiellt. Det bådar gott. Jag hade varit nöjd med det kortet, haha. Lycka till 🙂

   Kommer jag och min sambo hålla ihop? Kommer vi få fler barn i så fall?

    Count me in på den här. Fan va pissigt svårt det är att behålla relationen till ens partner när man har barn. Jag håller tummarna för er, isprinsessan.

     Prata! O var ärlig! Säg vad du önskar att du orkade, vad du nu vill, men du orkar inte just nu. Du längtar till ni kan prioritera er igen (om du gör det) osv! Nu vill jag bara sova men egentligen är massage/sex/film der jag helst vill osv. Ge varandra inblick i era tankar. Barnen/-t blir större! Kram!

     Ja, det är verkligen en chock över hur perspektivet ändras när man får barn. Jag har fortfarande inte smält det efter tre månader…
     Jag håller tummarna för dig också Kira. Hoppas du får massor med kärlek i ditt liv!

      3 månader är ingen tid! Herregud verkligen inte!
      Ditt liv såg ut på ett sätt, det ser plötsligt HELT annorlunda ut – det tar inga 3 månader o komma in i 🙂 Kram

      Obs! Svarar ej som spåtant nu att ”det blir bättre”, utan som fellow småbarnsmamma som precis lyckades ta mig förbi de första tre månaderna med sinnet i behåll. Alla sa ”det blir bättre” men det kändes fan inte så just då. Nu när det faktiskt har blivit bättre säger jag samma sak till er: håll ut, det blir snart bättre!

    Isprinsessan:

    De första jag fick upp var en slags modersfigur. EN otroligt snäll och givmild människa i ditt förflutna. Hon har något finger i din relation med din sambo.

    Funderar ni på separation? Detta var det andra kort jag fick upp. Jag ser mycket prat om separation/ änka. Jag ser tyvärr svek och otrohet.

    Förlåt. Jag hoppas att du bara se detta som en rolig grej. Jag har fått upp död, misshandel, kärlek på andra, inte dig). Inte mycket som slagit in kan jag säga.

    Kämpa på och ni vet vad som är bäst. Glöm aldrig att barn inte är ett klister som håller ihop ett par.

     Hmm, intressant. 🙂 Men nej, vi funderar inte på separation.

     Vad ser du karriärsmässigt för mig?

      Isprinsessan:

      Karriär:
      Du trivdes/ trivs på ditt tidigare arbete. DU hade någon som du litade på där. Idag har du mer otur. Du känner dig..ensam..Har du gjort något du ångrar på arbetsplatsen? Du kommer iaf att ha det bra ekonomiskt. Kan vara att du ärver en förmögenhet/ får en stor bonus. Den försvinner dock lika fort- du kommer att spendera pengarna på något stort.

   Är jag gravid just nu?:) (vad svaret blir spelar inget roll, jag skulle gilla både ja och nej)

    Christina, det du vill vara- ÄR DU.

    Dyk djupt inom dig själv. Vill du ha barn, då är du gravid.Vill du inte- då är du inte. Jag ser att det du önskar, det är du. Jag ser även lite extra klirr i kassan vilket kan innebära barnbidrag haha.

     Vad roligt! Då måste jag ta reda på vad jag vill då:) Vad ser du mer? Har alltid velat bli spådd

      Haha, det är jättekul! Ge mig två kategorier så ska jag se 🙂 Kan vara kärlek/jobb/nära framtid/dåtid m.m.

      Kärlek och framtid:)

      Christina:

      Kärlek:
      Dina kort var väldigt konstiga. Jag ser stor kärlek men också ett avslut. Jag ser död men liv. Jag ser äktenskap och lycka. Jag vet inte hur jag ska tyda detta. Aldrig varit med om liknande. Dock så är det allt som allt väldigt positivt och lyckligt.

      Framtid:
      I framtiden ser jag arbete. Det kommer att klirra till i kassan men med pengar kommer även skvaller. Skvallret kommer att leda till problem (finansiellt) men olyckan kommer bringar tur. Olyckan kommer att vara anledningen till din lycka och tur i livet.

      Tack! Vad ser du om min framtida man? Hur är han?

      Christina:

      haha, jag ser bara insidan på den som frågar och lite ytligt om närstående/miljö. Han är säkert snygg som fan!! Och SNÄLL!!

     Maar…

     Kommer jag att bli mamma ?

      Linn:

      Bara Gud vet sådant men jag ser ljus och lycka. Jag ser en partner som älskar dig och så ser jag en önskan gå i uppfyllelse. Massa kärlek till dig.

    vad saknar jag i livet?

     Christina:

     En man. Någon du verkligen kan lita på. En familj. Jag kan ha fel haha.

   Vi testar 🙂
   Jag ska kanske resa bort och plugga utomlands. Kommer det hålla mellan mig och min pojkväns trots distansen?

    Johanna:

    Du och din pojkvän har mycket ur och kärlek. Han älskar dig och du han. Detta är väldigt tydligt. Men just nu är det någon som kommer emellan. Se till så att du alltid ligger ett steg fram. lnär ni ska ses, vad ni ska göra, vilka han umgås med m.m. Vet du avrför jag vill att ni tar er igenom detta? Jo, för att jag ser ett äktenskap er emellan. Åh va kul! Kärlek!!!!!!!

   När får jag föda ut detta barn och kommer det att bli som med hennes syster?

    Hej Preggot!

    Har du haft lite otur med dina tidigare barn/ graviditeten (inte barnet)? Jag ser sorg under tidigare graviditet. Detta komemr INTE att upprepas

    Barnet kommer när det kommer men detta kommer att vara ett speciellt barn. Kommer med ljus och tur. Jag fick upp ett kort som ENDAST tyds som ”en födelse kommer snart och bringar tur”. Får rysningar.

     Inget allvarligt i slutändan men nog för att skapa mycket ångest och oro. Vad spännande! Jag kände nämligen innan jag visste att jag var gravid att något ljust kom emot mig och ”flyttade” in och fyllde mig med lugn och trygghet. Längtar så mycket efter henne ❤️

      Åh va kul att höra!! Massa kärlek.

   Kommer jag att gifta mig?

    Maja, jag ser att något dåligt kommer att bli bättre. Du vet själv svaret på hur er relation ser ut. Det jag kan se är att allt blir bra.

     Kan du se något mer gällande kärleken?

      Maja:

      Jag ser bråk och separation i ett tidigare livsstadie. Jag ser även otur i dagsläget. Jag kan nästan lova att det blir bra. Det slutar bra. Snart träffar du någon som älskar dig för dig! (om du redan är i en relation kanske killen/tjejen ändrar sig och tar hand om dig mer).

      Ok tack för svar, hoppas det blir så 🙂

   Hur ser den kommande hösten ut för mig på jobb och relationsfronten?

    Maria:

    Jobb:
    Du lyckas med en affär på jobbet vilket leder till att någon får upp ögonen för dig. Jag ser dock problem som senare resulterar i lycka.

    Kärlek:
    Lycka i kärlek och framtida giftermål (eller långvarig relation). Dock ser jag död och avslut.

    Ta nu detta som ett skojigt skämt. Ingen dör 🙂

   Kommer jag ha sex med hetingen på jobbet?
   Om jag tror på det här eller inte beror på ditt svar ?

    Gneh IO:

    Haha, jag ser dock otur. Jag hade inte kört på hetingen. Du gör dock som du själv vill, såklart.

    Dock har du tur i livet 🙂

     Många dock…

      Jag undrar om jag nånsin kommer att få det jobb jag alltid drömt om eller om jag kommer att måsta fortsätta slava på arbetsplatser som får mig att tappa livslusten och som ger mig ångest?

      Tack på förhand.

      Moppjävel:

      Har du varit ”otrogen” på jobbet? Svikit dina arbetsledare?
      Idag ser jag att du har en resa inplanerad och att pengar inte är ett problem. MEN, det kan eka tomt i sparbössan snart om du inte tar tag i dina problem.

   Hur kommer min framtida jobbkarriär se ut/utvecklas?

    Monica:

    Jag ser bråk på din tidigare arbetsplats. Du trivdes/ trivs inte. Jag ser även ett mörker smyga sig fram på arbetsplatsen men det kommer att sluta lyckligt för dig. Kämpa på, för att det finns någon på arbetet/ framtida arbetsplatsen som alltid har din rygg.

   Men vad fan… skaffa en egen jäkla blogg istället för att fylla ett helt kommentarsfält med dina fejksvar. Tröttsamt som fan.

    Jag ser att du är en väldigt bitter person. Du är dock fin på insidan 🙂

   @Maar Jag bevittnar en otroligt osund relation mellan två närstående. Ser du nån förändring där och är isf sjukdom/död inblandat?

    Helana:

    Jag vill inte gärna förutspå olyckor men jag ska kolla. Lova bara att du inte tar det jag skriver på allvar.

    Jag ser en modersfigur/ god person (kvinna skulle jag gissa) som oftast försöker göra så gott hon kan. Denna person kommer att sluta fred med sin fiende. En ny relation blossar. Dock slutar det i bråk och ekonomiska problem.

    Jag vet inte om dessa bråk påverkar relationen allt för mycket, men det verkar inte vara en ”normal” relation. Hoppas det slutar bra.

    Jag ser ingen nära död. Det upp till Gud.

   Du får gärna spå mig också 🙂

   Kommer jag någonsin kunna nöja mig med saker, kan jag lita på min pojkvän och hur ser framtiden ut? 🙂

    J:

    Haha, jag vet inte om du kommer att nöja dig med saker men ett (icke-spå-råd) är att överväga fördelar och nackdelar.

    Kärlek:
    Jag ser inte kärlek lika mycket som jag ser en relation byggd på stöd och trygghet. Det kan sluta riktigt illa. Du får inte glömma dina kära när du får en massa pengar. Pengarna försvinner,men det gör även kärleken. Ta vara på den.

   Min kommentar hamnade på ett lite konstigt ställe så jag försöker igen:

   Jag undrar om jag nånsin kommer att få det jobb jag alltid drömt om eller om jag kommer att måsta fortsätta slava på arbetsplatser som får mig att tappa livslusten och som ger mig ångest?

   Tack på förhand!

    Åh, nu ser jag att jag du svarat på min förra kommentar! 🙂 Tack!

     Var så god 🙂

   Hur är min framtida man?

    Såg inte din fråga förrut. Svarade på din första kommentar. 🙂

     Tack:) nu har jag ställt en till däruppe

   Kommer jag bli vän med mitt ex igen?

    Grisen: Håll dig borta.

    Du vet självklart själv vad du bör göra. Jag hade inte blivit vän med honom.

     precis vad jag misstänkte ? Tack!!

   Är min blivande sambo rätt för mig?

    Brita:

    Ja! Han tar hand om dig, ger bra råd och du kan lita på honom. Ta hand om varandra.

   Hej Maar,
   Vilken färg har min aura?
   Kommer mitt förhållande att hålla?

    Hej Tjejen:

    Jag kan tyvärr inte se färg på aura.

    Din relation präglas av avundsjuka. Många utomstående som vill dig illa. Ta hand om dig.

    Jag kan inte se om det kommer att hålla, tyvärr. Akta dig, låt ingen påverka dig.

   Vad händer i min framtid?

    Josephine:

    Framtid:
    Du har haft problem med människor av motsatt kön tidigare. I dagsläget ser jag en ung person som även klär sig i uniform. Det finns även någon som sprider rykten om dig. Det är inte så farligt som det låter, det kommer knappt att påverka dig.

    MEN VAR FÖRSIKTIG. Det är något elakt som slukar sig in i ditt liv. Var väldigt försiktig. Detta är en varning.

   Kommer jag och min fästman få barn i framtiden? 🙂

    A-L:

    Jag vågar inte svara på livsavgörande frågor. Jag skulle dock råda dig att avstå från barn om du inte är helt säker på din partner.

   Borde jag lämna honom?

    F:

    Hur mycket du än vill veta så har jag inte svaren.
    Det enda jag kan säga är att du snart byter adress.

   Kommer jag någonsin komma ur den här jävliga situationen jag (vi) befinner mig i? Kommer jag lyckas med min idé? Kommer jag någonsin hitta mig själv och vara trygg i den jag är? Verkar hopplöst
   just nu.

    Mia W:

    Eftersom jag inte får specifika frågor (jag förstår att inte alla vill skriva ut en massa privata saker här) så ska jag kolla lite allmänt.

    Situationen ni befinner er i…jag ser en man. En stark äldre herre som tagit lite kontroll. Jag vet inte hur ni ska ta er ur den. Jag ser även en förändring i ditt förhållande.

    För att din ide ska lyckas bör du göra små förbättringar. Du vet själv vad det är som krävs.
    Jag ser bara att det är något som inte stämmer med din ide. Något som måste korrigeras. Du måste se över vilka som du faktiskt kan inkludera i din ide, det är inte alla som passar.

     Tack för att du tog dig tid! Är så otroligt vilsen just nu så jag vet typ inga svar över huvud taget. Hur jag än söker inom mig själv. Kört fast med idén (inom konst och design) är ganska ensam så svårt att bolla med någon! Inledningsvis har du nog rätt, dock svårt att veta vad som bör göras bara. En fråga till bara, kommer min ekonomiska situation någonsin bli bättre? Kram och tack!

      Hej igen,

      Det är bara kul att få spå 🙂

      Jag skulle se om din ekonomiska situation vänder, istället får jag upp en ungdomlig kille. Jag vet inte varför. Är det någon som kanske kan hjälpa dig? Han ska vara mörk och ung.

      Jag hoppas din ide drar in en kappsäck full med guld.

      Maar:

      Kunde inte svara på din kommentar så svarar på min! Ung mörk kille? I mitt tidigare liv men nu har jag ingen liknande i mitt liv. Är trettio med två barn❤️ Kärleken som du eventuellt nämnde i början är som du skrev äldre. Kanske är unga killen svaret på mina problem, spännande! Dyker han upp så vet jag ju att han är viktig ?! Detta var en helt ny upplevelse för mig, vill fråga massor med frågor men nöjer mig, tusen tack❤️ Tack gör att du orkade svara på min fråga igen( du svarar verkligen ihärdigt?) Och VAD jag önskar att idén kunde ge ett par kappsäckar med guld så vi kan flytta från detta eländiga hus och bli friska! Kram❣️

   Kommer jag att ha balans i mitt liv framöver?

   Hur kommer min jobbsituation att se ut?

    M:

    Jag kan inte se balansen men jobb kan jag se:

    Du har haft tur i arbetet. Bra deals, bra lön. Jag ser även en resa snart. Kan vara en affärsresa.
    Snart kommer lite svårigheter men så fort du tagit dig igenom dessa kommer framgång att vara ett faktum. Se upp s att du inte prioriterar en ung kille över ditt arbete. Han är mörkhårig.

   Hur kommer starten av mitt egna företag se ut?

   Vad känner killen jag träffar just nu för mig?

    SA:

    Du får en andra chans. Ditt företag kommer att generera bra med pengar. Jag vet inte hur lycklig du kommer att vara över detta.

    Jag kan inte se vad killen känner men jag kan se ett långvarigt förhållande och äktenskap.Om killen är mörkhårig och generös är det han du kommer att gifta dig med. Haha, lycka till 🙂

     Haha åh tack!! Vad glad jag blev av detta!<3

   Kommer jag och min man lyckas vända vår ekonomiska situation?
   Kommer jag byta jobb?

    Mallan:

    Din ekonomiska situation kan inte lösas så länge du befinner dig bland en massa negativa människor.

    Jag vet inte om du byter jobb, men du kommer att få nya kollegor och BRA mycket mer i lön.
    Detta är lite motsägelsefullt, men jag hoppas att budskapet når fram.

   Jag vill bli spådd! Det är så svårt att göra det på sig själv. Vad ser du i min framtid?

    Asterixia:

    Din närmsta framtid:
    Tur med pengar och en kortare resa.
    Din relation med din partner/ framtida partner är stark och bra. Du känner dig trygg med hen (usch hatar hen).
    Självklart är inte allt tipptopp men efter en liten svacka blir allt bättre än det var innan.
    Sedan är resten upp till Gud.

   Hur kommer min närmaste tid att bli? Känner mig bara så nere, allt känns så dåligt, är konstant ledsen.

    L:

    Va tråkigt att höra.Du kan dock glädjas över en eventuell flytt! Och en liten resa!!
    Akta dig för skvaller, sådant drar ned dig. Baktala inte folk, det påverkar dig mer än du tror.

    Oroa dig inte över pengar, det har du gott om i framtiden.

    Allt blir bra. Ta bara hand om dig och sök hjälp om du behöver. Kramar.

   Hej Maar,
   Gud vad kul att med alla svar 🙂

   Jag vill också bli spådd om du har tid <3
   Kommer vi behöva flytta tillbaka utomlands i höst?
   Vad kommer mitt (nya) jobb i så fall tycka om det?
   Kommer flytten göra vår familjesituation bättre eller sämre?

    Hej Jj! 🙂

    Jag kan inte se om du flyttar men jag kan se att vägen till ditt beslut är krokig. Jag hade inte tagit risken om jag inte var säker.

    Om ni flyttar innebär detta finansiella problem och lite bråk.

    Lycka till, och gör det du känner 🙂

     Tack för att du tog dig tid ❤️

      My pleasure 🙂

   Hur länge kommer jag ha killen jag träffade två månader sen i mitt liv?

    Krista:

    Jag förstår om du gillar kille, han har status och är en karlakarl. Jag vet inte hur det blir mellan er. Eller, jag vågar inte svara på det, rättare sagt.

    Ta det som det kommer.

     Haha tack för roligt svar. Karlakarl nja ? Status, ja säkert i sin bransch men inget som direkt syns på annat sätt.
     För att ge lite mer info om det är nån som är intresserad: vi har träffats i två månader, han blev kär snabbt, jag gillar honom men är inte lika kär. En vecka sen fick jag världens kärleksförklaring som jag tyckte var lite jobbig så jag sa att jag gillar honom men att mina känslor inte är på samma nivå. Han blev ledsen men tror han lyckades fokusera på att jag ändå gillar honom mycket för nu känns det bra mellan oss igen tycker jag.

      Hmm..Ska kolla lite igen haha. Mest för att jag själv blev nyfiken xD

      Jag fick upp killen med status igen! Att lite äldre herre med en himla mycket status och respekt. Kan det vara din pappa, om inte din kille?

      Detta kan låta konstigt, men är killen lite som en mamma/pappa? tar hand om dig och får dig att känna dig trygg? Jag se inte vad som kommer att hända, men fundera på avrför du tycker om honom.

      Jag ser även lite bråk på jobbet/ om pengar allmänt. Det är inget du ska oroa dig över, det löser sig självt.

   Kommer jag att hitta kärleken nån gång? Och isf när?

   Kommer jag att få mitt drömjobb? Och isf när?

   Hur många barn får jag?

   Superkul att du vill spå ?

    Fia:

    Jag kan inte se när men tyvärr hittar du kärleken först efter en massa problem. Huvudsaken är att du hittar den till slut, på din arbetsplats!!!

    Jag vet inte om du byter jobb men jag ser att du kommer att trivas, efter att du träffat killen.

    Hur många barn vågar jag inte svara på haha 🙂

   Oh, nu blev jag otroligt nyfiken på min framtida partner för jag är singel nu. Var träffar jag honom och varför är resten upp till gud? Det ringer en varningsklocka ang ĵust det.

    Asterixa:

    Åh nej, jag menade bara att jag bara hittar på en massa förutsättningar med hjälp av papp. Gud vet typ allt haha.

    Ang din kärlek:

    Det är inget som kommer lätt, men det kommer tillslut. En bra partner som du kan lite på och som finns där. Dock har du ett svårt beslut att fatta (kärleksrelaterat). Det kan sluta illa, riktigt illa, men så länge du håller dig borta från de som sprider negativitet, så ska allt ordna sig.

    Tyvärr ser jag lite olycka, men det är naturligt. Olycka drabbar oss alla. Detsamma med död.

     Oj, vadå förutsättningar….jag menar spådomar.

   Ser du några barn i mitt liv?

    Malin:

    Sådant vågar jag inte svara på 🙁

    Vill inte göra någon besviken, mest för att jag inte tror på mina spådomar själv, så varför ska ni..

    Hoppas du får barn om det är det du vill. Kram.

   Är jag gravid nu? eller kommer jag att bli det snart med Min kille?

    Leigh:

    Jag vågar inte svara på gravidfrågor. Förlåt 🙁

   Åh vad kul! Hoppas du orkar svara imorgon (idag).

   Hur ser det ut framöver vad gäller boende och barn för oss?

   Eller ja hur ser framtiden ut helt enkelt?

   Vi kör en till!
   Vad kan du se om min nuvarande kille? ?

   Jag har ett hälsoproblem som stör mitt liv en del just nu, kommer det fixa sig? Hur ska jag gå till väga själv för att lösa det?

   När får jag och min pojkvän vårt första barn?

  #härkanmanva

  -Superlånga spetsiga naglar.
  -Att skriva att man jobbar jobbar jobbar så jäkla hårt och mycket men typ inte ge exempel på vad man gjort under dagen (bara varit på frukostevent, presslunch, tränat, fixat fransarna och AW).
  -Att de får göra massa lyxiga resor bara för någon fånig produkt typ intimwipes eller tandkräm eller någon juice typ (OK jag är såklart avundsjuk på resandet!).

  Sen undrar jag om bloggare bara hänger med varann. Har de inga ”vanliga” människor som vänner, typ någon ekonomistudent eller sjuksköterska med vanligt brunt hår, glasögon och flagnande nagellack, som köper kläder på Lindex och dansar Zumba. Alla deras vänner verkar stöpta ur samma form, ser likadana ut i sina fashionkläder, har en framgångsrik pojkvän, dyra möbler, ännu dyrare handväskor och bloggar förstås själva. Inte konstigt att de blir så isolerade från ”den riktiga världen”. Okej nu svävade jag ut lite men 🙂

  Marmor-iPhoneskal som ligger med skärmen ner på ett bord med perfekt uppdukat, torftigt fika. Typ en kopp kaffe och croissant. Gah!

  Att de kallar sig själva för influencers. Jag förstår att jag är hopplöst efter, men känns som att ordet ”missbrukas”. Är man inte bloggare, men sen kan man vara mer eller mindre influerande med sin blogg/varumärke? Är influencer ett yrke? Iaf, att bli kallad för influencer är en sak, men att referera till sig själv känns som att en skådespelare refererar till sig själv som kändis. Det är ju inte det som är huvudsysselsättningen.

  ”Är det bara jag eller…” i varenda jävla video.

  Kommer inte du, Camilla, med en kommentar på Tyras inlägg?

  (Och jag ber redan nu om ursäkt om jag har missat svar på frågan bland alla andra hundratals kommentarer. Jag orkar inte lusläsa alla kommentatorsfält för att kanske (!) hitta någon som ställt samma fråga..)

  Mobbning och drev från illvilliga följare och i kommentarsfält på ”granskande” bloggar.

  Visa upp saker som de fått i bud (tex att de äter det eller bär det) men utan att berätta vem budet kom från. Det tycker jag iofs bara är asbra gjort. Företag sintrar att de ska bli omnämnda i typ Sveriges största bloggar bara för att de snidat över en t-shirt eller en flaska jos.

   Eh stavning var ej min starka sida här företag som tror att… för att de budat över…

  Typiska uttryck som: That sunset though! That blush though! That view though! On fleek. On point. Squad. Goals etc

   Samt ängsligheten och att trenderna med ord växlar så fort; ingen säger on fleek längre ;).

  ”Jag var på möte om ett jättespännande projekt, åh jag önskar att jag kunde berätta vad. Men snart får ni veta”. = man tror typ att de ska åka till månen och så var det att de skulle fota nån vidrig laktosfri keso och låtsas äta den till frukost typ.

   HAHAHAHAHAHAHAHA bästa spot on-kommentaren!! Klockren, du fick typ med allt.

  Alla mathysteriker som rackar ner på andra t ex: Hur kaan du ge ditt barn socker det är ju gift. Eller jodå den här supernyttiga raw food-kakan med dadlar är lika god som vanliga kakor. NOT! Eller jag mår sååå mycket bättre när jag slutade med: gluten, laktos, kött, potatis, mm.
  Men sluta att äta då. För hur kul är det att leva på grönkål, dadlar och bönpasta som sköljs ner med naturvin eller mandelmjölk…

   Varför är det tråkigt med mandelmjölk…? Bitter much? Eh, verkar så.

  Alla självutnämnda språkpoliser…

  Bloggerskor som låtsas äta så onyttigt och mycket. Vi vet att det inte är så. Tex elena Belle (Natacha) som la upp en bild på henne där hon åt och skrev något i stil med ”såå typiskt mig, jag äter konstant” och sen ett par veckor senare visar hon vad hon äter på en dag..

   JA! Och Alla bilder på bloggerskors 26330473027301737439393738393738 luncher, minglar, middagar, bruncher, fikor, bufféer, drinkar, snacks, mat, mat, så himla mycket mat som DE ALDRIG ÄTER AV! Det är svinneri! Om de verkligen åt allt det där, HELA tiden som de påstår så skulle de vara ganska överviktiga. En del tränar en hel del, en del är öppna med deras matvanor (kred till kissie!!!). Men fan vad folk ljuger om hur mycket de äter och DET är skadligt.

  Instagram hashtag #älskade unge/ungar Var och varannan bild på ungar innehåller den.

  När man hintar om något i X antal inlägg utan att säga vad det är.
  Att på Instagram skriva ”nu på bloggen”

  90% av alla irritationsmoment som skrivits om här finns att beskåda i Englas showroom.

  Ordet asap har många börjat använda hatar det.

  LHS:are, dvs de som gått ”livets hårda skola”. I princip varje gång man läser ett sjukt korkat inlägg på Facebook, gärna med en länk till Fria Tider inlänkat, så har författaren just detta angett som utbildning i sin profil.

  Alla som skriver om sin ”resa”. Vad det än handlar om, från vägen ur narkomani till att ha fått en pelargonstickling att växa.

   Hahaha pelargonsticklingsresan. Den jäveln ska jag börja blogga om. Sjukt kul.

  Foton som man förstår måste krävt att man typ har stått på en stol eller legat på golvet för att få perfekta vinkeln. Tänker mest på folk som inte lever av att jobba som fotografer eller liknande utan vanliga privatpersoner som på riktigt ställer sig på köksstolen för att fota middagen innan den äts.
  När jag jobbade som barista så kunde man höra kunder säga i mun på varandra”Facebook/insta-moment!” När man gjort snygg latteart eller sprayat vispgrädden snyggt bredvid kladdkakan. Jag fick bita mig i läppen varje gång.

  RETUSCHERADE BILDER
  Puttande rumpor
  En selfie med sad text för att få kommentarer om utseende istället för om själva sorgen
  Falska vi har kul bilder
  Oreklamerade inlägg
  Falsk marknadsföring
  Falska vi har kul bilder (var tvungen att upprepa för helvete vad jag stör mig på det).
  Blondinbellas fejk skratt borde etablera sig som en enskild catergori. Det är ett phenomen. Skuttet, skrattet, det fluffiga, perfekta håret Lever hon så? Skuttar hon och skrattar så krystat på väg till sängen vid läggdags? Skuttar hon ner för trapporna varje morgon med sitt Colgate leende och tar en swirl i hallen för att carpe diem?
  Fan jag tappa bort mig i min fascination kring hela spektaklet. ?

   Hahahah barnsliga jag läste ”pruttande rumpor” ?

  -Uppdateringar som: Vi har haft det såå jobbigt här hemma dom senaste dagarna… mer om det på bloggen. OCH när man sen går in på bloggen så handlar det typ om att ens unge/byracka/kompis inte har bajsat på två dagar.
  -Att alla som har instagramsidor som inriktar sig mot heminredning har precis likadant hemma. Samma vas/bord/lampa/prints/kök. För att inte tala om HELGBUKETTEN!!!!
  – Uppdateringar som: kikar in en sväng för att önska trevlig kväll, här har vi gjort det och det och det och det idag och barnen är såååå lyckliga. Nu ska jag och mannen sätta oss i soffan med lite fika/vin/ost/kex/världens jävla buffe och bara vara! ELLER HUR, DU LIGGER I SÄNGEN OCH ÄTER OSTBÅGAR!!

   Jag dog av skratt! Så sant om ostbågarna!
   Bloggarlögn nr2: Jag ligger i sängen med min älskade son/dotter det finns iiiiiiiinget bättre än att ligga tätt ihop i sängen och se när dom sover *massa hjärtan följt av #älskadeunge #blessed osv osv*

   Jo! Det finns väldigt mycket bättre saker för sanningen om att dela säng med en säg t.ex 2åring innebär fötter i ansiktet, små vassa naglar som rivs oavsett hur noga man klipper/filar, svettigt, trångt och att man får ligga i en ställning som skulle kunna beskrivas som dubbelvikt skruvpasta.

   Så njää jag känner mig inte jätte *blessed* som har ett par fötter upptryckta i armhålan och ett oerhört sug efter ostbågar, men går jag upp kommer den där fantastiska 2åringen vakna och vara sjukt jobbig att natta om ? Men what the hell, #blessed #älskadeunge #livet ❤️❤️❤️

  De som vägrar berätta var de köpt ett plagg t.ex (yayanaomi är expert på detta)

  Vet inte om någon redan skrivit det här, men jag var lite sen på det här inlägget och orkade faktiskt inte läsa alla kommentarer, men här kommer min grej;
  Folk som illustrerar ALLT med en selfie.
  Typ ”ska till jobbet nu, är på konsert, fika med bästa, idag blir det en dag på stranden” och det enda man får bild på är människans ansikte. Vänd på kameran!

   +10000000 på den!!!????

  När man filmar långsamt allt som ska serveras till mat. Booken gjorde exakt så idag samt matplatsen gör det ofta på instagram eller instastory… suck

  palmtatueringen
  Tjejer som drar upp snörena på bikinitrosorna över höftbenen/revbenen
  Ditmålade fräknar
  Händer med konformade naglar som håller i ett marmorskal
  Folk uppdaterar sin fb med första förlossningsbilden typ samma dag som förlossningen ägt rum

  -Clickbaits i rubriker och titlar. T.ex. döpa videon till något som de bara pratar om i några sekunder. Videon heter typ ”Mitt värsta sexminne” och i videon säger de att de inte vill prata om det då det är privat.

  -Videos på youtube som heter ”sluta med youtube” fast de inte alls ska det. Även inlägg och videos med hot om att sluta med saker.

  – Uttrycket ”klickat hem”.

  – Uppenbart tillgjorda bilder på t.ex. sponsrade saker, mat, pussen med sambon o.s.v.

  – Dubbelmoral.

  – Dokusåpakändisar som alla startar en youtubekanal när de fått följare.

  – Att be någon foto dig när du ”sover” för att låtsas som att du inte vet om att du blir fotad. Helst ovanifrån, liggandes på mage med täcket som slutar precis i svanken. Helst lite sideboob synlig med och håret framför ansiktet så det inte syns.

  Boomerangfilmer på folk som skålar ?

  Selfie där folk aldrig kan ta en bild rakt framifrån. Måste alltid böja lite på huvudet för att kindbenen ska synas bättre och det asymmetriska i ansiktet mindre. 😉

   ENGLA!!! Ser man henne på bilder som en riktig fotograf tagit så känner man knappt igen henne.

  Den här bilden: https://instagram.com/p/BSjOx9-hq2B/

  Någon började, sen blev det en trend, nu ska alla tjejer ta sån bild med sin kille. Vet inte hur många liknande ”hålla handen” bilder jag sett florera på instagram.

  Spyr påt.

  Boomerang på Instastory
  Ann Söderlunds användning av ordet ”Lex”
  För många pixlar i bilder på bloggar

  Recept?
  Var har du köpt skorna/toaborsten/marsvinet?
  Vilken storlek har du i klänningen/jeansen/hörapparaten
  Från kommentarsfältet.

  Trodde detta inlägg skulle innehålla 200+ roliga stereotypkommentarer men så är det mest nån digital spåtant som gått loss?

  Alla dessa enorma ögonfransförlängningar eller lösögonfransar.

  Att alltid visa upp designerväskan.

  Vet inte om någon skrivit detta men råbiff och skaldjursplatå ?? bitch please liksom!

  FB inlägg där postaren vill framställa sig själv som århundradets ängel för de har i princip räddat världen och sen avslutar inlägget med ”dela gärna vidare”. Det är också det enda inlägget de har, som av en händelse, gjort offentligt också.

  Var gärna godhjärtad och hjälp andra men varför lägga upp det på FB och be andra dela? Kräks på det beteendet. Misstänker att de som gör så är dom som inte ställer upp för andra annat än vid ytterst sällsynta tillfällen. De som är genuint omtänksamma har inget behov att skryta om det…

  Att allt ska illustreras med en sexig selfie som inte har det minsta med ”budskapet” att göra. Svanka, puta, dra ner byxorna så mycket det bara går utan att visa allt, dra ner tröjan över axeln, ett litet slick på läpparna (om det är film) … och så nån helt ovidkommande text som liksom ska berättiga inlägget. ÄÄÄKH!!

  Liksom mantrat ”Gillar att jag vågar gilla min kropp!” och så en bild lik den ovan beskrivna. Som ska vara nåt slags pepp men som bara trycker ner tjejer ännu längre ner i skorna. Tacka fasen för att man ”vågar gilla sin kropp” när man ser ut så!

  Somliga, som tappar Instaföljare likt jordskred men som lägger upp en Live där de ser supersexiga ut och får 1300 nya följare på en dag….. Inklusive massor av dickpics (vidrigt) – men som upprepar med nya sexiga filmer eftersom det ger så otroligt med följare. Varefter samma person idiotförklarar de som jagar följare såsom osäkra och vidriga… Jaha, ja…..

  Mvh Valentina, gnällig människa.

  Glöm inte: Så mycket contouring att deras ansikten skapar en optisk illusion av att de har gått lös med oskärpa-verktyget i photoshop irl!

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

  Hello everyone my name is elizabeth james the most wonderful thing i have ever experience and i need to share this

  great testimony… I just want to say thanks to doctor maraba for taking time to help me cast the spell that brings

  back my ex lover {now my husband},who suddenly lost interest in me after six month of engagement,but today we are

  married and we are more happier than never before,i was truly flabbergasted and shocked when my ex lover stefan start

  begging for forgiveness and for me to accept him back.. I am really short of words and joyful, and i don’t know how

  much to convey my appreciation to you Dr.maraba you are a God sent to restore broken relationship.he deeply enjoy

  helping people achieve their desires, find true love,getting their ex lovers back,stop abusive relationships,find

  success,attract happiness,find soul mates and more,contact him today. and let him show you the wonders and amazement

  of his Love Spell System. He deliver results at his best in real spell casting,email him for help

  odudumaraba@yahoo.com

  LIVSHISTORIA.

  Gott nytt år alla, jag heter Dajana Marazovic, jag är från Österrike, jag vill dela de stora nyheterna om mitt liv till alla och för dem som behöver hjälp i deras liv också, i 16 år har jag lidit, min man kvar mig och gå för att vara med en annan kvinna bara för att hans familj inte älskar mig, också för att jag inte kunde ge honom ett barn, jag var i tårar i 16 år som lider efter att min man skilde mig, jag letade efter en stavning för att hjälpa mig på nätet, jag träffade så många stavningskastor som de alla samlade in pengar från mig utan att hjälpa mig, men den 14 augusti 2017 såg jag ett inlägg av en kvinna på nätet som delade det bra arbetet med en stavningskastare som heter Dr Saheed, jag måste ta modet att kontakta mannen som hjälper henne, när jag kontaktade honom berättade han att mitt problem var löst sedan jag kontaktat honom, efter att han stavade casting, sa han att min man kommer tillbaka till mig på mindre än 24 timmar, vilket händer överraskande för mig ringde min man på telefon och börja ber mig att acceptera honom tillbaka och Detta hände 2017 delar idag denna nyhet för att jag vill att världen ska veta om honom och hans bra jobb, jag är också väldigt glad att säga att jag är gravid nu efter att hans graviditet stavar på mig och för er som behöver någon form av hjälpförhållande, livsproblem, pengeproblem, namnge det, jag råder dig att kontakta Dr Saheed idag och har ditt problem löst här är hans kontaktuppgifter Email: saheedtempleofsolution@gmail.com För direktsamtal och Viber Chat: +27638836445, kontakta honom och leva ditt liv med glädje.

  Jag heter Miss Vicky och jag är från USA. Jag skriver detta
  vittnesmål att berätta för alla som behöver hjälp Oavsett om det är hjälp för
  kärlek, pengar eller något annat finns det bara en plats att gå för att få denna hjälp
  Det finns inget för stort de kan hjälpa dig med vad ditt problem är. jag
  hade kontaktat dem för att få lite hjälp orakeln var mycket förståelse i mina
  situation och mitt problem orakeln berättade för mig allt jag behövde göra för att få
  denna hjälp och vad som krävdes av mig var orakeln alltid där för att svara
  någon fråga jag hade och var alltid snabb att svara på mina frågor eller
  vilket problem jag hade. De kommer att vara där för dig varje steg på vägen och
  kommer att vara vid din sida så länge du behöver dem. Oraklet kommer att lösa
  några av dina problem och få ut det du förtjänar och vill ha. Om du
  vill ha din älskling tillbaka eller du behöver hjälp med någon annan situation allt du har
  att göra är att kontakta den här e-postadressen och be om hjälp. De är omtänksamma och
  förstå och hjälpa dig varje steg i vägen. Jag trodde aldrig på
  magi eller att det fanns någon som kunde hjälpa till tills jag kontaktade det här mailet
  kahunahelp@yahoo.com Om du behöver hjälp så är det e-postmeddelandet som ska kontaktas.

  Tack så mycket

  Jag grät och sköt dag och natt tills det blev så dåligt att jag inte kunde bära den längre. och jag räckte ut till människor som kan hjälpa, jag stötte på den riktiga saken, och det är Dr Ilekhojie. jag gav nästan upp och försökte få min ex-man tillbaka och ha en nöjd familj igen .. jag hade försökt så mycket jag visste och med stavar, välsignelser och extraordinära magiska krafter gjorda, och omedelbart efter 2 dagar kom min ex man tillbaka till mig och han var penitent för allt han gjort. Och nu är mitt liv balanserat och jag är glad igen. Han gav en bra tjänst, och jag tror inte att folk hade känt till Dr Ilekhojie tempel och hans magiska krafter. Du är diamantens grova. Tack Dr Ilekhojie Du är begåvad och du ger dig så fri som du gjorde mot mig. Tack för att du vävde dina magiska kärleksförklaringar för mig. Min man är tillbaka till mig precis som det var när vi först träffade .. från djupet av min själ! Jag är oerhört glad nu. Tack och gud välsigne dig så mycket herrn. Tack så mycket, många uppskattningar .. Här är Doc Ilekhojie Email gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

  Jag har blivit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av Dr.oseco den bästa spellcaster online och jag rekommenderar starkt Dr.oseco till alla som behöver hjälp! .. Jag vill vittna om hur jag kom tillbaka min pojkvän efter att han bryta med mig, vi har varit tillsammans i 3 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan flicka, när jag konfronterade honom ledde det till skvaller och han slutligen bröt upp med mig, jag försökte allt jag kunde för att få han tillbaka men allt till ingen nytta tills jag såg ett inlägg i ett relationsforum om en stavningskastare som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom kärleksspell, först jag tvivlade på det men bestämde mig för att prova när jag kontaktade denna stavning caster via hans email, och han berättade för mig vad jag ska göra och jag gjorde det, då gjorde han en kärleksspell för mig. 28 timmar senare ringde min pojkvän mig verkligen och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han orsakade mig. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, Allt tack vare DR.oseco. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på Internet som Droseco verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: drosecotemple@gmail.com

  Jag har gått igenom relationen saga med min man i 2 år eftersom han fuskar på mig och den här kvinnan är otrogen
  på mig med är böjd på att bryta mitt hem och vi till och med kom till en skilsmässa och bestämde mig för att lämna mig för den andra kvinnan, jag berättade för min vän på kontoret om skilsmässan på tisdag och hon rekommenderade mig till Dr Ilekhojie som räddade mitt äktenskap och tog min man tillbaka till mig och han knepade ner i går och ursäktade allt och svor aldrig att lämna eller fuska på mig någonsin igen och är så glad min familj är tillbaka och mina barn är glada att alla har liknande förhållande problem bör kontakta honom på gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259 jag är så glad min familj är tillbaka och jag vill att alla par ska förstå att skilsmässa aldrig är svaret WEBSITE: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  Jag grät och sköt dag och natt tills det blev så dåligt att jag inte kunde bära den längre. och jag räckte ut till människor som kan hjälpa, jag stötte på den riktiga saken, och det är Dr Ilekhojie. jag gav nästan upp och försökte få min ex-man tillbaka och ha en nöjd familj igen .. jag hade försökt så mycket jag visste och med stavar, välsignelser och extraordinära magiska krafter gjorda, och omedelbart efter 2 dagar kom min ex man tillbaka till mig och han var penitent för allt han gjort. Och
  nu är mitt liv balanserat och jag är glad igen. Han gav en bra tjänst, och jag tror inte att folk hade känt till Dr Ilekhojie tempel och hans magiska krafter. Du är diamantens grova. Tack Dr Ilekhojie Du är begåvad och du ger dig så fri som du gjorde mot mig. Tack för att du vävde dina magiska kärleksförklaringar för mig. Min man är tillbaka till mig precis som det var när vi först träffade .. från djupet av min själ! Jag är oerhört glad nu. Tack och gud välsigne dig så mycket herrn. nu är min man tillbaka till mig bara på 48 timmar, som du har sagt det .. om jag är fullt belönad. Tack så
  mycket, många uppskattningar .. Här är Doc Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259
  WEBSITE: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  Har du något problem stör dig?
  Vill du vinna lotteriet?
  Har du någon sjukdom?
  Är du deprimerad?
  Behöver du läka?
  Vill du ta tillbaka din ex?
  Eller du måste bli gravid etc.
  Jag tar med goda nyheter; Dr Ilekhojie, den stora psykiska / spell-casteren, hjälper dig. Han är mycket bra i stava, så han rekommenderas från långt och nära. Tala med honom idag, han kommer att kunna hjälpa dig. Din integritet är placerad Strikt konfidentiell. Tack! Akpabio kontakta akpabiospells@gmail.com eller ring +2349056543070 dö inte med din sjukdom, röst ut … du förtjänar att vara glad!

  mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit frånskild i 2 månader efter att jag var gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. Hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tänkte att min make skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bodde i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter 1 (505) 900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavmästare gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrade att lämna tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att han försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. Det har gått fyra dagar nu och han vill ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. Han sa att han skulle dö och om jag inte skulle ta tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

  HUR JAG HAR MITT EX EX KONSEKVIK MED HJÄLPEN AV DR ODION …… Hej alla, jag heter Robert Jason, efter 15 års äktenskap bodde jag och min fru lyckligt tillsammans vi älskade varandra så mycket och jag älskade min familj de var min högsta prioritet, tills en morgon hade jag och min fru ett litet argument som jag vet att alla par har eftersom det inte finns några perfekta par i den här världen efter argumentet jag gick på jobbet när jag kom hem kunde jag inte hitta min fru och våra barn, hon packade också sina väskor och barnens och lämnade jag försökte ringa henne men jag kunde inte nå henne, jag gick till hennes väns hus men de kunde inte säga mig var de skulle hitta henne, jag var frustrerad Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag började dricka alkohol varje dag och natt. Jag slutade gå på jobbet, det var en svår sak för mig eftersom hon och mina barn betyder allt för mig att det var som att en del av min kropp lämnade mig, jag kunde inte fungerar bra, en dag surfar jag på internet när jag såg ett vittnesbörd om någon som vittnade om en man c alled Dr. ODION och hur han tog tillbaka sin fru inom tre dagar, jag tänkte inte två gånger om det jag messaged honom och berättade för honom allt som hände mellan mig och min fru och han sa att han tycker att mitt problem är mycket lätt för honom att lösa han sa också att jag skulle lita på honom att min fru kommer tillbaka och jag sa till honom att jag litar på honom och han bad om lite information som jag gav honom, 3 dagar senare kom min fru hem hem med barnen att jag var så förvånad över att se henne att det var som en dröm för mig började hon gråta och ber om ursäkt för mig. Jag sa till henne att det är okej, jag förlåter henne att hon är glad att hon är tillbaka, vi lever nu lyckligt tillsammans. Om du är hjärtbruten för att din fru eller make lämnade dig, kontakta honom via hans e-post för någon form av dödsstavning, skyddsstavning och även för att lösa rättsfall. (drodion60@yandex.com) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

   Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en förtrollning på honom och han lämnade mig och barnet att lida. en dag när jag läste igenom webben såg jag ett inlägg om hur denna stavcaster på den här adressen gethelp05@gmail.com, har hjälpt en kvinna att få tillbaka sin man och jag gav honom ett svar på hans adress och han sa till mig att en kvinna hade en stava på min man och han sa till mig att han skulle hjälpa mig och efter två dagar att jag kommer att få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavskärmaren har kraften att föra älskare tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. Tack för Dr Ilekhojie. Tack! Ilekhojies kontakta gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

  ​För vem det kan beröra, delar jag detta vittnesbörd om världen om möjligt är jag så upphetsad eftersom mitt trasiga äktenskap har återställts och min make har återvänt tillbaka till mig och gör det genom detta medelvärde och idag med all respekt jag vill tacka DR Fayosa för att ha gett glädje glädje och återställning till min fackförening och min familj, jag vill informera er alla om att det finns en trollstav som är verklig och äkta, jag trodde aldrig på någon av dessa saker förrän jag lossade min man för några år sedan till en annan kvinna, jag krävde hjälp tills jag hittade DR Fayosa en manlig stavbeslag Och han kastade en Dove-kärlek till mig och han försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka mitt HUSBAND inom tre dagar efter att trollformeln har gjorts, tre dagar senare, min telefon ringde och chockerande var det min man som inte har ringt mig länge och ber om ursäkt för hjärtsvängningen och berättade för mig att han är redo att ägna resten av sitt liv med mig, ovärderligt släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom och öppnade ögonen för pictu hur mycket vi måste dela tillsammans, när jag skriver detta testament just nu är jag den gladaste och lyckligaste kvinnan på jorden och jag och min man och min dotter vi lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur Det var till och med innan vårt uppbrott, så det var därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd över hela universum. Allt tack till DR Fayosa för det underbara arbete som han har gjort för mig. Nedan finns hans e-postadress: (fayosasolusionhome@gmail.com) eller Whatsap-nummer: +2348151918774 om du genomgår en hjärtavbrott och jag försäkrar dig att när han har gjort mitt för mig, kommer han definitivt att hjälpa dig också, andra slags stavarbete för att kontakta honom.​

  Jag vill bara att hela världen ska veta om det här stavaggregatet jag träffade för en tid sedan, jag kan inte säga allt han gjorde för mig. min fru lämnade mig för 4 år sedan med mina barn. Jag surfar på nätet när jag träffade vittnesbörd om denna underbara man på nätet, jag bestämde mig för att prova det och min fru är tillbaka nu och vi är glada igen eftersom orsaken är för skriven allt jag kan säga är tack så mycket jag är väldigt glad. Och han försäkrade mig att han gör mycket magi inklusive

  Kärleksförtrollning
  Power spell
  Framgång
  Sjukdomens öde
  Graviditetens öde
  Stav för äktenskap
  Typ av arbete
  Skyddstav
  Vinn ett straffregister
  Mycket lycka etc.
  du behöver hans hjälp den mäktiga Dr. Ajayi kontakta honom på den här e-postadressen (drajayi1990@gmail.com) eller lägg till honom på What’sapp +2347084887094 och diskutera ditt problem med honom. Han är en bra man och jag kommer alltid att vara tacksam för honom. Tack.

  Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ”. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post onihaspelltemple@gmail.com eller whatsappnummer +15056336879. Tack alla för att du läste detta fantastiska vittnesbörd.

  Jag skulle vilja dela mitt vittnesbörd med dig från alla människor i världen. Sandra från England Bara the Finder, jag gifte mig med min man för två år sedan och vi började ha problem hemma, slutade att sova i samma säng om de små saker som alltid kommer hem sent på kvällen, dricker för mycket och sover alltid med andra kvinnor på sidan. Jag har aldrig älskat någon annan än honom i mitt liv. Han är fadern till mitt barn, och jag vill inte tappa honom eftersom vi har arbetat så hårt tillsammans för att bli det vi har idag. för några månader sedan är han nu anpassad till att leva med mig och baby, att vara ensamstående förälder kan vara svårt ibland, så jag har ingen
  Jag vände mig och var trasig. mitt hjärta ringde min mamma och förklarade allt för henne, min mor berättade om dr. de andra tre och ett halvt åren, och det var ett mirakel, de kom tillbaka till varandra. Han skickades till Dr.pellar, på hans e-postadress: drpellar@gmail.com
  och för att förklara för honom allt som han hade lovat mig att inte oroa mig för, att han skulle bli fascinerad och få saker att återgå till det sätt vi älskar så mycket igen, och det var en annan kvinnlig anda som kontrollerade min man. mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror att jag sa ok. Så han gav mig besväret, och två dagar senare återvände min kärlek för att be mig om förlåtelse. det är därför jag bestämde mig för att dela mina erfarenheter med alla som har problem med att kontakta Dr.pellar frigjorde många bilar på hans e-post: drpellar@gmail.com
  (1) Om du vill få ditt ex.
  (2) om du alltid har dåliga drömmar.
  (3) Vill du bli befordrad till ditt kontor?
  (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Vill du bli rik?
  (7) Vill du binda din man / hustru
  din för alltid?
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Växtvård
  (10) vinner lotteriet

  Snälla, min kära vän, jag är ledsen för att ha läst det här inlägget, jag ser bara hennes sätt att hjälpa vem som kommer att behöva den hjälp jag har. se till att du läser detta mitt vittnesmål till slutet att det är en livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för alla att höra. Jag var gift i 3 år, och för det fjärde året av mitt äktenskap, tog en annan kvinna bort min älskare, och min man lämnade mig och mina barn, och vi led i två år tills jag träffade en plats där en man med namnet Ytterpräst Dr.Sango hjälpte jag bestämde mig för att försöka hjälpa honom att föra sin älskare hem och lita på mig för att bara skicka honom min bild och hans detaljer till honom och den mannen och efter två dagar när han sa till mig såg jag bilen jag gick in i hus och såg att det var min make och han kom till mig och barnen och det är därför jag är glad att se var och en av er i liknande möte med den här mannen eftersom jag inte kan svära ditt liv. Ett väldigt starkt stavspel och dess stava fungerar mycket bra utan biverkningar om du vill ha mer information om prästen Dr.Sango Lider du verkligen i ditt förhållande nu? Vill du att högpräst Dr.Sangos ingripande i din relation ska hjälpa till att reparera din relation? kontakta honom idag via hans e-postadress: spellspecialistcaster937@gmail.com
  om du har några problem i följande fråga
  (1) Om du vill ha din tidigare återvändande
  (2) om du alltid har dåliga drömmar.
  (3) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
  (4) Om du vill ha en baby.
  (5) Örtvård
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill binda din man / hustru för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Låt människor lyda dina ord och uttrycka din önskan
  (10) E.T.C Case Solution
  Kontakta dem på ditt spellspecialistcaster937@gmail.com e-templ
  och lösa alla dina problem

  Jag vill agera din testament
  Jag heter Sheri från USA
  Det måste vara det vittnesbörd som alla måste läsa, jag är här för att hela världen ska veta om mannen som räddade mitt förhållande, och den här stora mannen heter Dr.Pellar. Det gjorde ett bra jobb för mig att ta med min ex-älskare som lämnade mig och lovade att han aldrig skulle komma tillbaka till mig igen. Tack vare detta insåg jag att att ge detaljer om Dr. Pelar har gett många fördelar till världen för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom, som hjälper dig att reparera detta trasiga förhållande eller ditt äktenskap. Du kan kontakta honom via hans e-postadress: drpellar@gmail.com Kontakta honom så ser du hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande nummer
  (1) Du vill ha ditt ex.
  (2) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
  (3) Du vill åtföljas av män / kvinnor.
  (4) Du vill ha ett barn.
  (5) Du är en entreprenör och du vill vinna kontrakt
  (6) Du vill att din man ska vara din för alltid
  (7) Du behöver andlig hjälp.
  (8) Du har blivit lurad och vill återta dina förlorade pengar.
  (9) Avsluta skilsmässa
  (10) Angivande av pengarritualen
  (11) Vinn valet
  om du behöver hjälp kontakta Dr. Pellar via e-post och han är den som räddade mitt äktenskap och nu är jag verkligen glad att nu hans e-postadress är drpellar@gmail.com

  Jag är här för att berätta om min underbara historia om hur DR WALE återförde lycka i mitt liv. Jag har haft mycket svårt med mig själv i några år och månader. Så den här goda dagen gick jag till den här butiken för att hämta matvaror där jag hörde den här damen berätta för en vän om hur DR WALE hjälper henne också att få tillbaka sin man som lämnade henne till en annan kvinna, när jag över hörde henne har jag val men att dela mitt problem med henne då sa hon att DR WALE kommer att hjälpa mig. därifrån gav hon mig DR WALE-kontakt som jag kontaktade DR WALE och delade mitt problem med honom. Efter att ha berättat för honom alla mina bekymmer berättade han för mig att han kommer att behöva förbereda kärleksförtrollning och kommer att behöva få för artiklar. Så jag betalade för saker han använde för att förbereda kärleksförälskelsen och se min man är nu med mig. Vi avgjorde båda våra passerade och tillbaka tillsammans starka. Allt tack vare DR WALE. Du kan också drwalespellhome@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.