Kenzas möhippa är igång!!!

Kenza:
(null)

Tjo och tjim!!! Hoppas hon får en fantastisk helg med sina vänner!

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Spännande att se om Kenzas vänner, till skillnad från henne själv, faktiskt betalar för sig här i världen. Eller om Kenza snart ”tackar” lägenhetshotell, restaurang, flygbolag etc. i sin blogg och på Instagram. #cynisk

  Hemliga Kinsa gifter sig raderat av CamCam🙂

  Mvh anonym personal

   Oproffsigt av dig att outa det :/

   CamCam, kan du radera kommentaren? Kenza har ju sagt flera gånger att hon inte vill att varken datum eller plats ska komma ut…

    Tack för ditt tips! Sitt bröllop ska de väl ändå få ha ifred kan man tycka…

     Varför då? Heliga Kenza haha. Blondinbellas fling kablas ut och Cattens skulder, men Kenzas svindyra sponsrade bröllop skyddas? Märklig prioritering.

      Ja, faktiskt. Det är hennes största dag i livet som hon vill hålla hemlig och det respekterar jag. På samma sätt som jag inte skulle basunera ut om någon fått barn bara för att en sköterska skrivit det på min blogg.

   Bra att du raderade datum och plats. Man vill ju nästan maila (platsen) och tipsa om att deras egna anställda glatt delar med sig av denna information på nätet… Oproffsigt.

    Det borde man sannerligen maila och berätta! Kolla upp vem som gjort detta! Man lär se på den skyldige!

   Vidrig personal!!! Hoppas hon sparkar allihopa och fixar nya istället till hennes egen dag!!!!

    Nu är det ju inte säkert att det stämmer – det kan ju vara någon som bara vill göra sig märkvärdig men jag har upplyst Kenza om det och om det är rätt info så har hon den informationen.

     Anmäl personal och allt Vad ni vill för jag arbetar ej på hotellet men en hel del andra sponsrade företag deltar i planeringen 🙂 men men anmäl slottets personal ni. Och förlåt trodde man fick skriva spnt här då denna blogg alltid är först med allt men de var ett jävla misstag för då springer Camilla till bloggaren…

      Skriv från samma ip-nummer annars kommer jag avfärda dig som bullshit.

   Jag hade gärna velat veta datum. Inte för att det spelar någon stor roll, men för att se om mitt gissade datum stämmer. 😛 Noll tålamod!

  Jag gifter mig nästa sommar och är redan nervös inför möhippan. Jag har inga vänner liksom. Kommer det bli min syster och jag bara? Sorgligt, haha

  Kenza verkar ju ha hur många väninnor som helst. Ett helt tjejgäng. Liiiiiite avundsjuk

   1) du kanske har nya vänner till nästa sommar. Man vet aldrig vad som händer!
   2) blir det bara du och din syster kommer ni ha minst lika roligt. Gör något ni tycker är kul och njut av dagen tillsammans. Kvalité över kvantitet. Alltid.

   Det är aldrig försent att skaffa vänner! 🙂 Om du känner att du vill, och klarar av det (jag vet inte varför du inte har vänner men är fullt medveten om att inte alla kan ta kontakt med andra människor), så är det bara att tuta och köra! Snacka med folk på jobbet, eller i butik eller online – jag har träffat folk på de mest underliga ställen.

   Det behöver inte vara bara bästa vänner på en möhippa, jag är säker på att du och din syster kan få ihop ett bra gäng så du får en toppen möhippa <3

   Jag har ångest för min möhippa för att att jag INTE vill ha den. Hatar fester och att vara i centrum och vill verkligen inte att mina vänner ska göra något alls. Men det känns liksom tabu och som om min fästmans systrar och familj kommer undra om jag inte har vänner… känns som om jag måste gå med på det fast jag verkligen inte vill och det ger mig sån ångest!

   Det värsta är att min bästa vän som ska vara tärna känner likadant och då får jag ångest för mina andra vänners skull som i så fall kommer undra varför det inte blev någon möhippa. Ååh ångest!

    Man kan bara säga att man inte vill ha någon, man måste inte om man inte vill! Om folk känner dig borde de veta att du ogillar uppmärksamheten liksom 🙂

    Jag var på en superfin möhippa där vi bara åt en god middag hemma hos en av vännerna och drack vin, vi var kanske fem-sex pers. Det var alldeles lagom liksom. Kanske kan din blivande man lite diskret, så att det låter som något han kommit på, framföra till dina syskon/vänner/kollegor/vem som nu kan tänkas ordna en möhippa att du vill ha så lite stoj som möjligt. Min egen möhippa hade gärna fått vara mer sån och jag önskar jag hade framfört det på något sätt.

     Ja en enkel middag hade varit perfekt! Bra idé. Jag har inget direkt ”kompisgäng” heller så han måste nog ändå hjälpa till att samla ihop alla. Umgås mest med mina vänner en och en (vilket såklart också ger mig ångest eftersom de inte känner varandra). Men en middag låter ändå okej. Tack för tipset ❤️

    Jag kan säga att jag tänkte precis som dig M.
    Jag gifter mig nu om en vecka och ja ville verkligen INTE ha en möhippa. Jag va så orolig och hade värsta klumpen i magen hur länge som helst tills dagen väl kom förra lördagen.
    Mina svägerskor och tjejkompisar hade verkligen tagit allt i åtanke som jag sagt till dom och eftersom att alla känner mig så bra så va det inte alls jobbigt utan det blev faktiskt en helt underbar dag!
    Jag är så glad för att dom inte lyssnade på mig och sket i den!
    Det är egentligen inte jobbigare än vad man gör det till och det mesta sitter enbart i ens eget huvud. Se bara till att njuta och tänk på att du ska spendera en dag med dina vänner. Du kommer inte ångra dig! 🙂

   Du kan fira med din syster, mamma, mormor, farmor, faster, moster, kusiner och andra släktingar! 🙂

   Äsch. Hellre att du och din syster har världens roligaste dag än ett stel möhippa med folk du känner lite halvdant.

   Jag kommer gärna på din möhippa ?

    Jag med?

    CamCam dags för ett ”finn en vän – möhippa” inlägg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.