Ställ aldrig frågan!

Viktor Frisk:

https://www.instagram.com/p/BV7yYGUAYdQ/?taken-by=viktorfrisks&hl=en

”Blev det bra?”
Så vida man inte är gjort av stål så ska man inte ställa en sån fråga för det är verkligen som att ge folk grönt ljus att skriva vilken skit som helst under förevändningen att ”Han frågade ju..”
Många av de 345 kommentarerna är positiva men sen finns det riktiga rövhattar som sågar honom och hans nya frisyr vid fotknölarna.
Men Egoina har i alla fall kommenterat snällt med ananaser! =)


I mina ögon är Viktor en kille som förmodligen skulle se bra ut med en potatissäck över huvudet så jag väljer att fokusera på hans ansiktsuttryck istället? Vad är han ute efter?
”Snygg men lite svår kille med hundvalpsögon i motljus?”
I så fall har han lyckats!

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Finns inget värre än de som använder uttrycket ”Nu kör vi!”

  Hård i magen?

  Tycker han ser ut att tänka; snälla, snälla säg att det blev snyggt alt på väg att börja gråta…

  Fast det kan ju faktiskt vara så att han ville ha folks genuina åsikter, att folk faktiskt skulle säga ärligt vad de tycker och därför ställer han frågan (eller vill han ha många kommentarer som en del vill ha när de ställer frågor och därför ställer frågor). Har inte sett vad folk skrivit men varför ska man inte få säga ärligt vad man tycker så länge det inte är direkt svinelakt. Själv tycker jag att det var finare innan, och helt ärligt ser han inte helt nöjd ut själv på bilden.. men fin är han ändå och alltid kul med förändringar.

  Tyvärr tycker håret var bättre innan. Ser så hårt ut med det snaggade håret
  Men gillar honom verkligen. Fin kille ??

   Håller med. Min snubbe kör alltid snaggat på grund av att han är så jävla lat och jag HATAR det verkligen. Han ser ut som nån jävla krim-snubbe med gråa mjukisbyxor, kamphund och halstatuering när han rakar skallen. Tur att det växer ut och att jag tycker så jävla mycket om honom att frisyr är ganska sekundärt.

  Gillade den lite längre varianten bättre men det här var helt ok. Tror inte Victor mår så bra just nu. Verkar vara struligt med kärlek/privatliv… Hoppas han mår bättre snart!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.