Vad sysslar Kissies pojkvän med?

Kissie:

Inte nog med att han ska vara med i varenda blogginlägg och Youtubevideo som flickvännen producerar, nu har Andreas även tagit på sig rollen som Kissies administratör och svarar på kommentarer som är skrivna till henne.

Det börjar bli aningens pinsamt faktiskt, det här att han måste höras och synas överallt i HENNES forum. Och hon verkar vara MER än okej med att hennes kille går hennes ärenden.
Är detta någon typ av nät-chevalerism som jag missat?
Ska det här vara gulligt och omtänksamt? Jag tycker mest det verkar centrumkåtigt men vad vet jag? Det kanske är jag som är extremt o-romantisk som inte vill att M ska föra min talan åt mig?

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    I ena kommentarer skriver han – inget som någon får betalt för att säga

    I nästa skriver han – även om detta är ett sponsrat inlägg???

    Det var det jag hakade upp mig mest på

    Jag tycker att det är

    1) fjantigt
    2) förslaget – Kissie är upptagen, bf fixar klicken ?
    3) om ej ovanstående: too much too soon…

    Skämskudde.

    Hallåååå??? Ett sponsrat inlägg, det får de ju betalt för.
    Varför skriver han att de inte får betalt för att prata bra om maten och i kommentaren under att det trots att det är det godaste någonsin inte har med att göra att det är ett sponsrat i lägg? Vad är det han missar

    Äkta Tinder material.

    Han verkar ju inte fatta något då han motsäger sig själv.
    Det är ett sponsrat inlägg men de får inte betalt för att säga att det är gott…. ehh ok

      Och bedömningen sedan: ”Även om det är ett sponsrat inlägg så kan jag med ärlighet säga att det är de godaste matlådorna i mannaminne”

      Snark.

    Alltså.. Skämskudde!

    CRINGE

    Vad händer bland My’s kommentarer!?

      Tänk att hon släppte igenom dom kommentarerna. Det var alltså anledningen till allt bråk. Mys väninna Michaela låg med Mys andra väninnas man.

      Och My berättade om det för den väninnan som blev bedragen. Och därför började hela gänget hata henne. Dom tyckte hon svek Michaela när hon berättade om det för den bedragna. Är det därför Graaf och alla hatat henne? Det var ju inte My som gjorde fel då. Det var ju Michaela som knullade nån annans man. Orättvist mot My som bara inte ville ljuga för sin bedragna vän.

        Äntligen fick en reda på vad det handlade om. Men varför straffa My så hårt?

        Nej det är inte därför Graaf tog avstånd. Har skrivit varför i kommentarsfältet under inlägget med den svankande bruden

          Vems blogg?

            Denna.. två inlägg ner

      Michela har skrivit o My svarar att ’ du låg med min väninnas man….’ Hmmm vad händer? Går man sedan in på Michelas blogg kommer ett psykolog anförande o direkt riktat till My…????

    Hans konstanta närvaro börjar bli ordentligt obehaglig. Vad sysslar killen med? (liksom hans tjej som går med på det!?)

    Och tack och lov för övrigt att folk ifrågasätter saker de blir sponsrade för och att inte alla bara sväljer allt med hull och hår. Men se hur det gick när några gjorde det; då är det plötsligen näthat.

      Det var jag som kommenterade om att det inte är ok att påverka unga människor att ca 300 kcal inte är en middag att bli så mätt av etc. Och så blev jag plötsligt en ”näthatare”! ?

    Ja, det går till överdrift. Om han nu tycker det är så kul att dyka upp i bloggen på alla möjliga sätt så varför inte skaffa en egen.

      Varför han inte skaffar en egen? För att absolut ingen bryr sig om honom ??

    Jag tyckte inte matlådorna såg goda ut ens och inte blev det bättre av alla kommentarer runt dem från A.

    Är han hennes pojkvän eller PR-agent?! Bara skumt.

    Riktigt pinsamt. Herregud, Kissie är ju vuxen och kan väl försvara sig själv om så behövs? Känns ju verkligen som om han njuter av att synas och höras liiite för mycket.

    Brukade klicka mig in på hennes blogg då och då, men slutade efter att han började dyka upp så ofta. Visst är det gulligt med folk som är nykära, men too much too fast.

    Fattar inte att Kissie är så naiv att hon bara efter bara en vecka blir tillsammans med en kille hon inte ens känner, som hon träffat på Tinder? Hon om någon borde väl vara mer försiktig med sånt efter sina erfarenheter med folk som utnyttjar. Hon måste ju vara korkad. Och detta? Det har ju gått för långt. Pinsamt och tragiskt att följa vad som händer, som alla verkar se förutom hon själv.

      Det får man dock aldrig påtala för Alexandra för det avfärdar hon snabbare än snabbast.

      Det som stör mig är dock att hon inte ens försöker förstå varför läsare reagerar. Jag lovar att om det varit nån annan bloggare än henne hade det lätt kunnat vara Alexandra som starkt ifrågasatte ett sånt förhållande.

    Mycket märkligt. Varför kan han inte bara hålla sig undan? Han är överallt och ingenstans den där killen.

    Utdrag ur sista kommentaren:
    ”HÅLL KÄFTEN”
    ”Jävla rövhål”
    ”är ni efterblivna eller?”
    ”fattar inte vad det är för retarderade offer…”
    ”de är efterblivna”
    ”Vad är det för jävla fel på vissa människor”
    ”är man misslyckad så skaffa för fan ett liv”

    Andreas svar:
    ”Tack för att du hjälper till i nätkärleken!”

    Ok… ?

    De har säkert uppfattat er/vissas irritation över hans närvaro vilket gör att de lägger ut fler triggers och förstärker allt så att folk ska bli mer nyfikna och få mer åsikter.

    Luktar kontrollerande snubbe…

    Jag slår vad om att han är en tvättäkta sociopat.

    Så jävla trött på honom!! Har slutat läsa Kissies blogg sen en dryg vecka. Han är ÖVERALLT!!! Snälla ”C”, kom tillbaka!!!

      Word!
      Jag kommer också sluta läsa den nu. Har läst hennes blogg länge men nu pallar jag inte mer.

      Det var jäkla mycket hon beklagade sig över C för att han aldrig ville synas på bloggen. Öhh, men är inte det snarare ett sundhetstecken!? Eller är det bättre med nån som syns hela hela tiden?

      Eller vem vet, hon kanske var ute efter en kille att ”dela” bloggen och övriga sociala medier med…. I så fall har hon hittat rätt.

    Jag får inte en bra känsla av honom, alls. Att hela relationen började med att han typ skulle gå på dejt med henne ”som underhållning” säger allt. USCH äe

    Känns även som att han tycker att han är så snygg och rolig (asså känns som att han tycker han är extraordinärt rolig) vilket stör mig så mkttttttttt

    Gud, är en sån hater haha

    Haha asså herregud.
    När hon inte ens kan svara på sina egna kommentarer kanske det är dags att byta namn på bloggen? ?

    Kissies blogg har blivit urtrist. Klickar in ibland och har förstått att hon ska åka till Mexico.

    Så då kan ju läsarna se fram emot (enbart) en massa retuscherade bilder på Kissie i bikini…

    Tyvärr har hon inget att komma med sedan hos slutat provocera. Utan provokationer blir hennes blogg platt som en pannkaka.

    Oj. Hybris är ordet. Och att han tackar galna personen som skrev försvarsinlägg trots att hen verkar störd hjälper ju inte saken. Vilket psyko …

    Visst, han har väl rätt att kommentera som vem som helst, men när folk uppenbarligen inte är intresserade, varför styr inte Kissie upp det då. Har hon råd att låta honom hålla på så?

    Han verkar vilja ha rätt i allt tycker inte han är särskilt mogen för sin ålder. Men om dom passar ihop ja.

    Kan passa på att flika in här ang barnmat. Har en kompis med ätstörningar och hon åt helt seriöst barnmat ett tag. Såna på burk från vanlig mataffär. Efter att ha läst det från just den bloggen för ett par år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.