Läckberg är alltså inte gravid.

Camilla Läckberg:

(null)

Skulle man spå graviditeter enbart över lite mage så skulle Tjocka Hetsätarkatten vara konstant på smällen.
Fast vi kallar den inte tjockismage, vi kallar den pondus. ?

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon måste tro att hon är jäääätteintressant.

      Uppenbarligen måste hon väl vara det, eftersom folk sitter och spekulerar? Bland annat i kommentarerna här.

        Tragiskt…

      Typ, intresseklubben antecknar ?

    Har läckberg sillisar? Egentligen vet jag inte varför jag undrar.

      Känns inte riktigt som hennes grej. Men hon kanske har gjort ett lyft 🙂 hur som haver så har jag alltid tyckt att hon är väldigt vacker.

        Tror DEFINITIVT att hon har opererat brösten och antagligen även fettsugning av magen! Har gjort det själv så känner igen looken…

      Om jag inte minns helt tokigt så är hon öppen med sin operation till skillnad från väldigt många andra kändisar.

      Skitsnygga bröst och hela hon med för den delen. Jag är fan avis på alla som ser helt ”normala” ut i 20-30-årsåldern och blir pumpor som 40!

        Ja, Läckberg har verkligen åldras med värdighet. Hon är snyggare nu än när hon var 25 år.

          Ja sen har hon snygga kläder och fräsch i håret och det gör ju mycket.

            Inte svårt att bli fräsch när en sitter på multo dineros.
            /Bitter

        Jap, definitivt en pumpa.

      Öh, jo, definitivt sillisar.
      Något jag tycker är så märkligt är dock att hon bara måste lägga ut en bikinibild som minsann visar att hon inte är gravid. Skulle ju räcka alldeles utmärkt med ett skriftligt meddelande som dementerar ryktet – om det nu var viktigt att klargöra detta för allmänheten. Känns snarare som att hon slår frivolter inombords när hon inser att det liksom är legitimt med en bikinibild (på en -för många-drömkropp) eftersom syftet minsann är att FÖRKLARA SIG med BEVIS. Snark.

    Precis ammat klart andra barnet och kan inte låta bli att bli avundsjuk på de där brösten. Är det silikon tycker jag det är sjukt bra gjort. Är det inte det så wow.

    / Jag ä int bitter.

      Brösten återhämtar sig även efter amning nr 2. Fick små bröst, utan fyllning, som såg 30 år äldre ut efter barn nr 2. Nu tycker jag de är för stora och fylliga och skulle gärna ha en kupa mindre! Så ha hopp!

      Gjorde brösten efter andra barnet och wow så snyggt och naturlig det går att få! Precis sådär dom Camillas! ?? Älskar ÄNTLIGEN mina bröst!

    Haha och folk i tidigare kommentarsfält som var sååå säkra på att hon var preggo ???

    Jag undrar mest, vars är naveln?

      En navel kan se jäkligt spännande ut efter graviditeter. Min mage är platt, ingen extra hud, inga bristningar eller så MEN naveln är helt jäkla deformerad, haha!

      Tycker nästan det ser ut som en opererad mage. Men kanske är något filter?

        Nästan säker på att hon gjort bukplastik.
        Påminner om min som är fixad, och den är lika platt och skinnet spänt… Och snittet ligger under troskanten.

          Just, bukplastik heter det och exakt det var det spända jag reagerade på. Tack för hjälpen att tänka 😀 ❤️

      Definitivt en bukplastik mage med tillhörande navel

    Jag får ta på mig dumstruten. Trodde definitivt hon var det och glömde helt bort den gyllene regeln: du påstår inte att någon är gravid förrän personen själv bekräftar det. Hade ju t.ex. aldrig frågat en kollega. Och ja, ser jag ut sådär över 40 efter 4 barn skulle jag vara överlycklig (och lite arg på folk om de påstår att jag är preggo).

    THK har mer pondus änn dom flesta. Kom igen vi lovebombar THK ????

      Hur gammal är du maria?❤ kram

      Tillräckligt gammal för att våga göra bort mej ??

    Var någon annanstans, än bland några få kommentarerna här, har det spekulerats om att hon är gravid? Uppriktigt nyfiken.

    Om de inte finns fler ställen så gör hon en höna av en fjäder och går ut med ett helt inlägg om detta på sin insta? Som hon vet kommer skapa rubriker i tidningarna? Hoppas inte hon är så törstande på uppmärksamhet.

      Och som jag trodde så har både Aftonbladet och Expressen gjort en artikel om detta. Om jag kan räkna ut det så kan hon! Slår vad om att hon bara läst ett fåtal kommentarer på denna blogg och sen slängt sig på Instagram med bild. Det har nämnts på Flashback att hon såg tjock ut i magen i sin klänning. Thats it gällande var skvallret kommer ifrån misstänker jag.

      Det blir så låg nivå på det hela, f-n hon förstör mina försök att läsa hennes deckare som sommarlektyr efter min operation!

        Som Leif GW sa skriver Läckberg som Nicke lilltroll pratar så du missar ingenting. Läs nåt av Anders de la Motte istället 🙂

          Ja, Läckbergs böcker är verkligen av undermålig kvalitet. Karaktärerna är lika djupa som en labradorvalp och ”deckargåtorna” är lika kluriga som min 7-årings pysselböcker. De kräver ju ingenting av läsaren, så på det viset är de ju bra som underhållning på stranden eller just efter en operation, men risken är ju att man blir så irriterad på böckernas dassighet att stygnen går upp.
          Åsa Larssons deckare är tusen gånger bättre! Det är också lättsam underhållning, men bra sådan. Jag fattar inte riktigt hur Läckberg blivit så framgångsrik, men det är väl just det att böckerna är lättillgängliga och inte kräver någon som helst ansträngning – sånt som många behöver på semestern och så.

            Läst de flesta svenska deckarförfattare och kom på i våras att jag inte läst Läckbergs böcker, har två kvar att läsa nu, vilket är bra kritik från mig. Gillar verkligen hennes böcker, speciellt det vardagliga om Patrik och Erika.

    Önskar mig ett inlägg om CHs senaste inlägg om svaret från justitiekanslern.
    Så man får kommentera lite om cykeln hon cyklar på.

      det var verkligen det roligaste inlägget jag läst idag, snacka om att sväva ut. helvete vilken grandios självbild hon måste ha ???????

        undrar varför hon inte printscreenat svaret o lagt upp dock! hahah. om det ens finns.

          Hon har fått ett svar från någon på kundtjänst med info och svar på de frågor CH skickat in. Det är alltså inte ”justitiekanslern” själv som tagit sig tid att besvara en okänd bloggerska som lever på lögner.

          CH har heller ingen egen jurist trots att hon kaller juristen för ”sin” utan det är en jurist hon ställt frågor till förut.

          Allt ovan är spekulationer men jag tror det speglar verkligheten bättre än vad hennes inlägg gör.

          Vidare idag var jag hemma hos chefen och grillade, vi susade lite på rosévinet och hade lite roligt åt misären (jag vet, vi är hemska, stäms oss CH!!) Eftersom min chef kan rätt mycket mer om ämnet än jag själv så litar jag helt på henne när hon säger att ingen försäkring i världen kommer täcka tillräckligt mycket för att CH ska ha råd. JK kommer heller inte lägga tid på ärendet och CH kommer själv få upptäcka att detta är dött lopp.

          Men undertiden kommer hon svara på alla kommentarer kaxigt, leka självsäker och när hon inte har svar på tal så drar hon ”vi får väl se”-kortet, som om det faktiskt betyder något.

          Nåja, nu ska rosédonnan spendera tid med en existerande pojkvän och öva på att göra barn.

            Jag fullkomligt älskar ”vi får väl se ?”-kortet.

      Jag tycker nästan synd om Catten, OBS nästan! Men hur rolig födelsedag har man om man lägger upp ett blogginlägg om justitiekanslern? Förhoppningsvis börjar verkligheten komma ifatt Catten!

      Var hittar ni det?

    En ursäkt för att kunna visa upp sin kropp.

      Och det är en väldigt fin kropp som fött 4 barn!

        Jag som fött ett barn och är 30 år har inte ens så snygg kropp.

          Gör något åt det då!!

            Sandra: Gå och lägg dig!

            Och stanna gärna under täcket, tack.

          Operera sig kan alla göra

    Bella pratar om sin skilsmässa i podden med yoga girl. Att hon var i en tornado yadayada

      Ujujuj kommer det komma horder av arga kommentarer från folk som överlevt/mist en när och kär i/läst i tidningen om/ en tornado?! Som det gjorde när hon beskrev skilsmässan som en känslomässig tsunami. (Var på hennes blogg, inte här tror jag.)

    OT: Så eftersom catten nu ska driva camcam o Nöjesguiden till rätten kommer tyvärr hennes brottsoffer inte få sina pengar denna gång heller. Enligt cattens sätt att resonera kan detta alltså skyllas på alla ”haters” som härjar i kommentarerna, så tänk på det nästa gång ni kommenterar nåt som har med catten att göra; nu tar ni pengar från brottsoffren… ?Skämskudde någon?
    https://catrinhedlund.wordpress.com/2017/07/07/justitiekanslern/#comments

      Använd den länken istället så får hon ingen trafik till sin blogg:

      https://unvis.it/catrinhedlund.wordpress.com

    Något helt annat – det är väl egentligen inget nyhet att Tyra lider av total brist på självinsikt men hur kan HON som spridit så mycket dynga om folk tåla så lite själv?

    Saker hon skrivit i sin blogg som borde polisanmälts, hur kan hon inte fatta?

    CH kan ta hjälp av sin hemförsäkring att driva målet mot Bloggbevakning, skriver hon på sin blogg.
    Jag ställde frågan vem hemförsäkringen stod på, men kommentaren blev inte godkänd.

      Hemförsäkringen gäller till ett visst belopp och en viss procentsats av det beloppet får man betala själv. Med Cattafnattens rätts-CV skulle jag tro att det beloppet är utnyttjat med råge.
      Good luck liksom… ?

    Jag vet inte om jag är sist på bollen men klonkisarna finns i kopior för 400 pix på Nelly!

    https://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/skor/heels/nly-shoes-427/mule-421190-2486/

    Klonkisar till alla.

      Fula!

    Var det inte Camilla som in i det sista nekade att hon och Simon skulle gifta sig under deras ”White-party”? Och sen visade sig att det var sant. Så varför skulle det vara annorlunda nu? OBS! Tycker det är förjävligt att hon tvingas dementera en sådan privat angelägenhet.

      Tänkte exakt samma som du?

      Tänkte EXAKT samma

      Jag tänkte på annat. För jag har ett liv.

    Men det var en instastory där Polly satt PÅ magen som såg gravid ut. Men hon var väl bara mensig!

    Catten vilken satans försäkring hon lär ha ..

    Off topic, men vem fan är denna Carina Akerlind/Åkerlind som alltid kommentera inlägg om Catrin? Får så konstiga vibbar, nästan lite läskig typ. Jag är inte så förtjust i Catrins beteende heller, men den här Carina verkar ha minst lika stora problem som Catrin.

    Har fått frågan två ggr de senaste månaderna av ytligt bekanta som tydligen tyckte min mage var onormalt stor. Båda kvinnor, och ingen av dem bad om ursäkt. Alltså vad är det med folk som tycker sig ha rätt att spekulera om någons ev graviditet.

    Nu verkar iofs Camilla Läckberg vara rätt nöjd med antalet barn, men är man ofrivilligt barnlös ( vi har ett barn och kan imte få fler) så gör det ont som satan att få frågan! Inre nog med att vi inte kan få det jag önskar mest, jag är dessutom tjock nog för folk att peka på min mage och ställa frågan rakt ut … Kan lova att OM jag vore gravid hade jag berättat det när jag tyckte tiden var mogen, eller så hade det visat sig på annat vis utan att nån behövt fråga.

      +1
      Får också frågan titt som tätt, har ett barn och vill ha ett till. Alla tjejer säger att man får se ut hur som helst men är man i fertil ålder stämmer det inte.

      Är ofrivilligt barnlös och har flera autoimmuna sjukdomar samt undervikt som försvårar allt. Men när jag vägde mer normalt och ibland råkade vara lite rundare om magen (fast petite) så skavde det när människor tog sig friheten att lite förtroligt säga att de såg att man väntade barn och hur kul det var, men trots att man upprepade gånger förklarade att man inte var det och tog illa vid sig (både eftersom jag ofrivilligt är barnlös och har en lång historia av ätstörningar som gör det jobbigt när någon tycker att man har en stor buk), så envisades folk med att ”nä men jag ser juuuu! Vad roligt! Jag skvallrar inte till någon! Jag SER JUUU!!!!” 🙁

        Fy fan för folk! ❤️

    Om hon inte gjort bukplastik så är det ett mirakel att hennes mage ser ut så. 40+ och 4 barn, come on!?

    Ot. Spyr på Calle s’s senaste krönika i Expressen. HÅLL KÄFTEN BORTASKÄMDA UNGE ELLER FLYTTA IFRÅN ÖSTERMALM!!!!!!

    Otroligt ohyfsat att spekulera i andras eventuella graviditeter.

    Hon var även tvungen att visa upp sina bröst också i samband med detta dementerande att hon inte är gravid?

    Gör på samma sätt som min meningsåtsklinads person. Flyttar på svar så att det kan hittas.

    @Veeeeeeeegan….:

    ”Växter har INGET centralt nervsystem och INGEN kognitiv förmåga”
    Det var inget svar på min fråga. Har inte ens något med det att göra. Men…

    Fråga till biolog på Lunds Iniversitet:

    ”Har träd känslor, t.ex vid averkning, gör det ont, vad påverkar ett 12 cm spikad genom trädet?

    Det är en intressant fråga du ställer, faktum är att man inte så noga vet om och vad träd och växter känner. Ganska säkert känner de inte saker och ting som vi gör i alla fall. Anledningen är att träd och växter inte har nerver och hjärna för att registrera känsel och andra sinnes intryck som djuren har. Det har dock gjorts undersökningar som visar att träd, på något sätt registrerar om de är angripna av skadeinsekter. Då börjar de producer kemiska ämnen vilka fungerar som gift för insekterna. Dessutom så kan de ‘förmedla’ kunskapen till andra träd på något sätt. Resultatet kan bli att alla träd börjar att tillverka sina försvarsämnen även om bara några få har blivit angripna.”
    http://www1.biol.lu.se/fraga/?p=726

    Till detta kan jag tillägga att det finns växter som signalerar fara till sina artfränder när någon hugger i plantan och artfränderns reagerar med att omedelbart suga in saven längre in i plantan så att den inte kommer blöda lika illa om den får ett snitt i sig.

    ”INGA emotionella reaktioner. ”

    Detta är faktiskt inget du vet.

    Jag är enig i problemet med köttindustrin, men nu var det inte den vi diskuterande.
    Försök att hålla två saker i huvudet på samma gång.

    ”argument som dina kommer hånas för sin irrelevans – ”växter har också känslor”,”

    1Nu var det inte det jag sade. Jag påstod inte ens att det är så, men jag visade dig indikationer på att växter också kan lida.

    2För inte så länge sedan så var man övertygade om att små bebisar inte kunde känna smärta och än mer övertygad om att djur inte heller kände smärta på samma sätt som människor. De som hävdade att det är så hånades…

    Men du verkar i övrigt vara ett charmtroll.

    Hoppas att du sov gott i natt och att du får en fortsatt bra dag.

      Detta är vad jag svarade på….

      Vegan is the future skriver:
      7 Jul 2017 kl. 11:26

      Till ”the real hmmmmm”:

      Växter har INGET centralt nervsystem och INGEN kognitiv förmåga och INGA emotionella reaktioner. Så nej, att äta rågbröd kan aldrig liknas med att döda ett djur och äta det. Den största problematiken ligger dessutom i att det handlar om en ren industri där tänkande individer far riktigt illa genom hela det inhumana så kallade ”produktionsledet”. Alltså en djurindustri. Detta är något som kommer att vara olagligt i framtiden och argument som dina kommer hånas för sin irrelevans – ”växter har också känslor”, suck…

      Svarar i detta inlägg för det är för många i originalinlägget.

      * Fun fact*

      ”As recently as 1999, it was commonly stated that babies could not feel pain until they were a year old….`

      https://en.wikipedia.org/wiki/Pain_in_babies

      Därför så gav man inte smärtlindring till bebisar när man opererade på dem utan endast muskelavslappnande så att de inte skulle sprattla så mycket.

      Så barbariska var vi för bara nått årtionde sedan, men vissa här, som helt saknar utbildning i frågan, är övertygade att växter inte kan känna smärta.

      Hmm 😉

    More fun fact..

    ”A new study by scientists at the University of Birmingham has revealed a group of cells that function as a ’brain’ for plant embryos, capable of assessing environmental conditions and dictating when seeds will germinate.
    A plant’s decision about when to germinate is one of the most important it will make during its life. Too soon, and the plant may be damaged by harsh winter conditions; too late, and it may be out-competed by other, more precocious plants.

    In a study published today in Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), scientists from the University of Birmingham have shown that this trade-off between speed and accuracy is controlled by a small group of cells within the plant embryo that operate in similar way to the human brain.

    Read more at: https://phys.org/news/2017-06-scientists-brain-seed.html#jCp

      Snabböversättning. Ny forskning visar på att växer för att kunna veta när det ska gro har ett hormonsystem som kan likans vid den mänskliga hjärnan.

      ett mycket intressant stycke följde inte med…

      ”The scientists showed that the ’decision-making centre’ in a plant called Arabidopsis, or thale cress, contains two types of cell – one that promotes seed dormancy, and one that promotes germination. These two groups of cells communicate with each other by moving hormones, an analogous mechanism to that employed by our own brains when we decide whether or not to move.

      Read more at: https://phys.org/news/2017-06-scientists-brain-seed.html#jCp

        SLUTA BOMBA!!!!!

          Och jag som delade upp det på flera kommentarer för att jag visste att just DU inte skulle orka läsa en jättelång en. 😉

            Tänk att vara så mån om att ha rätt till varje pris… tycker det verkar jobbigt.

            Sen var det väl rätt så intressanta rön som framkommit, även om jag har svårt att tänka mig att växter som helt saknar medvetande kan uppleva lidande på samma sätt som t ex en gris eller en get. Att huvudsakligen äta växtbaserad kost tror jag minskar den ”totala mängden” lidande här i världen, även om nu växter vill överleva och föröka sig precis som allt levande vill.

        Det finns inte någon som just läst allt detta du copypastade….

          Åh, blev det jobbig med utrikiska?

          Testa Google translate så går det bättre ska du se. 🙂

            Nä det blev jobbigt när jag såg ditt nick…. men du är dock inte ensam på tronen längre om nick som ger en kalla kårar i detta komentsrsfält.

            Kalla kårar?
            Om du blir rädd när du ser trh som alltid skriver vettiga och intressanta kommentarer så borde du söka KBT, anonym.

          Jag har!
          Jätteintressant!

            Tycker också det var intressant!

            Visst är det. Tanken svindlar nästa lite för mig. 🙂

            @Q: ?

    Måste ha den där bikinin!! Någon som vet var den finns?

    Ganska säker på att fru Läckbergs mage är både fettsugd och skuren i, dvs em fettsugning med bukplastik. Ganska omöjligt annars att ha den magen ca ett år efter att ha fött barn samt vara 40 plus. Men lägger inga värderingar i det. Det var för att visa att hon inte var gravid som hon la upp bilden – hon har inte vare sig hintat eller nekat t op.

      Jag hade köpt ditt svar mer om det var så att du kunde se på formen eller ärr eller liknande men bara säga att det ”är omöjligt” för att hon är 40 år osv tror jag inte på. Varför skulle det vara omöjligt?

        Fettsugningen syns inte efter x antal månader (ofta korsett under kläder en tid). Jag har själv gjort det och tycker att det syns – det blir en alldeles speciell platthet på magen med fettsugning. Om man tränar sig till en så liten mage så brukar det synas muskler, men nu är den bara platt.

        Ärret efter plastiken, som ofta följer fettsugning finns, om Läckberg gjort detta, under bikinibyxan.

      Man kan visst få en platt mage efter man fött barn, ålder spelar ingen roll. Krävs mycket träning o rätt kost.

      Akta, snart åker det upp ett inlägg från Läckberg där hon förnekar detta då rykten förekommit från ”flera håll”. Sen skriver Expressen om det. Vi ska nog inte ge henne fler uppslag för att få den uppmärksamhet hon vill ha… 🙂

    Hon är ju äldre så hon kan snart inte få barn. Simon skulle nästankunna vara hennes son

    Får dåliga vibbar av sådana kommentarer. Som när jag hade gått upp en del i vikt pga medicinering för depression så lade sej allt överskott på buken och jag jobbade då som säljare. Fick frågan om jag var med barn tre gånger och jag kommer ihåg hur otroligt mycket jag tog åt mig. Egentligen dumt då jag borde litat på mig själv och min inre röst (”det är övergående – snart mår du bättre”) OCH metabolism. Folk är fräcka många gånger. Din kropp är ju din egen. Ingen annan ska ta sej friheten att bara ”anta” saker. Kommer ihåg att det slog hårt också pga att jag och min kille kämpat för att bli med barn i flera års tid.

    Ja, det var bara min ”lilla” inflikare ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.