Vad kan han nu ha sagt?

Blondinbella:

Sång och dansmannen, han är allt för rolig alltså!
Vad tror ni han nu sagt eller gjort som fått Bella att nästintill pinka ner trosorna av skratt? Drog han en vits? En snuskig limerick eller gjorde han en klockren imitation av alla fyra medlemmarna ur Abba samtidigt?
Stod på händerna? Körde sten, sax, påse med livvakten iklädd endast mankini eller gömmer han sig enkelt bakom henne och kittlar henne? Jag ser ingen hand i någon armhåla men han kanske kittlar henne uder fötterna?

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Magknip.

    Jag gillar bloggen, men nu känns det som du drar samma infallsvinkel/iakttagelse varv efter varv efter varv efter varv. Gör de inget nytt, bloggarna? Vi vet att Bella skrattar, Catrin ljuger, Schulmans skiter i reklammarkering, Beijer hanterar uppbrott som en 14-åring, Tyra är allmänt verklighetsfrånvänd etc etc. Kan lika gärna läsa bloggens arkiv som de nya inläggen du publicera, det står samma sak ändå. Lite fresh blood, plz?

      Förslag att ta upp:
      – Varför du skrev ett inlägg om Nellie – du skulle ju inte skriva om henne?
      – Varför du tog bort inlägget om Catrin?
      – En kommentar om Blondinbellas senaste pikar mot Odd (att hon tog PMS-medicin för att hon var med honom t.ex)
      – Hur du ställer dig till Tyra och Catrins m.fl. påstådda anmälning mot dig?
      Det känns inte rättvist mot läsarna att du ignorerar alla dessa frågor när du kritiserat andra bloggare för att göra samma sak…

        ! – Vad var det för inlägg om Catrin som togs bort? Kanske har med Catrins mfl anmälning att göra.. Reagerade på ordvalet i dagens inlägg om henne – det var ”lenare” ordval o som att Camilla inte tyckte själv, bara alla andra.

          Att inlägget om Catrins ofödda barns namn togs bort, är inte alls konstigt. Kommentarerna där var vidriga och löjliga. Det nämns på många ställen varför den togs bort. Bara att scrolla igenom..

            Aa – Nä, de kommentarerna ballade ur totalt, så det var bara bra att det togs bort.

            Jag håller med om att det var rätt beslut! Jag hade bara önskat en kommentar som förklarat varför.

          Inlägget om förslag på namn. Jag tror nog jag var den enda som faktiskt gav riktiga förslag.

          Kanske Camcam är lenare nu när Kissie, Andreas, Tyra och Paow alla har ”gaddat” ihop sig mot Camcam och kallar henne mobbare.

        Till !

        Alltså dina förslag är ju EXAKT det man vill läsa om. De enda ja går in här och kollar om det kommit upp nåt. Allt annat om reklam på instagram och bilder på Bells är ointressant… dessa punkter du skrev är ju det man vill läsa !!!

        Mer saker att ta upp: Läckberg Gravid?

          Va? Varför tror du det?

      Det ger också ett tråkigt intryck att majoriteten av inläggen är tidsinställa. Ofta kommer inläggen ganska långt efter att ”nyheten” kom ut (ibland till och med dagen efter), och ämnet har redan diskuterats i kommentarerna.

      Jag förstår faktiskt inte varför så mycket tidsinställs? Camilla jobbar ju heltid med bloggen nu, och det borde inte vara något problem att få ut bloggranskning och nyheter när det dyker upp.

        Till skillnad från dig och mig så är CamCam aldrog hely ledig så även på sin ”semester” så uppdaterar hon flitigt. Jag skulle vilja se dig sitta på ”ditt kontor” och jobba 24/7 i ett helt år. Sjukt otacksam kommentar faktiskt.

          Jag ser inte att jag någonstans ifrågasätter mängden inläggen hon producerar. Det jag ifrågasätter är att hon tidsinställer dem, när det egentligen inte skulle behövas. Varför inte publicera inläggen direkt istället för att ”sitta inne på dem” och vänta tills klockan blir 09, 12, 15 eller 19? Det ger en känsla av standardisering, och kan tillsammans med den låga variationen av ämnen ge bilden av att bloggen blivit ”tråkigare”.

          Det här har jag reagerat på ända sedan hon började tidsinställa inlägg regelbundet, och inget som kommit i samband med semestern. Jag skulle dessutom uppskatta en kommentar från Camilla för att höra hennes tankar om det (kanske har hon en bakomliggande tanke eller inte reflekterat över det?), snarare än få en spydig kommentar om hur otacksam jag är.

          Min uppfattning av din kommentar är att det snarare verkar vara du som läser in otacksamhet i min kommentar, än att det jag skriver faktiskt är otacksamt, vilket säger mer om dig än om mig. Nästa gång du kommenterar kanske du ska läsa noggrannare och tänka efter en stund. Det skulle jag vara ganska tacksam över.

          Dessutom vill jag påpeka att jag har varit student i 5 år, där det utöver schemalagd lektionstid har krävts att vi jobbat med uppgifter både på kvällar och helger. Och inte heller har jag haft ett kontor med diverse ergonomiska redskap. Nej, nej! Jag (och mina medstudenter) har fått sitta i bullriga miljöer på träbänkar och hårda stolar samtidigt som vi ätit vår lunch kall på 20 minuter för att kön till mikrovågsugnarna varit för lång och vi måste göra klart vår uppgift innan seminariet. 😉

          Snyggt försök till att trycka ner mig, men icke sa icke!

            Men jag håller faktiskt med dig, tycker det känns lite smådrygt att det är så mycket tidsinställt… på morgonen, så visst! eftersom att det var många som efterfrågade ett morgoninlägg. Men sen blir det ganska tråkigt.

            A, har du gått på Handels i Gbg? ?

        Ja jättetråkigt. Tex, den senaste som jag minns nu direkt var att Bella åkte ’privatjet’. Bella skrev om det på sin blogg och två dagar senare dök ett tidsinställt inlägg upp här på bloggbevakning. Förstår inte varför Camilla skulle sitta och trycka på den ’informationen’ i två dagar? Händelsen är ju redan över för länge sedan.

    Lustigt ist hur hon pikar odd i den där kry-videon å sen skriver om att han inte tog henne för den hon är mm. Verkar som det riktigt kliar i fingrarna på henne att göra pengar på skilsmässan!
    Annorlunda lät det tidigare.. vem tar henne på allvar eg?

      Var har hon skrivit det?

        Skrev lite fort.. men hon antyder ju stup i kvarten att nåt var väldigt dåligt med odd… och det blir ju förstås reaktioner på allt sånt (vilket hon vet!) eftersom hon tidigare dragit långa haranger om deras äktenskaps förträfflighet.

      I detta fallet tror jag inte det handlar om girighet utan att hon blivit bränd. Odd lämnade Bella, något annat verkar otänkbart.

        Förmodligen eftersom hon måste hävda sig så. Vet att hon svarade på en kommentar med ”nej vi ska inte separera” för inte länge sen. Varför om hon vet att hon vill det, å hon svarar ju aldrig annars på nåt …

    Denna blogg har blivit så tråkig?!

      Hejdå!

        Bye Felicia ?

      Därför den nya skvallerbloggen bjuder på ett mer varierat innehåll =)

        Börjar bli liiiite tjatigt… ?

        Sjukt tjatigt och därför skulle jag aldrig gå in på den.

      Det kanske är så att även bloggare tar semester från dramat och då finns det inte så mkt att skriva om för Camcam.
      Det kan knappast vara hennes fel?

    Men alltså hur många inlägg kan du skriva om hur hysterisk BB är? ?

      Underbart att Isabella blir pikad för sitt skratt i inlägget efter detta! Läser inte Camilla kommentarerna eller var det ännu ett tidsinställt inlägg?

    Det räcker ju att någon säger hej så kiknar Bella.

    Och ja, variera dina inlägg lite. Börja med förslagen du fick här bland kommentarerna.

    Måste bara få säga att om Camilla blir anmäld beror det inte på hennes blogg, utan på kommentarerna.

    Vilket gnäll på BB! Skönt med en glad människa som ler på bild istället för att puta med läpparna och försöker se sexig ut.

    Mer smajl åt folket!

      Absolut! Det jag tror många stör sig på är väl att hennes smile inte känns genuint, iaf får jag känslan av att hon överdriver hur glad hon är och hur bra hon mår för att Odd ska se hur bra hon har det utan honom. Men om hon verkligen är sådär glad på riktigt så är ju det jättehärligt! ?

      Kan man inte bara se vanlig ut?

        Att le och skratta känns väldigt ”vanligt” i mina ögon 🙂

      Precis.. kräks på det där duckface eller vad det heter..? speciellt på personer som verkligen inte kan få till det.. blir bara pinsamt.. ?

    Nästan alla bilder jag ser på Bella drar hon handen genom håret/har handen vid huvudet. Tycker det ser lite fånigt ut men det kanske bara är jag ?

      På första sidan i Bellas blogg finns, om jag räknat rätt, 29 bilder där Bella syns. På två av dom drar hon handen genom håret. På ytterligare en bild har hon handen i närheten av huvudet. På Instagram är det fler händer på huvudet men det är absolut inte så på någon majoritet av bilderna. Så lite överdrivet överdrivet? Du kanske inte ser så många bilder på henne men det verkar ju olyckligt att du, som stör dig så mycket, ser så många av just dom bilderna.

      (ja jag har lite för mycket fritid)

        Älskar att du har räknat <3 menar det på ett bra sätt, jag är likadan! Måste kontrollera haha 🙂

          Haha skönt att inte vara ensam om det beteendet! 😉 känns ju lite nördigt men rätt ska vara rätt. Haha.

            Det ÄR nördigt, och besatt… ??

        Fast var nånstans skrev jag att hon såg ut så på varje bild? Jag skrev att hon såg ut så på *nästan* alla bilder som JAG sett på henne. Hennes blogg följer jag inte, utan får upp bilder på henne ibland på Instagram (på ”söksidan”). Just därför jag reagerar, att jag inte ser så många bilder på henne men dem jag ser är det ofta att hon har en sådan pose.

        (Sen har jag heller inte skrivit att jag ”stör mig så mycket på det”)

          Vid närmare eftertanke kanske jag skulle ha skrivit att jag inte ser så många bilder på henne och att det är därför jag reagerar… Men eftersom jag vet att det är så tror min hjärna att ni automatisk också vet det! ?

            Jag kommenterade ju det också, att du kanske inte ser så många bilder på henne. Men det är ju olyckligt att du bara ser såna bilder, du som stör dig på det (annars hade du ju inte kommenterat det på det sättet du gjorde).

            Men nu vet du iaf att det inte sker särskilt ofta om man ser till hur många bilder hon publicerar på sig själv.

          Lol, kränkt.

    På kry säger hon att PMS även kan bero på hur man har det hemma och nämner att hon själv hade det turbulent innan skilsmässan. Sen bryter hon ut i ett hysteriskt gapflabb. Det är lite random att skratta just där och då.

    Jag skrattar nog när jag blir nervös, undrar om hon gör detsamma.

      Ja det är ju ganska vanligt att nervösskratta. Synd eftersom det ger ett ganska oseriöst intryck :/ och i många fall där man blir nervös är ju just där man hade behövt vara seriös. Haha.

      ”Lite turbulent innan skilsmässan” men hon har ju behövt medicin i något år och poff plötsligt inte längre. Stämmer alla rykten om att Odd var ett svin alltså? Eller försöker hon bara antyda det nu när det eg är hon som blivit dumpad? Vidrigt iaf att hålla på så här publikt. Som hon själv skrivit vid ngt tillfälle: allt det här kan hennes barn läsa om några år. ??

    Alltså, finns så mycket att skriva kring BB så orkar inte bry mig om flams-garvet. Men var det bara jag som reagerade på innehållet i hennes kyl från instastories? Och produktplaceringen på frukostbordet från Katrin Zs märke? Osv osv.

    Åka till Mexico ”i några dagar”?!!!

    Barnen varannan vecka osv. Men det har vi iofs kanske redan avhandlat. ?

    Hm, ja alla pikar mot Odd, det kloka rådet från Telia-vd:n, kry-video, und so weiter…

    Släpp flamsbilderna. Alla kan se dem, ingen bryr sig.

      Jo, massa folk bryr sig. Bland andra jag. Så fortsätt Camcam! 🙂

    Nu ska Bella ta in på spa i helgen. Sova ut och vila upp sig. Håhåjaja, detta hektiska liv.

    OT. Anna bok i senaste avsnittet av livshjulet

      Anna Books sons dom finns nu på flashback

        Vilket litet svin han är!

        Vad är han dömd för innan?

          Det var så jag förstod inte en dom utan socialtjänsten som ingrep, står inte vad för brott det gällde.

        Så vidrigt. Ge sig på en medvetslös 13 åring

          Var inne och kikade. Blä. Outa aset, camcam! Jag skiter fullständigt i om han är myndig eller inte.

            Va? Vad har hennes son gjort?

            Jag svarade här vad domen och straffet blev men det togs bort?

              Ja, han ska inte diskuteras här i den kontexten.

            Tack för svar!

        Googla bara på Anna Book Flashback om ni vill läsa domen, vidrig läsning

          Fy fasen vad vidrigt ? Vilka jävla äckel

    Hej Camilla!! Tänkte fråga kan du kanske skriva en el två kommentarer/reaktioner ang Tyras inlägg syftat till dig?
    Skulle vara intressant och höra din åsikt kring det hela.
    Och hoppas att du vill ta upp detta i ett inlägg.
    Ha en bra dag

    Snälla kan vi uppmärksamma små instagrammare som OCKSÅ ”glömmer” att reklammarkera. Typ bynilsgarden! Blir tokig på hennes överanvändande av snapfilter och folk kommenterar peppigt och är överengagerade i olagliga tävlingar/inte utmärkta samarbeten!

      En annan som har noll koll på reklammärken är Barnplaggsguiden (tillika nuvarande bff till BB). Reagerade särskilt på inlägget om solkräm häromdagen.

      Och Linda Blom,

      Som smygreklamerar Apotekets solskydd:

      http://lindablom.se/2017/june/sahar-tanker-vi-i-sommarsolen.html

      IdaMarie Isaksson också! Har dessutom kommenterat detta på hennes blogg men den släppte hon såklart inte igenom ?

    Ar det bara jag som tycker att hon inte alls ser glad ut pa bilden? Ser snarare anstrangt ut, som om hon rynkar pa nasan for att nagot luktar illa.

    Klart hon skrattar, hon måste ju upprätthålla en lycklig fasad utåt. Man fattar ju att det inte varit så glatt och haj (OBS kul…) five:igt under äktenskapet som det verkat. Antar att hon vill visa odd att hon är gladare än någonsin. Även om han inte läser bloggen så hamnar skrattbilderna lätt i ngn tidning som han kan råka se.

    Du ler inte direkt äkta själv på bild?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.