Bella får kritik för sin Mexikoresa.

Blondinbella:

Andra veckan åker jag till Mexico i några dagar och sista veckan har jag barnen igen.//Bella

Bella avslöjar sina semesterplaner och i dem ingår att åka till Mexiko i några dagar. Några dagar?
Vem åker till Mexiko i några dagar?
Att flyga till Mexiko tar över 11 timmar enligt flygtid.se till stora flygplatser. Att flyga till mindre orter tar betydligt längre.
Läsarna är extremt kritiska till Bellas val att smutsa ner miljön för några dagar i Mexiko och jag är benägen att hålla med.
Att i princip spendera mer tid på ett plan än i Mexiko känns inte helt genomtänkt men så vet vi inte vad hon ska göra där. Kanske ska hennes Content Manager filma henne i den speciella sanden som bara finns i Mexico? När Bella svänger på håret och skrattar hjärtligt mot kameran samtidigt som hon säger:
”Hiii guuuuuuys!!!”
Europeisk sand gör sig icke besvär liksom…

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag kan förstå kritikstormen.
    Samtidigt är jag enormt tacksam över att INTE vara känd och behöva försvara alla val och beslut man gör ☺️

      Om jag själv var Bella hade jag hyrt in personal som skrev ”försvarstexter” åt mig, allt går ju med pengar 🙂
      PS. Heja heja!!!!

    Men hon får väl göra som hon vill?

      Och om alla bara gör som de vill drabbas vi av den värsta humanitära katastastrof sedan andra världskriget. Vänta, det händer ju redan! P.g.a. klimatförändringar, krig, och för att alla gör ju som de själva vill.

        Håller med dej dom med mycket pengar gör ju i massor redan det dom vill. Korta resor kors och tvärs. Vad tjänar det till att kritisera bara jobbigt med sura kommentarer.

    Men herregud, låt en kvinna leva… jag försvarar på inget sätt alla dessa influensers som flyger tvärs över världen varje vecka, och jag vill tro att jag inte hade fattat samma beslut om jag själv hade haft råd med det. Men i slutändan bestämmer ju Bella vad hon vill göra med sitt liv, precis som alla andra.

      Javisst får hon det, men det fråntar ingen att ha åsikter om det. Vi har tack o lov yttrandefrihet i detta landet.

        Självklart inte, det är nog bara jag som inte förstår vitsen med att sitta och brusa upp sig över något sådant i ett kommentarsfält där man vet att personen som det berör varken kommer läsa eller bry sig. 🙂

          Nej, det är sant. Den bortvände behöver ingen predikan. Däremot är det lönt att predika för de i mitten, de som tycker att det är häftigt och goals men som inte gör det än. Vi har en president i ett av världens största länder rent politiskt som påstår att klimatförändringar är fejk.

            Klimatförändringen och Jorden uppvärmning är svåra saker att debattera emot, men däremot kan man diskutera vad det beror på.

            Menar du att dessa människor läser ilskna kommentarer på Bells blogg och på så vis får sig en tankeställare?

            Notera, jag är inte på något sätt emot varken åsikten eller att det bör lyftas, ifrågasätter endast syftet med att vräka ut sig moralkakor på t.ex Facebook eller i kommentarsfält hos stora bloggare. Jag har åtminstone aldrig varit med om att den typ av debatt lett nånstans.

      Håller helt med dig Rebecka. Och OM vi nu ska sitta och hetsa upp oss över ’influencers’ resande så tycker jag att vi kan lägga till Kenza, Janni och Angelica Blick innan vi dömer ut Bellan.

    Lite småkul ändå att GabJoss ratar vaccin men stressar ihjäl sig över att hennes blodsocker låg på 6,7 ?

      Går hon fortfarande inte till BVC heller?

      Hur menar du? Vad har blodsocker med vaccin att göra?

      Åh gud. Läste nu. Hon har alltså ring 1177 för att hon EN gång mätt 6.7 i blodsocker. Hur hon kan noja över det men utsätta sina barn för reell fara genom att inte vaccinera? Orkar ej.

        För att hon tycker att det är mer fara med vaccin.

    Jag kan ju vara helt fel ute men jag tror att Fanny som är MUA är där för att jobba, och att både kissie o bella är där för att gästspela i programmet. Speciellt efter att Bella skrev att hon skulle till Mexico på semester i några dagar, så tror själva resan har en annan anledning och sen kombinerar hon det med några dagars semester.

    Det som talar emot min teori är att jag har svårt att se någon av dem vilja delta i ett program, även om det bara är som ett gästspel, som Paradise Hotel, vilket väl spelas in nu. Kanske finns något annat program som också spelas in nu?!

      Jag vet inte med Fanny och Kissie men Bella brukar ju alltid prata om när hon ska resa och jobba. Hon ska ju alltid understryka hur viktig hon är som reser hit och dit för ett ”jobb”..

        När det gäller tv-program är sånt ibland hemligt, så min teori är att hon maskerar jobb med semester.

      Åh! Det där lät som en väldigt trolig teori!!

      Som när hon skulle vara med i Parneviks men inte fick säga det men berättade om resa till Florida (så man kunde ju ganska lätt gissa).

      Mexiko några dagar, och kissie är där p jobb nu, Fanny osv. Såklart det är jobb!

      Fast hon tjatar ju ihjäl sig om semester nu (Hur konstigt det än är för någon som alltid saknar jobbet när hon är ledig. Men man ”ska” ju längta till semester.) så kanske inte jobb ändå?

      I guess time will tell.

    Förlåt men stavas det inte Mexiko? Med K? På svenska liksom?

      Jo, det gör det ju… =)

      Mexico!

        Määäähiiiiikooooo

    ”Andra veckan åker jag till Mexico i några dagar”
    Det är säkert något jobb – antingen för egna bolag eller något samarbete/inspelning.
    Varför skulle Bella sätta sig ett halvt dygn på ett trist flygplan för egna pengar om hon bara vill ha några dagars semester? Det är faktiskt juli månad och hela Europa och Medelhavsområdet är ju lämpliga för några dagars semester.
    Det bör Bella veta som varit både i Marbella och på Ischia senaste tiden.
    Mexiko (med k på svenska!) är väl ganska obehagligt varmt nu förresten? Som Florida och Karibien?
    I alla fall om vi med Mexiko menar Playa Del Carmen, Tulum, Cancun och andra orter i närheten. Men Bella tänker sig kanske upp på höjderna och kolla ruiner från Aztekerna?

      Det var precis så jag tänkte också.

    Inget inlägg om jockibois hästköp?

    Kissie var där på jobb skrev hon på sin blogg. Kanske Bb också?

    En av Isabellas närmsta vänner Fanny hyr ett hus där över sommaren. Hur kam du inte veta det som har full koll på alla bloggar?

      Så därför åker alla över halva jordklotet för att Fanny hyr ett hus? Vad är det för märkvärdigt med ett hus i Mexiko när det är sommar i Europa?

        Hade en nära vän till mig haft hus där hade jag gärna hälsat på. Vad är det för konstigtmed det.
        Tycker mest det är märkligt att hon som skriver denna blogg ej har koll på det.

          Ja, har man gott om pengar och inte tycker flygresan t o r Mexiko är dyr eller särskilt jobbig så kan man förstås åka och hälsa på.

    När jag var tillsammans med ett ex så jobbade han på SAS och hade 90% rabatt på flygresor. Då valde vi mellan en långweekend i New York (vilket folk inte tycker är konstigt) eller en långweekend i Thailand, vilket folk tyckte var skitkonstigt trots att flygresan är lika lång.. mycket märkligt.
    (Det blev tors-sön i Thailand då shoppingen är billigare där)

      Det tar väl inte bara sex timmar till Thailand? Eller utgick ni från nåt annat land?

        Resan vi kollade på till NY skulle ta 10 h (byte i Frankfurt, var tvungna att resa med SAS eller Lufthansa för att få rabatten). Resan till Bangkok tog 11 h, så det var marginell skillnad.

          Kan vara för att det är lättare med tidsskillnaden när man åker med tiden (new york) än mot tiden. Jag hade hellre åkt till NYC för vet att jag kommer vara ”mindre trött där” än om jag skulle göra ’samma’ resa till Thailand. Men kanske bara är jag. Skulle även kunna va för att folk förknippar storstad med weekend och Thailand med solsemester och då ska man vara där längre.

    Är helt övertygad om att BB blev lämnad. Alla kängor till Odd, att hela tiden visa Hur så himla roligt hela tiden. För mycket. Hela hon är too much. Jag är så trött på Hur så många hyllar BB för sitt entreprenörskap och sitt driv. Det är så falskt. Så himla genomruttet falskt. Ingen känner den riktiga Bella och jag förstår inte varför hon är så hyllad. Vad är hennes ”wow-faktor ”? Vad har HON gjort som är så speciellt?

    När hon var yngre stal hon ett design av ett ungt företag och använde den i ett annat samarbete med ett företag.
    Hon skrev en bok om att vara en mamma efter TRE månader som mamma. (Ok skäms på förlaget egentligen).
    Hon skrev en bok om självkänsla när hälften av boken handlade om att få bekräftelse av andra (igen, det är förlagets miss att de inte kan skillnaden mellan självförtroende och självkänsla.
    Hon har behandlat anställda dåligt.
    Hon har ibland inte kunnat betala sina anställda (egoboost magazine)
    Jag skulle kunna skriva en bok kring vilka lögner hon har dragit. Om ni bara förstod graden av det.
    Hon är uttnyttjat sina barn för pengar. Sålt deras integritet för pengar.
    Hon har sålt sin integritet för pengar.
    Hon har ljugit om sina framgångsrika företag- där de flesta har konkat.

    Cam! Det jag inte riktiga förstår är varför du inte granskar BB på djupet istället för att skriva om samma saker och samma skämt hela tiden. Kvaliten på bloggen sjönk så fort du satsade helhjärtat på det. Varför? Gör ordentliga granskningar istället.

    Och faaaaaaaaaan Vad jag blev typ lite ledsen när jag såg att Yoga girl hängde med BB. Så mycket besvikekse. 🙁

      kanske håller på med att göra en djupare granskning men det tar tid? och därför får vi inlägg om bella utan så mycket innehåll? 🙂 hoppas.

      🙁 – Men det är ju ingen som tvingar dig att läsa ngt som har med Bella att göra överhuvudtaget.

      Kunde inte hålla mer med! Jag tror inte folk vet hur Bella egentligen är. Jag har träffat henne flera gångar då jag själv har varit i företagsbranschen och har några (tillskillnad från henne) lyckade bolag och exit. Hon har inte min respekt alls. Hon är en fjantis person som framstår som en fjortis. Hon skrattar och pratar helt hysterisk och är totalt blank när man pratar med henne. Hon försöker så desperat att vara en del av samtalen, men misslyckas. De som pratar med henne gör det för att de hoppas hon ska marknadsföra deras brand.

      Låt mig summera kort varför jag inte tycker hon är en ”duktig entreprenör”:

      1) Alla hennes bolag som hon drivit själv har gått i konkurs. Alla.

      2) Hennes nuvarande bolag existerar endast tack vare Pingis och hennes kontakter.

      3) Hon snor idéer till både företag och böcker från andra personer. Idéen Egoboost fick hon redovisat av en tjej som hon sedan snodde idéen från, vilket hon inte kunde stämmas för eftersom tjejen inte hade ordat en NDA. Hon utnyttjar folks okunskap och tar credd för andra människors idéer.

      4) Hennes Facebook-grupp är också en kopia av grupper som redan existerar på Facebook (Tjejer som gillar aktier och Aktier för nybörjare – Tjejer). Men ändå påstår hon att det är hon som började hypen om tjejer och aktier, och att det är tack vare henne tjejer gillar aktier. Hon är inte ens aktiv i gruppen.

      5) Hennes inlägg skrivs inte ens av henne längre.

        Mm, mm, mm! Preach honey!

        Till er som undrar varför vi som läser hennes blogg blir så provocerade.

        Hon ska tydligen vara en inspiration. Hela hennes koncept handlar on positivt tänkande och inspirerande företagsamhet. Hon promotar en viss politik i hennes blogg. Många ser upp till henne. Det är en falsk bild de följer. Hon förskönar en svår verklighet och får det att låta som att allt går om man vill. Hur tror ni att unga tjejer påverkas av det? Vilken bild av verkligheten får dom när de inser- oj, det ÄR inte så enkelt att bygga ett företag. Oj, det ÄR INTE SÅ enkelt att kombinera familj och karriär. Oj, jg köpte allt hon har och jag blev pant.

        Va? Undrar ni! Vaddå, kan folk inte tänka självständigt? Kan folk inte skilja mellanand BB karaktären och individen? Nej, det är svårt! Det är mycket svårt. När man som ung person försöker leva hennes liv och inte klarar av det så kommer ungdomar må psykiskt dåligt.

        Om Cam menace verkligen allvar när hon startade bloggen, om att visa sin tonåriga styvdotter att bloggares liv inte är så fager så bör hon fan ta det på allvar och börja riktig granskning, ingen mobbning, Inga kränkningar. Utan en riktig granskning och gör en riktig och viktig skillnad för att förebygga psykisk ohälsa orsakad av sociala medier .

          Håller med om granskning men det ska inte vara sånt som någon känner för mycket av. Med respekt ska det vara.

      Anledningen till varför bloggen blivit sämre är förmodligen för att hon fått så mycket kritik om hur hon skriver om människor. Kan tänka mig att även chefredaktören har med det att göra.

      Samma här hon var ju otrogen!!

    Jag tror hon ska spela in nåt där

    OT men Alexandra (Kissie) har tagit bort ett inlägg från igår där hon åt mexikansk middag med Fanny och hennes föräldrar. Nån hade kommenterat att hon borde ha blurrat en person som råkat komma med i bild. Det var nämligen inte en så smickrande bild.. oproffsigt gjort av Alexandra från början.

      Sen när har Kissie någonting brytt sig om folk i bakgrunden?

    Hennes jobb är att få folk att konsumera mera, hon har sällan på sig en outfit mer än en gång, hon har fler skor än de flesta har strumpor, hon kör en (två?) Porsche, hon bor i ett hus flera gånger större än nödvändigt som inreds på nytt oftare än en vårstädning men att flyga till Mexiko är för mycket för miljön? Bra att veta var gränsen går!

      Du läser inte kommentaret särskilt ofta va?

    Jag kan endast prata för mig själv, men när jag reste till Peru var jag jetlaggad i två dagar efter att vi kommit dit. Har ingen aning, men antar att det är mellanlandning till Mexiko med. Jag mellanlandade i Paris i ca fyra timmar, vilket gjorde att resan allt som allt tog ca 18 timmar. Jag skulle inte vilja gå igenom en sån lång flygning för att endast stanna några dagar. Jag stannade i ca 3 veckor och kände ändå att flygresan var väldigt jobbig. Men det kanske känns snabbare om man flyger i första klass, vilket jag inte gjorde då jag inte har råd.

      En flygresa till Mexiko kan ta 11 timmar, Dreamliner, premiumklass ( inte alls dyrt faktiskt jämfört med economy) och är jäkligt behaglig. Bubbel, snittar, middag, någon drink, någon film, någon film till och snark på det – perfekt för min del iaf. Skulle lätt göra det för 3-4 dagar på plats.

    Hon ska väl hälsa på Fanny i Mexico? 🙂

      Spelar väl eg ingen roll vad hon ska göra, är det INTE jobb så är det sjukt att åka till Mexiko ”ett par dagar”. Tycker jag. Alla gör som de vill så tycker jag som jag vill under tiden. ??

    Skulle du inte kunna skriva ett inlägg och sammanfatta Isabellas resor i år, både de privata och de som är jobb+privat? Det tycker jag vore ett intressant inlägg.

    Jag kände mig som världens globetrotter förra året när jag var både i Nederländerna och i Grekland, haha, behöver nån som Bella som tar ner mig på jorden 😉

    Väljer man som du att åka till Turkiet på semester just nu så ska man vara försiktig med att klanka ner på andras val av semesterorter. Just saying.

      Jag hade samma tanke…. Att inte flyga långt pga av miljöpåverkan är tydligen inte acceptabelt men att stödja en semi-fascistisk regim som bryter mot mänskliga rättigheter är helt ok. Men å andra sidan, svenskar reser gladeligen till både Thailand och Dubai utan någon som helst tanke på läget där.

    Hon ska väl vara med i PH! Ha vore inte det nge….

    Bella har ju själv skrivit att hon inte bryr sig om att upptäcka länderna hon besöker utan att det viktigaste för henne är sol och god mat typ. Varför man då väljer ett land 11 h bort istället för typ Spanien är för mig obegripligt. Om DET ENDA man vill ha är sol och avkoppling spelar väl landet mindre roll, och varför inte göra miljön en tjänst och välja en resort närmare? För jag tvivlar på att hon kommer ”upptäcka vad Mexico har att erbjuda” under dessa få dagar…

    Och jag som flög till Los Angeles för några dagars semester förra året. ?

    En aning off topic kanske, men TACK för att du skriver Mexiko, som det ju faktiskt stavas på svenska, och inte Mexico ?

    Varför skriver alla ”Mexico”? 🙁 Och ”några dagar” kan väl ändå vara 5-6 dagar. Hur länge måste man vara borta för att det ska vara okej att flyga i 11 timmar? Två veckor? Om man flyger i typ ett helt dygn, måste man då stanna där i över en månad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.