Cash is king.

Egoina:

Svar: Ja. Det har jag. Jag får alla stålar hon drar in på var tionde reklaminlägg för att hålla käften.

Egoina har precis sagt upp sig från jobbet för att leva på bloggen och med tanke på att hon inte har ett läsarantal som når upp till Kenza eller Blondinbella så måste hon nog ta ganska många samarbeten för att gå runt.
Enligt bloggportalen ser hennes statistik ut så här – Besök senaste veckan: 82219 – och då har man ungefär en tredjedel av det enligt Google Analytics som är det som företag går efter.
Dock är nog Egoinas varumärke starkare än de antalet unika besökare hon har så hon tjänar nog betydligt mer på sponsrade inlägg än reklambanners som brukar betala per sidvisning mm.

Hur mycket är för mycket?
Hur många ”vanliga” inlägg ska finnas mellan varje reklaminlägg för att det inte ska kännas som att hela bloggen är till bredden sprängfylld av reklam?

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Egoina verkar vara en jävla amatör, till skillnad mot Bloggbevakning o givetvis Catten af Tälje…Dom visningar Egoina har på en vecka har BB o CH på bara några timmar 😉

      Helt ärligt, vad fick du ut av den kommentaren?

        Helt ärligt, vad fick du ut av detta svaret?

        Googla ordet IRONI!!!!

          OKEJ!!!!!

      Hur kan Egoina vara amatörmässig medans CH är… vadå? Bloggproffs?

      Egoina och Catrin Hedlund bör inte ens nämnas i varken samma kommentar eller inlägg. Egoina har så mycket klass, vett, moral, etik, ärlighet och är så laglydig att Catten inte ens kan förstå det. Nämn aldrig dessa två i en och samma kommentar igen, tack.

    Hade jag behövt så mycket reklam för att få det att gå runt så hade jag nog inte haft bloggande som heltidsjobb. Förstår att det är spännande att testa och att det tar ett bra tag och engagemang för att bygga upp något större som håller men det är ju tyvärr så att konceptet blogga på heltid borde innebära att det finns mer tid till att skapa innehåll och då förväntar sig folk det också. När det istället bara kommer reklam så slutar man läsa. Tror hon borde ha byggt ett ännu starkare varumärke redan innan hon sa upp sig.

      Hon sa ju upp sig för att hon var tvungen utifrån sitt mående, så hon hade inte så mkt att välja på. Det eller bli sjukskriven

        Det finns väl andra jobb, som man inte begiver pendla 3 timmar om dagen till?

          Begiver = behöver ?

    Snälla CamCam, lär dig att det heter brÄdden och inte brEdden.

      OCH att man aldrig gör punkt i slutet av en rubrik (please sluta så ska jag inte klaga mer??)

    Catrin Hedlund är även hon medveten om att cash is king. I senaste inlägget hånar hon återigen sina brottsoffer genom att berätta om den förestående åtta dagar långa resan, planerade besök på Gröna Lund och nya solglasögon till äldsta sonen. Brottsoffren skall få pengar ”när jag har betalat klart mina privata skulder”, det vill säga aldrig.

      Jag blir så förbannad av det här. Jag jobbar och sliter och är en hederlig jävla människa, men inte fan har jag som ensamstående råd att åka på resor eller ens att köpa nya solglasögon. Jag blir SÅ SJUKT PTOVOCERAD att någon som ska sitta inne, som betett sig som ett arsle, kan sprätta pengar omkring sig på det här sättet. Så jävla bakvänt.

        Hade jag inte haft några skulder så hade jag ändå haft råd att resa, speciellt köpt ett par solglasögon för 100kr, så det beror nog på vad för typ av jobb/inkomst man har. Och i mitt fall, idag, så får jag ju denna resa i present.
        (Solglasögonen är förresten köpta av egen veckopeng som han sj sparat ihop)

          Du är sjukskriven hela tiden från ditt säljjobb så hur hade du haft råd med dessa 100 kr-solglasögon?

            Har varit sjukskriven 1g från mitt nuvarande KUNDTJÄNST jobb, arbetsgivaren betalar första 14 dagarna sen tar ju försäkringskassan över , så man är inte helt black..

          Hur har han möjlighet att få veckopeng med en kriminell mamma? Är det brottsoffrens pengar han får?

            Har som sagt ett ”existensminimum ” att leva för, så jag menar resonerar man så, även sen när kfm börjar dra och jag har pengar över, men väljer att ge veckopeng för de pengarna, ja då har du svaret

          Men det är ju det, du ska inte ha råd att resa, du ska ge tillbaka pengar till de du tagit dem från.

            Nja hon lär ha existensminimum!

            Får som sagt denna resa i present, och som jag skrev ovan, man har ett s.k ”existensminimum”, även om man inte har ett utdömt fr fk.. och ni som säger / tycker nu” nej det har du inte”, jo det har jag det ser ni väl?
            Kfm har gjort en utmätning senast i mars/april och kunde ej dra något pga för låg inkomst, men de har ett schablonsbelopp som man faktiskt får behålla.

            Hej Catrin!

            När du väl har ett arbete och kronofogden kan dra av pengar direkt från din inkomst så har en vuxen person utan barn ca 3000kr utöver hyra som ska räcka till ALLT. Tror inte du förstår hur lite pengar det är.

            Då kommer du inte få in mer än den summan på ditt konto. Arbetsgivaren betlaar resten av lönen direkt till KF.

            Du skriver att du har en bra lön nu och kan resa och åka på saker med barnen. Då är det väl bara att kontakta KF så att utmätningen kan börja? Förstår att din situation måste vara jättekämpig, men ju snabbare du blir av med skulden desto bättre kanske? Hoppas det kommer gå bra!

          Catrin, du är så dum i huvudet så att det är svårt att ta in… du kan för fan inte ha råd med allt du köper på sjukpenning. Fattar du inte att vi är vuxna människor som arbetar och betalar för oss. Vi fattar hur privatekonomi fungerar. Det är omöjligt att köpa soffa, ”sportbil”, resa, besök på lekland och nöjesfält när allt annat är betalt med det som sjukpenning ger. Inte heller ingångslönen på kundtjänst kan betala för det. Och du har inte ett öre sparat så du kan inte dryga ut med sparade pengar. Det är solklart att du lurat folk på pengar igen.

          Och nej, du väljer inte vad dina pengar ska gå till. Dina barn ska inte ha en spänn i veckopeng. I normala fall tycker jag inte att föräldrars beteende ska gå ut över barn men det finns ingen hejd på dig så så länge de lever med dig ska ni leva som de fattiga kyrkråttorna ni är. Låt barnens pappor ta över ansvaret för du kan inte ens ta hand om dig själv. Ge dem en chans till ett bra liv. Fattar du vad du gör mot dem? Det känns inte i ”mammahjärtat” eller? Din jävla förlorare…

            Men oj, haft en dålig dag?
            Jag ger mina barn pengar om jag vill, skiter fullständigt i vad du tycker. Bilen är mammas, och lekland osv har vi ibland råd med, om jag drar in på annat, i bästa fall så har barnen en snäll mormor som mer än gärna betalar. Stör det dig? Tråkigt, i couldnt care less.

            Jag förstår att du skiter i mig, och vad alla andra tycker. Din totala avsaknad av empati är det enda som gör att du orkar fortsätta. Hade du haft ett samvete eller brytt dig hade du tagit tag i ditt liv.

            Catrin: om du kör din mammas bil regelbundet räknas du som brukaren och ska alltså stå på den. Vilket betyder att myndigheter troligtvis tar bilen ifrån dig. Är du med om en olycka kan mamsomaten bli av med bilen, alternativt inte få försäkringspengar för att du huvudsakligen brukar bilen.

            Lever du förresten på 10,000/mån? Det är existensmininum. Tyckte nämligen se dig skryta om din lön i ett annat inlägg.

            När du sedan lever på riktigt existensminimum med ca. 3000 efter hyran som ska räcka till allt annat… Hur ska du ha råd med sushi, räkningar, lekland, resa och bil? Ska din mamma verkligen betala för dig? Är du 18 eller 30?

      Undra hur länge mitt inlägg om Catrin denna gång får vara kvar?
      Bloggportalen jag skriver på raderade nämligen ett tidigare inlägg, som ansågs bryta mot användarvillkoren…

        Meeeen så störig du är ??‍♀️

    Samma sak med Johanna Toftby. Häromdagen trumpetade hon ut att nu ska hon minsann jobba för oss, hennes bloggläsare! Heltidsbloggare! Yey! Reklam, adlinks och samarbeten! Hela tiden! Men fy den som skriver något negativt, då vaknar tantmobben till liv!

      Tänkte precis detsamma. Känns som 90% av inläggen är samarbeten på Toftbys sida numera.

    Hennes samarbeten har ju varit ganska svajiga och irrelevanta, hon lyckas aldrig göra några intressanta inlägg utan visar bara upp något hon har fått typ. Jämför med Sandra Beijer tex som alltid lyckas göra bra och roliga inlägg som passar bloggen av sina samarbeten.
    Sen är Egoina tyvärr väldigt tråkig i sina vanliga inlägg också. Tror jag har läst fyra gånger att hennes kusin serverade henne en drink när hon var där. Det var tydligen den här veckans största happening.

    Men nu när det ska finnas en egoina-panel som ska få frågor via mail (?!) för att förbättra innehållet kanske det blir ändring.

      Jag har absolut inget emot att det är den största happeningen, det är rätt skönt att få följa någon med ett lugnt liv. Däremot skulle hon, precis som du skriver, kunna utveckla sitt skrivande lite (mer humor som förr?) och därigenom göra inläggen mer intressanta att läsa. För jag tror att många ser hennes blogg som tråkig just för att de jämför henne med alla andra bloggare som idag far och flyger överallt, har 5000 märkesväskor, har samarbeten som endast kändisar tidigare hade kunnat kamma hem, köper svindyra lägenheter och inreder med det senaste. Mitt liv är också ”tråkigt” i jämförelse med det och det är därför så skönt att ha någon som Egoina som bloggar, som man faktiskt kan relatera till.

      Så jag hoppas verkligen att hon fortsätter och utvecklar skrivandet lite när hon återhämtat sig 🙂

      Hon är vansinnigt tråkig. En bra bloggare utvecklar sig, men Egoina varvar endast: dialog med pojkvän, detta lagade jag till middag, reklaminlägg, här festar jag, detta köpte jag på KappAhl, lite selfies och så fler reklaminlägg. Och så härmar hon Beijers stil och språk. Så har det sett ut i flera år (sen jag läste senast) och de få gånger jag kollar nu är det fortfarande likadant. Vill hon kunna leva på bloggen behöver hon nog tänka vidare tror jag.

    Trådkapning: Vilket är den mest onödiga stavningen av ett namn ni stött på? Häromdagen var det en kvinna på mitt jobb som presenterade sig som Sanna. Jag blev helt paff när jag upptäckte att hon skrev sitt namn som ”Zana”.

    Jag vet, jag vet, fritt land och man får göra som man vill (inklusive att föräldrar får stava sina barns namn lite hur som helst)… men REALLY?!

      Hade kvinnan ursprung i MENA? För Zana och Sanaa är två vanliga stavningar på Sanna i det området.

      Precis vad R säger, vanligt hos personer från Kosovo och Albanien också!

      Karåla. Carola alltså. K a r å l a . Nä jag får panik.

      Danni kanske?

        Hahaha, touché!

        Jag tycker dock inte att ett nick under ett kommentarsfält är samma sak… Om jag får försvara mig pyttelite 🙂

        PS. Till er som skrivit ovan: Jag bara antog att tjejen var svensk eftersom hon hade ett ”skandinaviskt utseende”. Det kan ju va som ni skrivit ovan att hon har rötter i Mellanöstern/Balkan och då är ju allting förlåtet!

    Cash is king även för Catrin från Järna.

      Japp, 7 dgr i veckan

        Vad gör du här Catrin?

          Catrin hänger här bara för att hon 1) har inga andra vänner 2) Detta är för henne ett bevis för att hon lever, får syre o vill leva vidare 😉
          3) frågar du mig så e det tragiskt leverne…

          Catrin är stressad eftersom det är några som har gått ihop för att försätta henne i konkurs. När det är gjort blir det existensminimum på riktigt.

          Istället borde Catrin ha lyssnat på f.d. statsministern Göran Persson:

          ”Den som är satt i skuld är inte fri.”

            Nja knappast..

          Vad gör du sj här? Till skillnad fr dig så diskuteras jag här, men inte du..

            CamCam: saker att beundra bland bloggare; denna bloggares överlevnad är mirakulös, alternativt kämpaglöd! ?

            Vi är här för att diskutera OM DIG. Du vet, vi är många som gör det, för du är ute och cyklar. Du hamnar i fängelse efter sommaren you know.

        Catrin: Om du nu så gärna vill betala dina skulder kan du ju alltid sälja resorna du alltid ”får” som du gjorde med upplevelse- paketet din äldste son fick av sin morfar… Går det att sjunka lägre? Kanske om man använder sitt barns mobiltfn för att begå brott…

    Elsa Billgren har köpt ett sommarhus för 5 miljoner??! Förstår ej hur folk utan fast anställning får lånelöfte på så stora summor när en har bostadsrätt också. Någon som kan förklara.

      Hur menar du att Elsa inte har fast anställning? Det är väl inte det enda sättet att tjäna pengar på? Hon jobbar på Äntligen hemma, driver sitt egna företag med Brudklänningsuthyrning och personlig shopping. Sen har hon ju bloggen också, plus att hon gett ut minst en bok (kanske fler, jag har dålig koll). Skulle inte det duga för att få lånelöfte eller?

      Vadå utan fast anställning? Tror du hon lallar runt eller? Hon har ju eget företag, etcetera

      Hon skriver ju att ryktet går att det kostade 5 mille. Jag kollade Hemnet när de hade köpt och har för mig det landade mellan 2 och 3 miljoner, men rätta mig gärna om det är fel.

        2,4 eller nåt sånt. Inte svårt att kolla upp på Hemnet.

    Hahaha! Ja, du får säga till när du ska ha din nästa betalning ?

    Till personen som skrev kommentaren: Jag blev nyfiken och bestämde mig för att räkna (det blir på ett sätt inte helt rättvist att bara räkna mängd blogginlägg då de kan variera i längd och kvalité, men nu gjorde jag det). Den senaste månaden (8 juni – 8 juli) har det sett ut såhär: Totalt har jag skrivit 60 blogginlägg varav 4 är sponsrade, alltså 6,6%. Räknar man in inlägg med adlinks blir det 7 inlägg av 60, alltså 11,6 %. Att räkna in inlägg med adlinks är dock lite missvisande enligt mig eftersom inlägget ju inte är sponsrat, jag har betalt för plagget/produkten själv och hade skrivit inlägget ändå, jag bara tycker det är rättvist att jag får en del av kakan OM det skulle sälja pga mig.

    Jag tar till mig av vad du skriver. Min fråga till dig är egentligen vad som blir för mycket? Vilken nivå är rimlig för dig? Hur mycket reklam är en vettig mängd? Tycker du på riktigt att 11% är, för att citera, ”allting är numera reklam”? Jag personligen tycker att det är på en bra nivå, men är väldigt nyfiken på vad du hade ansett vara ultimat? Annan ”gratis underhållning” (tänker t.ex. magasin, tv, radio osv) har betydligt mer reklam än det här… Folk ska ju få lön, så antingen får man betala för ”tjänsten” eller så får man vara okej med att det är reklam. Dessutom har ju bloggar oftast relevant eller intressanta sponsrade inlägg, om inte kan man bläddra förbi. 10% enligt mig är inte för mycket, men kan hålla med om att det kan bli mycket i perioder exempelvis. ? Kram!

      Jag tycker att Bloggbevakning borde ta in ett och annat sponsrat inlägg. Ett seriöst, typ en gång i veckan.
      För att tjäna lite extra och för att visa hur ett perfekt utmärkt reklaminlägg ska se ut.

        Bara att gå in på Sandra Beijers blogg. Hon gör ett utmärkt jobb med att märka ut.

        F.ö.: Egoinas läser jag då och då och tycker verkligen inte att det är märkvärdigt mycket samarbeten utan många sympatiska texter om vardagen. Jämför gärna med Bella som har blivit en ren reklamblogg.

      Du är as go’! Fortsätt med dina sponsrade inlägg. Älskar att läsa en blogg där allt inte är perfekt och bilderna inte är photoshoppade eller vardagen proppad med saker ingen dödlig människa har råd eller tid att göra. 🙂

      Nu spånar jag fritt. Kan det vara så att vissa upplever att reklamen är mer på Egoinas blogg eftersom den är tydligt utmärkt? På andra bloggar kommer reklamen dolt och hjärnan pausar inte upp och registrerar som regelrätt reklam.

      Jag gillar Egoinas blogg och scrollar bara förbi de reklamposter jag inte gillar och tänker att det är gött att hon drar in cash på det hon gör.

        Jag tror du har rätt i det. Jag upplever det så iaf.

      Du äger, så grymt svar Regina!! ??

      Hej Regina!
      Tack för ett jätteintressant svar på min kommentar. Har tänkt på det lite och diskuterat med vänner som också läser många bloggar.

      Jag håller med om att 10% reklam/adlinks inte är mycket alls, speciellt om man tar bort inlägg med adlinks så det blir mycket färre (och om man jämför med vilken % som är reklam på TV-kanaler så är din blogg inte i närheten!). Jag blev faktiskt förvånad över hur få inlägg det var och tar gärna tillbaka min tidigare kommentar. Så började därför fundera över varför det känns som att det är mycket på just din blogg vs många andras, när det egentligen inte är fallet!

      Jag håller med en tidigare kommentar om att vissa bloggare, t.ex. Sandra Beijer, lyckas skriva sponsrade inlägg som jag verkligen gillar att läsa. De passar in i estetiken och bloggens profil, och känns inte sponsrade alls på något sätt. Kanske är det mycket svårare att skriva en ”vardagsblogg” (alltså inte en blogg som Angelica Blicks etc) och få sponsring att passa in?

      Bloggvärlden får väl fortfarande ses som ganska ny, och läsare som hängt med länge (har läst din blogg sedan BK-tiden) är kanske mer ovana att se reklam i bloggar vs på TV, i tidningar, etc. Jag tycker absolut att bloggare ska få betalt för den tid som de lägger ner för att på många sätt underhålla andra, och den industrin kommer säkert utvecklas över de kommande åren.

      I vilket fall, har alltid gillat din blogg, och får nog fundera en runda till vad det gäller mina tankar om reklam!

        Jag blir så glad när jag läser sådana här typer av kommentarer. Trevlig ton och inga elaka angrepp! Man kan diskutera, funder och omvärdera 🙂 Nu låter jag som en gammal tant, men så får det vara 🙂

        Åh, tack för svar! Trodde inte jag skulle få något 🙂 Jag ska fundera på det här med att få reklam att smälta in bättre. Jag personligen tycker, faktiskt, att jag är ganska duktig på det. Men man kan alltid bli bättre! Tror att personen som skrev att en anledning kan vara att jag märker ut reklam så tydligt också kan vara en anledning. Det finns tyvärr många som inte märker ut det lika tydligt och då kanske man missar att det är reklam = tror att det är mindre. Nu blev jag nyfiken på hur mycket reklam bloggar har generellt, typ om man tittar på topp 30 bloggar i Sverige och räknar som jag gjorde? Kanske orkar räkna någon gång, haha. Jag tror i alla fall inte att jag skulle tillhöra de som har mest.

        Bra poäng det här med att bloggvärlden är ny och det är därför man reagerar. Så är det nog. Tack för ett ödmjukt svar och diskussion med trevlig ton! Och blir glad av att höra att du gillar min blogg! 🙂 Kram!

          Något för Camcam att räkna på kanske? Hade varit väldigt intressant.

    Anis Don Demina avslöjar Jockes framfart som DJ, mycket intressant.

    Hej Camilla!
    Det skulle vara intressant att höra din åsikt om Tyras självpåtagna roll som den oskyldiga ängeln som vill ”stå upp mot allt näthat”?

    På instagram har hon bara fått 100 någonting likes på sitt inlägg om detta. Ganska lite med 60 000 följare. Ingen vågar skriva vad de tycker då de vet att Tyra säkert skulle hänga ut dem som näthatare.

    Kan inte Tyra själv se att hon inte är rätt person att utse sig till någon sorts frontperson mot näthat så borde någon i hennes närhet upplysa henne.

    Det är nästan obehagligt att läsa hennes senaste inlägg där hon skyller all sin olycka på Camcam.

      Tänkte detsamma! Och hon har fått 4 kommentarer varav en från nya bästisen CH!

        Haha! Cattens hjärta och kram är nu borttagen. Var inte dessa två nya bffs? ????

          De är kvar vad jag kan se. Tycker de passar varandra som hand i handske, båda är megadramatiska, notoriska lögnare, har noll självinsikt, är alltid oskyldiga och lever för att synas och höras i media.

      Jag tyckte också att hennes blogginlägg är lite obehagliga. Nu har jag bara läst den här bloggen i någon månad så jag vet inte så mycket om vad CamCam skrivit om Tyra mer än senaste tiden och jag upplever att hon är lika sarkastisk mot alla men jag kanske har fel? Eller har det varit så hemskt som Tyra beskriver? Nu är ju det hennes upplevelse så uppenbarligen upplever hon det så och jag har inget mot Tyra men har liite svårt att ta allt hon skriver på allvar.

        PS! Sarkastisk mot ett roligt och underhållande sätt camcam då jag gillar din blogg och oftast även diskussionen här inne i kommentarsfältet 🙂

      För något år sedan när Tyra hängde ut en av sina anställda på bloggen så ifrågasatte jag det som nätmobbning, något hon själv sade sig vara emot. Sedan den dagen är jag blockad från hennes Instagram. Antar att man inte får diskutera när hon gör något som emotsäger hennes visioner… ?

        Väntar bara på inlägget om att Tyra fick en psnikångestattack av att folk ifrågasatte hennes kamp mot näthatet

    Är det någon här som vet hur det fungerar med att åka utomlands när man har delad vårdnad , behöver man inte tillstånd från den andra föräldern. Försökte fråga Catrin men hon släppte inte igenom frågan, därför blev jag lite extra nyfiken.

      Nej det behövs inget tillstånd för att åka på resa. Däremot så måste båda vårdnadshavarna skriva under en medgivandeblankett när barn under 18 år ansöker om pass.

        Har det ändrats?

        Så var det inte förr. Om en vårdnashavare inte ville att barnet skulle resa så fick man inte ta med barnet.

        Det du skriver stämmer inte, se mina två kommentarer nedan.

      Det beror på vart man ska åka. Det är alltså landet själv som avgör om man måste ha tillstånd från den andra föräldern (typ lika som att det är landet som bestämmer om en behöver ha visum eller ej). Man får kontakta ambassaden eller konsulatet till det land man ska resa till.

      Tex vet jag att det behövs för UK och USA. USA är väldigt hårda angående det, UK kan hända att de inte kollar men OM de kollar så ska du kunna bevisa det.

      Jag bor i UK och reser ofta själv med min son till Sverige. De har aldrig stoppat mig när vi åker in till Sverige (så antar att de inte har den regeln) medan jag blivit stoppad varje gång vi åkt tillbaka hem till UK. Nu flyger jag ju med en lapp från pappan så det har inte varit några problem för mig. Vet dock andra som stött på problem och spenderat tid på flygplatsen innan de har blivit igenomsläppta.

        Ska lägga till att har man ensam vårdnad och man reser in till UK, så får man ha med sig en kopia på pappret som säger att man har ensam vårdnad.

        Och som sagt, man får kolla upp hur det är i det land man ska åka till.

        Httade denna när jag googlade snabbt: https://www.sydsvenskan. se/2016-07-14/finstilta-regler-riskerade-stoppa-hennes-utlandsresa (la till ett mellanslag för att kommentaren inte ska hamna i moderering)

          Är ensamstående med två minderåriga. Har delad vårdnad. Reser ett par ggr/år. Har aldrig haft något slags medgivande dokument med mig på resorna. Aldrig stött på problem. Har dock inte rest med barn till UK eller USA. Samma med den andra föräldern.

            Men om ni inte stött på problem så kan det ju vara för att ni rest till länder där detta inte behövs? Eller hur tänkte du nu? Dessutom kan det ju också vara så att ni rest till ett land där det ingår i deras inreseregler – men att du just den dagen inte blev stoppad för som jag skrev kan det hända också.

            Jag har ett par svenska/norska vänner här i UK. Medan jag har blivit stoppad varje gång jag rest in själv med mitt barn (alltså in till UK) så har den ena vännen aldrig blivit stoppad och den andra vännen blivit stoppad en gång.

    Man behöver ej den andre förälderns medgivande, speciellt inte när jag är boendeförälder 100%.
    Skulle hans Pappa sen om några år neka mig att skaffa nytt pass, så kan rätten se det som en samarbetssvårighet, och det vill nog inte hans pappa…

      Tänk om rätten hade sett dina samarbetssvårigheter istället. Man tappar helt tilltron till rättssamhället efter att ha följt dig.

    HJÄLP! Peg Parnevik har Anna book tänder. Har vi alla haft fel – är detta det nya så kallade svarta???

    Källa: Sommarkväll lördag juli 8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.