Spetsigt!

Petra Tungården:

Tunis har på sig en klänning som ser ut som att den här gjord av någon som kommit över en extremt stor stuv av spets. Bara spets, ingenting annat. 
Haha, det ser nästan ut som taget från en sån där utmaning i Project Runway där deltagarna ska designa och sy ett plagg av ett enda material och någon dragit nitlotten och åkt på spets. Bara spets och ingenting annat.
Dock ser klänningen betydligt snyggare ut på Petra än på bilden från hemsidan. Jag kan inte sätta fingret på vad det är men kanske skorna? Stylingen? Oklart är det.
Det finns även en kort modell som föll mig mer i smaken. Den var mer gullig liksom…

311 dollar får man även punga ut med om man vill gå runt och se ut som en övervintrad brudslöja men det kanske det kan vara värt en het sommardag? Den är ju sannerligen av modellen sval och svalkande i alla fall så någon överhettning riskerar man inte.

För den händige och mer åt det DIY-lagda håller kan jag rekommendera den här hemsidan. Där kan du köpa 10 m spets för 59 kronor och sen är det bara att sätta igång och tråckla. Har du tur hinner du klart med din klänning innan sommaren är slut och det blir dags för bävernylonsoverall igen.

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är ju ute med det senaste, det är ju viktigast. Inte om det är snyggt. Det gäller att ligga liiite före o sedan när den billigare varren kan köpas på kedja, så kan hon kasta brudslöjeklänningen av ren o skär Skam att fler har något liknande..?

    Kolla hennes Instastories. Så jävla mycket omarkerad reklam! Att hon inte lär sig. Suck!

      Det är ju skrivet för 10 år sen, hon var själv ett litet barn när hon skrev det.

      Jag tyckte och tänkte en väldans massa saker för 10 år sen som jag inte tycker idag. Folk växer upp och ändrar åsikter.

        Men tänk om hon tillåtits sterilisera sig som hon ville vid 18 års ålder? Hon var ju skitarg för att läkarna sa nej pga ålder.

      !!!!OBS!!!!OBS!!!!! Senaste nytt!
      Det är fullkomligt normalt att inte ha exakt samma åsikter som man hade när man var ung/yngre. Man växer upp, får andra prioriteringar, mål osv. Herregud sluta leta fel överallt.

      Kram på er och ha en fantastisk söndag!

      Haha jag tyckte exakt som hon när jag var 16, nu räknar jag dagarna innan vi kan fara iväg o ställa husvagnen på campingen ? bäst juh.

      Jag vill inte tänka på vad jag, om jag hade haft en blogg, hade kunnat prestera för dumma blogginlägg när jag var i den åldern 😉

      Hon skriver att hon inte vill handla köttbullar i storpack och campa utan kunna äta ute när hon vill, ta en weekend i Paris och gå på spa så ganska mycket fick hon som hon ville – även om hon är skiljd med två barn!

    Ja GUD vad unga människor idag klär sig KONSTIGT. Och så lyssnar de på sån där dunka-dunka-musik. Tacka vet jag min lokala ”dambutik” med stormönstrade klänningar med lite pärlor framtill. Trendigt nej, snyggt nej, men medelsvennson och det är bannemig den enda stil som jag kan tänka mig.

    Mvh skvallertanterna

    Har du sett Gynnings blogginlägg i bara spets och spritt språngande naken under. Vackert!

    Nej ingen vidare klänning. Ev på bahamas en kväll under palmerna ja kanske där. ?

    ÄLSKAR KLÄNNINGEN

    Är detta ett skämt? Hur ful som helst ju ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.