Sex eller inte sex?

Maxinne Björk:

Det här med Yoni ägg…
En viktig del till detta – visste ni att alla kvinnor som har en vagina är kapabla till att få SJU olika orgasmer?
Kanske gjorde ni det, kanske inte. Jag visste i alla fall inte det innan jag blev introducerad till tantra. Hur kommer det sig att man är 28 år och nu får jag lära mig hur många ljuvliga sätt jag kan få orgasmer på? Borde inte detta varit någon del av sexualundervisningen i skolan? Jag menar, det jag minns från det var typ att man fick en snabb obekväm biologisk introduktion, lite om könssjukdomar och att man måste använda preventivmedel för att inte bli gravid.//Maxinne

……………………………………………………………………………………………………

När han lagt sig på golvet så kom läraren in, även hon var naken.
Hon oljade in sig själv och masserade honom med kropp och händer.
Efter att ha värmt upp hans baksida så fick han vända sig om och så gjorde hon framsidan och till sist masserade hon hans snopp på massa olika sätt. Jag trodde först att det här skulle vara väldigt sexuellt men det var det verkligen inte. Det är helt enkelt en massage där ingen får orgasm, det är meningen att energin ska flöda igenom kroppen.//Margaux

Både Maxinne och Margaux har skrivit om Tantra, Lingam-massage och Yoniägg. (Lingam-massage är en massage av mannens könsorgan).
Jag kan ingenting om Tantra men får så himla mixade budskap från deras inlägg.
Margaxu skriver att det inte var sexuellt alls när den nakna kvinnan masserade mannens könsorgan och att det var en massage där ingen fick orgasm.
Maxinne å andra sidan pratar inte om annat än orgasmer. Sin egen yoni-massage (av det kvinnliga könsorganet) slutade med att hon låg som en våt fläck på golvet och gnydde av alla orgasmer som hon fick av detta.

Så handlar det om sex och orgasmer eller inte?
Eller är det olika för tjejer och killar?
Någon – gärna Maxinne – får gärna förklara för den här förvirrade damen.

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså jag fick lov att hoppa över de här paragraferna, och skulle aldrig klicka in mig för att läsa sådana inlägg. Cringe lvl 9000 på sånt ? blir för personligt även om jag aldrig läst dessa bloggar.

    Alltså jag fattar inte hur detta inte kan vara sexuellt? Lovar att det kommer komma massa äckel ute i samhället som ba ”näää jag ofredande inte någon, bara masserade hens kön!” eller ”nää ingen våldtäkt det här inte, för hen fick ingen orgasm!”

    Så jäkla dumt. Folk får väl hålla på med vad dom vill, betala för sexuella tjänster osv osv men kom inte och påstå att det ej är sexuellt.

      Jag tänker precis som du. Logiken är obegriplig.

      Vilket redan sker! ”Sexuell handling”är luddigare än vad man kan tro verkar det som

    Vad hände med integriteten i samhället? Kanon att Maxinne gillar tantra, prata gärna om det på ett faktabaserat sätt men jag vill inte höra hennes detaljerade beskrivningar av alla hennes blöta orgasmer. Hur resonerar hon egentligen?

      Jag håller fullständigt med!
      Upplys med fakta, inte detaljer om masserande underliv och efterföljande orgasmer (vilka förövrigt inte räknas som sexuella (?!)).

    Herre gud! ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Giv mig styrka.

    Pyssla med va fan ni vill så länge ni inte skadar någon, men varför skriva om det? Kalla mig mossig men sån är jag. ?

    En av mina bästa vänner pysslar med tantra-meditation (alltså inte massage) och menar att det handlar om att kunna hitta den tankeslösa explosion av energi i kroppen som många annars bara upplever vid orgasm/sex. Min vän är man men menar att han inte upplever meditationen som sexuell men att han känner igen avslappningen och lugnet från sexuella upplevelser.

    Jag antar att massagen ofta har samma målbild men beroende på person så är slutresultatet nog en sexuell kroppslig reaktion snarare än en mental avslappning för många. Min vän har mediterat på olika sätt i 20 år och menar att han aldrig hade kunnat börja med tantra innan han kunde meditera på andra sätt först. Kanske är det samma med massagen?

    “Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power.”
    Oscar Wilde

    Var är denna kurs och var signar jag upp. Hade lätt velat ligga som en våt fläck på golvet ??

      Visst, men jag ber dig, ge fan i att berätta om det in i minsta detalj för oss sen. Ew

    Alltså, hur uttalas margaux dietz? Margå die eller? Känner mig dum men undrar varje gång jag ser på hennes namn ?

      Haha hur kan du inte förstå hur dietz uttalas?

        Så himla onödig kommentar, utan att ge svar på frågan! Jag förstår inte heller hur hennes efternamn ska uttalas

          Jag tror det är Margå Diits

        Hur ska jag veta hur det uttalas om ingen berättar för mig? Har aldrig hört nån annan som heter det, vet inte vilket språk det är på heller. Ska jag uttala det som om det vore tyskt franskt eller spanskt? Jag vet ju inte!

          Familjen är från Holland. Och det uttalas som Cam skrev.

      Jag fattar inte heller, margå diets?

        Hittade en podd hon varit med i och där sa hon ”hej jag heter Margå dits”. Mysteriet löst, M3 och A!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.