Har jag suttit för länge på sociala medier?

Monas Universum/Michaela Forni:

Det kanske är dags att lägga ifrån sig datorn ett tag och gå en runda runt kvarteret när man får känslan av att ha gjort en ”full circle” på sociala medier.
Den känslan fick jag nämligen nyss när jag var inne på Fornis blogg och såg bilden till vänster här uppe och genast kände igen klädesplagget som hennes mamma(?) har på sig som det jag såg inne hos Mona igår.

Mona kallar det sitt ”säkra kort i garderoben om man inte är så sugen på umgänge” men jag tyckte den var rätt cool. Jag skriver den för jag är lite osäker på vad det är? En onepiece? En overall? En playsuit?
Kärt barn har många namn.

I morgon beger jag mig ut på en liten Sverigeturné så jag kommer inte växa fast här i mitt soffhörn vilket man annars skulle kunna tro, men kommer givetvis uppdatera bloggen så bra jag bara kan! 

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Praktisk. Där Får nog en tena lady plats. Eller två….

    Ja men det tycker jag ? Ska du med på en promis?

    Vaaaaart ska du? ?

      Småland och Halmstad. OCH ULLARED!!!!

        Jaaa… Halmstad! Välkommen

        Men Skåne då? Du missar ju det bästa med Sverige om du svänger redan i Halland…. ?

    Ingen adlink till den där randiga saken någonstans… jag vill HAAAAA den/det vad det än är ?

    Ha så trevligt på din road trip! Så vill gärna se dina GEKÅs fynd, bildbevis!

    Tack camcam för att du tog dig tid och svarade på min kommentar/fråga ang borttagna kommentarer (i ett annat inlägg). ?

    Vad är det mellan universums ben där på byxkjolen? En påsydd fjäril? Jag ser inte…??

      Jag tror att det möjligen skulle kunna vara ett koppel med skitpåsar fastknutna på.

      Ursäkta på förhand om jag har fel och att det är något fin, handsydd attiralj, men tror faktiskt att det är ett hundkoppel med tillhörande bajspåsar.

        Tack Victoria! Vi skrev visst samtidigt men tror samma sak.

    Har Mona fått hybris när hon heter ’Mona Lundgren Privat’ på Facebook?

      Hybris och hybris. Skulle gissa på att det mest är för att kunder inte ska kontakta henne där?

    OT: vad hände med Bobo Wallmansson som var Hannah & Amandas första husdjur (sen följde: han frisören, han homeopaten, nagelkvinnan Rosanna, etc etc nu är det Michaela Hamilton, Redgert etc). Har Bobo bara dumpats ut deras liv eller?

    Lite off topic kanske men Michaelas sandaler för flattered är slutsålda överallt nu. Minns att de sågades som fan bland kommentarerna hos camcam.

      De kanske blev jätte poppis! Tyvärr så kan det också betyda att de (flattered) tillverkade extremt få exemplar så att det inte krävdes så högt tryck för att de skulle säljas slut. Men jag vet inte, ska de ingå i flattered kollektionen för alltid nu eller är det en pop-up modell?

    Patricia ”fruvidecarlsson” har fått sig en och annan törn inne på Sandra Linders instagram. Bl.a. sa hon till Sandra att Sandra borde göra en abort när hon fick reda på att hon väntade sitt fjärde barn, att det var hennes livs misstag och att det var trashigt att ha 4 barn i deras ålder. Hon hade även lämnat en ”otroligt elak” kommentar anonymt inne på Sandras blogg och när Sandra kollade upp IP och konfronterade Patricia skyllde hon på sin äkta hälft Linus. Ironiskt nog var det inte lika trashigt med fyra barn när hon själv, några månader senare, fick reda på att hon själv var gravid med nummer fyra. Skillnad på folk och folk!

      Hur vet du allt detta? Har Sandra en blogg? ”Fruvide…” har jag följt på Instagram otroligt länge. Hon och Sandra var ju jättebra vänner för inte alls länge sedan. Sjukt att den lilla bloggkretsen ser ut så och att de gör sånt mot varandra, det förvånar mig inte ?

        Hennes blogg är nedstängd, men jag följer hennes instagram. Detta finns under senaste bilden på ett positivt graviditetstest, ifall du vill läsa själv! Ja de var ju enligt Sandra bästa vänner, hon var brudtärna på patricias bröllop.. Är faktiskt inte heller förvånad, svårt att tro att vänskap håller när den grundar sig i länkbyten för att sin egna portal ska växa sig större.

    Kan inte sova!! Sjukt störigt… nån annan vaken?

      Nähä.. får fnula på nåt inlägg till bloggen istället.. hatar dessa nätter när jag inte sover. ? stress stress stress!

        Lider med dig, jag vet precis hur det är. De flesta nätter ligger jag och kör nedräkning, ”somnar jag nu får jag sova 4h… somnar jag nu får jag sova 2 osv”

    Monas inlägg idag…
    KARMA säger jag bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.