Varför delar man detta på sociala medier?

Ex on the beach:

Detta är alltså vad dagens ungdomar ser upp till?
En kille som knappt kan sätta ihop en treords-mening och som kallar sig flickvän för äcklig, kallar henne för hora, säger att hon är billig mm och en tjej som accepterar det?
Det han gör är enbart psykologisk utpressning på henne och använder hennes – i mina ögon ytterst små snedsteg – till att få ett mentalt övertag på henne.

Och VARFÖR delar man sånt här på sociala medier?
Varför?
VAAAARFÖR?!?!?!
Det kan ju knappast vara till deras fördel i något som helst sammanhang förutom det att klänga sig kvar i rampljuset en liten sekund till.
Gudars skymning. Hide your kids.

Tack för tips!

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Helt sjukt. Förstår inte hur hon kan stanna med det aset

  Svara

   Frågan är snarare hur HAN kan hålla på sådär. Han kör ju dessa typiska drag, trycker ner henne och kallar henne för en massa skit. Så jävla tragiskt. Tillslut ”accepterar” hon väl det.

   Hoppas hon inser att detta är fel och sticker illa kvickt <3

   Svara

   Frågan en borde ställa är väl varför han beter sig som ett svin?

   Svara

  Hide your kids 🙂 ja det borde du ha tänkt på när du lade ut bilden på din bonusdotter och förlöjligade henne.

  Svara

   Men ge dig, snacka om att hacka bara för hackandets skull 😒

   Svara

    Nä men gillar inte dubbelmoral 🙂

    Svara

     Fast det Camilla antagligen menar med ”Hide your kids” är ju att dom inte ska se videon och bli påverkade av denna skithög till man. Det har ju inget att göra med bilden Cam publicerade på bonusdottern oavsett om man tycker det är rätt eller fel.

     Svara

      Tack! Jag trodde det framgick. =)

      Svara

   Du tror inte att bonusdottern hade sagt okej till den publiceringen?

   För att citera Anna Book: Dumt att anta

   Svara

    Va är det för bild folk menar?

    Svara

    I den åldern ska man inte behöva be sin bonusmamma att inte lägga upp bilder på sin stora blogg i hånande syfte.

    Svara

     Hånande? Det var askul när Camcams man(?) härmade bonusdottern. Man ser varken fejset eller annat. Tror att Camcams man(?igen) godkänt inlägget innan det publicerades så det är väl helt upp till dom!

     Svara

     Anonym 17:20 – det VAR hånade även om vissa tyckte det var kul. Och att Camcams partner godkänt publiceringen är inte detsamma som att bonusbarnet gjort det.

     Svara

  ”och en tjej som accepterar det”

  Ja, det är så det fungerar till slut

  Svara

  Alltså. Alltså. … *trying to find words*. Nä jag hittar fan inga ord. Fyi, tvi och blä på allt han sa i den videon.

  Svara

  Är gravid och väntar en liten pojke i augusti och min största rädsla är att på något sätt misslyckas med att uppfostra honom att bli en vettig och omtänksam person. Skulle se det som mitt livs misslyckande om han blev en kvinnoförnedrande idiot som snubben i videon 😫

  Svara

   Det faktum att du ens reflekterar över det kommer med all sannolikhet innebära att du kommer uppfostra en ung man med resort för kvinnor❤️

   Svara

    *respekt

    Svara

   Har en pojke på 5 veckor och den rädslan har legat och gnagt hos mig sedan vi fick reda på att det skulle bli en pojke. Hade det gått hade jag haft ett allvarligt snack med honom redan nu 😜

   Svara

   Jag vet! Paniken jag fick när de sa att det var en pojke i magen. Tog mig månader att älta och till slut komma fram till att det är ju upp till mig (och min sambo) att se till så han inte får skeva värderingar. Och man får helt enkelt bara jobba stenhårt på att han ska bli en fin person. Sen tror jag att det faktum att han har två storasystrar kan hjälpa avsevärt.

   Svara

    Jag har en son och jag är inte så orolig. Jag är bra och pappa är bra och vår släkt är bra. (Tyvärr) är det ofta bara så enkelt.

    Svara

     Ja ni verkar väldigt ödmjuka med 😉

     Svara

    Som mamma till två tonårsgrabbar så är min åsikt att man inte behöver jobba så stenhårt faktiskt. Utan bara vara där, lyssna och prata om saker. Jag förstår er oro, snarlik oro får man som förälder till en flicka (utsattheten då snarare) – men med sunt förnuft och närvaro så tror jag att man kommer i mål.
    /Linda

    Svara

  För en gångs skull får man lite.hopp om världen när man läser Youtube -kommentarerna.

  Min gaydar är lite rostig, men ger ändå starka utslag på snubben

  Svara

   … och om han är gay eller inte spelar roll, för att?

   Svara

    Så jag vet om jag kan ragga på honom eller inte. Och sen behandla honom som skit

    Svara

     För att då är du såå mycket bättre än honom. Grattis! 🙂

     Svara

   Han är bisexuell vilket framkom i programmet.

   Svara

  Herregud. Tycker så sjukt synd om henne, det hon gjort är inte nånting att härja om han har liksom legat med någon annan? Hoppas hon inser vilken idiot han är och går vidare med sitt liv. Stackars stackars människa

  Svara

  ”Hon får mig att se dum ut” säger han gång på gång.
  Nej du, det klarar du så bra alldeles själv, tänker jag när jag ser den här videon.

  Vad är det här?
  Varför lägger man ut det?
  Om han tror att han ska vinna sympatier bör han nog ta sig en funderare.
  Han framstår som en idiot. Alldeles på egen hand.

  Dumpa honom. Dumpa honom. Dumpa honom!
  Gå vidare, träffa en kille som uppskattar dig. Punkt!

  Svara

   Exakt det jag tänkte. Han gör ett väldigt bra jobb med det här att framstå som korkad helt på egen hand.

   Svara

  Jag. mår. illa.

  Svara

  Tack Camcam.

  Svara

  Fast jag tycker hon får skylla sig själv som stannade kvar hos honom fastän han gjorde alla de hemska sakerna. Man får faktiskt ta lite personligt ansvar med!

  Svara

   Du förstår inte vad det innebär att bli hjärntvättad. Gå till en psykolog och fråga vad det är som händer hos de här tjejerna som stannar hos killar som behandlar dem dåligt. Genom din kommentar visar du hur dåligt insatt du är gällandd psykologi och beteendevetenskap. Skäms på dig.

   Svara

    Så du menar är att tjejer är så pass tröga som inte förstår när killen behandlar dem dåligt och väljer ÄNDÅ att stanna kvar? Förlåt, men jag skrattar nu

    Svara

     Tjejer som inte förstår att dom blir illa behandlade men ÄNDÅ väljer att stanna kvar?

     Svara

      Dessa tjejer fattar fortfarande inte att de behandlas illa. Kvinnor som blir slagna av sina män tex, som stannar kvar tror inte jag förstår allvaret av en sån relation förrän de har blivit ihjälslagna och då är det för sent.
      Vi första antydan på kontroll ska man lämna!

      Svara

   Googla normaliseringsprocessen.

   Svara

   Det tog mig över 2 år att släppa taget och ytterliggare 2 år att faktiskt förstå hur fel det var. Så nja, det är lite mer komlicerat än så faktiskt.

   Svara

    För mig tog det ÅTTA år och en fängelsedom för hans del. Jag är 40 och han dryga 50 och inte ”tolv” som dessa två.
    De som tror att det är enkelt att lämna ett abusive (hittar inte svenska ordet) förhållande är så fel ute.

    Stackars, stackars tjej…

    Svara

   Nej nej nej, den enda som bär ansvaret är killen i den här filmen. Det är ett klockrent exempel på normaleringsprocessen (http://www.varningstecken.n.nu/normaliseringsprocessenj.

   Jag är volontär i en tjejjour och får höra många historier från tjejer som har varit och är med om hemska saker och beskyller sig själva. Det är tyvärr extremt lätt att manipulera en annan person att det är beteendet är ok. Det skulle inte förvåna mig om den här killen ena sekunden är världens ”snällaste” och ”finaste” och i nästa beter sig just som han gör i videon ovanför. Nu har han dessutom, enligt sig själv, en ursäkt att bete sig som ett svin.

   Det som kanske är ”positivt” just nu är att han har visat sitt sviniga beteende offentligt. I slutändan måste hon själv ta beslutet att lämna men förhoppningsvis har den här tjejen vänner eller familj som kan få henne att förstå att hon förtjänar så mycket bättre.

   Svara

  Tjejen har inte gjort bort sig ett skit iom videon, killen däremot. Var pyskiskt misshandlad av min kille som 16-åring. Han fick mig till slut att tro att jag inte var vatten värd. Tog 6 år efter uppbrottet tills jag var mitt vanliga jag igen. Får liknande vibbar av den här killen som mitt ex.

  Svara

  Så.Jävla.Tragiskt

  Svara

  Alltså, vad ska man säga!!?? Det finns flera par av denna ”sort”. Är det kanske ganska typiskt för många Xen på stranden, att ett förhållande ska se ut så?! Tror dom att det är vägen till rampsljuset, rödamattan??! Tragiskt och skrämmande.

  Svara

  Han har vært tilsammans med Norges største bloggare, Sophie Elise. Google Robin + Spohie Elise så får ni lese hvilken idiot han er. Hoppas hon har familie/vennner som hjelper henne langt bort.

  Svara

   ”Tidligere i år havnet den unge svensken (Robin) i søkelyset da Seoghør.no kunne avsløre at han stod tiltalt i Oslo Tingrett etter en voldsepisode i Oslo natt til 2. juli 2015. Robin Johansson ble funnet skyldig på alle tiltalepunkter og dømt til tre måneders ubetinget fengsel.”

   Svara

  Jag kollade på några avsnitt av ex on the beach och var helt säker på att den där killen var gay?!

  Svara

   Han svingar åt båda hållen 😉 Precis som jag, då får man 100% bättre utbud av människor 😉

   Svara

  Den där Robin… om mitt ex hade en youtube-kanal.

  Mår på riktigt dåligt av att se det där och lider så förbannat med tjejen. Hoppas hon inser sitt värde och hur kärlek och relationer faktiskt bör vara och springer för glatta livet.

  Svara

  Alltså, tittar de ens själva på klippet? De bråkar juh hela jävla tiden. Han smutskastar henne och hon sitter bara och försvarar sig.

  Gå isär, säg upp kontakten och va singlar tills ni har mognat.

  Åh denna jävla hets på att lägga ut ALLT för allmän beskådning! FY!!

  Svara

  ”Varför lämnar hon inte” Har du som ställer dig den frågan levt i ett destruktiv förhållande? Förmodligen inte för då hade du aldrig ens tänkt den tanken.

  Jag har själv levt i ett destruktivt förhållande i många år. Många tror att om man tex skulle bli utsatt som tjejen i klippet blir så skulle man lämna direkt. Det trodde jag också… tills det hände mig. För tro mig, när man är på botten och tryggheten har förvandlats till en mardröm så är man inte stark. Och det blir inte bättre när människor frågar varför man inte går. Svaret på den frågan är väldigt enkel, man har inte kraften och orken för man tror själv på orden som man ständigt får höra ”Du är sjuk i huvudet” ”Du är så jä*la äcklig” osv.

  Det jag mest undrar över är VARFÖR ingen frågan h*n varför denna kallar en annan människa äcklig, sjuk i huvudet osv. Varför ”ger man sig på” den som redan ligger istället för att hjälpa den upp och värja mot dessa ord??? Så länge ni frågar ett våldsoffer varför denna inte lämnar, lika länge bidrar Ni till att personen inte orkar ta steget och lämna.

  Snälla, tänk er för innan ni säger/skriver något.

  Och till tjejen i klippet, Jag och flera med mig vet vad du går igenom. DU är inte ensam och det finns hjälp att få <3 Du förtjänar att bli behandlad med respekt och du är värdefull

  Svara

   Jag förstår helt varför hon inte lämnar – jag har själv varit i ett liknande förhållande och man får väl bara vara tacksam över att sociala medier inte fanns då.

   Svara

  Ja, dumpa honom! Förstår inte hur alla (bland annat de i EOTB-huset) tycker att det är HON som är den dåliga partnern????

  Såklart man får säga till någon att om jag hade varit singel hade jag velat haft sex med tvillingar. Såklart har man rätt till en egen sexualitet, fantasier och attraktion till andra personer. Han kan inte bestraffa och kontrollera henne för det?

  Typ ”eftersom du är attraherad av någon annan tänker jag ligga med massa andra nu”.

  Läste också att han hade varit sur över att han inte var hennes number one i EOTB, utan att de känslorna hade kommit senare. Såååå hon får inte heller ha ett past liksom. HÄRLIG KILLE!

  Svara

  Han verkar vara en sorglig person, som en jättebebis med offerkoftan på och sedan kallar han henne för diverse otrevliga ord.
  Bryt upp och gå vidare, är mina råd till tjejen i klippet.

  Svara

  Fyyy, vilken obehaglig smak i munnen jag fick av detta klipp 😨
  Han ska sitta och berätta vad hon gjort och hur fel hon betett sig, hon får liksom inte göra det själv…
  ” Och jag kunde inte ens pussa en tjej när hon åkt hem till Sverige” nä men ligga med en annan tjej funkade tydligen…

  Nej, usch vilket osunt förhållande för båda parter.

  Svara

  Vilket jävla vider, på ren svenska. Lite hårt kanske men fan vad arg jag blev när jah såg det här.

  Svara

  Jag tycker hon verkar så himla snäll.. jättegullig tjej!

  Svara

  Usch, blir såå ledsen när jag ser det här 🙁
  Påminner om min kompis som blir psykisk misshandlad av sin kille, och de flesta förstår detta förutom min kompis. Så manipulativ och hjärntvättande och äcklig människa. Som samtidigt är så bra på att prata och vänder allt emot henne och får hon att tro att det är hon som har gjort fel och ska be om förlåtelse när hon inte gjort ett skit fel.

  Förlåt för rörigt, men blir så himla ledsen då detta påminner så mkt om min kompis 🙁 ’

  Ni tjerer som lever i såna destruktiva förhållanden och inte tror ni är värd bättre än skit – Ni är värt så jävla mycket bättre, nii är värda guld och livet är NU! Snälla, lyssna på omgivningen och ta er ifrån detta, ni är förblindade för att se hur illa det egentligen är. Tro mig, lyssna på era nära och kära! Det är bara ni som kan rädda er själva, och vi kmr finnas här för er. Även fast det gör ont att förlota erat, vad ni tror, livs kärlek, så lovar jag att ni kommer må 1000 ggr bättre sen när ni tagit er upp ut skiten och ser allt klart igen.

  <3<3<3<3 all kärlek till er <3<3<3

  Svara

  Usch vad tragiskt 🙁
  Stackars tjej!

  Svara

  Alla som säger att det bara är att gå… det är inte så djävla lätt. Man blir liksom hjärntvättad. Man tror ingenting om sig själv osv osv..

  Har också levt i sånt förhållande .. ☹️

  Svara

   Tjejen i videon:

   GÅ NU!! Det kommer ALDRIG bli bättre

   Kraaam

   Svara

  Glöm inte att detta också är samma kille som det skrevs om för ett tag sedan… han som tyckte att tjejer ska väga högst 50 kg eller hur det nu var för att vara attraktiva enl honom. Så patetisk kille.

  https://nyheter24.se/noje/kandissverige/875998-ex-on-the-beach-profilen-du-ska-vaga-50-kilo-gumman

  Svara

  Vilka är dessa?

  Svara

  Sa hon precis att hon skulle genera pengar? Sa hon det eller hörde jag fel? Måste menat generera pengar väl?

  // Har för mycket fritid

  Svara

   She did. Twice.

   Svara

  Är det inte en enda här som reagerar på det hon gjorde? Jag tycker inte alls han trycker ner henne för mkt, hon pussade fan en kille och sa ”jag har alltid velat ha sex med tvillingar” till killarna som klängde på henne. Jag hade fan blivit ledsen om min kille gjort så. Varför tar ingen upp det?

  Jag tycker han har en hård ton med all rätta. Det är äckligt när ens partner vacklar på otrohetskanten sådär, oavsett om det är killen eller tjejen.

  Nej detta är inte kvinnohat, jag hade tyckt exakt samma sak om rollerna är ombytta.

  Svara

   Ber om ursäkt i förväg men du är ju fan idiot.

   Svara

    Vill gärna veta varför du tycker att jag är en idiot.

    Svara

     För din logik verkar vara att om man gör något ”fel” är man värd att behandlas som skit, vilket för mig är helt obegripligt.

     Svara

   Exakt! Det är ta mig f*n redigt j*vla pinsamt att läsa dessa kommentarer!

   Svara

  Obehaglig snubbe den där. Om jag var hans mamma skulle jag skämmas.

  Svara

  Asså detta är anledningen till att jag älskar Lady Dahmer, för att unga män beter sig så här….

  Program som Paradise, ex on the.. osv borde fan vara förbjudet att visas på tv.

  Svara

  Har läst några av kommentarerna här och fattar inte hur folk kan tycka att hon, som uppenbarligen beter sig som en sköka så fort hennes Karl kollar bort, förtjänar bättre?! Så bara för att hon är tjejen i förhållandet så ska hon få förnedra honom på det sättet?! Vakna! De är ihop och hur blåst han än är så förtjänar väl inte han att bli förnedrad av den han älskar? Såg inte folk hut hon betedde sig i EOTB? Sexleksaker hit och sexleksaker dit. Hur kan man ens prata om sådant öppet på ett sådant sätt som hon gör?!

  Svara

   HAHA ursäkta men vad är en ”sköka” med att berätta om sina fantasier oavsett om det handlar om tvillingar eller inte? Hon har ju inte gått över någon gräns. Att pussa någon på kinden? NO BIG DEAL. Inte skökigt. Det är klart man får prata öppet om sex. Det är klart tjejer får ha en sexualitet.

   Gå och lägg dig.

   Svara

    Problemet är inte att hon pussat någon, en puss hit eller dit spelar ingen roll! Problemet ligger i att hon, uppenbarligen enligt honom iaf, gör saker med andra killar så fort han kollar bort!

    Svara

     Då kan han väl göra slut med henne utan att kalla henne för hora, billig och annat som förmodligen inte ens kom med på videon?

     Svara

   Hon är antagligen väldigt bekväm i sig själv och sin sexualitet? Önskar jag kunde äventyra lika mycket i sängkammaren som hon gör och bara lika bekväm i det, big up till henne. Och eotb är ett TV PROGRAM och hon har förklarat så många gånger att hon inte är sån i ”verkliga” livet. Och sen att hon förnedrar honom? Hon gjorde ett prank i tv?

   Jisses gå och lägg dig under stenen du kom ifrån och va tyst.

   Svara

   Förnedra honom… really? Hon är väl inte hans ägodel som han kan styra och ställa över?
   En puss på kinden och hon blir kallad h o r a medan han antagligen har sprungit omkring och klämt tjejer på alla kroppsdelar han kommer åt och knullat runt som en kanin. Den här snubben anser att tjejer som väger över 50kg är överviktiga och har misshandlat på grund av svartsjuka, säger lite om hans aittityd och kvinnosyn… så ge dig!

   Svara

  Fy vad ledsen jag blev av att se det här. Vilken jävla gris killen är. Han är riktigt obehaglig.
  Att vara så kontrollerande, så manipulation och gå så över gränsen gång på gång och trycka ner någon är inte ok oavsett om man grälar eller ej.
  Och han verkar ju justera sanningen dessutom för att kunna skuldbelägga tjejen.
  Offerkoftor är jävligt oklädsamma.

  Svara

  Så hemskt att se hur Robin behandlar henne. Jag har själv en son och det skrämmer mig att unga pojkar ser upp till människor som honom.. Jag ska i all min makt försöka få min son att bli den gentleman som hans far är och inte bli någon kvinnoförnedrande liten skit..

  Massa kärlek till Julia! Hoppas hon lämnar honom och förstår att hon förtjänar att bli behandlad bättre <3

  Svara

   *mycket bättre än robin behandlar henne!

   Svara

  Tror han är en narcisisst…

  Svara

  Han låter precis som mitt ex gjorde mot mig, en manipulerande skitstövel som totalt bryter ned en. Kunde inte ens kolla hela, fick så obehagliga flashbacks. Man vill bara typ kidnappa tjejen och hålla om henne tills hon förstår att det finns exakt 0% att stanna kvar för i det där förhållandet, man GÖÖÖR bara inte som han gör. Någonsin! SPECIELLT inte mot någon man påstår sig älska.

  Svara

  Fy fan vad jag blir arg när jag läser kommentarer som försvarar hans beteende!!!

  Svara

  De är ju båda mentalt efterblivna och gör detta för show – totalt ointressant.
  Mer tragikomiskt att läsa majoriteten av kommentarerna här som tar det på allvar.

  Svara

   Oj vad tragikomiskt att ta mäns psykologiska våld mot kvinnor på allvar.

   Svara

  Hon har ju valt att vara tillsammans med en pojke. En man behandlar sin tjej med respekt. Tyvärr är riktiga män sällsynta idag! Jag hade kastat svinet, för jag vet vad jag förtjänar 🙂

  Svara

  Vi som växte upp i samma lilla samhälle som Robin vet att han alltid har varit ett rövhål.

  En kvinnoförnedrare så det skriker om det. Redan som barn såg han ner på tjejer och slängde sig med ord som hora och fitta om han inte fick som han ville. I ”vuxen” ålder har suttit inne för kvinnomisshandel samt spridit nakenbilder på sitt ex. Trevlig pojke det där, verkligen.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.