Hur kan jag ha missat detta?

Sandra Beijer:

Saxat från Sandras blogg.

Problemet med rosévin är att det alltid blir varmt efter ungefär halva glaset men här har man ju kommit på en fantastisk lösning – en frosé.
En slushie med rosévin i.
Hur kan jag inte ha hört talas om detta?
Jag som tycker mig ha testat alla knep i boken och det bästa har hittills har varit att frysa in vindruvor och lägga i vinet. De smälter inte och gör vinet vattnigt utan bara kallt. (En smält slushie blir nog relativt blaskig men ändå)

Var kan man köpa sig en slushiemaskin med expressfrakt? Kanske kommer jag hitta en på Gekås? Lyckan vore i så fall total!

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bästa tipset är annars att lägga flaskan i frysen och precis när du ser att det börjar frysa till så tar du fram det, häller upp ett gals och ställer resten i kylen. Ha gärna ett glas i frysen också undertiden så att det är kallt när du häller upp i det.

    Håller sig kallt även i 30 ° sommarvärme länge då. Jag lovar. 🙂

    Man fryser bara in rosé! Typ i iskubslådor och sen mixar man dom i en mixer. Förslagsvis toppar efteråt med lite bubbel

      Låter svingott!

    Hinner vinet bli varmt undrar ju jag om man egentligen gillar vin…

      Serveras det som på många ställen nästan en halv liter i ett glas så pallat iaf inte jag gulpa i mig det i snabb takt. 😀

        Var får man en halvliter i glaset?!?!?!?!

          Det vill även jag veta så ska jag gå dit!!

          Jag överdrev väl lite, 😉 men närmre 4 dl finns det många uteställen som serverar. Framförallt dem som bara har öppet på sommaren. Var nog dessutom vanligare för att par år sedan än det är idag. Tänk de där jätteglasen som var populära då. 🙂

          Händer fortfarande hemma hos vänner att de där glasen kommer fram. 😀

            Tycker generellt att de är för snåla på restauranger. Eller överprisar snarare. Jag jobbar på bolaget och det drar hårt i min småländska snåltarm när jag betalar 89 spänn för ett glas medioker kalifornisk zinfandel som jag vet kostar 79 kronor för en flaska. 😛

            Ha ha, jag får väl kanske göra en lista över mina smultronställen en dag. 😎

            Mest är et väl dem som är lite längre bort från storstad eller inte ligger på poppisställen där Stockholmare hänger, tänk Österlen. Men även där finns undantag tex Hörte brygga. 🙂

            Är trög men fattar inte om Hörte är prisvärt eller ej? För övrigt går det inte att jämföra restaurangpriser med Systembolaget, framförallt inte restauranger som inte har typ Stureplans-leverage på att förhandla priser. Är ju lite trist att hitta viner från vissa leverantörer som kostar på systemet strax under vad vi betalar för ex moms. Blir fan provocerad av att folk tror det är dyrt på systemet när det såklart är tvärtom, de har ju såklart den bästa förhandlingsmöjligheten som finns.

            Hörte är prisvärt. Eller isf var. 🙂

            Instämmer även med resten.

            PS Min hjärna är på semester. Hav tålamod. 😉

            Gillar också Hörte, enda problemet är att kunna ta sig dit/hem och få dricka deras vin?

            Ha ha sant. Är man inte inom cykelavstånd så är det vissa problem. ?

            Lifta? ??

            Hörte är inte prisvärt! Blev väldigt besviken när jag var där – de borde halvera priserna så hade det varit ok. För övrigt så ligger inte hörte på Österlen 😉

            Då missar Hörte med några kilometer. 🙄

            http://www.ystadsallehanda.se/ystad/osterlens-grans-fastslagen/

    I övrigt känns det som lite over kill den här sommaren med så kallt rose. ⛄⛅

      Ja, Jägerte och Irish coffee passar bäst när det är ruggigt och kanske lite regnigt.
      Undrar om man med fördel kan göra vintoddy med rosé i stället för rött vin? Får testa. Rosé kan ju redan från början ha smak av kryddor så med extra kanel, kryddnejlikor och ingefära kanske det funkar med rosétoddy….
      Annars är ett tips att spara en flaska glögg till sommaren. Finns för övrigt glögg att köpa året runt på Systemet – i alla fall Blossa i olika varianter.

        Bra idéer. 🙂 ?

    Alltså, apropå Sandra Beijer. Hur kan hon se så ungdomlig ut? Jag är 26 år och ser äldre ut än henne!

      Smink och klädstil i kombination med regelbunden hudvård och ett stycke bra gener 🙂
      Sedan är det ju möjligt att hon botoxar sig!

        Tror knappast hon använder botox dock.

          Haha varför inte? Inte direkt ovanligt, kan ge superbra resultat och som sagt, Sandra har ju inte en rynka trots rökande, torr hud och hårt arbetande vid 32 års ålder.
          Jag har ingen aning om hon har det, menar bara att det inte hade varit otroligt ?

      Håller med! Jag ser också äldre ut än hon och är 24. Det är något med hennes drag som gör det. Tänk att Amanda Schulman och Sandra Beijer är typ lika gamla… 🙂

        Jag tror mycket har med frisyr och ansiktsform att göra, en sk. rund ansiktsform gör oftast att man ser ”yngre” ut längre (tänk Christina Ricci, Miranda Kerr och Selena Gomez för att ta några exempel) ☺

      Haha jag är 30 och ser ut som en tant jämfört med henne. Är just nu klädd i låga Swedish Hasbeens med en mörkblå klänning tillm Hade lite liknande stil som henne förut men kände mig tillslut för gammal för den. Kanske borde behållt den ?.

      hon har ju ett runt ansikte, sådana människor ser ju alltid unga ut!
      Sen är hon väl ganska liten rent allmänt?!

      hon har ganska runda kinder, trots smal. Det gör att man ser mkt yngre ut. Jag har också en del hull i fejan och är mkt nöjd med det (folk tror att jag är tio år yngre).

      Jag tror också det beror på ansiktsformen och kanske längden? Tycker korta oftast ser yngre ut?

      Jag är 35 och får fortfarande visa leg på Systemet och blir ofta ifrågasatt i jobbet pga mitt unga utseende (de flesta gissar att jag är 23)- har ett ganska högt uppsatta jobb inom Landstinget (administrativt) och ja, många gubbar ifrågasätter min kompetens och erfarenhet…så inte bara positivt att se alldeles för ung ut!

      Jag är 30 och ser ut som jag är 20 typ. När jag var 20 såg jag ut som 15 haha

      Det är jättemycket ansiktsdrag som gör det! Jag är 28 och får alltidalltid visa leg överallt. Även när jag köper öl på Ica. För min del är det nog att jag har fylliga kinder, som gör att jag ser rätt barnslig ut. För Sandras del tror jag bland annat att det är hennes mun. Hon har ju typ napptänder, vilket för tankarna till ett barn. Tänker jag

      #nofilter

    CAM! ? Idag hände en otroligt frustrerande sak. En tjej som jag ogillar, otroligt mycket, satt och läste din blogg (ja; DIN BLOGG). Jag blev av någon anledning fruktansvärt irriterad och ledsen. Hahah. Jag känner du är min, bara min. ? Min roande vän som jag alltid kan falla tillbaka på efter en jobbig, tuff, tråkig, svår dag eller bra, fanastisk, lycklig dag. Du är där liksom alltid och när jag är utomlands (var nyligen i Asien) springer jag till närmsta caféet för att få åtkomst till Wi-fi och din blogg.

    Kan man ta någon form för patent på dig? ? You are mine!

    Ps. Om någon undrar. Jag är 25 år. Och förstår att jag är en väldigt tragisk människa, haha.

      Hahaha vilken underbar kommentar 😀

      Jag tror jag kan vara den personen…

    Bästa är om man ex. ska ut i en park och dricka rosé/vitt vin och inte haft flaskan kallt är att köpa fryst bär att ha i ?

    Stavmixa frysta jordgubbar, häll på rosé voila! Så gjorde vi på min tid och kalla det frose’

    Slushie + rosé = frose? Var kommer F:et ifrån??

      Frozen rosé skulle jag gissa på.

        Riktigt!

    OT: Blondinbella skriver att ”en vän som bor i USA” kommer och möter henne i Mexiko. Randy??

      Haha, min tanke också 😀

      Haha, stora hjärnor tänker lika Mickan. Du måste ha postat din kommentar medan jag satt och skrev min. 😛

      Hon vill iaf väldigt gärna att folk ska tro det

      Jag har för mig att Bella känner Barack Obama så det är säkert han. Om han får för Michelle förstås för hon har all anledning att vara svartsjuk nu när Bella är på hugget 🙂

    Bella skriver om sin kommande resa till Mexico och nämner att hon har en vän som bor i USA som kommer ner…. Kan den där ”vännen” vara Randy? 😉

    Här är några Bloggbevakningstips-meta-style. Dvs granska dig själv lite:

    — Är det en slump att du plötsligt skriver hyllande inlägg om alla bloggare som din chefred är vän med? ? Förut försökte du vända Sandras uppdragsgivare emot henne, men efter hennes semester med redaktören bara lovord? Ooooh. Rafflande. Skulle du ha sagt.

    — Är det en slump att i samband med att några bloggare verkar driva en kampanj mot dig, så skriver du plötsligt vänligt om Elaine igen. Och till och med vänligare om Isabella Löwengrip. (Förutom hemska skämt om hennes ev otrygghet). Är det en strategi? Här kunde du kanske hinta en misstanke om oärlighet, som du ju brukar göra mot andra bloggar du granskar.

    — Varför bloggar du nästan bara om vita människor som i sin tur bara bloggar om vita människor? Du skulle kunna skriva nåt i stil med ”Hmm spons eller inte spons? Om Bloggbevakning samarbetar med SD så ska det märkas ut tydligt!!!”

    Med det sagt: Tycker du verkar gå åt ett mindre mobbande håll på sista tiden. Oavsett orsak så är det ju bra.

      Obs skämtar.

        Omg….tack för det förtydliganden! Hahaha

          Man vet aldrig. Finns många som ej fattar ironi, så försökte vara inlkuderande ?????

    Kanske rose’ on the rocks?

    Varför skriver du ingenting om Tyra längre? Tidigare har du ju inte brytt dig om hennes uttalanden om att du har en mobbningsblog, ( som hon påstod hos Malou). Du har fortsatt med dina inlägg. Vad är annorlunda nu?

    Blir konstigt när du inte svarar ?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.