40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tittar bara på skorna, klänningen smälter in i bakgrunden

      Verkligen! Och den knasiga väskan 😛

        Trodde det var en väska till smutstvätten påväg till tvättstugan hon höll i ?

      Jag undrar om hon har lånat en trummis väska för det ser ut som en väska där man förvarar hi hat.

        Eller en fotografs reflexskärm

          Nää det är ju extra hjulet till bilen ?

    Ni verkar vara relativt kloka i detta kommentarsfält, så jag provar här.. Det är så att jag är gravid med mitt andra barn med min sambo sen cirka 5 år tillbaka.. Och jag tål knappt min sambo nu:(:(:( jag har börjat tänka på ett gammalt ex jag istället – typ HELA tiden…… snällla säg att allt detta beror på hormonerna? Eller vad fan ska jag göra?

      När började du tröttna på din sambo? Var det i samband med graviditeten eller innan?

      Gabriella Joss, är det du? ?

      Väldigt vanligt att man knappt står ut med sin partner under graviditet. Det går över sen när barnet är fött, så stå ut ?

      Har en kompis som t.o.m. flyttade hem till en kompis under graviditeten för hon stod inte ut med sin kille, det var 12 år sedan och de är fortfarande ett par.

      Jag hade en rätt lång period under graviditeten där jag inte klarade av min man. Blev typ äcklad av honom och började tro att jag inte längre ville vara med honom. Det ändrades dock efter graviditeten och allt återgick till som vanligt. Googlade en del på det då och det verkar inte vara helt ovanligt. Min lillebrors tjej är gravid nu och klarar inte av att vara nära min lillebror, och hon trodde precis som jag att hon helt plötsligt slutat älska honom, och hon blev väldigt lättad när jag berättade att jag hade haft samma känsla. Så, håll ut!

      Två dagar innan mens tycker jag att min sambo är den äckligaste i världen. Allt han gör irriterar mig. ”Herregud, här försöker man kolla på tv och så sitter han och ANDAS?!”
      Jag vill bara göra slut och putta honom över balkongräcket.
      Oroa dig inte, hormoner är kraftiga grejer. Det går över. Håll ut och försök låta bli att skada honom 😛

        Bästa jag läst i dag ??????????.

        Haha, så har jag med! Just min mans andning får jag till värsta flåset de dagarna och blir helt jävla galen på honom så jag inte kan sitta i soffan med honom.
        Jisses alltså… ?

        Jag jobbar i kassan en en butik och märker när det börjar vankas mens att jag irriterar mig på saker som att MÅSTE DU SÄGA HEJ PÅ DET DÄR VISET ? summa summarum: det är fan inte lätt att vara tjej haha

        Ha ha, och hur han äter, sättet han tuggar på, hur han håller besticken. Blir galen!

      Jag säger samma sak som övriga, det är helt normalt. Fick precis mitt andra barn med samma undrbara kille men ibland under graviditeten tålde jag honom verkligen inte. Känner även igen det där med att tänka på exet då det är som jävligast. Men det finns ju en anledning till att det är just ett ex..!
      OBS, det finns stunder även efter barnet är fött då det finns risk att man också känner så. Helt normalt, hormoner kan verkligen ställa till det ❤️

      Jag vill skilja mig varje gång jag har pms. Det går alltid över så fort mensens kommer. Men dagarna innan drömmer jag om skilsmässa och varannan vecka ? tänk vad hormonerna ställer till

      Oroa dig inte, det är normalt och det finns till och med en studie i ämnet. Det hände mig också så var inte rädd för känslorna utan låt dom komma och tillåt dig att känna dom så kommer dom att passera. Även om vi går vidare och älskar vår nya partner så finns det alltid minnen av den gamla kärleken kvar och känslorna kan bubbla upp när det känns som att den nya relationen förändras, när man kanske saknar ett visst sätt att prata, leva eller älska. När jag fick mitt första barn så gjorde den kärleken till barnet så att jag blev påmind om min första stora kärlek och jag fick på något sätt sörja den igen, knäppt men att bli mamma rör om alla möjliga känslor. Så mitt råd är att ta dig tid att reflektera och ha inte dåligt samvete.

      Försöka ta det lugnt. Och ta inga förhastade beslut. Ta hand om dej. Kram. ❤

    Är du säker på att det inte är den där sittpuffen hon har hängandes på armen som hon vill visa upp? 😉

    Camcam: Hittar inte ditt tidigare inlägg om märkning av reklam. Ska det inte framgå innan eller i texten vilket företag det handlar om?
    Jag vill inte klicka på en ”läs mer här”-länk utan att veta vad företaget heter….
    http://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/2017/07/13/ge-ditt-barn-en-bra-start/

    Det enda jag kan tänka på när jag ser bilder på henne är hur hennes överläpp ALDRIG rör på sig. Det är läskigt stelt där.

      Har inte Tunis kört ganska hårt med skönhetsoperationerna? Såg en gammal bild på henne och det ser inte ut som samma människa

        Bloggvärldens mest ommöblerade ansikte..

          Visste man inte att det var henne på de gamla bilderna skulle man aldrig känna igen henne.

    Snygga foton, så själv klart lägger man upp ett gäng sådana på sin blogg

      Ja själv……..klart

        Synd att man inte kan rätta det man skrivit, så självklar ska det stå självklart. Vet att ni är många som retar sig på särskrivningar

      Det här tar ju priset. Någon som lyckas särskriva ”självklart”. ?

    Hon brukade ju vara ganska mycket större men har gått ner i vikt och ser jättefin ut nu – inte undra på att hon vill ”visa upp sig” – tycker bilderna är fina och hon snygg som tusan!

      Hon är emot fatshaming så din tjockishatarkomplimang kan du behålla för dig själv. Stor? Eh snarare helt normal! (Och inte hade hon varit ful om hon verkligen hade varit stor heller. Vad är det för ätstörd attityd att skriva så?). Hon var som camcam typ. Så det blir ju lite skevt att du skriver så här.

        Hon var söt innan med men nu riktigt lyser det om henne. Tror hon känner sig fin och trivs i sin kropp och det är därför hon visar så många bilder, jag förstår det helt och hållet! Det ÄR härligt att trivas med sig själv. Var verkligen inte menat att skamma (snark) någon och sorry om det uppfattades så.

          Förlåt igen om någon tog illa vid sig. Även om vi clearly har olika åsikter så känns det pissigt om någon blev ledsen.

          Katrin Z är det du?

        @Ell Hon skrev faktiskt inte att Tunis varit ”stor” utan att hon varit ”större”. SKILLNADEN! Och jag vill bara tillägga att jag minns blogginlägg från Tunis själv om hur hon gått ner en massa i vikt så då har hon ju gått från större till mindre… inte mycket att tjafsa om med andra ord.

    Till Tunis försvar så går ju folk dit för att se henne visa upp sig. Så 17 foton på henne motsvarar vän ungefär 1 bild på Bloggbevaknings bloggare. Vilket ingen kommer hit för? Menar bara att vi alla kan väl ha bekräftelsebehov och kanske vilja visa upp oss ibland?

    På tal om Kenza, är det bara jag som lackar över att hon aldrig uppdaterar med fortsättningen från hennes möhippa. Känns som ett medvetet val för att folk är nyfikna! Nu känns det long gone när bröllopet strax ska äga rum…

    Fattar det inte. ?? Stort frågetecken.???

    Gunilla Persson?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.