Min värsta mardröm är Bindefelds drömlunch

Micael Bindefeld:

Kanske har jag kollat på för många hajfilmer, kanske har jag för livlig fantasi, men den här bilden på Micael Bindefelds fantastiskt lunch är typ min värsta mardröm på en tallrik.
Tänk om den skulle få en dödsryckning när du sticker gaffeln i den? Den skulle kunna äta upp hela ditt ansikte i en enda tugga. Tjoff bara!
Den ligger där och tittar på dig med sitt enda öga, man riktigt ser hur den planerar en attack. Ni har väl sett ”Deep blue sea”?

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är oftast de fulaste fiskarna som är godast!?

    Hmmm inte mycket intressant läsning i denna blogg nu. Får nog läsa böcker istället 😉

      Oh, jag kan rekommendera Öhlunds bokserie om Christoffer Silfverbielke!!!

        Jaaaa! Älskar Silvferbielke även om sista boken tyvärr kändes lite framhastad ?

          Ja, det kan jag hålla med om. De blir även kortare och kortare för varje bok. Nästa bok kommer väl bli mer av en serietidning.

        Åhh, saknar Silfverbielke samt Sauk som uppläsare <3 Dom 3-4 första böckerna är ju ett mästerverk!!

        Är det bara jag som hat-älskar CS? Han är ju verkligen en renodlad psykopat, men samtidigt vill man inte att han ska åka fast haha.

        (SPOILA INTE SISTA BOKEN TACK! 😉 )

          Tycker det talar för att CS är en bra underbyggd karaktär. Han vore ingen riktig psykopat om man inte på något vänster ändå tycker om honom… ☺️

        OM det skulle bli filmer lr serier av böckerna.
        Vem tror ni skulle gestalta cs bäst?

        Jag tror Joel Kinnaman skulle göra det bra.
        Alt Alexander Skarsgård.
        Lr han Joel spira lr Shanti Roney…

        Vem tycker ni andra skulle spela rollen bäst???
        Skulle så gärna se böckerna som en serie.

        Skriv era förslag :-D.

          Alex Skarsgård! Skulle bara tänka på Falk-filmerna om Kinnaman spelade CS. Och ett tips till er som läst klart böckerna om CS (jag själv väntar på att den senaste ska komma ut i pocket) så läs deras andra böcker! Jordens väktare var sjukt sjukt SJUUUUUKT bra!! Och jag älskar er alla för att ni älskar samma böcker som jag ❤️

            Sant, skarsgård skulle nog passa bra! Men hade helst sett CS som killen som är på alla bokomslag – Marko nånting. EXTREMT snygg och ser ut så som CS beskrivs i böckerna *dregel*

            Lee, förlåt men ids inte googla fram svar, men vad handlar den boken om? Är det en fristående eller serie? 🙂

            Haha love u 2 <3

            linda! Det är en fristående bok som handlar om en man inom nån säkerhetsorganisation i USA som är på jakt efter en terrorgrupp (varav man får följa en på nära håll), terrorgruppen kämpar för miljön. Riktigt bra. Mord.net är också grym!

    Nyfiken som jag är blev jag tvungen att kolla upp Ristorante La Scogliera på La Maddalena. Tripadvisor är som vanligt en källa till kunskap att nyttjas med viss försiktighet.
    Verkar vara bra läge och god mat men alla klagar på priserna. Verkar alltså vara en restaurang som gör maximalt av sina möjligheter att tjäna pengar under säsongen.
    ” 1 Cola, 1 öl, 1 espresso, 1 vatten, 2 fiskrätter: 140 euro” låter faktiskt ganska dyrt. Varmrätter för 500 spänn är för dyrt för mig även om fisken stirrar på mig 🙂

      Ja då slapp jag,få den fisken på min tallrik. Kanske lika bra, jag skulle få mardrömmar av både fisken och pengarna jag slängt i sjön.

    Man ska aldrig se djuret man håller på att äta på i ögonen. Det är sedan gammalt. 🙂

    Kan du inte blogga om Tyra och Nellie??

      Ja! Jag är nyfiken på det beslut Tyra fått från Justitiekanslern

    Tänkte också på Deep blue sea av någon anledning när jag såg bilden. Uuhh ryysningar

    Onej tappar matlusten. Vet ni att i vissa länder äter dom marsvin. Dom servera liggande på tallrik tillplattad med ben och armar utsträckta. Dom ska smaka kyckling men där går min gräns.??

      Det är en vanlig maträtt i Peru. Jag har ätit det och det smakar nästan kyckling. Mer mot kanin hållet. Som förövrigt är vanligt i Spanien.

      Enl sv Wikipedia:
      Redan 5000 f.Kr förekom det domesticerade marsvin hos Indianer i Anderna. Marsvinet, som fortfarande spelar en viktig roll inom många Indiankulturer, användes främst som föda, men även inom traditionell medicin och religiösa ceremonier. Som mat konsumeras marsvin främst i Peru, Bolivia och Ecuador. Spanska, nederländska och engelska köpmän tog med sig marsvin till Europa under 1500-talet, där de snabbt blev populära bland överklassen och kungahusen, exempelvis hos Drottning Elizabeth I. I Sverige hade kung Karl XI ett marsvin när han var barn. I Europa har de aldrig haft någon betydelse som köttdjur men har senare, utöver husdjur, även använts som försöksdjur.

        Jag fick en chock när jag såg den på tallriken som sagt platt som en pannkaka men ben och armar kvar nä aldrig!

          Aldrig för dig, alltid för någon annan. Och tvärtom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.