147 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är hon inte lite missvisande där när Audin är leasad som företagsbil? Eller minns jag fel?

  Svara

   Hon har fortfarande två bilar, leasad eller inte.

   Svara

  Jag undrar faktiskt på riktigt vad hon får ut av att skriva något sådant.

  Svara

   Funderar jag med, hon beter sig fruktansvärt illa på sociala medier just nu. Spelar ingen roll vem som ville skiljas, för just nu är Odd den som framstår som ok.

   Svara

   Så fruktansvärd pinsamt. Vad är hon tio år gammal eller? Ett enda ord: Patetisk!

   Svara

  Patetiskt. Provokation el ej, bägge fall.

  Svara

  Go Bella!!! 👊

  Svara

   Ja go Bella! Så hennes barn får svårt att bli hämtade/transporterade av pappa som nu inte har en bil, go ansvarsfulla Bella gooo! Hon skadar ju bara sina egna barn såå… 👍

   Svara

    Fast hon är väl inte ansvarig för hur hennes ex man transporterar barnen! Det finns buss, tåg, spårvagn har jag hört-att många använder.

    Svara

    Hahah men va på riktigt? Tror du inte att Odd kan ta den delen på sitt eget ansvar? Han är vuxen han med! Köpte sig väl en egen bil kanske? Eller ska Bella stå för hans frädmedel? Tror du andra föräldrar som skiljer sig gör så? nej du de får var o en sköta själv! 😛

    Svara

    Håller med 100%. Hade låtit exet fått använda bilen tills han i så fall hittat en egen. (Nu kanske Odd redan har ny bil).

    När jag och dotterns pappa separerade var i princip alla möbler mina. Vi hade ganska stort boende och dubbel uppsättning av vissa saker.

    Eftersom min dotter skulle bo varannan helg hos honom såg jag till att hon hade allt hon behövde när hon skulle vara där.. jag visste han inte hade ekonomisk möjlighet att köpa möbler till ett helt bohag inom en månads tid.

    Så han fick köksbord, stolar, soffa, soffbord, micro samt TV helt gratis utav mig. Det var inte en sekund för hans skull.. utan för min dotters skull.

    För att separationen i sig är väl jobbig nog (dock var hon enbart 1,5 år och uppfattade ej det på samma sätt som tex Gillis) men att ovanpå inte se till att vardagen flyter på så bra som det går i respektive boende… är allt annat än att tänka på sina barn (enligt mig).

    Svara

     Han kanske inte ens behöver en bil, tänkt på det? Sen tycker inte jag att möbler och bil är lika viktigt. Iaf inte i det här fallet. Och om Odd behöver ha bil har han säkert redan skaffat en.

     Svara

     Tjänstebilar (Audin i detta fall) ska främst nyttjas av den som har den som tjänstebil och är registrerad förare. I många tjänstebilsförsäkringar får fordonet också framföras av andra skrivna på samma adress som är över en viss ålder (24 eller 25 tror jag tex gäller för min tjänstebilsförsäkring). Odd bör således inte köra Audin av försäkringsskäl. Porschen är ju hennes och jag ser inte varför Odd ska låna den dyra bilen när det finns utmärkt kollektivtrafik. Även avseende Porschen borde det kunna bli en försäkringsfråga.

     Svara

  Men liksom – går hon ur bilen, ber Sheila filma, sätter sig i bilen igen och sen går ur en gång till?!😂

  Svara

   Så sjukt så det finns fan inte ord för det

   Svara

   Inte första gången hon gör så.. Var en film på insta story för ett tag sen, Bella gick och satte sig i bilen och körde, men på bloggen står hon och posar utanför bilen 😂 Makes no sense

   Svara

   Hahahah det var det enda jag kunde tänka på, så sjukt..

   Svara

  Fanns väl till hennes förfogande även under äktenskapet?

  Svara

  Alltid försvarat Bella. Men att hålla på och pika Odd, vare sig det är medvetet eller ej, är otroligt tråkig att se.
  Jag har fullt förståelse för att hon känner sig fri och är lyckligare än genlmsittet men är hon det tack vare pengarna och allt hon äger?
  Varför hålla på och skryta?
  Visa gärna upp vad du åstadkommit och var stolt, det är inspirerande men att skriva ”när man får det ena och andra efter skilsmässan, jag får gå runt i huset med skor” etc etc… VARFÖR?
  Han är forfarande pappa till dina barn.
  Vi vet ju inte hur odd är eller varit men av respekt för barnen, håll det för er själva, basunera inte ut pikar för flera miljoner.

  Svara

   Vissa män är fruktansvärt kontrollerande bakom stängda dörrar trots att omvärlden ser dem som sååå fina. När en kvinna har behov av att markera sin frihet och lättnad efter ett förhållande, tycker jag vi ska låta henne göra det. Jag har ingen aning hur Odd var och menar ej att jag antar något om det. Men rent allmänt så tycker jag man ska ha i åtanke att det finns många kvinnor med goda skäl att ge en känga till sina barns far.

   Svara

    Jag håller helt och hållet med dig. Vi vet absolut ingenting. Det kan lika gärna vara Bella som varit hemsk, Odd likaså. Eller så var de olika helt enkelt och inte alls ”hemska” (så som vi tror).
    Men låt oss föreställa oss att det var Odd som var hemsk, det är ändå tråkigt att ”hänga ut” pappa till ens barn. Enligt Bella är han en fantastisk pappa, vilket är fullt möjligt annars hade hon ansökt om ensam vårdnad (hoppas jag), då tänker jag, av respekt för barnen, så de slipper läsa eller höra av klasskamrater i framtiden om hur hemsk deras pappa var, skriv inte ut sånt, det första hon slrev var ju att hon inte skulle skriva något om äktenskapet eller uppbrottet.
    (Ursäkta för mitt skrivande, hoppas ni förstår vad jag skrivit, är så trött)

    Svara

     Eller skriv ut hela sanningen (hon har inte skyldighet till att göra det) så spekulationer från främlingar stoppas.

     Svara

     Precis! Spelar ingen roll om hon vill vara fri och lycklig just nu, det är skillnad på att vara glad och lycklig och att vara elak och barnslig. Tänk på barnen, för Guds skull!

     Svara

  Bella är så omogen!

  Svara

  Kan inte Odd bara släppa en bok om hela sitt äktenskap med Bella…hade köpt den direkt 😅

  Svara

   Vad hade varit en bra boktitel på den boken?
   The odd truth…

   Svara

    👏🏻👌🏻🙌🏻

    Svara

    Eller varför inte The Odd Story😂 hade också köpt den boken direkt

    Svara

    Eller: I swear to tell the truth and other lies.. eller ’odder’ lies kanske.

    Svara

  Väldigt ot men ni som vet allt: hur är det egentligen med bilder och upphovsrätt? Tycker nämligen att det är lite jobbigt att svärmor kopierar bilder på mina barn från facebook och instagram och sedan publicerar på sina sociala medier. Jag vet ju att facebook osv förmodligen äger rätten till mina bilder (lägger ut väldigt få bilder på dem öht) men ger det automatiskt henne rätten att sprida dem vidare? Från min låsta instagram tex? Gör det nån skillnad om hon säger att det är mina bilder?

  Svara

   Kan du inte bara säga till henne att du inte uppskattar att hon gör så, oavsett lagar om upphovsrätt? Det är ju ändå dina barn på bilderna.

   Svara

    Jo visserligen men jag är så konflikträdd att det är löjligt, haha. Tänker ju såklart inte anmäla henne eller nåt men undrar bara vad som gäller egentligen. Så kan jag sitta här och vara passivt aggressiv och störa mig i min ensamhet liksom 🖒

    Svara

     Kan inte din man prata med sin mamma om detta? Eller så går du prata med henne själv. Det går att framföra jobbiga grejer på ett trevligt sätt. Typ ”vi vill begränsa hur bilder på barnen sprids och därför vill vi styra själva när och var bilder på dem som läggs ut. Du får jättegärna kopiera bilder på dem för egen räkning men jag är glad om du låter bli att lägga ut dem på sociala medier”.

     Svara

     Anmäl bilderna på facebook bilderna svärmor kopierat och anmält till facebook att de är dina.

     Svara

   Du äger alltid upphovsrätten till dina bilder, detta kan aldrig avtalas bort. Sedan kan du ge andra rätt att använda dina bilder. Finns ”cease and desist”-brev som är vanliga att upphovsrättsinnehavare skickar ut som en varning vid otillåten användning innan de går vidare med stämning 🙂 att dina bilder ligger på fb/insta ger inte automatisk rätt att sprida dem, särskilt inte om det sker genom nerladdning och uppladdning som egna bilder.

   Svara

    Tack! 🙂

    Svara

   Sluta lägg ut bilder på dina barn. Dom har inte valt det själva och vet inte vad det innebär. Ingen vill se snoriga ungar ändå

   Svara

    Visst är det skönt när man sitter på facit hur alla andra ska leva sina liv 🙂

    Svara

    Oh Emmma. Dålig koll. De bilder med mest likes som jag får är alltid på mina snoriga barn! Faktiskt drar bilder på kidsen mest publik överallt!

    Svara

     Många människor som inte har ett liv… där gar du svaret! Inte en jävel utan närmast sörjande bryr sig om dina ungar!!

     Svara

      Och var fick du luft ifrån? Kan inte komma på en enda anledning till varför du behöver va så förbaskat otrevlig!

      Svara

     Sympati-likes? 😬

     Svara

     Faktiskt! Random semesterbild – 40 likes. Senaste bilden på bägge barnen ihop – 203 likes 🙂

     Svara

      Ja och likes är ju allt här i världen eller hur? Mycket viktigare än barns integritet.

      Svara

      Ledsen att göra dig besviken men det har nog mest att göra med att folk känner sig så illa tvungna att like:a bilder på folks ungar av sympati.

      Svara

     Skaffa en katt. Eller två. De drar likes på riktigt. Slår vilken snorig unge som helst.

     Svara

    Den som fes i din kuvös måste ha varit riktigt dålig i magen 🙂

    Svara

    Skit du i det, gå å snyt dig.

    Svara

    Och INGEN vill se snoriga kommentarer som denna, Emma! Knip!

    Svara

     Känner du dig träffad?

     Svara

  Hon beter sig verkligen som om det var hon som blev lämnad.

  Svara

   Så är det!!

   Svara

   Exakt

   Odd ägnar varken någon plats, tid eller annat åt den här tragiska och fjantiga mamman Isabella. Han försvarar sig aldrig och skriver inget om att han har en massor materiella saker som inte Bella har (kul liv att jämföra vem som har flest och mest materiella saker efter en skilsmässa!) Hon däremot, måste hävda sig själv hela tiden och visa att hon minsann klarar sig bra (det är jag dock väldigt tveksam till….)

   Svara

  Vad menar människan med detta?
  Är det för att bekräfta att Porschen inte alls tillhörde Odd trots att han stod som registrerad ägare (av försäkringsskäl)?
  En del spekulerade ju i att Odd skulle kunna ta med sig Porschen eftersom han var ägare men det fanns tydligen annat avtalat.
  Och Audin är ju en leasingbil på Löwengrip Invest så den kan Bella självklart köra omkring med.

  Svara

   Gissar att Odd kanske försökt få ta Porschen för han stod på den trots Bella betalat. Och hon ville göra ett in the face när hon vann.

   Svara

  Helloooo här skriker jag efter lite bekräftelse 👋

  Svara

  Jag förstår inte varför man ska hålla på pika sina ex på sociala medier. Separera och move on 🙄

  Svara

  Camcam eller någon annan. Hur gör jag för att spara en stillbild från någons instastory?

  Svara

   Ta en skärmdump? 🙂

   Svara

   Gör en skärmdump på mobilen.

   Svara

   Får den personen reda på att man tagit en skärmdump, typ som på sc?

   Svara

    Ingen kan på något sätt få reda på vad du tar för skärmdumpar. Skärmdump är ju bara ett ”foto” av skärmen.

    Svara

    nej skärmdumpar syns inte att man gör..

    Svara

    Jo, på instastory syns det väl om någon screenshotat har jag för mig?

    Svara

    Tror också skärmdumpar syns.

    Svara

     Om man tar skärmdump på Snapchat så informeras den som gjort Snapen och ”skärmdumpas” om det. Vet dock ej om det är samma med Insta, men kan nog vara så.

     Svara

  Hallå, hoppas jag kan få hjälp här! Efter att jag klämt ut mitt andra barn för ca 2 år sedan så har jag problem med hemmorojder. Jag köpte nån kräm (ac3 comfort?) men den hjälpte inte, det blev bara att klia i rumpan av den. Något man kan äta för att hjälpa på traven att de ska bli mindre? Nån annan kräm som funkar? Jag läste nånstans att motion hjälper men hittills har det inte gjort det. Det påverkar mitt och min mans sexliv för jag tycker det är så pinsamt 🙁

  Svara

   Testa Xyloproct, som finns på apoteket. Men annars brukar väl fibrer vara bra för magen.

   Svara

   Nu vet jag ju inte hur pass stora eller hur många men kanske kan vara läge att uppsöka läkare. Kan behövas en operation för att bli av med problemet 🤔

   Svara

   Testa salvan Xyloproct eller Xyloproct suppar är mitt tips. Sedan kan det vara bra att försöka ha så mjuk avföring som möjligt om du brukar bli förstoppad eller har smärta.
   Det finns nåt söt-sliskigt att köpa på Apoteket som du dricker, kommer inte på namnet just nu.
   Prata med läkare är också bra ifall det inte ger med sig.

   Svara

    Det heter lactulos och kostar ca 100 kr för en flaska. Om den är effektiv? Gav det till min förstoppade bebis. Som tack sprutade hon ner väggen med bajs vid blöjbyten. Väggen var såklart vit också…men ja, den funkar!

    Svara

    Det sötsliskiga som finns på Apoteket tror jag heter laktulos 🙂

    Svara

   Först ska du träffa läkare som bedömer om dina hemorrojder går att hemmabehandla eller om dom behöver ingrepp för att deala med. Sen ska du försöka skaka av dig pinsamhetskänslan. Herregud – du har pressat ut människans barn ur din kropp! Hemorrojder brukar komma som brev på posten då! Han lär knappast bry sig. Och gör han är det nåt fel på han ändå….

   Svara

    Vad glad jag blir av era snälla svar, tack så mycket 🙂 det är små hemmorojder, jag ”lider” inte av det mer än att jag tycker det är pinsamt. Skämmigt att gå till vårdcentralen och fläka ut rumpan liksom, fy tusan. Jag har inga problem med att bajsa 🙂

    Svara

     Man måste ju bara älska detta kommentarsfältet. Ena dagen ger vi varandra tips om saker att göra i London och andra dagen om hemorojder.

     Svara

      Åh, skulle just skriva detsamma! Älskar er, tjejer! 💕💕

      Svara

      Totally agree!! Det är sånt här som gör det kul att läsa kommentarsfältet. Peppande och hjälpsamma kommentarer om allt från restips till relationsproblem till hemorrojder 😉 Inga nedtryckande och dömande kommentarer. Tjejer kan 💪🏻👍🏻 Puss på er 💕

      Svara

     Tipsar om att se till att använda löjligt mjukt toapapper för att inte irritera de små kräken 😄

     Svara

     Har gjort ett par ingrepp mot detta. Enkelt, sprutor i hemmorrojden som får den att krympa. Smidigt enkelt.

     Svara

   Ååååå jag med!!! 😖Opererade dem för ca 6 månader sedan men nu har en jävel kommit tillbaka.. 👎🏻 Scheriproct är bra, både salvan och stolpillerna.. men du MÅSTE behandla lääänge, några veckor!

   Svara

   Kan säga helt säkert att en läkare inte kommer kunna göra ett skit åt dina hemmisar. Det enda hen kan göra är skriva ut salva och suppar. Samma som finns receptfritt alltså! Du får visa upp rumpan, och får billigare medicin. Tror inte du tycker det är värt förnedringen va? Som gammal i gemet kan jag tipsa om att scheriproct är bättre än xyloproct. Man måste säga till i kassan på Apoteket. Eller handla på apotea! Ta både salva och suppar! Lycka till!

   Svara

    Fast, vadå förnedrande? Jag har varit hos stjärtdoktorn och det var inte alls värre än att vara hos gyn. Värre med gyn nästan då man ibland får ögonkontakt.

    Behöver man hjälp så behöver man. Läkare bryr sig inte och så enkelt är det, jag önskade tom vilken läkare jag ville ha. Det var inte pinsamt/förnedrande överhuvudtaget, endast obekvämt – men det är deras jobb som dom har valt, och dom vet nog ganska säkert vad som ingår.

    Svara

   Samma här! Barnet är nu 16 månader och mina har fortfarande inte försvunnit 🙁 Har inte ont av dem mer än att de påverkar sexlivet av samma anledning som för dig. Vill liksom inte att sambon ska röra sig i det området längre. Jag har för övrigt provat typ allt och inget funkar. Har googlat en del på detta och det verkar mest som att man får operation om man har kraftiga problem av det, vilket jag inte har, så jag lär väl få leva med detta resten av livet. Härligt!

   Svara

   Detta är orsaken tilll varför denna blogg är bäst! Xylocain är bra! Stoppa annars in ett finger och få tarmen rätt igen…

   Svara

   Hej hoppas jag kanske kan hjälpa dig på traven?
   Fick oxå dessa problem efter 2a barnet.
   Påverkat mig väldigt negativt eftersom utsäkta info är stora o syns vilket oxå påverkar mitt självförtroende o sexliv.
   Tog mig sååååå lång tid att söka hjälp.
   Men tog den Tillslut o gick till läkaren fick lokalbedövning o brände bort några ( rek inte detta för smärtan efter är hemsk)
   Men fick ej bort allt o skulle få ett återbesök efter 1år ( har snart gått 3) mitt stora problem i detta är oxå jag har socialfobi därför det tagit sån tid för mig o söka hjälp ang detta.
   Men skrev nyligen en egenremiss till urolog/och op så nu står jag i kö för att få en op med sövning ist.
   Det jag vill säga är att gör ej som jag gjorde o vänta med att söka hjälp för risk att det bara kommer att bli värre.
   För det är inte alltid salvor mm hjälper utan man måste till en läkare o behandla har du tur kanske du bara behöver ”knyta” dom vilket är smärtfritt o märks knappt.
   Låt ej de gå så långt som jag har gjort för bränna bort dom gör så jävla ont efteråt o du kommer ha ont några veckor.
   Ahh säger detta helt öppet o ärligt.
   Så snälla bit ihop o sök hjälp.
   Fixa jag det som har grov socialfobi. Livrädd att gå till läkare så lovar jag att du med fixar det<3
   Vet det är jobbigt,pinsamt känns förnedrande.
   Men som sagt har du tur så kanske de just för dig inte krävs någon op el så utan en lättare behandling bara
   Lycka till

   Svara

   Är i precis samma sits som du. Hemorrojder som inte går tillbaka av sig självt efter två förlossningar, besväras inte direkt av dom men ah, dom stör för att dom finns där!).Jag har sökt hjälp på vårdcentralen där jag blev undersökt genom att ligga på sidan med knäna böjda upp mot mig. Inget man ber om och längtar efter att få göra direkt men jag upplevde det inte alls så jobbigt som jag hade föreställt mig (jag hade trott att det skulle vara typ ”bend over style 😅). Nu i veckan ska jag till kirurgmottagningen där dom ska undersöka mig med sån där rumpkamera (ser inte fram emot det minst men det är tydligen rutin att göra det när dom ska utreda dom där jävlarna).
   Sök vård och all lycka till!

   Svara

    Har gjort detta två hånger, med desss instrument upp i rumpan, är inte fsrligt alls faktiskt, jobbigt dock när de blåser in luft i tarmen för att se bättre..
    Och ni som pratar om att sätta gummiband runt dem, det funkar bara på inte hemorrojder tyvärr..

    Svara

  Catten myntar nya uttryck:

  Catten diskuterar vilket kön bebisen i magen är, hon är tämligen säker på vilket men säger, and I quote, ”vi hoppar inte hej än!”

  Svara

   Tycker CamCam kunde utlysa en tävling. Vart går Cattens resa? Själv tippar jag på Skara sommarland för det är det mest WT jag kan tänka mig.

   Svara

    Något sunkigt ställe i Turkiet, garanterat.

    Svara

     Turkiet är underbart! Varför så neggo!!!

     Svara

      Skulle aldrig besöka Turkiet. Inte om jag så fick betalt för det. Visst är edt fint och så. Men deras kvinnosyn… nej tack!

      Svara

    Tröttsamma WT mupp!

    Svara

   Lite som hej hopp i löven?

   Svara

   Precis som när min vän pratade om hur renoveringen gick, ”vi tar det lite tö om tö”

   Svara

  Man kan ju undra vad hennes ”högt anseende vänner”, ex hennes politiker-homies som typ Annie Lööf tycker om ett sådant här barnsligt beteende.

  Vid närmre eftertanke givetvis många många andra av dessa vänner förutom just politikerna. Pinsamt med tanke på att hon går all in på vinst och expansion och kämpar för att få röra sig i toppskiktet.

  Förhoppningsvis ser dom flesta igenom detta och tar inte Isabella särskilt seriöst eller släpper henne nära inpå, trots alla affärsmässiga vinster. Många söker väl ändå en genuin människa bakom allt vad en möjligen kan ha åstadkommit. Bella ger sken av att vara rätt så identitetslös bakom all denna hets.

  Svara

  SILL ska det ätas nu… Johanna Toftby, Maggan och vilken mer bloggare har jag sett som skriver om SILLEN som den PERFEKTA året-runt-maten och att de sääääärskilt gillar den nya smaken ”granskott”… jomenvisst så trovärdigt det känns när bloggarna använder samma tilldelade ord-mall de fått i förslag från sin sponsor… o bara ändrar lite i ordvalet för att det ska signalera Att de verkligen står för det de skriver.
  Löjligt… tror på dem mer om de skriver ”ät sill, det har jag betalt för att säga”

  Svara

   Nej det är säkert en slump att de alla helt plötsligt ääälskar granskotts-sill 😂

   Svara

   Synd bara att de glömmer nämna att barn och kvinnor i fertil ålder helst inte ska äta sill mer än nax några gånger om året. Typ våra högtider pga av alla miljögifter de innehåller 🙄

   Svara

    Fast det gäller väl bara sill från Östersjön?

    Annan sill ska väl vara ok, tex från norra Ishavet?

    Svara

     Det står olika på olika ställen.. båda mina två olika barnmorskor vid mina två graviditeter sa i princip att det finns inget akvarium i havet som spärrar in miljögifter och ”giftiga” fiskar så undvik sill.

     Svara

   Karolina: Såg sill- reklamen på Trettonbarnsmammans blogg, hon gjorde då väldigt klart att hon minsann betalade för sillen själv… 😂Undrar vad hon får ut av samarbetet?

   Svara

  Jag faller ofta gör hennes inlägg, blir ledsen för hennes skull när hon verkar ledsen. Och sen kommer ett sånt här smaklöst inlägg.

  Känns som att Odd var den som höll henne kvar på jorden. Nu flyger hon luftballong.

  Svara

  Ja men GRATTIS BELLIS FAAAAAAN VAD DU E COOL!!!! Skilsmässa-goals verkligen NOT

  Svara

  Dasha är ju tråkigaste av dem allla, seriöst!

  Svara

   Nope, det är GabJoss, där snackar vi snaaaaaark!

   Svara

  Ursäkta hur kan vi ha missat det här. Bella filmar medan hon kör bil på grusväg med barnen i bilen. Sakta varför ta en onödig risk?

  Svara

  Nyfiken vad tjänar man på att blogga ..läste mys instagram där hon skrev bloggen uppdaterad in å kika… vad tjänare bloggare på att kolla in era bloggar? ???

  Svara

   Hon tjänar nog runt 30-60.000 i månaden, ju fler som klickar in på bloggen desto högre inkomst. MGraaf och vissa andra tjänar nog runt 50-80.000 per månad, vissa ännu mer typ Kenza. Så de tjänar stora och lätta pengar.

   Svara

   Bella tjänar snarare kring 100-150.000 kr. Minst

   Svara

    Hon gick ut för ett tag sen med att hon omsätter ca 600.000 kr/månaden med bloggen.

    Svara

     28 mars i år kommenterade jag på Bellas blogg som svar på en fråga att bloggen omsätter 400-500 tkr/månad. Jag visste att det var lite för lågt men jag hade bara officiella siffror per 30 juni 2016.
     Jag valde en lite lägre siffra än jag trodde för då skulle nog Bella lockas avslöja den aktuella 🙂
     Detta är ett gammalt trick att locka fram svar dvs man anger något för lågt eller rentav felaktigt för att få fram ett svar från någon fåfäng person som gärna vill skryta. Ungefär som att hävda att någons bil kostar en halv miljon när den i verkligheten kostar en miljon för då blir man genast korrigerad!
     Bella svarade mycket riktigt:
     ”Visste inte om jag vågade berätta först men såg att de redan var ute. 500000- 600000 kr i månaden”.
     Löwengrip Invest gör bokslut per 30 juni så det blir spännande att se vad 2016/2017 gav.

     Svara

  Är mina ögon dimmiga efter allt vin eller är blondinbellas senaste instagrambild (med röda baddräkten och Sally) retuscherad? Tycker bilden är så suddig/blurrig vid utsida lår och armarna…

  Svara

   Nä, det är en funktion på iphone 7’s kamera. Blurrar bakgrunden. Dock blurrar den inte längs med motivet som med en riktig kamera med kort skärpedjup.

   Svara

   Jag håller med Catrine, det ser redigerat ut eftersom de suddiga områdena är olika (bakgrund jämfört med området bredvid armen). Det är även en linje bredvid hennes ena ben upp till Sallys ben men som inte finns längre upp.

   Ser onekligen konstigt ut.

   Svara

  Jag tycker att Odd ska lägga ut porträtt på båda sina barn och visa ansiktena, hon bestämmer ju inte mer. Han är lika mycket förälder som hon. Nu kan han ju göra det efter the divorce!!

  Svara

   Tror Odd var mest anti till att visa ansiktena. Känns som om vi fått se mer av barnens ansikte (om än inte hela) efter skilsmässan.

   Svara

   Hade det varit något annat än barn så hade jag kanske hållt med. Han vinner dock helt klart på detta. Bättre att hålla tyst. Bella förstör för sig själv på så många plan. Vem kommer vilja gifta sig med henne i framtiden? Vem ser seriöst upp till henne nu? Hon beter sig så ovärdigt, som en tonåring. Också det där om att nu kan hon gå med skorna inomhus. Om hon seriöst såg det där som ett problem innan så förstår jag att hon ville skiljas. Odd blev säkert sur och krävde att hon var i Sverige minst 20% av månaden. Och det var för mycket begärt. Gå barfota inomhus och vara med sin familj? Too much.

   Svara

   Jag läste divorce som; divårsej
   Tu kars äfter de divårsej! 😂😂
   Klockan är 2.30, kanske borde försöka sova..

   Divårsej hihihi

   Svara

   Men det är ju för barnens skull…

   Svara

  Är hennes instagram borta? Hittar inte henne :O

  Svara

   Alltså, har på riktigt varit inne på hennes instagram 3 gånger det senaste året.
   Aldrig kommenterat eller ens nämnt något om henne där eller någon annanstans och nu är jag blockerad från hennes instagram.
   Så konstigt 🤔

   Svara

   instagram.com/isabellalowengrip

   Svara

    Tack för länken men jag verkar vara blockad, otroligt konstigt men men! 😅

    Svara

     Logga ut från Instagram så funkar länken.

     Svara

     Jag kommenterade under bilden på Bella och bilen
     Snygg pik till Odd !
     Och jag blev blockad inom 10 minuter 😂😂 kunde ärligt talat inte bry mig mindre .0

     Svara

  Kan vi prata om ”dramat” mellan micahs och challizz?!? Jag skäms lite av att underhållas av det. Känns lite att som vuxen njuta av barn som bråkar i en sandlåda. Men.. Ja.. någon annan som tar fram popcorn när det kommit upp en ny video eller inlägg på bloggarna? Hur länge tror ni det tar innan de går ut med att vänskapen är över?

  Svara

   Jaaa, läser challiz blogg hela tiden, älskar kommentarerna också 🤓

   Svara

    Spännande. Vad tror du om deras framtid som vänner då? Jag blir nästan lite ledsen när jag läser deras bloggar. De mår ju uppenbarligen inte bra….

    Svara

     Micah verkar inte lika intresserad av att behålla vänskapen, så tror att hon kanske bryter helt…
     Ja, det är väldigt mycket som händer kring dem med sjukdomar hit och dit, kan också få lite tycka-synd-om-känslor ibland.

     Svara

    Kan någon berätta vad Challizzzzz blivit opererad för i hjärnan?
    Pallar inte läsa igenom en supertrist blogg för att få svar.

    Svara

   Oj är dem ovänner nu, tråkigt. Vad har hänt då?

   Svara

    Är de ovänner. De. Inte dem.

    Svara

    Tänk han eller honom där man skriver de eller dem.

    Svara

     Eller översätta meningen till engelska. They=de them=dem. Få som gör fel mellan They och them. Tips från min svenskalärare från många år tillbaka😊 off topic men ändå

     Svara

    Helt ärligt vet jag inte riktigt varför de är ovänner. Beror nog på vem av dem du frågar. Men det har nåt att göra med kommentarer på micahs blogg om challizz och hur challizz har reagerat på dessa. Det var ungefär det jag förstod av senaste videon. Och där fick jag också känslan av att micahs har tröttnat på challizz.

    Svara

  Vad fan är det med er? Hon genomgår en skilsmässa, låt henne göra vad hon vill för att klara det!

  Svara

  Kolla in Tyras blogg, filmen som hon lagt upp! 🙂

  Svara

  OT: en debattartikel om extremfeminism (skribenten som kallar det det) och en känga till LD som dock ej nämns vd namn….

  https://www.metro.se/artikel/debatt-l%C3%A5t-inte-extremfeministerna-smutsa-ner-feminismens-betydelse

  Svara

   Att som feminist positionera sig mot andra feminister är jävligt ofeministiskt. Men skönt för henne att kunna ha oss att positionera sig mot så hon framstår som vettigare. Utan oss hade hon setts som extrem. Vi flyttar fram gränserna för vad som verkar rimligt.

   Svara

  Är deg bara jag som blev upprörd över att Bella filmade med man hon körde bil? Också i instastory. Hon körde långsamt och på skogsväg men retar mig så jävla mycket på sånt beteende. Och när man har barn i bilen.

  Svara

  Hon sköter inte skilsmässan snyggt. Verkligen hämndlysten och rejält bitter. En smutsig skilsmässa döljer sig bakom dessa desperata instastories. Jag skäms, för henne

  Svara

  Odd och Bella gick in i äktenskapet med helt olika ekonomiska förutsättningar. Frågan är om det inte låg en bomb och tickade hela tiden.
  Det behövs en stark ömsesidig kärlek och prestigelöshet om man ska leva ihop med någon som är mer framgångsrik, mer känd och har betydligt bättre ekonomi. Jag tänkte sådana tankar när jag såg hur rörd prins Daniel blev i tv-programmet igår när han berättade om Victorias starka känslor för andra människor och hennes medmänsklighet.
  Odd hade behövt en egen karriär av något slag för att behålla självkänslan. Inte nödvändigtvis med miljoninkomster utan mer för att han skulle känt sig lyckad och uppskattad i jobbet. Utan en egen stark identitet och en stark ömsesidig kärlek har man svårt att leva ett liv som prinsgemål och ändå hålla huvudet högt.

  Svara

   Du fick mig att fundera, visst är det så att Daniel stöttar Victoria känslomässigt och hon behöver nog det; så de är lika där de båda ger något.
   Samma för Bella och Odd, men att hans stöttande kanske övergick till kontroll och en känsla av att bli styrd. Han ville ha sitt familjeliv och började med att stötta henne när hon var glömsk osv men nyttjade det sen till att ha det familjeliv han ville ha utan att inse att hon kanske ville ha det mindre traditionellt. Och sen gick det bara utför…

   Svara

    Fö tycker jag gott hon kan skryta på, vem bryr sig. Hon har två lyxbilar, inte många 20-åringar som har det utan att vara kriminella. Om det gör henne glad och underlättar övergången från familjeliv till singelliv så låt henne hållas!

    Svara

     Fel Bella omsätter ca 600 000 i månaden på bloggen !
     Alltså 10 ggr mer än vad du gissade .. shit happends😄

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.