Bella kritiseras på bloggen..

Blondinbella:

Bella hänger ute hos Sheila och får SÅÅÅÅÅ mycket kritik. Varför?
I don’t get it.

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har du läst kommentarerna ens? Alla handlar inte om att hon umgås med sin vän.

    Alltså Bellas kommentarsfält är så urballat att det inte ens är underhållande längre. Älskade kommentarsfältet innan. Nu är det verkligen så att så fort en kommentar trillar in dyker det upp två gäng, som i princip verkar heltidsanställda hos bloggen, Bellahatarna och Bellaälskarna. Och dessa två gäng lyckas på något sätt skapa totalt superdrama av INGENTING ALLS. ALLTID. Och det är ALLLLTIIIIIID samma drama. Så sjukt tråkigt och förutsägbart. Finns en gräns där ett upprörande kommentarsfält går från att vara underhållande till bara extremt tråkigt och tjatigt. Denna gräns har enligt mig passerats där för länge sedan.

      Samma här! Det är därför jag är så glad att denna blogg finns! Här kan man diskutera Bellas inlägg utan massa påhopp från de två gängen. Och så slipper man ge Slangbellan onödiga klick…

      Sant, det VAR underhållande…
      Finns en hel del att skapa debatt om gällande bella men vissa förstör det genom att komma med kritik om precis ingenting.

      Värre är dock kommentarerna om vilken superduperpower kvinna hon är, så inspiiiiiirerande. Gällande vad? Allt hon ljugit om hela tiden, ständiga skrytet.

        Hur mår du Indi? Du verkar vara en mycket arg tjej, tråkigt liv?

        Vad vet du om Bella ljuger bara för att hon inte väljer att skriva ut precis varenda minut av sitt liv som ni kan sitta och gotta er i och kritisera. Era kommentarer gör mig spyfärdig, kvinnor kan verkligen vara så elaka mot varandra. Läs Ernst bok – Lycka i det lilla, ta till dig det han skriver om så ska du se att du kommer må mycket bättre 🙂

          Snarare din kommentar som isf borde göra en spyfärdig Katarina!
          Du hoppar på denna Indi fortare och hårdare än hon på Blondinbella. Kanske du själv som istället borde praktisera det du predikar och ta till dig av ditt boktips så skulle du må mycket bättre och antagligen känna dig mindre spyfärdig.

            Låter lite som detta är Indi själv som svarar. Inget I vad katarina skrev var elakt. Det var ett rent påhopp att skriva om att blondinbella ljuger och att det är värre med positiva kommentarer än negativa. Blondinbella kanske inte är perfekt men att säga att hon ljuger och att det inte finns något att se upp till av andra är elakt.

            Katarina tipsar om en bok av Ernst, så att…

            ”Sanna”, låter lite som detta är Katarina själv som svarar..

            Sanna, vi vet ju med säkerhet att Isabella ljuger i sin blogg. Det har hon själv både talat om och bevisat. Lugn nu.

            Elin, då ber jag om ursäkt om du tycker min kommentar till Indi var elak. Det var inte min mening, utan mer att få er att reflektera över ert beteende med de ofta elak påhopp om hur Bella ska leva sitt liv.

            Anonym, jag behöver inte svara i ett annat namn för mig. Varför ska jag det?? Mycket märklig kommentar av dig.

            Nej, ni är många som verkligen spyr ut er galla över hur andra lever sitt liv. Det är så jag upplever det, elakt, påhopp och trist att vi kvinnor ska vara så hemska mot varandra.

            Njut av sommaren, se det fina runt er så ska ni se att vi alla kommer må så mycket bättre. Lita på att andra kan ta hand om sina barn och sig själv på bästa sätt så länge man inte verkligen VET att ett barn far illa. Men som jag ser det i bloggen så verkar Bellas barn må riktigt bra 🙂

        Vad har hon ljugit om?

      Åh! Skulle inte bli förvånad om folk är anställda för att generera klick och bråka bland hennes kommentarer.

    Om jag inte är helt fel ute så har Sheila en man som heter Rasmus. De gifte sig väl för knappt ett år sedan.
    Är Rasmus inte på landet samtidigt som Bella och barnen är där? Kanske Rasmus tycker det är tristare nu när inte Odd är med?
    Hur som helst, Rasmus kanske är hemma i stan och jobbar eller dricker öl eller städar.
    Tror inte att Bella har nämnt honom i samband med att de varit och hälsat på Sheila.

      Ja, visst hette det att de skulle till ”Sheila och Raamus” innan… Nu bara till Sheila

        *Rasmus (men det fattar väl alla) 😉

      Det blir väl ofta så i samband med skilsmässor dvs att de parrelationer man haft tidigare försvinner antingen helt eller delvis. I detta fall fortsätter ju Bella att hänga med Sheila medan Odd förmodligen behåller de relationer han ”tog med sig i boet”. Odd hade ju vinet tillsammans med Willy så den relationen har väl Odd kvar medan Willy och Frida försvann som parrelation för Bella och Odd osv.
      Min erfarenhet är dock att det är kvinnan som haft flest relationer med sig eftersom kvinnor ofta har många väninnor och män färre vänner.

      Eller så har Rasmus större behov av ensamhet än Sheila och uppskattar att hon har en kompis över som hon kan hänga med medan han pysslar med annat.

    Eller så kanske Rasmus är med sina kompisar någon annanstans. Bara för att man är ett par så behöver man ju inte spendera varenda helg tillsammans…

      Jo det måste man! I synnerhet om man har lantställe där det alltid finns grejor att fixa.

        Värst vad du måste ha inblick i deras liv om du nu vet att dom ständigt har saker att fixa på sitt landställe.
        Var tomten kanske endast en åker med gjuten betongplatta utan dragen el och vatten när dom köpte det? Ja då finns det minsann saker att jämt fixa med, du har så rätt!
        Och nåde den man som lämnar fru och barn ensam en dag i detta byggkaos.

          Härligt att Rasmus och Sheila hittat ett lantställe som sköter sig självt!
          Om jag vetat om att det fanns sådana hade jag köpt ett när det begav sig. Nu blev jag med ett ställe som inte gav mig en ledig stund varken ute eller inne! Men det är historia nu.

      Rasmus och Sheila har två små barn tillsammans (Ian & Aline) plus lantstället så det krävs goda skäl för att stanna i stan eller göra något annat på egen hand.

        Krävs goda skäl?? Kanske i din relation. Sen kan det ju vara så att han inte har semester nu? Eller så är han med men inte vill nämnas i bloggen? Det är trots allt deras liv, som de får leva som de vill…

        Han kanske inte orkar vara med när Bella är där samtidigt. Hon är påfrestande på många sätt, jobbig röst, jobbigt skratt, ska filmas och fotas i alla möjliga situationer mm. Mer avkopplande att stanna i stan på egen hand, det hade jag gjort

          Tack för att du skrev det så jag slapp.

        Hahaha, alltså anonym och Greta, ni känns verkligen som två kaffetanter som sitter tillsammans och klämmer ut skit så att hemorojderna ploppar.

          Kan bara hålla med, trist att det finns så många tjejer som bara älskar att slänga ut sig elaka kommentarer till varandra. Man får hoppas att de inte är så här irl, men men beter man sig så här på bloggar så är risken stor…..

    Nej!!!! Bara sluta bråka för småsaker tar bara onödig energi mycket roligare att vara happy ?

    Stör mig så mycket på att alla skriver ”bästavän”…

      Jaaaa, jag med! Dessa särskrivare ska alltid skriva ihop skit som inte ska skrivas ihop.. ”Min bästavän är guldvärd!” Hur svårt kan det vara? 🙁

    Den besattheten av Bella och hennes liv bara måste grunda sig i en psykisk störning hos folk. Det finns liksom ingen annan förklaring..,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.