Otrohet

Sandra Beijer:

Jag gråter och frågar varför han är med henne, varje kväll, sedan jag åkte för några dagar sedan.
– Baby, säger han. Älskade lilla baby. Vi dricker öl bara. Du vill väl inte att jag bara ska sitta hemma? Baby baby jag vill alltid vara med dig.
Och jag tänder en ny cigarett, säger att jag såklart inte vill att han ska sitta hemma, lägger huvudet mot knäskålarna, sitter i en trapp ner till en pool, allt är så vackert och allt är så fult.//Sandra Beijer

Fel syltburk? Eller kanske fel ölburk?
Någon burk verkar hennes ex sannerligen ha haft fingrarna i medan hon var i LA på musikfestivalen Stockholm, CA i oktober 2016.
Jag får ont i magen av hennes text eftersom jag vet hur förtärande den där svartsjuka känslan är, framför allt när den är befogad, vilket den i detta fallet var.
Om ryktet stämmer och han hänger med en tjej de gemensamt haft en trekant med så skulle jag också få ont i magen och jag undrar vad som komma skall.

Jag väntar redan spänt på fortsättningen av denna lilla novell.

Tack för tips, Sandra!

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT, men detta är det bästa stället jag kunde tänka på att skriva detta… Just nu, i den här stunden, är livet lite jobbigt. Jag inser att det finns de som har det värre men jag har ett problem som skaver i mig ändå. Är det någon annan här som lever i ett medberoende/anhörig till missbrukare? I mitt fall handlar det om gräs. Jag vet att många är helt för gräs, det är jag med (=likställer med alkohol), men liksom alkoholism, kan man missbruka. Skulle vilja prata med någon som förstår min situation hade verkligen uppskattat det… <3

      Förlåt men det är lite tragiskt att folk som förlorat en nära anhörig, saknar inkomst, har partner med missbruksproblem med mera med mera känner att en skvallerblogg är bästa forumet för råd och hjälp. Kan ni inte söka er till kyrkan, vårdcentral, psykolog, familj, vänner, organisationer istället?

      För anhöriga med missbruksproblem rekommenderar jag:

      http://missbrukare.se/anhorig/

      http://anhorigstodet.se/hjalp

      http://al-anon.a.se/sok-hjalp-at-en-missbrukare

      http://www.anhorigforeningen.se

      Lycka till.

      http://www.anhorigforeningen.se

      Testa att googla anhörig + missbrukare. Finns oändligt många organisationer specialiserade på att stötta och hjälpa i din situation. En skvallerblogg är inte rätt forum.

        Elsa, jag har inget alls emot att be om hjälp här, man är så anonym som man vill och det finns mängder med olika livsupplevelser här, för att inte tala om hur många människor det sitter på den här bloggen som stöttar och peppar varandra.

        NiC, tack fina du <3

      Klart du kan fråga här! ❤ Nu har jag ingen egen erfarenhet och kan inte hjälpa men du är inte ensam. Jag tror på dig och du kommer fixa detta och hitta en väg. Får du inte napp här kan du ju testa surpuppans förslag hör ovan.

      Jag har haft exakt samma problem. Om det finns nån mejladress du känner dig bekväm med att ge ut såhär offentligt (eller gör en ny?) så kan jag gärna prata om du vill 🙂

        Har en extramejl som är fisk.burgare@outlook.com, de som känner att dom vill prata kan kontakta mig där <3

      Mitt ex rökte gräs regelbundet. Såg det dock aldrig som ett problem riktigt…

        Hur regelbundet? Här är det ca 8 bonghits per dag, utan dem är det extrema humörsvängningar, sömnproblem och oförmåga att göra i princip något annat än att vara förbannad och slå på saker… Hade det vart feströkning hade jag inte brytt mig men detta har gått för långt. Att inte kunna fungera utan är inte rätt, och när man lägger mellan 600-1200:- i veckan fastän man inte har jobb och en inkomst, då har det gått för långt, tycker jag..

          Behöver du verkligen prata med någon? Känns som att du redan vet vad du tycker och hur det borde vara. ?

            Såg nu att det där kanske blev lite kort och kunde misstolkas.

            Vad jag menar är att jag tror du kan lita på din magkänsla och att du redan vet hur du vill ha det och jag håller med om att du tänker rätt.

          Precis samma läge här + tyngre på helgerna ?

      Kram finns nog många föreningar som kan hjälpa dej för samtal våga ta kontakt.

    Varför skrivs det om denna trekant fortfarande? Det är väl inget som någon bekräftat?

    Alltså, skriver den där människan alltid lika tillknäppt pretentiöst?

    Hennes skrivande ger mig verkligen känslan av ”svart och svår – femton år”.

      Håller med. Hennes texter påminner om sådant jag satt och filade på när jag var en olycklig tonåring.

    Är lite trött på att kommentarsfälten ständigt kapas till att handla om helt andra saker!

      Jag också! Alltför mycket ovidkommande i kommentarerna den senaste tiden.

      Jag tycker tvärtom att det är en stor del av charmen med det här kommentarsfältet.

      Jag med! Dra till Familjeliv wtf!

      Ja mycket tröttsamt. Man får scrolla och scrolla för att ens se kommentarer som handlar om inlägget.

    ”Mindre skvaller, mer granskning” och så sprider du rykten om en trekant? Lägg av nu.

      Och snälla Camilla, sluta skriva låtsas-omtänksamt. Nej du är inte omtänksam när du sprider skvaller om sandras sexliv så att hon blir förnedrad offentligt. Nej du är inte omtänksam när du skriver hur stor risk du tror det är att Isabella ska bli attackerad i sitt hem osv. Så manipulativ stil.

      Det är ju ingen lögn.

        Var har Sandra bloggat om en trekant? (För denna blogg ska ju granska och kommentera bloggar och INTE skvallra enligt Camilla). Svar: ingenstans. Så nej det är inte ok att sprida rykten och skvaller. Dessutom inlindat i en låtsad omtanke.

          Googla får du se.

            Sandra har INTE sagt ngt om en trekant. Bloggbevakning finns för att kommentera saker som bloggare har sagt, inte för att sprida skvaller från Flashback.

    Sandra har berättat offentligt att hon kryssar texter och anekdoter så det är inte säkert att han sa baby och allt det där. Men det spelar ju ingen roll eftersom han var en mes som trodde han va cool fast han va fett feg. Cringe på honom.

      Kryddar, inte kryssar*

    Baby baby baby baby baby baby baby baby baby baby baby baby baby baby

      ”And I was like baby baby baby oh and like baby baby baby no” ????

    Nej det talar vi inte om här.

    Nää

    Helena hann före, men nej det kan vi inte.

    Sånt kan du prata om på Flashback om du känner för det då camcam inte vill ha sånt här pga icke offentlig person och minderårig

      Fast han är ju dömd? Och det intressanta är inte sonen, utan den offentliga MAMMAN och hennes beteende.

      Jag tycker att det är en otroligt viktig sak att diskutera. Men ok, I get it. Synd.

        Förstår inte heller varför man inte kan diskutera Annas försvarande av sexuellt våld, som offentlig person har hon väl ett ansvar för hur hon uttrycker sig på sociala medier?

          Självklart har hon ett ansvar som offentlig (och som medmänniska). Men det är väl svårt att ta upp det utan att prata om de minderåriga samt icke offentliga människorna. Det är väl därför Camcam avstår – om jag fattat det rätt.

    Men va?? Du skriver ex?? Om han e ett ex o träffar denna brud e han ej otrogen. Om han ej såklart träffat henne även när de var ett par

      Det är ju det som är grejen, han träffade henne när de var ett par. Nu är han ihop med henne.

        Ok då är jag med:) det är ju inte ok förstår att hon reagerar då.

    Hon borde dumpa honom! Jag har inte läst allt men:
    Är man ett par behöver han inte hänga och dricka öl med en tjej om det får henne att må dåligt.
    En riktig Man låter bli, sen kan man prata om det och kanske känner hon dig bekväm igen med att de umgås om honom också får vara med.
    Har de gjort slut kan han ändå visa henne den respekten att chilla lite.

      ?

    Om någon säger ”älskade lilla baby” till mig så tycker jag det enbart är ett stort varningstecken på kille man inte ska hänga eller vara tillsammans med. Dump på den direkt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.