Magiskt!

GabJoss:

Och sist men inte minst.. Detta såå fina fat! Perfekt att lägga massor med god frukt på ?//GabJoss

Som hon har fyndat!
Letat med ljus och lykta i världens alla hörn efter det som saknats i deras tropiska köksuppställning som hon visade upp tidigare i år.
Ett magiskt bärare sprinklat med fairy dust att lägga massor av exotiska frukter och chokladbitar på.
Det är både snyggt, innovativt, perfekt och nytänkande.
GabJoss har köpt en …..wait for it….. vit tallrik.

Gud vad skönt att bloggtorkan är över.

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Och Egoina ska ha ”semester” från sin blogg som uppdateras cirka… en gång per dag?

      Alltså. Jag förstår inte vad det är hon jobbar så himla himla hårt med med sin blogg? Hon uppdaterar, som du säger, typ en gång om dagen. Ofta är inläggen typ tre meningar långa. Det är inte som att hon pumpar it content med proffsiga bilder heller. Hur kan hon vara så jävla stressad och utbränd av det?! (Förstår det med pendlingen och hennes andra jobb, men det har hon inte längre så räknar ej med det.)

        Utbrändhet kan sitta i en lång tid efteråt. Era inlägg är riktigt småaktiga och elaka.

          Menar inte på nått vis att vara förminskande. Men att skriva cirka ett-två inlägg om dagen, dessutom färre på helgerna, och i tre veckor välja att skriva ännu färre inlägg när man ganska nyligen bestämt sig för att satsa bara på bloggen. Det låter inte som ett vinnande koncept i mina öron.

          Jag har varit utbränd i snart 1,5 år, så jag tror nog jag vet vad jag pratar om. Kan ju uppenbarligen formulera några meningar, så…
          Är hon utbränd rekommenderar jag nog att hon sjukskriver sig och inte bloggar/jobbar alls.

        Jag hade en helt sjukt intensiv höst med extremt mycket jobb plus studier vid sidan av, och var helt vimmelkantig och lost mot slutet, likt Egoina blev. Det tog mig några veckors ledighet och sen cirka tre månader av att jobba på typ 75-80% (med full lön tack vare vettig arbetsgivare som tur är) innan jag var återställd. Så det kan, som Anonym säger, ta lång tid innan man är tillbaka.

          Beroende på hur lång tid man arbetat/stressat/haft minimal återhämtning vid utbrändhet kan det ibland dröja ÅR innan man är återställd. Det är dessutom väldigt individuellt vad som triggar igång stressymtom och utmattning. Detta är inget som ska negligeras.m, det är en fruktansvärd sits att hamna i.

            Fast Regina är INTE utbränd. Hon har endast skrivit att hon hade gått in i väggen om hon inte hade sagt upp sig, vilket hon gjorde.

    Hahahaha

    Hahaha jag tänkte samma sak! Zoomade in och försökte urskilja något mönster men det är bara ett vitt fat. Såååå perfekt!

    Och exotisk frukt. Detta fruktätande….

    Kommentarerna på det länkade inlägget ???

      Ah den berömda klisterlappens vara eller icke vara ?

    Det var roligare att läsa om gabjoss i din blogg innan ni blev bff’s 🙁

      Va? Lite credd får Camilla ha här. Gabbjoss ger oss inget att jobba med. Detta inlägget var ju helfestligt.

        Inget att jobba med?

        Hon var otrogen mot sin man i samma veva som hon blev gravid.

        Men Camilla skriver om hennes fat 🙂 Oki 🙂

          Du borde gå vidare, alla andra har gjort det och speciellt gabi och fjoro

            Haha ja lite tröttsamt faktiskt

            Nej Gabriella, vi kommer aldrig glömma vad du gjorde.

          Haha fast hon var ju inte otrogen?! Hon frågade en snubbe i telefon om han var sugen. Herregud.

            Okej…? Och det är normalt att gifta kvinnor frågar en annan gift man om han är sugen på att ha sex med henne?

            Vad fånig du är. Tur mannen inte var min, för då hade jag nog….. *slutar skriva fortsättningen här*.

            Snälla hon blev bara catchad just den gången då det gick snett. Hon har garanterat försökt med andra män tidigsre, och lyckats.

          Jag har inte gått vidare, lilla Gavban! Håller helt och hållet med om att Cam borde gräva lite mer i dina vilda samtal och deppiga utekvällar där du ringde till upptagna män för att beklaga dig över ditt liv och ”idiot” man.

    Skrattade typ en halvminut åt det när jag såg det innan. Det är så…. va

    Alltså. Vem är GabbJoss egentligen? Vad gör hon? Vad är hennes blogg bestående av mer än fruktfat och bäbiskläder (det jag orkade scrolla). Hur slog hon igenom?

      Det undrar jag också. Kan någon sammanfatta?

      Hon var väldigt ihärdig (läs asjobbig) och kommenterade allas bloggar ”åh, finis ❤️❤️❤️❤️” osv. Sen blev hon gravid och det drog trafik.

        Woah… det var alltså inte bara jag somrarna det totalt ointressant, det är totalt ointressant ? Min fundering var främst om hon trodde hon var nån sorts hälsokvinna med alla fruktfat…

          Hahahaha dör, hälsokvinna ? Någon hälsokvinna kan jag lova dig att hon inte är.

            Hahahahah okej, tänkte väl ? Min största fråga är egentligen: vem äter upp alla bär? Återanvänds dom? Vad händer på vintern? Då är ju jordgubbar svindyra och inte direkt goda…

            #jordgabbsgate

        Och hon skapade trenden bland unga tjejer i småstäder (min uppfattning) att lägga ut bilder på instagram på typ fruktfat och vita möbler i filtret VALENCIA

        Hon känns typ ung och gammal på samma gång. Men har fått känslan att hon är en s.k. ”ung mamma” – så hur gammal är hon?

          Runt 20 va? 21,22 år något..

      Det är så jävla obegripligt att hon har läsare. Den enda som är tristare än hon är Egoina.

        Näää Gabbi är tristare än Egoina! Egoina har ju åtminstone lite humor i sin blogg (ok det går inte att jämföra med hur den var tidigare men ändå </3</3)

        Och Englas showroom.

      Genom att ringa sin nära kompis make medan tjejen och barnen var i fjällen för att säga hon skulle hämta sin laddare (just när mannen var ensam), och passade samtidigt på att fråga om han var sugen på henne. Det hela blev väldigt konstigt när han tackade nej och då påstod hon att det var ”busringning”……. Någon månad senare var hon (som tydligen hade svårt att bli gravid, just gravid). Så det är en ganska berättigad fråga när vi säger:

      #VEMÄRPAPPAN?

        Wow, hon blev alltså befruktad genom telefonen??

        Anja du är så jävla tröttsam. Som en pest i kommentarsfältet.

        Snark Anja, det kommer aldrig att bli någon grej av din hastag, vad Gabriella gör uppe i Umeå är helt enkelt inte intressant för andra än er inblandade. Så släpp det

          Exakt, så jävla pinsamt att hon (Anja alltså) i varje inlägg alltid ska skriva #vemärpappan. Cringe på det alltså, och ja jag hatar det uttrycket men det passar bäst på Anja.

        Men vem, berätta gärna, VEEEEEM är pappan? (Ps: det var inte jag som började taggen, men älskar den såpass mycket att jag mer än gärna håller liv vid den ?)

          #vemärAnja

            #kanskeMOAkanske

            Kanske? Kanske inte ? Dock tveksam till om Gabbsan hade mått lika bra ifall det vore min man….

            #VEEEEMÄRPAPPAN?

    Jag tyckte det var en lite halvrolig nick till dig ändå, Camcam.

    Har många gånger tänkt på hur hennes stackars mun mår. Själv kan jag knappt titta på alla dessa fruktfat utan att få en miljard blåsor i hela munnen.

      Alla är inte känsliga mot det. Jag är??‍♂️ Men inte alla? Det är synd om oss anonym!

      Eller mage ? Hade haft rännskita hela natten, frukt plus choklad är ingen bra combo …

    Eftersom så många redan skrivit om den berömda ”är du sugen-frågan” kommer här min teori; jag tror Gabbjoss vän Moa var trött på Gabbjoss (kanske pga flirtigt beteende) och bestämde sig för att sätta dit henne.
    Riggar inspelning tillsammans med sin sambo och låter sedan hela världen få höra samtalet. I samma veva bestämmer Moa sig för att plötsligt väcka liv i sin stendöda blogg och hej vad det bloggas, i några dagar tills uppmärksamheten lagt sig…
    Min teori är att Moas sambo varit flirtig med Gabbjoss, därav frågan gabbjoss ställer, mer för att kolla vad han egentligen håller på med.
    Typ så…

      Eh ja…? Din teori är inte direkt ny.

      Ja! Jag reagerade också på att Moa öppnade sin låsta instagram, lade upp 1000 bilder och började blogga igen. Verkar så sjukt utstuderat.

    Fyra inlägg på Bokens insta om att Samir och Sigrid har varit där. Tre där hon tackar dem. Jaaaa vi har fattat att de har varit där nuuuu.

      Ja, och hon filmar när Roberto går och visar runt dem och säger ”här kan man vara sig själv, inga fotografer här” som om dom var typ Lady Di och Dodi och var tvungna att försöka komma undan paparazzis till varje pris. (Sen är det ju ironiskt sagt iom att Anna fotar och filmar stup i ett och lägger ut på sociala medier, men men.)

    Seriöst, jag drömde om den här tallriken inatt. Jag drömde att hon hade köpt den begagnad.

    // En dom måste sluta läsa bloggar innan hon ska somna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.