Någon som vill busa med Blondinbella?

Blondinbella:

img_1384.jpg

Jag fick ett mail från en läsare:

Hon är lite osmart ibland och postade sitt Boardingkort på Instastory. Där ser man ser man  bokningsnummer och kan alltså logga in på både Sas och United och både boka om ändra och i princip göra vad man vill med bokningen ( ändra namn kanske 🙂 Osmart delux! Eftersom hon lite kaxigt informerade i Insta story att hon ALLTID reser och sitter på plats 1A vore det sinnessjukt kul om nån bokade om henne till en dålig plats typ 8B  🤣//Therez

Tror ni detta stämmer?
I så fall är det jävligt osmart av henne.

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jahaja. Själv hade jag föredragit en räkmacka.

  Svara

  Asså Tyras senast inlägg? Gilla struktur much?

  Svara

   Men, hon har gjort hela inlägget i typ Photoshop eller? Ser ut som min dagbok från mellanstadiet!

   Svara

   Hmm… men nu motsäger hon sig själv igen. För några dagar sen skrev hon ju att hon träffade på en drogpåverkad kvinna som hon försökte hjälpa och som hon tyckte så synd om. Hon tyckte det var fruktansvärt att samhället svikit denna kvinna. Hon hade sen blivit aggressiv när Tyra o co ringde polisen och försökte få henne att lägga in sig på psykakut.
   Har samma kvinna nu brutit sig in i Tyras sommarstuga och försökt slå henne igen? Eller är det tyra som berättar två olika versioner av samma historia?

   Svara

    Vadå om hon hittade en drogad och psyksjuk person i sin sommarstuga och reagerade med att inte bara ringa snuten utan försöka se till att kvinnan fick hjälp, och den drogade kvinnan då började slåss… så håller ju historien antar jag? Asså dina två versioner är ju inte motsatser

    Svara

     Mötet med kvinnan skedde kvällen innan denna incident.

     Min gissning är att det är samma kvinna som kom tillbaka och beslöt sig för att bryta sig in och sova i sommarstugan.

     Svara

  Det bör väl vara olagligt att göra så?
  Och. Varför har du inte blurrat det? Inte för att jag alls tycker om Bella, tvärtom faktiskt, men det känns sådääär att sprida hennes misstag vidare så vem som helst kan få tag i det. Inte busigt så mycket som förjävla taskigt oavsett om hon skrävlat eller inte.

  Svara

   Tror dock att hennes flyg redan gått. Men håller med, känns inte bra att sprida det.

   Svara

    Det kanske det har ja. Har så lite koll jag kan på Bella och hennes resor, haha. Men ja… oavsett.

    Svara

  Bokningsnummer och efternamn är allt som behövs på Sas så kommer du in på ”Mina resor”.

  Förstår inte hur folk är så godtrogna. Inte första gången jag sett detta. Eller ännu värre ett foto på passet. Tack och bock säger ID kaparen.

  Svara

   Dessutom är det ju ofta samma bokningsnummer även för returresan. Så det finns fortfarande utrymme för henne att få problem.

   Svara

    Förutsatt att hon inte bokat resorna för sig. Då har hon ju mer än ett bokningsnummer.

    Svara

  Men hon gör så här hela tiden, tex har hon på instastory filmat sin bil så man kunde pausa och läsa reg-numret som hon varit så noga med att dölja på Alma bilder annars. Klantskalle.

  Byta plats (någon rad bara) är väl rätt oskyldigt. Kul ju.

  Svara

  Men Gud vad är det hon har på tallriken 😱😁

  Svara

   Ser ut som mat

   Svara

    I beg to differ, ser ut som något som en ko idisslat på 😝

    Svara

    Grönkål?

    Svara

   Kaninmat

   Svara

    Tönt.

    Svara

    Min kanin äter mer än så….

    Svara

     Bara för att din kanin äter mer än så betyder det ju inte att man inte kan kalla det kaninmat. På samma sätt som vi kan kalla köttbullar människomat även om vi också äter annat.

     Svara

   Anledningen till varför hon är så smal…

   Svara

   Något en ätstörd kan äta

   Svara

    Rätt osmaklig kommentar Johanna!

    Svara

    Vilken fin syn på ätstörningar. Kan informera dig om att när jag var som sjukast i mina ätstörningar åt jag glass (bland annat) men det är klart. En med en ätstörning KAN äta den där maten på bilden. Kanske inte du kan det pga typ… dåliga tänder?

    Vill bara förtydliga. En med en ätstörning kan äta PRECIS VAD SOM HELST! Maten i sig definierar inte sjukdomen. Det är tankarna.

    Svara

   Broccoli! Jättegott ju! Prova vettja.. Med skirat smör och lite salt. Mums 😋

   Svara

    Broccoli är supergott som tillbehör till mat 🙂

    Svara

  Otroligt dumt och omoget om någon skulle göra en sån sak. Men det skulle inte förvåna mig för finns många osäkra människor utan liv.

  Svara

   Om man är så dum att man lägger ut sitt bokningsnummer för allmän beskådan på NÄTET, ja då får man stå sitt kast om någonting skulle hända.

   Lika dumt som när man i princip filmar hela ens hem samt postar bilder från varje liten vrå och lägger ut på nätet, ja då får man faktiskt skylla sig själv. Då tycker jag inga försäkringar borde gälla.. fattar inte folk som är så dumma och naiva att de gör detta!

   Svara

    Va? Menar du på riktigt att om
    Ngn saknar kunskap och gör misstaget att lägga ut bokningsnr så är det rätt åt den om ngn sabbar resan? Sen när blev det straffbart att ej va smartast i stan?

    Svara

     L Finns folk som tycker det är ok att stjäla din cykel och att du får skylla sig själv om du inte låste den ordentligt, så det finns alla typer verkar det som, 🙁

     Svara

      Men nu handlade det om att posta känslig info på NÄTET och framförallt om man har några tusen läsare.

      Nej det är aldrig ok att stjäla en cykel bara för att den är olåst men postar du en bild din cykel på instagram och skriver ”här är min olåsta cykel som jag nu parkerar på gata xx”, ja då kanske man får skylla sig själv om den sedan blir stulen, d.v.s då har man sin egna dumhet att skylla på.

      Svara

      Hanna: Jag kan aldrig hålla med dig om att det är någon om får skylla sig själv för att någon annan utnyttjar en svaghet hos dig. För mig så är det alltid hundra procent den som gör något illa mot den andres fel.

      Att jag sedan kan hålla med dig om att man i förebyggande syfte pga att det finns många dumma mänskor, inte ska lägga ut något alls på nätet, är en helt annan fråga för mig.

      Svara

     Fast Bella är ju knappast okunnig och inte vet detta? Herregud denna människa kan ju allt ! Hennes första graviditet skrev hon ju en bok efter om .. specialist hennes förlossningar är ju absolut i världsklass, ingen absolut ingen har född barn så smärtfritt så perfekt ja allt var helt perfekt ! Väntar nu med spänning på
     Hur du tjänar mest på din skilsmässa
     Skilt dig med stil
     Smärtfri skilsmässa
     Va bara några exempel på vad Bella kan ha som titel till sin kommande bok , för ingen har ju skilt sig elegant m stil än Bella .. och tänk då på att hon har TVÅ dyyyyra bilar nu .. absolut ingen annan har ju det.

     Svara

  OT.
  Vet att det finns dom här som stör sig när man kapar trådar men vet också att det finns fler, vettiga och peppande människor här. Så jag skulle vilja ventilera en grej.

  Jag är 32 år och har i perioder av mitt liv varit ätstörd. Jag har aldrig varit diagnostiserad och inlagd men har både svält mig själv och hetsätit/kräkts. Jag har alltid varit fysiskt aktiv och smal, ibland väldigt smal i samband med skov av anorexi, och har alltid blivit komplimerad för det. Min pojkvän har alltid lagt mycket vikt vid att jag är smal, gett mig mycket komplimanger för det, och i hans kompiskrets har han fått mycket manliga dunkar i ryggen för att jag fortfarande varit smal medan dom andra killarnas fruar fått barn och kanske gått upp i vikt.
  På sistone har jag själv börjat gå upp i vikt, trots att jag gymtränar och springer lika mycket som förr, kanske åldersrelaterat, jag vet inte, och med det också börjat kräkas upp mat igen för att åtminstone inte bli ”tjockare”. Jag försökte ta upp det här med min man och pratade om det i presens, erkände för honom att jag HAR haft ätstörningar och kräkts under tiden vi varit tillsammans men inte att jag gjorde det nu. Jag hade hoppats på förståelse och hjälp och kanske också att han skulle förstå sin del av det, att deg han tror är komplimanger har satt sig så pass i mitt huvud att jag är livrädd för att gå upp i vikt. Istället blev han arg och verkade mena att jag vet bättre än att vara ätstörd. Vet fan inte vad jag ska göra. Damned if you do, damned if you dont.

  Svara

   Finns väl inte så mycket mer att säga än att din pojkvän är ett rövhål. Det kanske inte är vad du vill höra men jag hade tagit mig en ordentlig tankeställare ang. min relation om jag var du.

   Svara

   Kanske skulle du kunna att prova att rakt ut säga hur du känner? Att hans kommentarer påverkar och att det är jobbigt. Kanske skulle han då förstå? Tror det är jobbigt för många att se fel man själv gör, men om man blir tillsagt kanske man reflekterar över sitt beteende.

   Ta hand om dig.

   Svara

   Så kan man väl inte säga tvärtav, att han är ett rövhål. Väldig endimensionellt att se saken på. Han kanske är livrädd att han ska förlora dig, att du ska bli sjuk, att erat liv ska förändrad etc hundra anledningar. Förnekelse och att bli arg kan vara en första reaktion på stora skrämmande problem. Jag tycker att du ska fortsätta nå fram till honom och vara tydlig med att i detta behöver du hans hjälp. Går inte det tycker jag du ska kontakta en samtalskontakt, där ni tillsammans med en vägledare får chans att prata om detta. Man kan kontakta sin kommun, de flesta kommuner har någon form av rådgivning.

   Svara

   Du behöver stöd i detta! Kontakta Frisk & fri för att få tips, de har chatt/mail/tfn-rådgivning tror jag (det är riksföreningen mot ätstörningar).

   Ang din kille så vet han nog inte själv hur fruktansvärt illa han beter sig. Förutom att det han sa var kränkande så är det ju en risk att det triggar ångest och ätstört beteende.

   Du förtjänar proffsstöd i detta så du inte trillar dit. Livet är för kort för det kära anonym. Du har rätt till ett liv fritt från sådan ångest och ohälsa.

   Att du har gått upp i vikt är inte farligt och säger inget om ditt värde eller hur fin du är.

   Försök minimera din exponering för vikthets.

   Försök göra det mot dig själv som du skulle ha velat göra för en fin vän eller dotter i samma sits. Sök stöd hos vänner och familj och prata öppet om din snubbes dåliga attityd i detta, för om du gömmer det så kan du påverkas mer av det.

   Hej dig du ära bra som du är

   Svara

   Känner igen mig. Jag har som tur är inte ätstörningar men mitt ex gav mig också väldigt mycket ytliga komplimanger och han fick också väldigt mycket cred av sina vänner för att han var ihop med mig (jag var den snygga sexiga blonda svenskan liksom).

   Det störde mig, och jag började min feministiska resa medan jag var ihop med honom, och började fundera på de kommentarer/komplimanger jag fick ”duktig, fin, söt, gullig, sexig….” och blev trött på det. Pluggar till civilingenjör, är ju fan skitsmart, men ALDRIG ger någon mig komplimanger för det… Jag blev så trött och less på att alltid alltid alltid värderas av mitt yttre, från både vänner, familj, kille, främlingar.. ALLA!

   Vi gjorde slut, av flera olika anledningar. Nu har jag en ny kille, och jag ventilerade inför honom om hur psykiskt och mentalt dåligt jag mådde av att jämt och ständigt ENDAST få ytliga komplimanger, för jag kände inte att det var -jag-. Om man nu älskar kläder, smink, hår, träning osv så kanske man tycker om ytliga komplimanger för det bekräftar en del av ens personlighet. Så var det bara inte för mig.

   Min nya kille är så fantastisk, säger till mig att jag är snygg osv. både med eller utan smink, både när jag är assvettig på semester/efter träning, när jag vaknar bakis en söndag morgon, eller när jag piffat upp mig för en utekväll. Mitt ex gav mig bara komplimanger när jag var sminkad och fixad.

   MEN framförallt så säger min nya kille att han tycker jag är smart, klok, vis, har intressanta åsikter och allt möjligt annat. Jag blir så varm i hjärtat av att känna att han älskar mig för den jag är, inte för ytan som alla andra kan se.

   Så mitt tips är:
   1. Ventilera med din kille, säg hur det känns, förklara att det har vart jobbigt för dig i många år och fortfarande känns jobbigt nu! Be honom att försöka förstå vad du säger, att du inte anklagar honom men att han borde ta sig en funderare över hur din situation ser ut och varför den ser ut så.
   2. Om han inte kan ta till sig dina tankar och funderingar och din vädjan om hjälp, så fundera på om det är en sådan relation du vill ha resten av livet. Det är klart det är svårt att göra slut helt abrupt, men personligen så kan jag inte vara gladare över att jag gjorde slut med mitt ex, trots att det tog mig minst 1.5 år att verkligen komma över honom och den relationen vi hade (trots att han pissade på min självkänsla, hade mig som en trofé, var otrogen flera gånger, alltid nedprioriterade mig osv. osv. :p )

   Du ska veta att din vikt, ditt utseende, det påverkar inte hur du är som person. Det låter klyschigt men ditt värde ligger INTE i din vikt/utseende, även om främlingar, vänner, bekanta och till och med killen snackar om det så!

   KRAM!

   Svara

   Jag vill inte ta din pojkvän i försvar, för det han gör och säger är fan förkastligt MEN jag tror att han kanske har blivit rädd. Låt mig förklara. Jag har träffat flera män genom mitt liv (en är exemplivis min pappa) som absolut inte reflekterar över vad de säger och gör förens konsekvenserna kastas tillbaka i ansiktet på dem (för sent alltså). Det kan ju vara så att din pojkvän också är så. När du erkänner något som de flesta av oss vet är en farligt och allvarlig sjukdom så reagerar han med ilska för att han inte vet hur han annars ska reagera. Speciellt när han kanske inser att han själv är vållande.
   Som sagt, jag försvarar inte det den pojkvän sagt, det är helt gräsligt och inte okej någonstans. Men ibland tycker jag att det kan vara lättare att ta ett beslut över vad man vill göra åt situationen om man försöker tänka från andra vinklar.
   Och sök hjälp för det här, det är inte värt att gå runt att må dåligt!

   Svara

   Sluta kapa kommentarafältet. Please. Varför skriver du bara inte på “ätstörningar i fokus”, flashback eller liknande?

   Svara

    Flashback är bara fullt med osympatiska troll. Ett community som hejar på när en kille hänger sig live vill jag inte be om hjälp i sådana här frågor.

    Svara

   Snälla, kan vi stoppa alla OT-trådar som är personliga och inte har något som helst att göra med bloggar? Sök dig till Familjeliv, och alla som är intresserade – gör detsamma!!

   Svara

    Fast flashback och familjeliv är ju helt vansinniga. Här kan ju folk som vill och behover få lite vettig feedback på grejer.

    Svara

     Men det är faktiskt ganska störande när man går in i kommentarsfältet som man tror ska handla om ett intressant inlägg, och så är det 50 kommentarer om något HELT annat, ofta personliga problem. Det har faktiskt spårat ur lite härinne.

     Svara

      Naaaw det e ju sååå mkt intressantare att läsa hån mot Isabella än att hjälpa en medsyster i kris? Töntigt att gnälla på att ngn söker stöd

      Svara

     Det är inte speciellt stor skillnad på Flashback och Familjeliv och här…

     Svara

      Och därför kan man lika gärna söka sig dit istället för att skriva OT här.

      Svara

  Ja, PNR (Passenger Name Record) ger tillgång till resan i bokningssystemet. Systemet antar att den som känner till PNR också är någon som har rätt att titta på och även modifiera resan.
  Beroende på flygbolag kan man ändra vissa uppgifter t ex byta sittplats eller ändra flygavgång.
  Utöver PNR behövs bara efternamnet exakt som det angetts på bokningen och så har man hela resan tillgänglig.
  PNR ska man alltså inte handskas med lättvindigt.

  Svara

   Man kan ju hoppas att hon har någon anställd på att bevaka sådant här som meddelar henne. Om inte annat tycker jag hon förtjänar att få hoppa till stolen bredvid. Som sagt, oskyldigt ”bus”.

   Varför ska camcam bluffa vad Bella själv lagt ut? Larv!

   Svara

  Äh försöktelogga in, men ser inte riktigt vad det står.

  Svara

   Går man via United Airlines hemsida så kommer det att gå att logga in med det numret+hennes efternamn som det är stavat på biljetten. Skrämmande att hon inte tänker längre! 😨 Vem som helst kan avboka hennes hemresebiljett, hur tänkte hon?? 😫

   Svara

    Äh, går inte, jag ser nog för dåligt vad det står..för mig är texten suddig…

    Svara

   Ja läskigt, hur lätt som helst

   Svara

   Gick ju som en dans att logga in! ;-).

   Att hon inte tänker på sånt här… Van resenär, eller hur var det? 🙂

   Svara

    Ja nu funkade det. Hon har missat att beställa vego-mat som specialkost ju 🙂

    Svara

     Haha.. beställ till henne till hemresan. 😉 *skoja!*

     Svara

   Jag tycker inte vi ska hålla på och ägna tid åt Bellas bokning. Låt henne ha den ifred. Hon åker hem på lördag från Cancun via New York och kommer hem på söndag morgon. Det är det vi behöver veta.
   Det vi kan lära oss av detta är dock att PNR är något som man inte ska lämna ut till obehöriga eftersom det ger tillgång till bokningen.

   Svara

  CamCam, tycker detta är att tipsa folk i onödan. Det finns människor därute som med glädje skulle avboka resan så att hon inte kommer hem i tid till barnen. Blurra bilden åtminstone?

  Svara

  Elakt inlägg. Skvaller och illvilligt.

  Svara

  Wow. Oavsett vad man tycker om en person så tycker jag det låter så sjukt omoget att logga in och tipsa om att byta plats osv?
  Var vuxna och låt bli snälla.
  Eller skaffa ett liv.

  Svara

  Barnsligt & rent idiotiskt att ni loggar in på hennes resa.. SJUKT!
  Hoppas ert IP nr sparades

  Svara

  Såklart ska man inte jävlas eller vara elak mot någon men ibland undrar man ju hur naiv och godtrogen man är när man har över 400 k följare och postar bokningsnummer, övervakningskameror, exakta detaljer om många saker som i fel händer kan få ödestigna konsekvenser. Borde man inte tänka lite längre ? Kommmer ihåg för något år sen då BB blev av med 10 000kr eller nått från sitt konto pga skimmning eller att någon sett och kommit åt hennes uppgifter. Lära sig av misstag kanske?

  Svara

  Jag är mest fascinerad av att Bella tydligen struntar i alla vegetariska och kvasi-veganska principer när hon flyger eftersom hon tänker sig låta väl smaka av ordinarie flygmat.
  Undrar just vad United Airlines serverar i Business? Säkert hummer med fet hollandaisesås följt av oxfilé med béarnaise och gåslever.
  Jag ser Bella framför mig som den ögontjänare hon är sitta och vräka i sig mat som hon aldrig skulle visa upp i bloggen.

  Svara

  Det här är så bisarrt! Tycker ingen borde ändra hennes resa, det känns som ett jäkligt kasst argument att göra det bara för att typ straffa henne. Hon får nog se baksidorna av att vara social mediaprofil ändå. Men väldigt lättvindigt gjort! Skulle aldrig röjja dessa uppgifter själv. Får en att tänka till..

  Svara

  Det är inte att busa lite, det är gansk olagligt att låtsas vara någon man inte är och boka om i den personens namn.

  Svara

  Det här inlägget borde anmälas. Så oerhört barnsligt Bosch elakt av dig att uppmana dina läsare att ändra i bokningen. Ingen normal människa skulle hitta på något sådant. Skäms!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.