Skönt med lite nytt och fräscht

GabJoss:

Har köpt mig lite nya fransar och bomullsrondeller som jag använder till mitt ansiktsvatten varje kväll. Skönt med lite nytt och fräscht =)//GabJoss

Ah, hon är väl för underbar ändå, vår GabJossa?
Hon slår till med nya, vita bomullsrondeller och gör ett hattrick i vitt. Först en tallrik, sedan pärmar och nu bomullsrondeller.
Tack vare henne fick vi oss alla ett gott skratt i form av dessa kommentarer!

Om det hade funnits ett VM i att skriva blogginlägg av absolut med ingenting och noll substans  så skulle Gaby Joe stå ohotad på toppen. OHOTAD I TELL YA!!!!
Cudos!

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Anna book livar just nu och hånar arga snicksren ogen hahaha går loss på anders ??

      Men va!? Han var ju så bra under Lets dance och fick då beröm av henne och allt var då glömt o förlåtet… alltså hon är så falsk.

      ”Ställa en stavning” Google translate är för härligt ibland ?

        ”kontakta en stavningskastare” hahaha ?

        Synd att breakup spell inte översattes
        Uppbrotts stavning skulle vara härligt

      Jag döör, love Google translate ????

      En bindande stavning blir bra tack, eller en äktenskapsstav kanske blir bra i bröllopspresent till maken?

    Jag såg en vit skål igår och kunde inte låta bli att tänka på gabjoss ?

    Hur kan hennes blogg fortfarande ha läsare undrar jag när hon gör såna där inlägg…som att någon tycker det är intressant??

      Men hon har ju tappat lite läsare och det händer väl kanske inte så mycket alla dagar. Bättre att vara ärlig om sin vardag än att hitta på sitt liv som en del gör haha.

      Är det inte lite skrämmande att hon utgör en del av den ekonomi som gör det möjligt att köpa en tomt och bygga ett nytt hus med alla extra tillval som hon presenterar i bloggen?

        Har också tänkt på det. Vad jobbar hennes man med egentligen, någon som vet?

          Han jobbar på vattenfall

    Är just nu på endagsfestivalen ”Vi som älskar 90-talet” i Kalmar. Linda Thelenius uppträdde med Basic Element. My Martens stod på scen och flinade och fotade nästan hela tiden. Visste inte att de två är vänner.

      Tillägg: My såg riktigt fräsch och glad ut. Härligt att se.

      De är inte vänner, möjligt att de träffats någon gång i något sammanhang, eller så har de inte träffats alls innan men de har gemensamma bekanta/vänner. Märkligt att hon stod på scenen och fotade hehe. My vill gärna synas och gärna synas med kändisar och får det ofta att låta som att hon ”hänger” med personer som hon endast träffat ett fåtal ggr och i större sammanhang. Klart hon var glad, trevligt.

        Ok. Tack för infon. Fick intrycket av att de är vänner då My sprang runt på scenen under spelningen (hon stod liksom inte diskret i hörnet av scenen eller så).

        Ha en bra lördag!

          Jösses sprang runt. Hon erbjöd sig väl att fota o lägga ut på sin ig/blogg eller erbjöd sig att fota åt dem. Hon känner Dflex som också var med, hon har tränat hos han.

            OKEJ ☀️

      Alltså. Varför gör hon det? Hon var väl knappast medlem i bandet när det begav sig?

      Eller ja. Jag fattar att hon gillar uppmärksamheten och att ”uppträda”, men det blir ju skitlarvigt att hon tar en så stor plats när hon inte ens har nått med bandet att göra..

      De är bästis m frisör-Bobby båda två

    Nya tamponger, HAHAHAHAHAHHAHAHA, asså, dagens skratt! <3

    Vitt är stilrent och fräscht 😉 Men hon skriver ju om sin vardag och det händer väl inte så mycket emellanåt hehe men ändå är hennes kanaler trevliga och mysiga att följa.

    Såg på My’s instastoty att hon filmat.
    Alltså Linda gav mig ett gott skratt, for runt som en pundare och körde playback. ???? Classy!

    Själv köpte jag nya fräscha tops idag. Måste fan starta blogg! Hoppas på spons från Topz eller Ica Basic.

    Är det vanligt att folk kallar dem för bomullsrondeller? Alltså jag fattar ju vad det är men har aldrig hört någon säga/skriva det innan. Pads säger alla jag känner.

      När jag hör pads tänker jag bindor men det kanske bara är jag

      Jag säger bomullslappar.

      I vår familj säger vi bomullsrondeller iaf

      Det står ju bomullsrondeller på paketen xD

    Viktor Frisk och Ellen B är i Kroatioen, även Saade och Nicole är med, och en rosa flamingo.

    Jepp, vi fattar!

    Ingen aning vem denna bloggare är. Verkar vara nån random Svensson? Men! Tycker att såna här inlägg som har ögonglimt istället för (vad det verkar ibland) illvilja som grund passar bättre än skvaller om otrohet osv. Man kanske kan ha en baktanke att aldrig sparka neråt när en bloggar.

    Har denne store man någon stavning/spell för att bli av med spam?

      Öh, detta var ett svar till Teresa, vet inte varför det hamnade här. Men ser nu att hennes kommentar är borta. Togs den bort samtidigt som jag svarade? *twilight zone*

    Det är ungefär som toapappret jag har köpt: ”Long lasting freshness” står det på förpackningen. Vaddå long lasting freshness? Så fort pappret kommer i kontakt med underlivet så är det ju slut på freshness. Vad menar de?? Överför pappret freshness till underlivet? Är det tänkt att en ska återanvända pappret? Så många frågor, så få svar! 😀

    OT: Tänk om Bloggbevakning på något vis kunde utvecklas till ett regelrätt forum, som Familjeliv/Flashback, men med huvudsaklig inriktning på vad som händer i bloggvärlden. Camcams inlägg finns såklart kvar med de roliga kommentarsfälten, men då kan också forum med trådar om OT-diskussioner skapas mycket lättare, och kommentarsfälten slipper kapas <3 om man dessutom reggar ett konto kanske någon snajsig följ-funktion kan skapas för blogginläggen, så man kan se vilka kommentarer som är nya/olästa för just din användare. Det är ju lite frustrerande att se att ett inlägg har 30 nya kommentarer, men man vet inte om det är egna kommentarer eller svar på tidigare kommentarer. 🙂 Är denna idé bra eller anus?

    (Och ja, jag vet att detta också är en OT-kommentar, jag valde detta inlägg med omsorg eftersom det handlar om ett förhållandevis okomplicerat ämne ;))

      Tanken är väl god, men jag tycker om att klicka in på kommentarerna och inte ha en aning om vad som väntas… att man kan få läsa om precis vad som helst?

      Det har jag tänkt flera gångar med! Folk (majoriteten) härinne är så himla kloka, mogna och vettiga. På riktigt.

      Flashback är tyvärr alldeles för rasistisk och nazistisk för mig och Familjeliv är ett skämt, jag har en fördom om att den genomsnitliga IQ på de som svarar inne på FL är 50 eller lägre (hemsk tanke, jag vet!).

        Hade också uppskattat att lättare se kommentarer på ens inlägg och inte som nu sctolla scrolla sctolla, både på sidan och i trådar. Kanske skullle det finnas ngn form av följafunktion el att man får en notis om det skrivs i ngn tråd man markerat eller dylikt?

          Eller iaf en knapp med funktionen ned så man slipper scrolla för att nå senaste kommentaren? Ungefär som knappen upp precis innan kommentarerna men med funktionen ner 😉

          Eller iaf en knapp med funktionen ned så man slipper scrolla för att nå senaste kommentaren? Ungefär som knappen upp precis innan kommentarerna men med funktionen ner 😉 och en knapp upp efter kommentarerna längst ner…

    http://www.expressen.se/halsoliv/manskligt/anna-bookjag-bryter-inte-ihop-lika-latt/

    Bryter inte ihop lika lätt?? Haha yeeeah right

    Är en ödmjuk diva?! Hahahah Ojojoj

    Haha fast det är nåt charmigt med det ändå. Jag älskar t.ex att få köpa nya schampoon och ibland t.om ny deo. Nå inte älskar men ni vet….

    Allvarligt är gemene intresserad av sådant trams? Oh, come, Armageddon, come Nuclear Bomb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.