Kladd deluxe

GabJoss:

Eftersom vitt verkar vara en stor favorit i GabJossans liv så är jag föga förvånad över att hon valt att ha vitt även i sängen. 
Vad jag däremot inte kan förstår är hur man kan sitta två vuxna och ett barn i sängen och äta det här fatet och frukt och nutella. Det måste ju komma överallt? Minsta lilla rörelse så ramlar frukten ner i sängen och hur många bitar doppade i choklad tror ni att ett litet barn lyckas få in i munnen utan att tappa den först?
Jag hade slagit in hela sängen i gladpack innan jag satte igång men så kan jag knappt dricka kaffe i sängen utan att spilla heller.
De kanske satt blixtstilla och åt? Känns inte det verkligen som någonting en sockerstinn unge skulle kunna göra? 🙂

Jag är fan allergisk mot kladd. Städservetter är min nya drug of choice. Gärna med äppledoft.

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Allt för en bra bild… såg på youtube att super-J inte ens fick upp frukten efter han tryckt ner den i chokladen. Skulle vara intressant att se efter bilder på Gabjossans tillstylade vardag..

    Myspys ju, finns ju alltid tvättmaskin & Vanish (stavning?) ✌?

    Att överhuvudtaget äta i sängen är ett stort nej. Jag kan för fasen inte ens sätta mig i sängen med jeans för det känns så snuskigt.

      PRECIS!! Inga ”vanliga kläder” i sängen. Min pojkvän förstår inte varför jag har den regeln, han tycker den är onödig.

      Precis!!!

      Samma här! Usch ryser av bara tanken med vanliga kläder i sängen och framför allt strumpor ?

      Indeed sister, indeed! Spyr lite (mycket) av tanken.

        Ändå lite äckligare att nån skriver att spyr mycket än att nån sätter sig i sängen med jeans tycker jag ?

      Duschar ALLTID innan läggdags, för att det känns fräschat. Kan inte gå och lägga mig ”skitig”. Har dock inga problem att äta i sängen. Tycker det kan vara mysigt. Skulle kunna bo i min säng med min pojkvän. Älskar att vara där med honom vad vi än gör.

    Nä fy att äta i sängen är ju nog jobbigt för mig som vuxen. Skulle aldrig släppa loss en 1- åring med mat i sängen. Inte ens super -J. Det kliar i hela mig när jag ser honom, frukten och nutellan på de där vita lakenen…

    Babyservetter är jättebra, även mot svåra fläckar! O hon stylar ju bara sitt liv, det finns inget äkta i hennes sätt att uttrycka sig i blogg el Insta, tror jag.

    Hon satte väl fruktfatet där lite fint, tog en bild på Jasons fingrar snabbt sen ut med fatet igen. Spel för galleriet. Måste va jobbigt att behöva leva upp till en fantasivärld att visa upp som inte finns. ”Här sitter jag i fönstret och njuter av morgonkaffet i morgonsolen”. Nej, de gör du inte för om 2 sekunder har din unge ritat med tusch på tapeten eller nåt annat kul. Eller kanske bara är i mitt mammaliv det händer?

    OT men Bella ska hälsa på Nils och jag fangirlar så mkt att jag skäms. Har inget med deras liv att göra men håller tummar och tår för en Nils+Bella återförening. Tyckte att hon blev så down to earth med honom när det begav sig. Kommer förmodligen inte hända liksom men en kan ju alltid hoppas!

      Skulle älska att se Bella sparka av sig sina Flattered och slänga Hermesväskan och byta ut dem på Meindlkängor och Kånken.

      Men jaaaaaa, JAG MED!!!
      Asså Nils var ju så himla roligt och charmig och de passade så bra.

      Hoppas hoppas.

    Tror att 99% av sådana där bilder är stylade för bilden. När allt ligger på IG eller i bloggen så återgår livet till det vanliga igen med mat vid köksbordet osv.

    Är också allergisk mot all typ av kladd. Kan ju säga att jag måste jobba med mig själv sen jag fick barn för det går inte att torka av skåpsluckor, möbler och bord tillräckligt många gånger….

    Städtips!
    Efter att jag fick barn och började köpa torra papperstvättlappar, så upptäckte jag att tvättlapparna är fantastiska vid städ också. Pappret är ganska hårt, smulas inte sönder när det blir blött sol toapapper så de fungerar utmärkt att använda som ”trasa” vid dammtorkning eller dylikt. Perfekt vid toastädning och man inte vill svabba runt med tre olika färgkoordinerade trasor för olika delar av toan. Bara kasta tvättlappen så ingenting blir kontaminerat! Inte lika miljövänligt som en föregångstrasa men ibland kan det vara nödvändigt!

      Älskar mina torra pappersdukar, har en trave av dem inne på toan, babywipes är också bra att städa med, de gör rent men sliter inte lika mycket på huden som vanliga städwipes.

        Exakt!! Har inga barn men har ändå städskåpet fullt av bebistvättlappar. Grymma på skåpsluckor ?

          Fan va bra tips. Mannen & dotra drar iväg imorrrn och jag ska skura hela huset inför att bröllopsgästerna anländer nästa vecka (= vi vill att de ska tro att vi är ansvarstagande vuxna som klarar av att driva en stor villa. Hahahaha!). Har fasat för våra äckliga skåpsluckor och handtag där inget verkar bita. Ska omedelbart testa dessa lappar! ?

            Jag rekommenderar också baby tvättlapparna!
            Jag la märke till att min svägerska gick runt och torkade av sina möbler med dom och det såg så himla lätt ut och snabbt gjort, till skillnad mot en vanlig trasa som man måste springa och skölja av varannan sekund. Så jag köpte hem ett paket och nu är jag helt FRÄLST! Städade med dom senast idag och varenda gång tänker jag för mig själv ”att jag inte har tänkt på detta tidigare” ?

            Omg People vad är det för märke på det här?

            Jag städar i princip 100% med wipes – jag kör billigaste möjligt (använder dom alltså inte på barn) typ Euroshopper eller liknande!

      Ur miljösynpunkt ska damm slängas i soporna inte spolas ut i avloppet så det är faktiskt bättre med engångstrasor. Flammskyddsmedel och ftalater sätter sig i dammet och reningsverken kan ej rena bort det.

    Härligt chokladkladd. Kanske plasthandskar till barnen nästa gång? 😀

    Men vad gott det ser ut. Värsta som finns är knäckebrödssmulor i sängen. ?

    Är förvånad över att hon inte bara äter vit choklad.

    Mängden frukt skulle räcka till hela min familj (5 personer)- hur mkt frukt äter dom?!

      Precis, så där mycket kiwi och ananas måste ge rejält svid i munnen…

        Jag läste (när kag var gravid) att annanas sätter fart på en förlossning så jag mulade i mig en hel annanas när jag var less på magen – det enda som hände var typ en uppbränd mun och magknip?

    Tror inte fatet är ätbart?

    … hehehe

    Blixtstilla? ????

    Vad jag inte förstår är hur faan pallat man skära upp så mycket frukt?!?! Jag avstår hellre

      Haha samma här. Det är därför jag aldrig gör fruktsallad.

      Men det gör väl Super-J själv?!?

    Äter dom kiwi med skalet på? Nån annan också?

      Nu kanske Super-Gabbi enbart köper ekologisk kiwi (skulle köpa det på Maxi till barnet en dag, gula eko-kiwis kostade fasen 20kr/st???, avstod och gav henne en gratisbanan?) men annars är ju kiwi typ en av de mest besprutade frukter som finns så – man bör nog inte ära skalet?!

      Jag äter kiwis som äpplen, alltså tuggar rakt in bara. Säkert jättegiftig, bekommer mig inte nämnvärt ärligt talat, men väldigt gott! 😀

        På riktigt?
        Bläää!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.