Läsarna kritiserar Bella för allt från frisyrer till sjösäkerhet

Blondinbella:
img_1625.jpg

Bloggpoliserna är i sitt esse inne hos Blondinbella.
De förfasas över att Gillis hår är taggigt, att han verkar ha fel sorts flytväst på sig och att de vuxna inte verkar ha någon flytväst alls.
Kanske tog de av sig sina för att posera för denna bild, vad vet jag? Flytväst känns inte speciellt city-chic eller enhetlig med Bellas nya image som modelejon direkt så man får ju hoppas att de åkte på direkt efter bilden är tagen.

Vad Gillis hår anbelangar så är det väl mer regel än undantag att varje unge någon gång under sina första levnadsår antingen klippt sig själv eller fått hjälp av ett mer än frivilligt syskon eller vän att frisera kalufsen? 
Min första passbild bestod av en liten och ilsken CamCam med halv lugg. Om det var jag eller min storasyster som stått för designen vet jag inte men det skrattades alltid gott i passkontrollen när mitt pass kom fram.
Herregud, jag klippte ju till och med min sminkdockas hår i tron att det skulle växa ut igen. Barn gör sådant och jag tvivlar starkt på att någon på förskolan ens höjer ett ögonbryn åt sådant. De har väl nog med att bara försöka överleva dagen utan att tappa bort en unge eller två?

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför ens kommentera ungens hår? Jag klipper fortfarande mitt hår själv och sist blev det ojämnt och taggigt när jag provade en ny metod. Har väl antagligen blivit smyghatad av nära och kära i veckor utan att märkt det……… kallat mig oproffsig bakom min rygg….. min moder som skämts ögonen ur sig….

    Fattar inte varför Bella är så otorligt utsatt för kritik/pikar och hat hela tiden, jag gillar henne. Visst så gör hon ibland saker som jag tycker om mindre, precis som alla andra människor. Angående frisyren finns det ju flera alternativ, bland annat att de helt enkelt vill ha hans frisyr så eller den enkla förklaringen att ungar aldrig sitter still när de ska klippas.

      Hon får nog utstå mycket kritik för att hon anser sig lite bättre och lite lyckligare än alla andra. Att hon ser till att aldrig ha ”dö-tid”, inte ens för att prata 5 minuter i telefon med en väninna som har problem. Att hon anser sig värd att få unna sig saker då hon gjort enkla vardaglig prylar som alla vi andra vanliga också gör. Att hon behöver vila upp sig efter sina hektiska veckor med outfit-bilder, frisörbesök och manikyr.

        Ja, men hur kan det störa så många hur hon väljer att leva sitt liv tänker jag. Det är en stor gåta för mig.

          Men hur många bryr sig eg? 50-100 kommentarer per inlägg och hon påstår hon har 1,5 miljoner läsare? Alltså en minitwini-andel..

        Gör hon det Annika? Eller är det du och dina likasinnade som gör? Stor skillnad och jag gissar på det senare för Bella har aldrig skrivit att hon är bättre än nån annan eller lyckligare för den delen.

          Det har hon faktiskt. Dumt att uttala dig så tvärsäkert när du uppenbarligen inte har koll.

            Upp till bevis då.

          Ungens hår eller BB själv bryr jag mig ej om. MEN hon har sagt att hon är lyckligare än medelsvensken eller hur hon uttryckte sig ( lyckligare en dom flesta andra var hon iaf) så där har du fel. Och att sätta på sitt barn en flytväst som är fel stl är fel, spelar ingen roll om man får flytvästen av en vän som man litar på som någon skrev tidigare, så kollar man vikt och är det fel, KLIV AV BÅTJÄVELN !Har själv två barn o fan man skulle aldrig förlåta sig själv OM olyckan var frammana.

      Kan ju bero på att hon alltid försöker lägga sig på en helt egen nivå där ingen någonson nått eller kommer nå. De schemalagda provokationerna har hon själv föreläst om, hur man bäst retar upp folk och drar läsare.

    Tips!
    Nu behövet LD ekonomiskt stöd av läsarna. Instaupdate med swishstöd.

      Okej? Vad vill du säga med det här?

        kan du inte läsa? En förstaklassare förstår väll vad det står?

          En unge i första klass kan nog stava till ”väl” också…Men vill du genuint tipsa om att en redan välbärgad människa tigger pengar?

            Nä jag tror hen ville tipsa CamCam faktiskt om ämne att skriva om

            Ja, det var förstås också ett alternativ. Dock verkar Camcam inte vidare intresserad av att dissa LD’s tiggande eller LD öht.

      Tjänar hon så dåligt, att hon måste be läsare om stöd?

      Ursäkta men det är fan inte klokt. Hon bor ihop med en höginkomsttagare och väljer att inte jobba själv. Men som sagt, om folk prioriterar att skänka pengar till henne av alla causes i världen… ?

      Jag vill också ha ekonomiskt stöd via Swish!

        Vad hindrar dig från att be om det?

      Med tanke på de senaste dagarnas snyftfest om hur dåligt nya datorn fungerar och om hur krångligt det är att fixa den så var det uppenbart att hon skulle be om nya pengar. Hon har kommit på hur hon ska mjölka läsarna och samtidigt kalla sig oberoende så nu dyker det nog upp sådana hör inlägg titt som tätt.

        I ett tidigare insta-inlägg tar hon upp hur underbart det är att bo i hus och hur privilegierad hon är – vilket är helt rätt, det är hon. Och några inlägg senare ber hon sina läsare om mer pengar. Magstarkt.

          Sjukt obehaglig person den där LD. Själv skulle jag skämmas ögonen ur mig att hålla på och tigga pengar när pengar redan finns.

      alltså tappar typ all pepp när jag läser vissa av hennes inlägg. Hon mansspread:ar på tunnelbanan och fotar en random killes knän och folk hejar på och typ hånar honom? Seriöst?

      Misstänkte det redan igår när CamCam bloggade om det, myntade #SwishGate2 då vi lär se en och annan sådan tiggeri från henne i framtiden.

      ”Men om jag skickar in min dator så står jag utan arbetsverktyg” – LD
      Fast hon tjänar ju ändå ingenting på bloggen vilket var hennes argument till varför hon inte hade pengar? Nu får hon det att låta som att hon MÅSTE HA EN DATOR NUUUUUU för annars så händer.. ingenting mer än att hon får uppdatera sin IG oftare?

    Lite fördjupning om Foppas ”monsterbåt”:
    http://www.dt.se/vasternorrland/ornskoldsvik/hang-med-nar-foppa-och-hans-familj-premiarkor-nya-monsterbaten-chockad-av-vad-peter-skaffat-1
    Personligen tycker jag att pengarna borde räckt också till godkända flytvästar åt alla som åker med – stora och små passagerare.
    Men Foppa är nog bättre på hur man beter sig på skridskorinken än på sjön.

    Skulle önska lite detektivarbeteang Bjärsmyrs, maken har fått kontrakt i Turkiet. Flyttar Tilda och barnen med? Hon svara inte på några kommentarer om detta…

      Jag med och gärna ett inlägg om hennes sponsrade tuttar..

        Varför detta intresse om hennes tuttar? Sponsrade eller ej?! Är väl jättebra för henne om hon lyckades ha sån tur att få sin operation sponsrad! Vem hade tackat nej till det? hade någon erbjudit mig rabatt på min operation hade man ju inte tackat nej!

    Tycker inte det är konstigt att det kommenteras om flytvästen, men håret?! What the hell? ?

      Kanske tycker vissa det är konstigt att hon som nu är så mån om sin egen yta och sina intressen inte ”har tid” att gå å klippa sonen ordentligt. Gissning bara 🙂

        Hon har tidigare skrivit att Gillas fått utbrott hos frisören och att de fått lämna halvfärdiga osv. Så odd har klippt oftast. Kan inte bara odd skaffa blogg så han får lite skit han med.

    Får lite panik på Gillis flytväst ? Om ungen ramlar i kommer flytvästen ha noll funktion…

    Hhahhahah alltså detta börjar gå överstyr?! Hur kan man kritisera en mamma över hur håret ser ut på barnen, är det dåligt föräldraskap eller? Herregud, men när det gäller alla andra negativa kommentarer om barn så är det tabu.

      Med tanke på dagens tidigare inlägg så måste ju Bella som influencer förstå att hon är ansvarig för hur alla små gossebarns frisyrer ser ut i hela Sverige. 🙂

      Eller CamCam tycker du inte att kristen just mot flytvästen faller in under det ansvaret och är berättigad kritik till Bella? Hon är ju nu dessutom en av de influencer som uttryckligen tagit på sig rollen att hon vill inspirera andra till hur de ska ha sina liv. 😉

      Det här är tröttsamt hur vi inte är konsekventa. Bianca som aldrig velat ha rollen som en moralisk kompassen, nej det är inte samma sak som att vara en influencer, bör förstå att tvingas ta den rollen, men Bella som uttryckligen bett och aspirerat på rollen, hon får orimligt med kritik.

      Tydligen så räcker det att man säger att man har avsikten att vara god, då anses andras kritik som orimlig. 🙄 🙂

        *CamCam tycker du inte att KRITIKEN just mot flytvästen…

        Jag personligen tycker att kritiken om flytvästarna är befogad om det stämmer (har ingen koll överhuvudtaget) då det faktiskt är allvarligt.
        Men hårfrisyrer njaaaa, hahahha men vafan hade bloggbevakning varit utan dessa kommentarer, tack för att ni gör min dag!

          Någon som definitivt inte verkar bry som om flytväst är Catrin Z, varken yngsta sonen eller föräldrarna verkar använda väst, märkligt tycker jag med tanke på vad som kan hända om man skippar västen…

          Ja men det gör jag också, om flytvästen alltså, men det verkar som att vissa tycker Bianca ska ta kritiken av vad hon äter och vilka signaler de sänder men att Bella ska slippa.

          Jag förstår bara vilken lista det är som vissa följer när och vem det är rätt att kritisera och vilka som inte är det och CamCams två inlägg idag visar på de ”undebara” uppenbara på hur folk inte skiljer på sak och person eller ens på person och person för den delen. 🙂

        Varför känner du ett behov av att låtsas vara dummare än vad du är? Eller menar du på allvar att du tycker att alla fighter är exakt lika viktiga? Med den logiken får en aldrig kritisera något beteende någonsin. Väldigt bekvämt dock, att aldrig behöva vara nyanserad. För min del så är jag hellre kritisk en gång för mycket.

        Tack så mycket ”the real hmm”, vi vet vad du tycker om Biancas eventuella ansvar gentemot sina unga läsare. Kanske kan du skaffa dig en egen blogg där du kan ranta vidare?

          Jos: Väljer att låta bli att besvara ditt första stycke.

          Men en fråga ang att du ber mig skaffa en egen blogg.
          Hade du bett samma till en som tycker samma som du och skrivit det i flertalet kommentarer? 🙂

            Ok(?), jag väljer att besvara det du skriver.
            Nej, förmodligen hade jag inte det!
            Jag är extra irritabel (är det ett ord?) för att det är du. Är väl bara trött på att läsa dina mästrande kommentarer under precis varenda inlägg.

            till Jos, så det här är ditt forum? Här får bara vissa skriva o tycka?? Eller vill du ha Camilla för dig själv?

            Vi är nog många som är trötta på tönten Hmmm.

            Jos: Ok det är din rätt att inte gllla mig. inga problem. 🙂

            Men du överdirver.

            1 Jag skriver långtifrån under varje inlägg.

            2 Jag skriver inte mästrande. (Det finns det dock många andra är som gör till varandra och det gjorde även du till mig nu 😉 ).

            Oftast så skriver jag min åsikt och den har jag oftast tänkt noga igen och blir då svår men inte omöjlig att ändra på. Jag är oftare än andra här dock villig till att agree to disagree men då får det vara ang en moralisk ståndpunkt eller likande inte på något som är baserat på direkta faktafel. Det går inte lika bra att tycka att jorden är en platt skiva som du kan trilla över kanten om du åker för långt, när det finns direkta bevis för att det är fel. När jag blir allergisk är når någon har inställningen att det går att tycka fram en verklighet. Jag tycker att det är så så då är det så.

            Nu är ju a subjektiv men min gissning på när du uppfattar mig som mästrande är när jag väljer att säga emot någon som är helt övertygad på att hen sitter på hela och den absoluta svart/vita sanningen och där jag vet att det inte är fallet.

            Nu lade jag ner tid på att förklara mig för dig. Var mest troligt meningslöst men du fick en ändå. 🙂

            Jos: Skrivit ett svar till dig, Hamnade i modd av någon anledning. Få se om det släpps fram senare. 🙂

    http://www.dn.se/ekonomi/det-kannetecknar-en-rattshaverist/

    ”Kännetecken för att man har att göra med en person med rättshaveristiskt beteende kan vara att de skickar långa brev till ett stort antal adressater. De har ofta en förkärlek för versaler, utropstecken och färgglada textavsnitt, enligt Jakob Carlander.”

    Är det bara jag som läser detta som en klockren beskrivning av Tyra? Och hon skulle ju lätt kunnat göra precis allt som artikeln pratar om i henne JO-fall mot Nöjesguiden :). Jag tippar på att hon absolut har kontaktat minst en tjänsteman på dennes privata facebook!

    Håret är väl sak samma, de flesta barn har väl mer eller mindre taggigt hår. Så länge håret inte hänger i ögon eller mun, är i vägen/stör eller är smutsigt och fullt med tovor så är det väl big deal hur rak frisyren är..

    Flytvästsdiskussionen kan jag förstå helt till fullo! Det är en billig livförsäkring som ingen (varken barn eller vuxna) ska låta bli. Tänk om en person med epilepsi får ett anfall och ramlar ner i vattnet utan flytväst, eller någon berusad som ramlar i, eller någon som helt enkelt inte är beredd på en större våg eller kraftigare vindpust och dras ner i vattnet pga tunga kläder.

    Flytväst borde det vara lag på!

    Ja, vi skickar ofta hem nyklippta ungar och ungar som hjälpt varandra att rita sig i ansiktet med tuschpennor. Det går på en sekund

    Håret ser väl bara ojämnt ut för att delar av det är instucket bakom kragen.
    Flytväst, bilbälten mm är billiga och nödvändiga livsförsäkringar. Även som vuxen bör man väl kränga på sig en flytväst, om inte annat för att kunna hjälpa sitt barn på bästa sätt om alla skulle åka i vattnet.

    Katrin Z la upp på sin Instastory när dom åker båt. Varken Rambo eller Falke har flytväst på sig

      Inte heller hon själv eller hennes snubbe, märkligt tycker jag. Vad händer om olyckan är framme och de hamnar i vattnet???

    Kritiken bör väl riktas mot båtägaren? Hur många här skulle ej lita på en vän som är båtvan och som själv har barn om den personen sträckte ens barn en flytväst att låna? Bra att Isabella uppmärksammades ifall det är nåt fel på västen men att attackera henne och kalla henne dålig mamma? Litar ni aldrig på att dagispersonal, vänner, anställda på olika företag osv har koll på vad de gör? Dubbelkollar ni allt som era barn äter och leker med hos vänner?

    Hur många av er som har barn har gått en kurs i livräddning?

    Hur många av er tog ibland ett glas vin när ni hade bebisar? Det ökar risken för plötslig spädbarnsdöd pga att man sover tyngre och märker inte på samma sätt om barnet slutar andas.

    Varför hatar ni inte på alla bloggmammor som dricker rosé?

    De flesta mammor gör allt för sina barn men de flesta mammor och pappor gör även små misstag ibland för att de gör som de andra gör istället för att dubbelkolla alla fakta.

    Tror ganska många här som själva inte har båt skulle lita på att båtens ägare har koll. Jobbigt när så ej är fallet då. Men dålig mamma? Nä

      Flytvästar är märkta utifrån vikt. Alla som är läskunniga förstår om en flytväst passar eller inte, någon förkunskap krävs inte.

        hon kanske inte fattar hur viktigt det är. Foppas båt Foppas ansvar

    Åland har egen lagstiftning som säger att det ska finnas flytvästar tillgängliga för alla personer som befinner sig ombord på en båt, men flytvästarna måste inte enligt lag bäras av de ombord.
    Finland diskuterar nu en lagstiftning där alla barn skulle tvingas bära flytväst när de befinner sig i en båt.
    Det är inte orimligt att lagstifta om flytvästtvång för barn till att börja med. Men man bör också kräva godkänd flytväst eftersom inte alla flytvästar fungerar som de ska för barn.
    Sedan borde naturligtvis vuxna ha bättre vett på sjön rent generellt både vad gäller alkohol och flytväst.

    Jag både gillar & ogillar Isabellas blogg, beroende på vad för typ av inlägg hon gör. Dock tycker jag en del av kritiken hon får är ganska fånig..Det där med flytvästarna absolut men att klaga på ett litet barns hår..?

    Kärlek till er alla!

    Håret rör mig inte i ryggen men det faktum att hon utsätter sina barn för fara och sedan visar upp det på bloggen utan att ens skämmas… Det fattar jag inte. Tur att ungarna har en vettig pappa iaf!

      Erm? Hur vet du att Odd är vettig?

        Det tar Marie för givet vettu. Killar är ju magiska föräldrar så länge de ej slår barnen medan mammor är odugliga hur de än beter sig. Detta har Marie kanske lärt sig av sina självstudier i Internaliserat Kvinnohat

          Ah, tänkte att det var bara det faktum att de vistats ensamma i hans närhet och överlevt, men jovisst, slår han dem inte heller är han ju en superpappa.

          Ojoj… inte alls faktiskt. Jag känner honom. Därför vet jag att han är vettig.

            Tror du att Odd tycker att du är vettig som försöker sänka hans ex genom att höja honom? Det är alltså hans barns mamma.

            Spännande att Odd som inte vill kommentera skilsmässan offentligt och inte vill att ev konflikter ska dokumenteras till eftervärlden ändå har vänner som sitter och skiver elakheter om hans exfru på skvallerbloggar. Inte särskilt snälla vänner.

        Se tidigare svar.

      Typ som när de åkte med taxi och Bella hade Gillis i knäet under tiden ?

    Bellas läsare är de mest missunsamma o avundsjuka! De borde följa Ankpung så slipper de må dåligt av Bellas framgångar. ?

    Give her a break.
    När man (oftast) stör sig på något hos Bella är det för man aktivt sökt efter något att störa sig på. Man slår sig ner framför skärmen, scrollar igenom inlägget, och så funderar man ut nåt…

      Eller hur? Jag tycker för övrigt att hon är skitsnygg och hon är säkert en skitbra mamma! Vi får förmodligen bara se en bråkdel av det hon gör m barnen. Fattar inte att folk pallar hata så mkt?

      I agree. Jag är så nyfiken på vilka alla dessa åsiktsmaskiner är! Vad har ”Lillian” själv för typ av liv, vad jobbar hen med, var bor hen, har hen barn, VAAAAAD är det som gör att ”Lillian” faktiskt ägnar tid åt att skriva att hon skulle skämmas om hennes barn såg ut så.

      Blir galen på dessa energitjuvar ?

    Jag klippte min lugg som liten. Sååå nära skalpen jag bara kunde. Hade stubb och såg fruktansvärd ut flera månader ?

    Flytvästen är en VÄLDIGT befogad kritik. Barn ska ha flytväst med grenband (så att flytvästen inte åker över armarna om barnet ramlar i vattnet) och flytvästen ska ha nackkudde och vara anpassad till barnets vikt. Att föredra är också stark färg som syns vid olycka. Att Bella verkar tycka att en seglarväst räcker på sig (med största säkerhet) icke simkunniga barn är skrämmande

    Samlar ihop pengar till cykel. Lider av add och försöker sprida kunskap kring detta. Dessutom har jag även tarmsjukdom.

    Nu vill jag ha en cykel. Snälla hjälp mig! Skriv till mailadressen mollymbrashear@gmail.com så kan ni swisha

    Med vänlig hälsning, inspirerad av andra feminister som också gör gott

    ?

      Alltså nu får du inte ta detta som kritik eller att jag vill va elak. Men varför ska folk swisha dig pengar till en cykel för att du har add och en tarmsjukdom? Har själv grav adhd (finns olika grader) och ett syskon med add, jag gick omedicinerad tills vuxen ålder så jag vet att de kan va ett helvete. Men jag har alltid kunnat betala saker själv och så. Så detta är ingen kritik eller för att va elak. Utan jag undrar mer varför du ber om pengar till cykeln? Och en tarmsjukdom kan ju va hur mycket olika saker som helst, lindrigt eller allvarligt

        ?

        Tänkte bara testa. Lady Dahmers gör det ju!

        De på burger king säger att grillar är godast, jag rycker gratis är godast.

        Så ingen fara med kritiken, väntade mig inte att någon faktiskt skulle göra det?

          PS:

          Alltså jag äter inte cyklar…

    Gynnings ena unge hade inget bilbälte på sig på väg till Kolmården. På hennes instastory.

    Att folk inte har större problem än en unges hår. Jag skulle snarare bli orolig om Gillis hade en perfekt frisyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.