Ett stycke skilsmässobok, coming right up!

Blondinbella/Pingis Hadenius:

Eller är det kanske economista-podden som kommer få en nystart till hösten där duon berättar om hur man singelboostar sin ekonomi och vikten av ett vattentätt äktenskapsförord?
Givetvis komplett med hashtaggen #separatista.

Tack för tips!

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Pingis tror kanske att Gotland är offshore som Cayman Islands eller Brittiska Jungfruöarna?
    Tänk så besviken hon blir när hon förstår att det är svenska skatteregler som gäller även på ”öyn”!

      Haha fastlänningar som använder sig av ordet ”öjn/öyn” och som kallar sig för ”sommargotlänningar” (eller de som till och med säger att de är ”vinterfastlänningar”) får min kropp av vända sig ut och in av skamsköljningar.

    Hur är detta ”bloggbevakning”?? Skulle snarare klassa det som ”skvaller”…

      Pingis har en blogg och är en offentlig person och hon har uppenbarligen skilt sig. Varför är detta mer skvaller än nått annat Camcam skriver om? Den här bloggen går väl ändå ut på att skriva om bloggares liv och det är precis vad Camcam gjorde.

        ”Offentlig person” är väl en ordentlig överdrift

          Nej, hon är inte lika känd som Zlatan, men hon är fortfarande en offentlig person. Du vet, allt är inte svart eller vitt här i världen.

      Det är inte något skvaller utan helt relevant nyhet i detta sammanhang som handlar om sociala medier. Det är inte ens något scoop.
      Pingis är nog så offentlig när det gäller sociala medier – både i egen rätt och tillsammans med parhästen Isabella.

    Vad är det för fel med att se till sig själv och sin egen ekonomi? För egen del, som självvald ständig singel och barnfri, skulle jag gärna läsa mer om ekonomi utifrån ett en-persons-hushåll perspektiv.

      Poängen är väl inte att det är något fel i det utan att det är komiskt förutsägbart baserat på hur Isabella skriver expertutlåtanden och böcker om allt hon gjort en halv gång.

        Världen är full av hobby-experter. Tycker det säger mer om de som köper hennes böcker…

    Men va? Vad är det där för hemsida som flaggar på förstasidan vilka som gjort slut i regionen? ?

      Eller hur?! Jag fattar verkligen ingenting. Någon som kan förklara?

      Det är en sida som heter
      i-gotland.se
      Förutom skilsmässor finns det avlidna, rattfylleri, trafikolyckor och annat spännande.

    Jag vill gärna ha sambotips när det gäller ekonomi, hur ska vi dela upp det, hur ska vi tänka? Vi hyr ett hus med hyra på 7000 kr (inkl värme och el), jag har en dyr hobby (hästar ?) och vi känner att det blir bäst för båda att dela på alla kostnader procentuellt

      Om ni båda tycker att det är bäst att dela procentuellt så gör det? Men alltså vad är det med att använda kommentarsfälten här som ett random forum? För en icke-fråga dessutom eftersom du redan svarar på den själv.
      Har ni dåligt med vänner att diskutera vardagliga saker med så finns det säkert facebookgrupper som är mer lämpade för dessa funderingar.

        Sur-Linda

          Har inte du några ministrar att dra i öronen lite..

      Men om båda vill dela procentuellt är det väl inga problem alls? Om ditt intresse är dyrt eller inte spelar ju ingen roll ifall ni inte har delad ekonom…

      Vi är visserligen gifta men vi har delad ekonomi, vilket innebär att maken får vara med och betala för min häst men vi slipper räkna på kronor fram och tillbaka, det funkar för oss 😀

        Då har ni väl iofs gemensam ekonomi?

    Såg henne nyligen tillsammans med en man i Fårösund.

      @bonusberg på instagram gissar jag är hennes nya snubbe.

      Iofs inte konstigt att både Bella och Pingis skiljer sig, stor del av deras economistadnacknhandlar ju om hur man positionerar sig väl inför eventuell separation.

        Ja, mycket snack där om äktenskapsförord, fuck off-money och girl power 🙂

        Han finns taggad på bild (med hund) på Pingis Instagram också för den som är nyfiken 🙂

    Hon va ju gift med sin fd chef från IDG.

    Bor Pingis på Fårö? Enligt Ratsit är hon skriven där. Men man ska vara skriven där man har sin dygnsvila. Tror inte det ör Gotland direkt om man säger så.

      Hennes ex bor kvar i lägenheten så Pingis pendlar väl till och från Fårö. Blir långa arbetsdagar och många flygresor.

      Om man veckopendlar till och från jobb och hemort så är det naturligt att man är skriven på hemorten även om man har fler övernattningar utanför hemorten. Det finns ju skatteregler som ger avdrag vid dubbel bosättning.
      Regeln om dygnsvila är huvudregeln som gäller t ex om man bor med sin familj trots att man är folkbokförd på annan adress. Man får inte använda folkbokföringen fel i syfte att framstå som ensamstående och utnyttja detta för bidrag.
      Jag vet inget om Pingis specifika fall. Hon kanske bara behövde en adress att skriva sig på tills hon har eget boende i Stockholm?

    Pingis, kan man verkligen heta så!? (Ja, jag är nog rätt efter här..) Inget illa menat, men har alltid tagit för givet att det är ett smeknamn ?

      Tror hon förklarat någon gång att hennes föräldrar gav henne det smeknamnet som bebis så det hängde med till dopet.

    Är inte detta inlägg i likhet med att outa Egoinas pojkvän innan hon gjort det själv? Informationen fanns där, men Camilla ångrade ju att hon hade spridit den vidare innan Egoina själv skrivit ut det på bloggen..

      Om någon lägger ut information på sociala medier tillgänglig för alla så kan det knappast vara fel om andra sedan skriver om det och för det vidare.
      Vill man vara hemlig med något så är sociala medier inte den bästa platsen även om man inte uttryckligen skriver ut vem eller vad.
      Det är många som agerar väldigt godtroget när det gäller sociala medier och den information man lägger ut där. En bild en gång publicerad någonstans kommer att leva i många år även om man tar bort den ursprungliga bilden.
      Instagram t ex speglas på dussintals andra hemsidor så det är omöjligt att bli av med en bild som en gång lagts upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.