Lika som bär

Petra Tungården/Marie Serneholt:

Marie Serneholt bär en likadan spetsklänning som Tunis hade på sig för några veckor sedan fast den korta varianten och jag måste säga att jag föredrar den framför den långa modellen.
Den är mer gullig och ser mindre ut som mormors gardin.

Vilken look föredrar ni? Tunis eller Marie? Lång eller kort? Söt eller gardin?

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tycker att Tunis blir alltmer lik Gunilla Persson

   Herregud JA där har vi det!! Jag tror det är injektionerna som gör det, Tunis kan le hur stort som helst men hennes ögon förblir ”arga” på något sätt.

   Eller hur! När Camcam postade den här bilden för ett tag sedan så trodde jag först att det var en bild på Gunilla person.

   Haha det tänkte jag med på när jag såg bilden, trodde först det var Gunilla

   Hahaha verkligen! Hade jag inte tänkt på tidigare..
   Gör ett ”lika som bär” inlägg CAM 🙂

   haha skulle kommentera prick detta!

   Är det bara jag som är så trött på Petra och alla hennes samarbeten? Camcam här kommer ett tips, Petra är bästa vän med Daniel som skött all annonsförsäljning på Metro så han säljer alla annonserna och prioriterar att sälja in sin vän Petra det är därför som hon har så j*vla mycket annonser. Sedan så har han nu gått över till att starta ett eget säljbolag och gissa vilka han säljer åt och tagit med sig hela Metros kontaktregister?? Jo bloggkompisgruppen av Linn herbertson forni mfl mfl…. Företagen fattar alltså inte att de inte alls köper samarbeten och annonser hos en man som är opartisk och rekommenderar de bästa för deras målgrupp, nej nej han rekommenderar sina privata vänner ENBART!

   Här är bild på honom längst ned

   http://petra.metromode.se/2017/02/28/pt-pass-nytt-metro-mode-magasin-och-gluten-och-laktosfria-semlor/#comments

   https://www.dagensmedia.se/medier/dagspress/metro-tappar-forsaljningschef-6306377

   En riktigt duktig säljare matchar ihop företag med vad deras target Market och kundgrupp är och hittar sedan rätt bloggare. Inte samma bloggare för tusen olika kampanjer. Otrovärdigt för alla inblandade
   😱🙈

  Båda ser ut som att dom trasslat in sig i mormors spetsgardin men den korta är snyggare än den långa, ja.

  Tycker Tungården påminner on Gunilla Persson där 🙈

  Forni har köpt nya flats från Miu Miu, tyvärr pryds dessa av äkta päls, inte OK!!! Mycket tråkigt att hon promotar produkter som så tydligt bidrar till enormt lidande för djur.

   Inte ok för dig, men för henne. Alla lever inte efter samma värden som du gör.

   Mvh en köttätare som har massor av skinnskor och inte skulle banga päls.

    Uppenbarligen hälsningar från ett köttätarr utan någon insikt i den vedervärdiga pälsindustrin! Mestadels kommer päls från Kina och där skinnas djuren levande – men jag antar att du fortfarande inte bangar på pälsdetaljer.
    Köper du billigt läder också? Det kommer också nästa alltid från Kina där som sagt, djuren skinnas levande och slängs sen gnyende på hög.

    Sen är den europeiska pälsindustrin och den förbannade köttindustrin verkligen inte bra. Det är brutala industrier även de här i EU och Sverige. Men för all del – du tycker väl att det är helt reko. Päls för fan, snyggt. Not.

     * hälsningar från en köttätare, som inte…

     Jag förstår att det för en engagerad vegan känns främmande men vissa, jag t.ex., skiter i djuren, för att uttrycka det frankt, liksom jag skiter i alla de tusentals och åter tusentals människor som dör i svält, sjukdomar, krig och elände på löpande band. Jag bryr mig inte, och det är tämligen bekvämt, så som vi är vana vid här i det progressiva väst, och än har jag inte hört ett övertygande argument om varför jag skulle bry ändra åsikt. Synd om djuren? Ja, det är synd om massor. Påverkan på miljön? Ja, liksom allt annat som har gjort vårt framåtsträvande och moderna västsamhälle så himla bekvämt, och nu följer resten av världen i våra spår. Den klockan kan ni vrida och vrida men den kommer likväl aldrig kunna backas tillbaka. Inte förrän katastrofen torkar bladet rent och allt ur askan börja växa på nytt, i den mån det går, i den mån det kan. Driv skiten i avgrunden, ju förr desto bättre, för vad av idag är värt att kämpa för? Vad är det ni försöker rädda?
     Imagine a world without modernism så har ni era ulliga djur och vidsträckta åkrar, men ni kan glömma era Macs och telefoner, er ekologiska matkasse och er second hand. Ska denna skuta räddas måste marken brännas och brändan besås med råg. Ska jorden räddas får vi helt enkelt backa bandet hundratals år, och odla vår mark, slakta våra djur, och själva driva upp allt vad helst vi önskar konsumera. Först då kan vi nå balans.
     Det samhälle vi lever i har av nöd för sin egen överlevnad tvunget inte bara rubbat utan helt kastat kull balansen som jorden, miljön, djuren, människorna anpassats och levt efter. ALLT av idag är fel, och ni kan äta quorn och falafel bäst ni vill, det gör inget åt det fundamentala systemfelet som är det moderna Väst.

      Du förstår ingenting. Du är uppenbarligen en illiterat individ med för höga tankar om ditt eget intellekt som skriver en så insiktslös kommentar full av fördomar och okunskap. Meningslöst att bemöta något av det du skriver men smått underhållande ändå att du tror dig veta saker.

     Finns inget bevis på att djur någonsin skinnats levande. Väldigt opraktiskt och svårt skulle det vars också men hemskt låter det och det är därför folk fortfarande går runt om ljuger om det.

   Är någon förvånad? Mer hycklande djurvän än Forni lär vara svårt att finna. Och du anonyma tönt: det är 2017. Folk som skryter om sitt köttätande och pälsbärande är så 😩😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴🙄🔫

    Hahaha, underbart!

    Du kallar någon för tönt och har sen sjutton emojis med pistolen som avslutning.

    #ironi

     Åh. Lilla förnärmade anonym😭. Skryter om köttätande och skulle-vilja-ha-päls-bärande och hashtagar med ironi som en äkta…tönt.

     #kränktköttis #duärfanintepåtwitterdintönt

     😘

     Var hashtaggen verkligen nödvändig?

  Marie, men hon är typ alltid fin. Hon till vänster har jag ingen aning om vem det är ens. Men jag tycker inte ens det ser ut som samma klänning, är det verkligen Det?😮

  For Love & Lemons sponsrar alla bloggare med kläder, därav att alla lyckas ha samma. Maxinne försöker även sälja av hennes enorma sortiment för ockelpriser och hävdar att de var superdyra från början. Jo, tjena. Men du har inte spenderat en krona.

   Jag ska sälja allt jag äger för att leva som en nomad / Jag har insett att det är jävligt lukrativt att sälja allt jag fått gratis för stora pengar

  den korta är finast, o ja Gunilla Persson, synd att många unga går på antirynktrenden…många ser ut som lite äldre damer, typ Madonna looken..

   Jag fattar inte varför man sprutar in saker innan man har rynkor? Dessa tjejer är ju så ung så det borde väl ändå inte behövas?

    Jag läste hos någon bloggare att man botoxar sig i förebyggande syfte, hur det nu funkar ens. Så att om man inte kan rynka pannan så får den inte rynkor, som jag förstod, men det låter märkligt.

     Vadå låter märkligt? Det är ju självklart att huden inte bildar lika mycket rynkor om den är stel av botox jämfört med en hud som inte har botox.
     Märkligt att du inte förstår det.

     Däremot stöttar jag inte det alls. Tycker det är sjukt att man är så oroad över rynkor och att åldras. Annica är ju verkligen besatt vilket är väldigt sorgligt.

      Men botox är ju för musklerna, så att man inte kan rynka pannan, inte för huden i sig. Är det verkligen så att om man kört botox under hela sin ungdom och sen slutar så börjar man där man startade med botox? Och sen får man bara liite rynkor när man är 60? Och ser ut som en normal 50 åring när man är 90?
      Är det samma med tuttar, som att bh användning hindrar hängbröst?
      Ja, jag är verkligen dum här, för jag fattar inte hur det funkar.

      ”Är det samma med tuttar, som att bh användning hindrar hängbröst?”

      Det där är som tur är en myt att det är så. Faktum att det inte hindrar något alls utan tvärtom GER dig hängbröst.

      Vill du ha mindre av dem så ska du INTE använda bh. 😀

      http://www.expressen.se/halsoliv/kvinnor-far-hangbrost-av-att-anvanda-beha/

      Och med det sagt så gissar jag på att det inte är någon fördel alls att använda botox i det syftet. 🙂

      Tänkte jag skulle googla fram den ursprungliga rapporten, men orkade inte.

      Lämnar istället här en annan länk som sammanställer fördelarna för alla oavsett storlek på bysten fördelarna med att dumpa bh. 🙂

      http://morotsliv.com/2016/01/slang-behan-for-fastare-och-friskare-brost.html

  Den långa är bland de fulaste jag har sett. Varför tar man på sig en sådan ens? Ingen av dem
  Är snygga direkt men på Marie satt den iaf hyfsat. Den långa ser verkligen ut som en virad gardin runt kroppen. Stil kan inte köpas för pengar har aldrig passat in bättre.

   Du är bra korkad om du inte begriper att folk har olika smak!

    Ja men guuuud så korkat. LoLz!!

    😣

    Men Sandra, hur mår du egentligen? Du är så fruktansvärt otrevlig i varje kommentar du lämnar! Vad får du ut utav att vara så dryg och otrevlig egentligen?

  Är det verkligen samma klänning i kort och lång modell? Tycker inte riktigt dom ser så lika ut….
  Maries är definitivt snyggare iaf,

  Korta. Verkligen!
  Den långa skulle jag aldrig ens ta på mig i min ensamhet. Så fuuul!

  Fast det är ju inte samma klänning, inte likadana alltså! Men Maries är finast såklart!

  Fula klänningar båda två.
  MEN om jag MÅSTE välja så …den korta

  Två andra som e lika som bär är ju Paows pojkvän & Katrin Zytomierska???

   Hjälp vad lika 😂

   Hahaha ja vad kul! Det är dom ju faktiskt! 🤣🤣🤣

  Marie är fin i allt, få som kan bära upp den gardinen 👍🏻

  Den korta definitivt, även om det inte ser ut som samma klänning. Är Marie förresten fortfarande tillsammans med Johan Gunterberg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *