Ännu en subtil sågning

Kissie:

För 2 år sedan trodde jag att livet var bestämt, att vi alltid skulle åka till hans mammas hus och fortsätta prata om husplaner som aldrig blir av. Att jag skulle vara halvnöjd med hur allting var, för det var ju så bekvämt. Inser nu att man inte ska nöja sig med att vara bekväm, för livet har så mycket mer att erbjuda ♥//Kissie

Först sågar Blondinbella Odd vid fotknöarna och nu är det Kissies ex ”C” som får sig en släng av sleven.
Herregud, de är inte nådiga, de är bloggdonnorna!
Hur många gånger tror ni Kissie kommer skriva så här om sin och ”C”s relation innan hon känner att det räcker?
Jag hade blivit SÅ ledsen av att få reda på att min partner enbart varit ”halvlycklig” i flera år under vårt förhållande. Knäckt till och med.
Det är en sak att känna det, tänka det men att skriva det på sin enorma blogg gång på gång. Knäckande.

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tycker det är kloka ord av Kissie. De har inga barn som kan läsa det, och hon behöver inte alls ta den hänsynen till sitt ex. Hon skriver ju inget personligt om ”hans fel”- hon var inte lycklig, bara.

    Det har inte direkt varit någon hemlighet att hon inte var helt lycklig med sitt ex. Hon skrev många gånger att hon undrade om han var rätt osv. Jag förstår inte hur man kan vara tillsammans med någon som tvivlar på det man har, speciellt när hon skrivit om det på sin blogg? Och att hon stannade kvar. Men jag antar att det är lätt hänt att man stannar för att det är bekvämt eller för att man ändå har varit tillsammans i många år och inte vill att det ska vara förgäves?

      Vissa människor kan inte ta sig ur sitt förhållande alltid heller av olika anledningar. Jag var en ut av dem, i 3 års tid.

    Som Carl Philip som sade i en intervju: Jag har aldrig varit så förälskad i någon som jag är i Sofia. Du var bara tillsammans med Emma i tolv år men okej.

      Men det är ju inte konstigt alls? Han trodde nog när han var ihop med Emma att det var rätt. Men när han senare träffade sin fru kände han väl typ wow detta är så rätt?
      Jag trodde att mitt ex var mitt livs kärlek men sen tog det slut och nu tänker jag samma sak om min nuvarande.

        Det var jäkligt fult av honom att säga det och speciellt i tv. Emma gick själv ut i en intervju efter det och talade om hur ledsen hon blev för han hade aldrig visat de tecknen under deras relation.

        Fast det är väl en sak att tänka och känna det, och en helt annan sak att säga/skriva det offentligt. Det senare är faktiskt både elakt och onödigt!

          Herregud det var inte elakt alls.

          Alla har vi olika åsikter! Tyckte det var fult och gillar inte honom och inte Sofia heller. Golddigger.

            Själv känner jag varken Philip eller Sofia så jag kan inte egentligen säga att jag ogillar dem, men tycker inte att hon ger intryck av att vara en golddigger. Tycker de ger ett fint intryck ihop och ser lyckliga ut ihop

      Ja man kan ju undra varför många dissar långa tidigare förhållanden så fort de träffat någon ny.
      Är det något fel att fortfarande tycka att man haft ett bra liv och tyckt om någon mycket i ett tidigare förhållande?

      Det är väl ganska logiskt med tanke på att han gifte sig med Sofia och inte Emma?

      Jag trodde att mitt ex var mitt livs kärlek, att han var den jag skulle bli gammal ihop med, tills jag träffade min nuvarande. Nu fattar jag vad som saknades i mitt förra förhållande, nu är jag 100% lycklig och tillfreds med livet. Jag vill inte vara ifrån min man, jag saknar honom när han jobbar (han jobbar MYCKET pga egenföretagare), vi är genuint äckligt lyckliga när vi är tillsammans och det syns har jag fått höra.
      Jag var med exet i 8 år, och såhär i efterhand så kan man säga att det var 4 år för mycket. Men allting gick ju bra tillslut och vi båda blev mycket lyckligare på varsitt håll.

        Skulle ha kunnat vara jag som skrev din kommentar! Precis likadant, t.o.m långa arbetstimmar! 🙂

        Haha, jag var med mitt ex i fyra år och det var tre år och åtta månader för mycket

    Tycker inte att det var så värst. Som någon skrev ovan har hon ju hela tiden varit öppen med att hon inte varit lycklig och häromdagen skrev hon ju även att hon är rätt säker på att han varit otrogen. Vem säger att han var lycklig, liksom? Klart hon har rätt att skriva om hur hon kände/känner. Man kan inte ta hänsyn till alla hela tiden – särskilt inte ex (som kanske varit otrogna).

      Jag håller med. Han kan inte ha varit so glad i Kissie han heller om detta rykte nu stämmer.
      Det jag inte riktigt förstår är varför Kissie tänker på sitt ex så mycket nu när hon är nykär? Grubbla gör man väl när fjärilarna i magen dött helt?

      Hon tar upp sina ex dagligen, om jag vore hennes nuvarande då hade det varit ett varningstecken som visar på att hon ännu inte riktigt släppt C. Rebound vill ingen vara.

        Känns som Kissie skriver om det endast eftersom hon tror hon han öka sin besöksstatistik (=mer pengar) efter att ha sett hur folk klickar sig in hos Blondinbella efter hennes skilsmässa.

          Det är uppriktigt synd om människor som förlitar sig på drama, skandaler, hat, provocation och blottning som inkomstkälla. Tacka vettja hederliga 9-17-yrken.

            Eller vårdyrken. Där finns det alltid jobb

            Tacka vet jag dygnsjobb, skulle aldrig vilja jobba 9-17 Hua..

            Har tidigare arbetat nattskiftet på akuten. Tacka vettja människor som står ut med såpass påfrestande yrken, stort eloge ska ni ha.

    Blir lite dumt när du skriver ”halvlycklig” som om det var ett citat som Alexandra har skrivit. Hon skrev att hon var halvnöjd, inte halvlycklig. Var försiktig med citattecken när det handlar om din åsikt.

    Har du en spökskrivare i dag Cammis? Känner inte igen stilen!

    Varför detta behov av att basha sina ex offentligt? Har dessa kvinnor inte gått vidare eller vad är grejen?

    är det nu i helgen kenza gifter sig? måste det va väl?

      Nästa

        Nej näst nästa, har jag läst

    Man ska ta hänsyn det ingår i vanligt folkvett och onödigt att såra andra trevlig helg.

    Mitt ex passade på att berätta för mig, när jag var i sjunde månaden med hans barn, att han varit olycklig i tre år (vi hade varit ihop i fem år då) och att han trodde att det nog var mitt fel. Barnet jag bar på var planerat och jag kunde aldrig släppa orden. När vårt barn var 1 år orkade jag inte mer och skilde mig. Som svar på din fråga, ja man blir knäckt. Tillintetgjord…

      I stort sätt samma här.
      Jag var också i sjunde månaden men min partner kom helt plötsligt på att han behövde tid för sig själv. Vi halvförsökte igen när sonen var född men jag kunde aldrig lita på honom igen när jag kände att jag blev så förd bakom ljuset tidigare.
      Nu är grabben 9 och jag vet inte vad jag någonsin såg i hans pappa.

      Fast det är ju något helt annat att din snubbe vars barn du bar sa att han var olycklig antagligen på grund av dig, och att Kissie säger att hon var halvnöjd och bekväm i sin relation. Stannar man kvar av bekvämlighet är ju inget större fel, det är bara inte klockrent. Inget illa om exet alls. Så tycker inte situationerna är jämförbara alla.

      Med det sagt tycker jag det låter som att ditt ex var ett as och jag hoppas att du mår bättre nu, du är värd någon som gör dig lycklig och som blir lycklig av att vara med dig, och först och främst att vara lycklig med dig själv ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.