Intervjuer

Egoina:

Jag känner nästan att jag borde börja ställa upp på intervjuer igen, så att det liksom finns en normal bild i det där himla arkivet…//Egoina

Har Egoina slutat göra intervjuer? Varför? Hur längesedan?
Jag har googlat men inte hittat några svar.
Är det någon av er som vet?

………………………………………………………………………………………………..

Och på tal om intervjuer så publicerades det en intervju med yours truly i lokaltidningen här nere – Barometern – idag.
De hade tydligen fått ett tips om att jag var här nere och hörde av sig förra veckan. Ett tips alltså. Vem av er är den skyldige? 🙂
Tyvärr är det en sån där artikel som man måste vara prenumerant för att kunna läsa men jag tänkte göra någonting så retro som att köpa mig en papperstidning idag på vägen till Stockholm igen så ni kan få läsa.
Det är min absolut första intervju sedan jag startade Bloggbevakning så det var roligt. (Förutom de frågor som Finest skickade mig för längesedan.)

För er skull hade jag nästan helt utsläppt hår, hehe…
Jag passade på att klippa mig dagen efter så nu kanske det är slut på den strama tofsen 24/7.
Så om ni undrar var jag varit hela dagen så är det där. I bilen. Har ni skött er? =)

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså blondinbella ska iväg på weekendresa igen.. var inte Mexiko nyss den enda semester hon skulle få?? ? Alltså orkar inte ? Tidslinje på Bellas resor Camcam!! ?

      Ja! Både på resorna i jobbet och privat. ?

      Hon var faktiskt till ”Mexico” ?

        Det stavas Mexiko på svenska, och vadå till?

          A bit slow on the uptake… gör inget ?

        Just ja, my bad.. MexiCo!
        Och snart åker hon ju till France!
        ”Har haft en ljuuuvlig dag här i France!” Hohoho ?

    Supersnygg var du på bilden!!

    Booken live:ar igen! Otroligt underhållande. Printscreenar och blockar om vartannat och kläcker ur sig guldcitat så som ”Jag har varit och är fortfarande extremt, EXTREMT oerhört snäll!” och ”Mina tänder kommer alltid vara så här vita. När jag ligger i graaaven kommer de vara så här vita, när dom kremerar mig kommer allt som återstår vara mina vita vita tänder” ? Det sista tror jag verkligen på

      Alltså, är det tjall på tråden mellan Anna och Roberto eller? Hon har nu under lajven hintat om att ”hennes hjärta blöder” och att hon ska flytta från Solna… Vad händer i Book-livet egentligen?

        Ok. Tar tillbaka det, kanske inte är tjall på tråden ändå. Hon pratade fint om Roberto på slutet. Men något verkar det vara som får hennes ”hjärta att blöda” iaf…

          Allt runt hennes son?

      Troligtvis måste dom flytta från hemmet i Sthlm, angående situationen med sonen. Sett på Flashback att ett stort gäng solnabor kommer hälsa dom välkomna hem. Hur troligt det är vet en ju inte. Men tror inte dom klarar av pressen av grannarna i framtiden

        Riktigt tragiskt.

          Tragiskt? Jag vill inte ha en våldtäksman i mitt kvarter iaf

            Tyvärr finns det nog våldtäksmän i alla kvarter med tanke på hur ofta det sker. Skrämmande men tyvärr ligger det nog en sanning i det.

      Verkar som min kommentar inte kom fram. Men troligtvis måste dom flytta från Solna. Tror inte grannarna är så nöjda med situationen med hennes grabb

        Va? Vad är det som hänt med hennes grabb?

          flashback.org/p61183780

      Åååh booooken kallar sina bröst för GIRLISAR!!!!! ???????? är hon 15 eller?

      Är hon dragen nu igen?

      Vart hittas denna live???? På InstaStory eller? Kan någon snälla snälla visa var hon går live. Snäääääöölla!!

        Kanske snap?

        Det är live på Instagram 🙂

          Förlåt jag kansler okunnighet vart på instagram? Måste man följa henne eller räcker det att bara gå in där. Hur vet man exakt när hon är live? Får man ett meddelande eller? Jag verkar alltid missa detta ju…..

    Så snygger!

    Du som alltid kritiserar tjejer som redigerar sina bilder. Du ser ju helt annorlunda ut på denna bild jämfört med dina egna redigerade selfies! Döm inte andra när du själv gör samma sak

      Tur att hon är snyggare i verkligheten då ?

        Ja men fan vad sorgligt att hon klagar på andra när hon gör samma sak själv, och ja hon är ju snygg utan att behöva redigera sig själv.

          Instämmer, vi är fan snygga som vi är. Varenda en ☝

            Du tror inte att det är tidningen som har fotat/redigerat bilden då? ☺

      Är väl knappast hon själv som gjort det i såfall, är väl fotografen.

        Haha va? Menar såklart att Camilla själv redigerar sina selfies. Hon suddar ut hyn och allt möjligt

    Jättesnygg är du. Jag gillar då du har utsläppt hår 🙂

    Bella viftar med en påse på Instastory och skriver ”bought some new clothes”. Kassen har en handskriven lapp på sig…. ”Köpt” är nog inte riktigt hela sanningen, snarare ett pressutskick från ett företag som ska exponeras i bloggen under helgens weekendresa till Frankrike.

      Intresseklubben antecknar ?

        Men fy vad spydig du har börjat bli! Schas och blä för din dubbelmoral! Sluta gnälla i tid och otid över andras ton i kommentarsfältet när du inte är ett dugg bättre själv. Är du på riktigt eller är detta ett konstprojekt?

          Finns fler än en med litet a.

            Ja, jag har sett en till skymta förbi vid något enstaka tillfälle. Men vi som lärt oss att se hur the real deal skriver, vi vet. Behöver inte säga mer.

            Ja och detta var inte den. 😉

      Pinsamt av henne…

      Kläderna är från By Malina som Bella ofta gör reklam för.
      Märkligt att hon alltid låtsas köpa kläder som hon visar upp i bloggen. Men det skulle kanske verka underligt om hon visar en påse och säger att kläderna kommit med bud för att hon ska visa upp dem i sociala medier.
      Bella köper inga kläder – frågan är om hon under de senaste åren för egna pengar köpt något klädesplagg eller några skor till sig själv eller till barnen. I stort sett allt har förmodligen varit sponsrat och gratis.
      Men som vanligt är Bella rädd att behöva skatta för förmånerna.

    Snyggo! Mer utsläppt hår. ?

    WOW, hur jäkla snygg är du inte Camman (ja, mitt nya smeknamn till dig!).

    Rolig, smart OCH snygg. Vad mer kan M begära? Förstår inte ens hur han kan bli sur över de felsorterade besticken med en sådan pang-brutta, guuurl!

    Fina Cam Cam <3

    Oooh hottie ???

    90-talet vill ha tillbaka sin fula brun…

      …brun?

      Sin vad????

      Nåt annat kommentarsfält vill ha tillbaka sin dåliga attityd

      Sandra verkar fortfarande må väldigt dåligt… Vill du ha en kram eller vad skulle höra dig glad?

        Nix varför skulle det vara ok att tracka Anna b stönder men inte påpeka dess fula bryn?!

          Bruna bryn? Brunbryn?

          Fattar inte heller varför det är fritt fram att håna Anna book, Kissie, Petra tungården osv men inte Camilla. Ni är verkligen pinsamma.

            OBS menar alltså att det inte är okej att håna någon.

        Mjaaa ja som alla andra då som hånar kändisar här dag ut och in?

    Åh, gamla hederliga Barran, miss those days… NOT! Sämsta lokaltidningen i mannaminne. Hursomhelst så var (ÄR!) du smoking hot!

    /skåning som gästspelade i Kalmar x antal år.

      Haha, tycker den är rätt bra men iofa har jag bara Östran att jämföra med ?.

    Boken kommer säkert separera nu när hon går ner i vikt å känner sig snygg …så vanligt

    Booken verkar prata om sina bröst, men i själva verket för hon (vad hon tror är) diskret reklam för sina nya naglar.

      Och Kissie har kommenterar Annas bröstbild, I like!

        Haha ja jag såg detta! Undrar om hon kommer hem till Anna på middag ?

          Hellre på middag hemma hos Böckerna, som verkar älska varje gäst, än hos Läckberg och riskera bli uthängd som otacksam latmask.

            ??

            Ja det håller jag med om. När booken haft någon på besök är det ju 1000000000 ❤️ Och ? och kära och bästa och finaste hit och dit. Värsta ego-bootsen ju.

    Inte helt olik Arbogakvinnan.

    Wow, häftigt att se en oretuscherad bild av dig camcam! Kände knappt igen dig ??

    Oj, måste man skriva om kommentaren om man ”postar för snabbt”? 😀
    Läser jämt kommentarerna här för de är det bästa med denna blogg – no offense camcam du är såklart grym, inget du inget oss ^^
    Undrade bara om nån mer sitter och läser kommentarerna och har långtråkigt denna fredag? Min kille är som vanligt hos vänner och vill typ bara umgås lördagar..

    GabJoss skriver på sin blogg att hon helst inte argumenterar med folk som är säker på sin sak. Då hon tycker sig vara öppen för ny kunskap och nya tankar. Men foliehatten är på när det kommer till vaccin och inte går hon med barnet till BVC. Öppen för kunskap är det sista hon verkar vara!

      Exakt! Dom som ej vaccinerar sina barn är beviserligen inte öppna för kunskap!

        Låt folk göra som de vill. I Sverige är det frivilligt att vaccinera. Jag vaccinerade mina barn extra tidigt för vi åkte utomlands. Men jag värnar den fria rätten att välja över sin sjukvård. Jag vill inte leva i en diktatur där någon tvingar på mig ingrepp! Är dock tacksam att vi har ett nationellt vaccinationsprogram för de som vill vaccinera sina barn.

          Låta folk göra som de vill??? Har du hört talas om ”herd immunity”? Tror du skyddet mot t.ex. smittkoppor byggdes på frivillighet? Jag drömmer om den dag när vaccinering blir obligatorisk!

          Men tycker du inte att det är problematiskt att små bebisar som ännu inte hunnit bli vaccinerade riskerar att tex smittas med mässlingen av äldre barn vars föräldrar ej vaccinerat dem? Det handlar om att ta ett ansvar utöver bara sina egna barn. Vaccinering funkar inte om stora grupper väljer att inte utnyttja dem. I mitt jobb har jag kommit i kontakt med föräldrar som är födda i andra länder, som berättar om små barn de har förlorat innan de kom till Sverige. Barn som dog av just mässlingen eller andra sjukdomar som det finns vaccin mot.

      BVC är en helt frivillig instans. Finns inga tvång alls att gå dit, och har man inget behov av att väga och mäta, och inte heller vaccinera, behövs BVC inte heller.

        Du missade poängen. GabJoss beskriver sig själv på ett konstigt sätt i förhållande till hur hon agerar. BVC är mycket mer än att mäta, väga och vaccinera. I alla fall för människor som är öppna för kunskap och andras tankar.

      Att vaccinera borde inte vara frivilligt. Eller jo, men ovaccinerade barn borde inte få gå på förskola. Jag förlorade min son i ett hjärtfel, varje rubrik om föräldrar som inte vaccinerar och utsätter sjuka barn för risker får mig att se rött. Idioter!

    Sascha behöver pepp! Hon är inte vid sociala medier just nu men när/om hon kommer tillbaka. Du har ej skrivit om henne innan men värt ett försök.

    Har inte varit på den här bloggen på ett tag nu, så kan vara möjligt att någon annan kommenterat detta redan.
    Brukar inte störa mig på folk, alla får göra som de vill men varje gång jag råkar se en bild/video på Knivmicke så suckar jag. Detta pga att han nu i VARJE bild ska gapa stort så att man ser hans nya guldtänder och de där konstiga lösa bling-tänderna i underkäken. Om Sindy fotar dem gapar han med käften i varje bild så att man ska se vad han har där i. Samma om hon filmar en video där hon åmar sig och han hamnar med i bakgrunden – då måste han snabbt öppna käften för att man ska se, om man inte hunnit se det på hans tidigare 300 käft-bilder.
    Suck…. Antar att han måste få valuta för pengarna nu? Visa guldet ordentligt, viktigt!

      Och hans tungspets innan det… ?

    Ja, please, låt oss slippa stramtofsen… Stramtofs på skulten är big no no…

      Men sluta! Hon är fin oavsett frisyr.

    Du är jättevacker både med uppsatt som utsläppt hår! ♥️

      Få som passar i stram tofs mitt uppe på huvudet, handlar om vilken kopplat till huvudform, estetik helt enkelt…

      Länge leve stramtofsen!

        Bianca, Fotbollsfrun kör samma, när tofsen hamnar mitt på blir det helt framtungt, tänk haka, pannan osv. Tänk en linje frän öra till öra och sätt tofsen ngt bakom och det är en helt annan sak, då är tofsen big ya ya…

    Haha ni måste se bilden @Knivmicke lagt upp den 20juli på insta. Det tog pinsamt lång tid för mig att se vad det föreställde?

      Va?

      Menar du bilden på rosen? Som helt uppenbart var en ros

        Herrejävlar vad dryga många är här! Nej, jag menade inte rosen eller någon tatuering över huvudtaget.
        När jag scrollade igenom hans feed trodde jag att han hade tagit kort på ett lår som han tatuerat och helt obrytt låtit halva röven komma med. Som jag sa: det tog pinsamt lång tid för mig att se att det var knäna.
        Chilla med attityden.

          Haha hur får du det till att vi är så himla dryga? Jag ville se så gick in och skrollade till 20 juli, men hittade ingen konstig bild. Eftersom du inte skrivit nån beskrivning fattade jag inte vad du menade, och var ju nyfiken på det.

            Anonym var dryg då det var så ”uppenbart” att det är en ros. Jaaaaaa jag ser det också. dah.
            Tänkte mer i det stora hela också, går knappt att kommentera här längre då det kryllar av drygon och besserwissrar…

    Kan du inte be ”trött på att vara preggo” skicka ett mail till dig? Det känns liksom lite som ”vår bebis” och jag vill ju veta allt om hur vår förlossning gick till!

      Åh, är bebisen född nu? ? Vi har ju väntat i hundra år!

      Kommer aldrig förstå mig på människor som tillbringar så mycket tid i ett kommentarsfält att de börjar tro att någon är skyldig dem något. It’s just creepy af. ”Vår bebis”, wtf.

        Äsch då, man är väl intresserad av olika saker, känns rätt så harmlöst ?

        Jag känner inte att någon är skyldig mig nåt, varken här eller irl. Min fråganvar bara av omtanke för en person… du borde testa det någon gång!

      Allting gick jättebra, smidigt och fort (men helvete vad ont det gör!) och vi var hemma 15 timmar senare och tänkte ”vad hände?”. Sen har bebin bara sovit och jag har njutit av min nyfunna rörlighet. Märkte inte av någon förlossningskris förutom att min barnmorska verkade lite stressad i början men hon var ändå helt fantastisk! Jag kände mig trygg och säker under hela resan och jag fick inte så mycket som en skråma. Jag är så imponerad av alla som arbetar på förlossningen, stor eloge till alla ❤️
      //preggot

        Tack! Härligt att höra!

        Wihooo!! Grattis Krissy och bra jobbat! ??

    Du ser väldigt nervös ut men har fina tänder 🙂

      Nervös?

      Det var jag. Är liksom inte van att stå framför kameran längre och ser mest ut som en 5-åring på julafton. =) Men tack! De är gjorde på Brottbykliniken. 🙂

    Älskar att gå in i kommentarsfältet här på helgkvällarna! ? Märks att många har tullat på vinet/ölen.
    Viva Bloggbevaknings kommentarsfält ????

    ”Slutat” att ge intervjuer? Snarare att ingen vill intervjua en så tråkig person. ?

    Superfin bild på dig ?

    Skriv om Lovisa Barkman. Besatt av märkessaker, vägrar erkänna att hon är tillsammans med sitt ex som var otrogen mot henne, står alltid på tå på alla jäkla bilder samt är dryg ?

      Jaaa!!!! Önskar dessa:
      Lovisa barkman
      Ellinor Löfgren / Pdotter
      Hannalicious
      Elin Skoglund
      Dasha girine
      Forni

      Jaa SNÄLLA! Vill också läsa om Lovisa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.