Bilder från Kenzas bröllopshelg

Kenza:

En av Kenzas vänner – Dani – har lagt upp en hel drös med bilder från Kenza och Alekss bröllopshelg och det verkar ha varit en helt fantastisk tillställning ute på Rånäs slott.
För den som vill se alla bilder kan besöka Danis blogg HÄR!

Även Aleks har lagt upp bilder och filmer på Instagram som ni hittar här nedan och jag slänger in lite annat som folk lagt upp på Insta. En ormgrop av kärlek och bröllopsyra helt enkelt.

 

https://www.instagram.com/p/BXM_xQJlKx4/?taken-by=tulibudibudachu&hl=en

https://www.instagram.com/p/BXNQhzJlqRr/?taken-by=tulibudibudachu&hl=en

https://www.instagram.com/p/BXLnYm3F0gi/?taken-by=angelicablick&hl=en

https://www.instagram.com/p/BXLdnsYjn7G/?taken-by=danielparis&hl=en

https://www.instagram.com/p/BXNCuJ-FekK/?taken-by=tanbyklara&hl=en

https://www.instagram.com/p/BXNDz-2Frw9/?tagged=kenzaaleks&hl=en

https://www.instagram.com/p/BXNKVoFj0WR/?tagged=kenzaaleks&hl=en

https://www.instagram.com/p/BXM-1S0FIQj/?tagged=kenzaaleks&hl=en

https://www.instagram.com/p/BXKzMCLDK8D/?tagged=kenzaaleks&hl=en

https://www.instagram.com/p/BXLm3WHjuGl/?tagged=kenzaaleks&hl=en

https://www.instagram.com/p/BXNbKrPhgzB/?taken-by=andreaswijk&hl=en


Och ser ni vad jag ser? Vad gör Tyras ex på Kenza och Aleks bröllop? Betyder det att Tyra var där och att de är en item igen?

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Rånäs Slott användes från 1931 som mentalsjukhus fram till 80-talet då det likt många andra mentalsjukhus avvecklades.
  Sedan 1999 hotell- och konferensanläggning och det var ju tur för Aleks och Kenzas del att slottet ändrat användningsområde.
  Men bröllopet verkar ha varit en tjusig tillställning. Alltid kul att kunna ställa till med fest och tänk så många andra påkostade bröllopet man blir bjuden på sen. Men tufft för gästerna att bjuda tillbaka när ribban lagts så högt.
  PS. Om någon skulle vilja prova Rånäs Brännvin enl recept från Rånäs bruks bränneri på 1800-talet så är jag inte så säker på att ni skulle tycka det smakar så gott. Testa gärna men jag tyckte inte det var så smakligt. Finns på Systemet.

   Det skulle väl vara märkligt om byggnaden fortfarande var mentalsjukhus då både mentalsjukhus och barnhem i Sverige är borta sedan länge. Gamla byggnader har alltid en historia bakom sig och om det är en mörk historia så är det ändå en historia.

   Vaddå bjuda tillbaka när ribban lagts så högt? Man har väl det bröllop man har möjlighet att ha. Om man är riktiga vänner är man glad för att få delta på en så stor dag oavsett hur liten eller stor festen är.

  Andreas wijks instastory e också kul och generös med händelser och bilder får bröllopet!

  Asså wow! Vilket snyggt par. ?

  Fröken skribent – du bör veta att man synnerligen inte skriver ”Alekss” utan Aleks’.
  Alltså: ”…och Aleks’ bröllopshelg”.

   Haha…först stod det bara Kenzas men så la jag till Aleks och då fick han Kenzas s också. =)

    Det är ändå inte korrekt att använda ett s i sammanhanget.

     Jo, om man skriver KenzaS och sen glömmer ta bort det när man skriver in Aleks. Ett misstag alltså. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det trauma detta S verkar ha åsamkat dig.

      Du ljuger bara som vanligt ändå. Ursäkter ursäkter.

   Icke sa Nicke. På svenska används inte apostrof efter egennamn. Det heter alltså Aleks bröllopshelg, Andreas häst osv.

   Hahaha älskar att du är så spydig och rättar CamCam och så har du själv fel 😀 :D.

   Om du ska anmärka på andras stavning och grammatik så bör man själv vara uppdaterad. Användandet av ’ för att markera genitiv är synnerligen förlegat – ”Aleks” rätt och slätt.

   Ingen apostrof över huvud taget på svenska.

  ”Ni kan ju tänka er”
  Ni som fattar fattar…

   ?

   Hahsa Danis blogg?

  OT: Någon som vet vilken häst Nellie varit och provridit?

   Inte min som tur är…

    Kanske Ebba Larssons (dansken)?

     Nej, varför tror du det? Den är ju dessutom ljusbrun och på bilden Nellie la upp på hästen hon provat så ser man att den är mörkbrun med ett vitt ben.

  Varför måste min kommentar invänta granskning? Har jag gjort något?

   Du skrev Andreas. En tjej som heter Andrea är satt på modd.

    Aha okej, det var inte värre än så. Tack för svar!

  Har för mig att Tyra skrev för ett tag sen att hon skulle på bröllopet och inte missa det för något i världen, men med tanke på hur hon brukar försvara sig själv med allt som kommenteras om henne så skulle jag bli förvånad om hon och Andreas är ihop, varför har hon inte skrivit det i bloggen när hon skriver om allt annat?

  Så fina!

  Oj, jag tänkte mig att det skulle vara ett riktigt flott bröllop, alltså det ser ju fint ut, mysigt och så som jag skulle vilja ha det. Men jag har nog fördomar om att mycket pengar = en speciell typ av bröllop/dekorationer. Positivt överraskad att det ser så ”down to earth” ut. Men å andra sidan läser jag inte Kenzas blogg, så hon kanske alltid är sån?

   Jag uppfattar inte Kenza som flashig alls, hon har dyra kläder och väskor men det är ju ’jobb’, jag tycker hon verkar jordnära och inte alls slösig med sina pengar (till skillnad mot tex Blondinbella).

   Däremot ser både tårtan rätt extravagant ut och även blomväggen måste kostat hur mycket som helst (om det inte är spons).

    Det kanske är en fråga om imagine och hur man framför sig. Tror Blondinbella och Kenza har ungefär lika mycket pengar och slösar ungefär lika mycket, med undantag att Bella har barn och verkar använda mer hushållsnära tjänster. Däremot skriver Kenza inte om pengar som någon självklarhet. När hon tidigare skrev om bröllopsplaneringen skrev hon t ex att det kostar mycket, 3-dagars bröllop innebär att man får skala ner på antal gäster t ex. Kenza och Alex har stort nätverk, de hade teoretiskt sett kunnat bjuda hundratals, men jag tror att de drog gränsen vid strax över 100. Det är såklart lyxigt hursomhelst, men jag fick personligen inte intrycket om att det var skrytsamt mer än det var romantiskt och storslaget för att fira den vikigaste helgen i sitt liv med nära och kära. BB, däremot, skryter kanske mer om sitt liv och pengar, hur mycket bolagen tjänar, nya bilar osv.

   Asså.. down to earth? Det kanske är för att jag växt upp i ett hem där det knappt fanns mat på bordet men det jag ser är typ bara hur mycket allt måste kostat, haha. Tycker att det oerhört fint men dyrt dyrt dyrt DYRT. (obs hoppas inte det här låter missunnsamt för det är absolut inte så jag menar det, tyckte bara att down to earth var raka motsatsen till det jag såg heh)

    Tror det (som jag tolkade det) syftades mer på att det inte var världens bling-bking flashig show av det. Med ljuseffekter, glitter och bling i överflöd osv. Dyrt men rent estetiskt sparsamt i jämfärelse med en hel del bröllol.

     Har aldrig någonsin sett ett sånt bröllop, varken på riktigt eller i media, så var väl därför jag inte gjorde den kopplingen 😛 men tycker ändå inte man kan kalla det sparsamt.. känns så långt ifrån!

  Tyra kanske blir kvar där på mentalsjukhuset om hon inte orkar åka hem efteråt som sist

  Om Tyra hade varit bjuden hade hon spammat insta och bloggen med bilder. Surt för henne att exet blir bjuden men inte hon. Säger en del..

   Tyra var bjuden och hon brukar ju dyka upp när det vankas fest..

   Tyra la upp en bild förut på bröllopsinbjudan så bjuden var hon nog. Om hon gick eller inte verkar dock oklart

    Och var ser du det? Inte ig idag och inte på bloggen

     Hon la ut bilden när hon precis hade fått inbjudan, alltså för flera månader sedan…

  Om Tyra hade varit bjuden hade hon spammat hela insta och bloggen med bilder. Att exet blir bjuden och inte hon måste kännas surt..

  Egoina har ett samarbete med Natural Cycles och har fått denna kommentar på reklaminlägget:

  ”Jag har precis genomgått det värsta året i mitt liv efter att ha tvingats välja en abort som resultat av Natural Cycle-appen. Ett barn var tyvärr inget alternativ med vår livssituation just då. Vi var otroligt noga med att skydda oss på röda dagar, jag mätte varje dag och hade en väldigt regelbunden cykel men ändå blev jag gravid. Det finns inga garantier för att din ägglossning sker inom ramen för vad som anses ”normalt”, trots att din cykel verkar vara regelbunden. Det kvittar hur avancerade algoritmerna är, de kan aldrig förutspå en mänsklig kropp till hundra procent. I mitt fall resulterade en tidig ägglossning i att en ”grön” dag inte alls var safe…

  Jag mår illa varje gång jag ser någon rekommendera denna app som preventivmedel. Det är INTE säkert, det ger dig absolut inget skydd utan bara en fingervisning om hur det mest troligt ligger till med din fertilitet. Det räcker att den har fel en gång, som i mitt fall. Jag önskar att jag hade lyssnat mer på min barnmorska som hävdade att en tredjedel av alla kvinnor i fertil ålder som använder sig av den här metoden blir gravida inom ett år. Det kvittar hur mycket sanning som ligger i siffrorna i det påståendet, jag blev en i statistiken i alla fall. Tänk efter en gång extra om ni inte är beredda på att ställas inför ett av de största och svåraste besluten i ert liv.

  Det enda positiva med att ha använt Natural Cycles som preventivmedel är att jag åtminstone vet att jag kan bli gravid. Så tack för det, Natural Cycles…”

  Egoinas svar:

  ”Tråkigt att höra ? Men måste ändå inflika med att denna metod inte bara utgår från algoritmer och förutspår ingenting (så att ingen misstolkar), det går ju inte precis som du säger. Kroppen är ingen robot. Ingen preventivmetod är tyvärr helt säker. Jag vet flera som blivit gravida med p-piller, spiral och kondom också. Att en tredjedel av alla som använder NC skull bli gravida inom ett år låter dock väldigt osannolikt. Är det verkligen så många? Jag tänker att det i så fall kan vara på grund av ”slarv” (det innebär ju ett stort eget ansvar att se till att skydda sig de röda dagarna om man ej vill bli gravid). Enligt studier har ju NC ett lägre Pearl index än p-piller. Om detta är fel hoppas jag ju verkligen att det kommer fram!! ? Som jag känner nu tänker jag såhär 1) det är en risk med alla preventivmedel och vad jag läst är det inte en större risk med NC än något annat 2) jag känner många som använder NC och är supernöjda 3) detta är det bästa alternativet för mig eftersom jag inte vill äta piller och andra alternativ inte passar mig.

  Jag beklagar att det hände dig. Förstår att det måste varit jättehemskt ? Verkligen jättetråkigt! Hoppas att du har återhämtat dig och att du i framtiden hittar ett annat preventivmedel som fungerar bättre för dig. Kram! <3"

  Känns inte som att Egoina är rätt person att uttala sig om detta, och tjejen som skrivit kommentaren är ju en av många som visar på att NC inte är en optimal metod. Du får gärna uppmärksamma detta. Hormonfritt är jättebra, men då ska det vara säkert (exempelvis komdom).

   Blev inte Egoina själv gravid för ett tag sedan? ( när hon blev sjuk för att ägget fastnade eller något sånt…) Är det någon som vet om hon använde NC då också?

    Nej, hon använde någon annan liknande P-datortemperaturmätargrej men slarvade med mätning/skydd och blev gravid.

    Nej, hon använde sig av Pearly/Lady Comp. Verkar också vara en tempbaserad ”p-dator”. Hon skriver själv att hon slarvade med tempandet och blev gravid.

   Hon höjde ju Pearly till skyarna och ’pratade ner’ NC (bland kommentarerna minns jag). Men det var ju tydligen bara så att så fort NC la pengar på kontot så bytte hon åsikt och Pearly var ’krångligt’.

   Och det här med att posta kommentarer för snabbt?! Vad Camilla säger stämmer i alla fall inte, ovanstående stycke tog mig närmare 10 minuter att skriva då sonen krävde uppmärksamhet halvvägs igenom.

    Ja, jag kommer ihåg det. Visst, det går att ändra sig i frågan om vad som är bra/dåligt men detta känns något genomskinligt. Trist.

   Herregud. Jag vet inte vad som är värst – hennes totala naivitet eller felanvändningen av svåra ord.

  Är det bara jag som tycker det ser sååååå otroligt fjantigt ut att stå sådär med benet som Angelica Blick gör? Så tillgjort och nä, funkar inte alls för mig, tycker det ser urlöjligt ut…

   Tänkte också på hur otroligt tillgjort Angelica blicks poserande ser ut. Tänkte att hon kanske driver med sig själv?:p

    Man kan ju alltid hoppas! För inte väljer man att se så fjollig ut?

    Träffade Angelica på en resa förra sommaren och hon är precis som du tror hon är. Blev faktiskt besviken pga trodde inte det innan.

   Ett äkta sprättben ju! Hallå, ett SPRÄTTBEN! ?

   Hon leker fotomodell . .

   Håller med, typ sprätthöna..

   Haha ja det blir väldigt komiskt när poser trendar. Jag är sällan inne på fornis blogg men scrollade igenom inläggen från hennes senaste resa. Hon har verkligen en rolig standardpose på helkroppsbilder där hon står med kissenödigkorsade ben. En annan som varit trendig ett tag är sandpårumpanbilden och härliggerjagpåenuppblåsbarenhörningochspaar

  Angelic Blick tar priset som smaklösaste gästen…

  Rånäs Slott är ett fantastisk ställe, firade bröllopsdag där för några år sedan. Utsikten från verandan är ljuvlig och de har fantastiska kockar.

   Varför? Tycker hon ser fantastisk ut!

  Här du sett hur mycket smygreklam Aleks gör för Kenzas märke?

   Vad menar du? Aleks jobbar ju på IvyRevel!

    Vad spelar det för roll? Har du missat alla CamCams inlägg om smygreklam i sociala medier? Om Bellas reklam för sina egna företag? Om Schulman-klanens smygreklam för sina egna grejer? Om Pernilla Ws smygreklam för sina egna grejer? Osv osv osv osv??

     Tror hon menar att Aleks äger en del av företaget/jobbar där med och att det alltså inte bara är Kenzas företag. Tror inte hon syftade på reklamen alls.

  OT
  I senaste Leva & Bo (Expressen) berättar Booken att hon i runda slängar tänder 70 värmeljus och andra vackra blockljus, när hon vill skapa en härlig atmosfär. Ljusen matchas självklart med den övriga inredningens färger. Men alltså 70 st!?

   Ja men nu när hon har sina 1000watts tänder kanske hon inte behöver tända så många längre hehe

   Jag räknade till 40 ljus i vintras när jag tände alla. Sjukt mysigt ju ?

  Daniel Paris hållning :/
  Och varför har herrarna ingen enhetlig nivå avseende klädseln?

   Vad var dresscoden?

  Tack camcam för dessa bilder. Länge leve kärleken. Bröllopsklänningen är ljuvlig. ??❤

  Umgicks inte Bianca med Kenza förut? Hon borde ju ha varit med på bröllopet annars….?

  Vilken hållning? 😉

  Var är forni?? Vet att hon var utomlands men känns ju typ som att hon hade prioriterat att inte åka bort just den helgen Kenza gifte sig om hon fick en inbjudan för flera månader sen? Inte bjuden?

   Forni och Kenza umgås ju verkligen aldrig? När har du senast sett de två tillsammans?

    De går ju waaaaaay back i begynnelsen av blogg-eran. Forni har ju jobbat en massa med K både inom plåtningar och i nattklubbslivet. Minns att K sa en gång i tiden stt forni är hennes främsta modeikon inom bloggarna, dessutom dejtade ju Kenza Timothy som bekant är Michaelas lillebror strax innan Kenza blev tillsammans med aleks. Introducerades via forni.

     Kenza bjöd enbart de absolut närmsta på bröllopet, dit räknas knappast Forni.

    Googlar du på Kenza å Michaela forni får du ju upp massvis av bilder. Och dessutom skrev ju Kenza en väldigt fin recension av Formia bok här bara för några månader sedan så har inte uppfattat nån beef? Även tungården har ju Kenza jobbat med massvis. Blir typ frustrerad över att folk inte verkar minnas det? Haha mvh har inget liv

     Kenza skrev i våras att hennes ”del” av gästerna skulle bestå av ca 40 personer varav hälften säkert är släkt. Hon bjöd verkligen bara de absolut närmaste.

      Men roshanak hoss som ju är Sveriges mest kändiskåta tjej (CAM att du inte kollar upp henne och skriver ett inlägg om alla medel hon dragit till för att synas?? hjälp på traven: svenska idol, persiska idol, love generation, svenska talang, finns MASSA mer, och nu: bästis med molly sanden och hela Sveriges elit. Alltså ALLA har hon sett till att bli bästis med, t.o.m Zara. L som väl är 8 år yngre än henne eller nåt? Skapat hoss events för att hon inser art hon aldrig kommer bli känd och därför förvaltar hennes kontaktnät för att bli någon? Förlåt för lång parantes) blir bjuden?? Kanske eftersom hoss events anordnade kenzas fest där hon blev friad till men är det verkligen en anledning att bjuda henne om Kenza bara bjöd de ABSOLUT närmsta?

     Haha ja jag vet, jag skrev inte att de skulle ha någon beef utan att de aldrig umgås nuförtiden.

  Jag är väldigt nyfiken på Tyra och hennes ex, varför var han där? Undrar även vad Tyra gör alla dagar då hon inte uppdaterar på sociala medier. Fattar ju att hon har ett ”vanligt liv” men är ändå nyfiken.

   Jag antog att han blev bjuden medan han och Tyra fortfarande var förlovade, men det kan såklart vara fel. Annars kanske han lärt denna dem via Tyra eller nått?

   Enl. Tyras inlägg spenderar hon dagarna med att djupandas, sova flera dygn i sträck, ha möten, lägga upp konstiga klipp på instastory, klaga på sjukvården, copy paste:a citat från Tumblr och älta hur svååååårt hon har det jääääämt. Typ. Om och om igen.

    Och skriva på foundationtestet!

  Alltså åååååh vad fint!!! Kammar hela Instagram nu i jakt på bilder! Älskar verkligen bröllop och Aleks och Kenzas var så himla fint!

  Är det förresten bara jag som är supernyfiken på bröllopslöftena? Helt besatt av detta bröllop märker jag. 😛

   Sens hon skrev att hon troligtvis kommer gråta för att de skrivit egna löften har jag varit såååå nyfiken. Vill så gärna veta! Hoppas Kenza med sig bara lite. 🙂

  Åhhh, så roligt att det blev Rånäs slott till sist! Så himla fin miljö, skulle själv vilja ha mitt framtida bröllop där men det är en aning för dyrt haha…

  Supervackert bröllop och Kenza är verkligen klassisk i sin skönhet och allt, inte alls smaklös och extravagant och så fint att hon fick sin drömprins. Hon verkar lycklig

  +1 på bröllop innebär väl inte alltid endast romantisk partner? Tyra kanske inte ville gå själv och frågade eventuella exet And.reas, som kanske gärna ville gå på årets hypade bröllop även om de möjligtvis inte är tillsammans längre

   Ja, vi får fråga Magdalena Ribbing vad som gäller. Det är inte uppenbart det här med +1 som är ganska osvenskt.
   Jag antar att om det på inbjudan står +1 så svarar man med namn på den person man tänker ta med sig så att vederbörande kan bordsplaceras osv.
   Vill man eller kan man inte gå själv så kan man naturligtvis kontakta den som bjudit och fråga om en tilltänkt +1 kan komma på egen hand. Detta är dock inte uppenbart.
   Samma om man skulle bli sjuk eller ångra sig strax före bröllopet. Kan då den man anmält som +1 dyka upp på egen hand?
   En +1 är bjuden som i första hand medföljande till någon som är bjuden. På inbjudan är den personen alltså inte namngiven utan blir det först när man svarar på inbjudan.

    Jag tänker mig att
    1) Tyra har ju tidigare skrivit att hon absolut skulle gå på bröllopet. Hon svarade med Andre.as som +1 (även om förhållandestatus är okänt)
    2) hans namn, och Tyras, finns därför med på gästlistan som syns i Wijks insta, men vi ser ju inte hela och att Tyras namn är med är bara en rimlig gissning.
    3) om Tyra +1 mot förmodan inte dyker upp, är ju namnen ändå kvar då listan printas i förtid.

    Tror ej +1 går själv, såvida +1 inte är hyfsat nära paret till att börja med. Var Andreas där, tippar jag på att han var där med Tyra. Men fullt möjligt också att han inte var där, iaf som Tyras +1, speciellt då Tyra skriver öppet om att hennes problematik gör det svårt för henne att gå på stora sociala event, alltså möjligt att hon ställt in.

     En +1 borde inte gå ensam utan egen inbjudan. Om man är inbjuden som medföljande har man förverkat sin inbjudan om den man skulle gå med får förhinder. Men man kan förstås avtala annat med brudparet.

  Var det han från Hela Sverige Bakar som bakade hennes tårta, eller var hela det där avsnittet ett sätt att logga tittare?

   Ett sätt att locka tittare, förmodligen.

   *Locka skall det stå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.