Nu finns Kissies bok som ljudbok

Kissie:

Och tydligen är det bara Nextory som fått/valt att ta in den.
Själv använder jag mig bara av Storytel och har så gjort sedan 2009 och det här är första gången en bok jag letat efter inte funnits där. 🙁
Jag har ju redan läst den och skrivit en recension men det hade varit intressant att höra Kissie läsa in den.

Jä, jä..jag får väl signa upp mig på ett sånt där gratismedlemskap som ALLA bloggare gör reklam för om nyfikenheten blir för stor.
Fuck, ge mig en kod att promota ut när jag ändå håller på!
Daniel ”Dannis” Redgerts asskissing-promotade bok finns i alla fall på Storytel och den tänkte jag ge mig i kast med under vår resa i Kalifornien. Två timmar och 44 minuter kort är den så den borde ju hinnas avhandlas under ett längre toalettbesök eller två så behöver jag inte känna att den tiden var helt bortkastad om boken suger gammal, svettig getpung. Även fast jag inte fick något handskrivet kärleksbrev av Dannis himself.

Och på tal om Storytel – vem tror ni har inspirerat vem? Kenza eller Storytel? 🙂

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Du tycker inte att det här är reklam och bör reklammaterial?

   *reklammarkeras.

   Tror knappast att Storytel har betalat Camilla för att skriva detta inlägget? Inlägg med reklam ska endast markeras om influencern fått betalt för att skriva inlägget. Att tipsa eller nämna företag klassas inte som reklam utan tips.

    Och hur vet Camcam att alla hon anklagar fått betalt?

     För att det alltid till slut visar sig att det just är ett samarbete.

   Har jag fått betalt eller någon annan typ av kompensation? Nä. Just det. Läs på. Gärna här – jag var med och tog fram det här – http://www.konsumentverket.se/for-foretag/marknadsforing/marknadsforing-i-sociala-medier-och-bloggar/

    Hur vet du att alla bloggare har fått kompensation för sina taggar på inst tex. Många checkar ju in på ställen när dom besöker en plast fik etc

     Ja, jag tänker t.ex. på The Steam Hotel. Är det säkert att de får betalt för att skriva om det? Kan det inte bara vara ett riktigt bra erbjudande (som The Real Hmm skrev att hon fått) eller en pressresa? TRH skrev ju att de vill stresstesta hotellet innan lansering.

     Tänker också om Alex och Daisy Grace, om inte han får kompensation, är det ändå samarbete? Camilla Läckberg har lagt upp en massa inlägg om Simons klocka utan att reklammarkera och drivit om att hon kanske borde reklammarkera för att Simon såklart betalar henne (men alltså sagt det sarkastiskt, då hon ju inte får betalt för det).

      får betalt i pedikyr och boende på hotell, räknas kanske som kompensation/betalning?

      E – bara om det förväntas en motprestation, dvs att skriva om det, räknas det som kompensation. Om de blivit bjudna utan krav på att skriva om det räknas det som press och då ska det inte reklammarkeras.

      ”…bara om det förväntas en motprestation, dvs att skriva om det, räknas det som kompensation. Om de blivit bjudna utan krav på att skriva om det räknas det som press och då ska det inte reklammarkeras.”
      Det låter som något som Kenza skrivit.
      Med den regeln låter hon sig bjudas av Levi’s, Revolve, hotell osv utan att markera vare sig samarbete, spons eller reklam.
      Skriva något om resan eller visa bilder? Nej, något sådant har jag inte lovat och ingen förväntar sig det. Varför de bjuder vissa influencers hela tiden? Tja, de vill väl mänskligheten väl kan jag tänka.
      Men ändå får man i Kenzas sociala medier se massor med bilder från dessa resor. Frivilligt naturligtvis för vem vill vara oartig och inte tacka för kaffet? Så blir man kanske bjuden nästa gång också.
      Pressresa? Visst för vi är ju alla journalister, opartiska och sökande efter sanningen. Eller hur?

      Antonia: Uum, fast i det här fallet så kommer det inte att gå att fälla dem då andra utan stora profiler på sociala media har fått samma erbjudande. 😉

  Inte ens om jag hade fått betalt hade jag läst/lyssnat på den. Omslaget ser extremt B ut för övrigt

   Hur lyckas man stava fel när man till och med ser hur det ska stavas i det man själv har kopierat in?

    För att språkpålliserna ska ha någgott o klagga på! 😉

     ???

     Hahahhahahah ?

  Daniel Redgerts bok är den sista jag skulle ta i med tång om jag så fick betalt. En mer självgod och uppblåst fjant får man leta med ljus och lykta efter! Hmm nåja, kom på att han frotterar sig med Schulmans:arna så man behöver inte leta långt i periferin.

   Verkligen! Och verkar inte som att den säljer så bra heller, puh. Läste i en intervju med honom att han vill in på marknaden som Forni och Therese Lindgren har skapat (enligt honom), rikta sig till en ung publik som gillar kändisar. Det han har missat är att de han jämför sig med skriver om riktiga grejer och vill få andra att må bättre. Så hoppas verkligen att han misslyckas, så extremt cynisk människa.

    Är det bara jag som tycker att Daniel Redgert låter och talar precis som Alexander Bard?

   Man fick faktiskt en lite annan bild av honom genom boken tycker jag?

  Varför klagar ni, ser ni inte att boken är tunn som Kissie själv, och kan läsas inom 5 minuter?

   Mer en broschyr än en bok.

   Camcam, sverigebevakning är igång och kommenterar typ varje inlägg igen 🙁

  2 å 44? Hur tunn är hans ”bok”?!

   188 sidor tydligen..

    Ska man ge ut sina memoarer när man är i 20 årsåldern så blir de nog inte längre än så.

  OT Monas universum om att soc betalar en del i flyttbidrag.

  Följande regeler gäller hela landet, det skiljer sig alltså INTE åt mellan städer.
  – du ska redovisa exakta kostnader för varje sak du ansöker om hos soc och de accepterar Ikeas billigaste alt. pris begagnat.
  – alla möbelbudrag ska betalas ut inom tio dagar efter ansökan, för mig tog det tre.
  – alla saker du äger innan denna ansökan klassas som dina egna och du kan inte få ersättning i efterhand. Jag köpte saker för 1500:- av tidigare ägare inkl relevanta saker som dammsugare, soffbord och porslin. Fick avslag på detta av soc.

  Ska bli intressant att se Monas deklaration av ansökan om grejor som då kommit in till soc, givetvis informerar soc Moa om att lagen säger att de bara betalar icke köpta saker i möbelbidrag, eller flyttersättning som Mona kallar det.

  Mona måste därför deklaranter följande för att läser (framförallt mig som just genomgått detta och vänt på alla lagar och regler).
  – Vilket datum var Monas ekonomiska biståndshandläggare och inspekterade lägenheten för att se vilka möbler och husgeråd som fattades? Handläggaren måste även ha med sig en kollega för att bidraget inte ska påverkas av personliga åsikter.
  – Listan som lämnas till handläggare innan besöket med ansökan om varje möbel, tallrik, handduk, örngott etc som Moa ansökt för och vad respektive produkt kostat.
  – 10 dagar senare kommer en utbetalning som ju smidigast deklareras genom kopia på kontoutdrag med relevanta uppgifter raderade eller sonika papperskopian som alltid skickas ut i samband med alla utbrtslnibgar socialen gör.

  Detta ska bli intressant att se hur Mona pratar sig ur. Hur sjutton får Moa flyttersättning EFTER inköp när svensk lag inte tolererar det?

   Du behöver ju egentligen inte publicera detta camcam, för det hjälper ju Mona att hitta genvägar….

   Jag kan istället ifrågasätta.

    På hennes blogg? Verkar livsfarligt…

  Ingen har inspirerat nån, bilderna har inget med varandra att göra förutom att båda har en cykel, den ena cyklar och den andra står vid sin. Löjligste jämförelsen jag sett att försöka dra paralleller mellan dom två.

   Men shit, hur är der med humorn egentligen?

  Smygreklam!!! 😉

  Camcam!
  Kan inte du lista alla bloggare som skrivit en bok?
  Vet bara blondinbella, kissie vet jag nu, micah, daniel paris, skulle inte Hanna W också skriva en?

   Ja, gör det, och lista temat också, känns som om många handlar om psykisk ohälsa? Skriv gärna med vilket förlag också, tror många produceras av bokförlaget forum nämligen, de har många kändisar i sitt ”stall”.

  Boken har ju funnits där länge, länge!

  Den finns inte bara där.

  Oavsett om du fått betalt eller inte så är det ett uselt inlägg med reklam.

  Lyssnade faktiskt pä Daniels bok då jag också fått uppfattningar om att han är en självgod diva. Och jo till en viss del med tanke på att han ”utnyttjat” de redan kända för att komma dit han vill. Men samtidigt är boken väldigt naken, öppen och tragisk. Jag vart faktiskt ledsen när jag hörde den och undrar om Daniel verkligen är lycklig på riktigt.

  Han är iaf ett steg i rätt riktning att bli det. Så döm honom inte, för han gjort/varit med om tror jag faktiskt inte speciellt många av hade orkat med eller klarat av, inte så att han glidit in på en räkmacka för att ha den position han har idag, den är värd 2.44 av ens liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.